Mr.Dexter Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Mersi pentru urari si pentru sprijinul acordat cat timp am fost Hitman. N-am sa va uit, succes in continuare :wub:
Rith Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 Mersi pentru urari si pentru sprijinul acordat cat timp am fost Hitman. N-am sa va uit, succes in continuare :wub: tii pupam :* ..adanc =]]. sa faci da nang boyz puternica !
fLuEnCe Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 fReSh,ingerul si fluence mai activa?i sau ... ? Treaba cu event-urile nu este obligatorie dar vreau sa coopera?i. Da Activez :) Acum sunt in perioada cu tezele ..intru cam 2-3 ore pe zi :D
RydeR Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 In legatura cu sedinta nu stiu daca o sa fiu 100% prezent,voi incerca.Dc nu o pui mai tarziu 22-22:30 :-?? ,sunt de parere ca e prea devreme si nu pot ajunge toti. :)
Guest Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Sper sa pot ajunge la acea ora, dar mai bine sa postez decat sa fiu sanctionat ca nu am anuntat.
Athreyu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nu o pot pune mai tarziu pentru ca cel mai probabil o sa fiu plecat la fotbal.
RedForce Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Sper sa pot ajunge la acea ora, dar mai bine sa postez decat sa fiu sanctionat ca nu am anuntat. idem, postez pentru orice eventualitate. :P
RazoR Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 E balul majoratului aici si nu stiu sigur daca ajung,o sa incerc sa fiu prezent dar nu promit nimic.
Athreyu Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Mai bine sa postati pentru orice eventualitate decat sa va treziti sanctionati. Reamintesc La sfar?itul fiec?rei s?pt?mani vreau ca fiecare membru s?-mi dea PM cu toate event-urile ca?tigate sub forma de url (ex: Deagle 1vs1 + link).Pe lang? faptul ca vor fi stocate în topicul acesta http://www.linkmania...howtopic=440017 ve?i primii ?i anumite sume de bani în func?ie de implicare + atuu la alegerea agentului lunii + diferite titluri.
LoveLess Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Nu ajung maine la sedinta, sunt la antrenament la ora aia.
Guest Mihai Razvan Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 90 % voi fi prezent. Postez pentru orice eventualitate.
RandOm Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Posibil sa intarzii la sedinta,plec acum in oras cu o treaba dar sper sa ma intorc la timp.
aNNNdy Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Imi cer scuze, da' nu pot ajunge la sedinta, deoarece sunt nevoit sa plec din localitate la tara, imi pare rau!
Ares Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 alecs nu stie sigur daca ajunge la sedinta, are probleme cu netul, m-a rugat sa postez pt el
Outcast Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Salut,bine v-am regasit.Sper sa ne intelegem foarte bine:).Spor la contracte
alecs. Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Salut,bine v-am regasit.Sper sa ne intelegem foarte bine:).Spor la contracte Welcome back ,ai grija ce faci :))
fLuEnCe Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Eu mi-am depus demisia si nu mai fac parte din agentie deoarece nu mai am timp pentru SA:MP. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi :hello: ati fost niste colegi :cool2: :X . Aveti grija la vanatori si spor la contracte. Ascultati de Kidzeen sa fiti o echipa unita B-) !! Cu stima, fLuEnCe
Alyyn7 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Salut,bine v-am regasit.Sper sa ne intelegem foarte bine:).Spor la contracte Bine ai venit. Speram sa te simti bine alaturi de noi.Ai grija cum faci contractele. Eu mi-am depus demisia si nu mai fac parte din agentie deoarece nu mai am timp pentru SA:MP. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi :hello: ati fost niste colegi :cool2: :X . Aveti grija la vanatori si spor la contracte. Ascultati de Kidzeen sa fiti o echipa unita B-) !! Cu stima, fLuEnCe Ne bucuram ca ai fost alaturi de noi tot timpul acesta,ai grija ce faci si bafta in viata reala.
Guest Mihai Razvan Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Eu mi-am depus demisia si nu mai fac parte din agentie deoarece nu mai am timp pentru SA:MP. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi :hello: ati fost niste colegi :cool2: :X . Aveti grija la vanatori si spor la contracte. Ascultati de Kidzeen sa fiti o echipa unita B-) !! Cu stima, fLuEnCe Bye man ! :hello: Vezi ca imi da o eroare S0beitul, poate ma ajuti tu sa`l fac.
Rith Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Eu mi-am depus demisia si nu mai fac parte din agentie deoarece nu mai am timp pentru SA:MP. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi :hello: ati fost niste colegi :cool2: :X . Aveti grija la vanatori si spor la contracte. Ascultati de Kidzeen sa fiti o echipa unita B-) !! Cu stima, fLuEnCe Bye, bafta multa in orice faci.
Guest Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Eu mi-am depus demisia si nu mai fac parte din agentie deoarece nu mai am timp pentru SA:MP. Mi-a facut placere sa fiu alaturi de voi :hello: ati fost niste colegi :cool2: :X . Aveti grija la vanatori si spor la contracte. Ascultati de Kidzeen sa fiti o echipa unita B-) !! Cu stima, fLuEnCe Bye fluence, sper sa ne mai vedem. Ai grija de tine. :tiphat:
aNNNdy Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Bine v-am regasit dragi colegi, vreau sa-mi cer scuze pentru inactivitatea mea de Joi incoace, dar din pacate am suferit un mic accident de motocicleta si am avut nevoie de spitalizare. Vreau sa anunt ca este posibil sa mai lipsesc cateva zile, pana ma voi reface complet. Kidzeen, nu am reusit sa dau de tine pe Messenger/XFIRE, asa ca vreau sa-ti spun aici, ca imi pare foarte rau ca nu pot activa, iar daca consideri ca tin locul ocupat in Hitman, am sa te rog sa ma demiti si sa eliberezi acest loc, pentru a putea profita altcineva de el. Precizez inca odata, ca in cel mult o saptamana o sa ma refac complet si o sa continui sa-mi fac treaba in Hitman. Va multumesc pentru intelegere si va urez la toti "Multa santate", deoarece e cel mai important lucru. Sa ne auzim cu bine! :tiphat: P.S: S-ar putea sa intru zilele astea in joc vreo 30 minute - o ora, depinde cum am sa ma simt, momentan am scris acest mesaj de pe laptop.