Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Hello, imi cer scuze doar ca am luat un virus, mi-a formatat C: -ul si am ramas cu...nimic.

Nimicul incluzand si contractele, sunt nevoit sa o iau de la zero, imi cer scuze.

Posted

Nu garantez ca voi fi prezent la sedinta, dar mai bine sa anunt decat sa nu ajung si sa fiu sanctionat.

Posted

Merge serverul ?

Nu e topic de freechat , ai topic si pentru asa ceva . Aici doar membrii din Hitman posteaza cu un motiv bine intemeiat . O zi buna .

Guest Mihai Razvan
Posted

Imi pare rau, dar nici eu nu pot ajunge. Voi incerca, dar slabe sanse de reusita.

Posted

Hello, imi cer scuze doar ca am luat un virus, mi-a formatat C: -ul si am ramas cu...nimic.

Nimicul incluzand si contractele, sunt nevoit sa o iau de la zero, imi cer scuze.

Interesant virus :error:

ON: nu cred ca ajung la sedinta,gratar. :D

Posted

Nu cred ca pot ajunge la sedinta, s-a stricat pc-ul. :|

@ shifT_

Bun spirit de observatie Alyyn.

Shift pregateste-te sa-ti faci bagaju,mereu ai avut probleme,mereu ai gasit motive si timp de o luna ai jucat numai cate o ora pe zi aprox.

Concluzia?!?!?!?!?!? Nu-mi esti de niciun folos asa si ti si locul ocupat.C yaa.

Posted

Imgur is over capacity!

Sorry! We're busy running around with our hair on fire because Imgur is over capacity! This can happen when the site is under very heavy load, or while we're doing maintenance. Please try again in a few minutes.

Pun contractele imediat ce revine site-ul.Scuze

#gata

Posted

De astazi voi avea o perioada in care nu voi activa mult timp pe zi(2-3 ore/zi) deoarece m`am apucat de categoriile C+E si am de invatat.Ms de intelegere :tiphat:

# kid te-am rugat sa ma treci RydeR nu Ryder :nanana:

Posted

Salut manilor :> Ce faceti ;x ? Mi s-a facut dor de voi si m-am gandit sa trec prin topicul asta , cum mai merge treaba, sunt contracte? :gun: :bananadance2:

Posted

Salut manilor :> Ce faceti ;x ? Mi s-a facut dor de voi si m-am gandit sa trec prin topicul asta , cum mai merge treaba, sunt contracte? :gun: :bananadance2:

Salutari salutari.Ce sa facem,tragem din greu si se pare ca munca da roade.Te asteptam sa te intorci,toate cele bune in rl.:)

Ps: Nu ne deranjeaza sa pui si tu niste "mici" cadouri pentru noi.:))

Guest Mihai Razvan
Posted

Ps: Nu ne deranjeaza sa pui si tu niste "mici" cadouri pentru noi.:))

Normal ca va lasa, doar de asta a trecut si pe aici, nu ? :| Multa bafta S0b FluenCe. :-*

Nick : Teddy.

Rank : 3.

Perioada : Nedeterminata.

Motiv : Probleme personale.

Cred ca s`a rezolvat.

Posted

Imi pare rau pentru inactivitatea mea din ultimele 3-4 zile dar am avut o problema cu netul si doar azi a fost rezolvata.

Posted

Idem razor , imi pare rau pentru inactivitatea mea din ultimele zile ... am avut probe de dat pentru a intra la liceu , ultimele teste le scoala si competitii sportive la fotbal si din aceasta cauza nam prea putut activa , aceasta inactivitate va dura maxim pana luni cand imi voi relua activitatea. Cu toate acestea o sa intru in fiecare zii cat pot.

Posted

Imi pare rau pentru inactivitatea mea din ultimele 3-4 zile dar am avut o problema cu netul si doar azi a fost rezolvata.

Super.

Idem razor , imi pare rau pentru inactivitatea mea din ultimele zile ... am avut probe de dat pentru a intra la liceu , ultimele teste le scoala si competitii sportive la fotbal si din aceasta cauza nam prea putut activa , aceasta inactivitate va dura maxim pana luni cand imi voi relua activitatea. Cu toate acestea o sa intru in fiecare zii cat pot.

Nici-o problema.

Din acest moment imi reiau activitatea >:D<. bine vam regasit pe toti :*.

Welcome back.

#Maine clarific si eu pe la misiuni si toate cele ca am fost cam ocupat zilele astea.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...