Mr.Dexter Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Nu cred ca voi posta contractele la timp, mi-a murit pc si toate pozele erau acolo. E posibil sa nu le postez deloc, depinde ce are pc. Incerc sa rezolv problema pana la 19, desi nu cred ca voi reusi. Imi cer scuze. # Postez de pe laptop .
Gabii Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Postez pentru Razor_Lucy . Nu ii merge netu de cateva ore bune si nu crede ca intra la sedinta , doar daca o sa`i mearga netu .
Rith Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 bine v-am gasit pe toti ! e prima mea sedinta cu aceasta factiune si o sa fiu prezent cu siguranta .
Athreyu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Bine ati venit,rau ati nimerit :)) . Spor la contracte si aveti grija la regulamentul.
fReSh` Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Bine ati venit ! :wub: Calypso tot nub ai ramas? :D
Guest Mihai Razvan Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Welcome ! Bafta la contracte. :readthis: Sa nu`i cereti sfaturi lui LoLz0r, daca tineti la locul vostru in Factiune.
Devil. Posted April 29, 2012 Posted April 29, 2012 Mai faceti ba mult spam?! Welcome celor noi, multam' kidzeen pentru userbar-uri. Buna idee.
Mr.Dexter Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Nu prea am putut activa zilele astea. Mi-a murit pc si am fost plecat din localitate, nu am avut cum sa postez. O sa revin cu activitatea azi sau maine. Welcome celor noi!
RazoR Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Nu am putut activa saptamana asta deoarece nu am avut net,abia ai au venit sa'l rezolve.De azi o sa'mi incep iar activitatea.
ShapeShifter Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Kidzeen bafta cu factiunea si ms pt sansa ! Ceau coaeeeeeee.
Devil. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Salut manii. Dupa cate ati vazut, m-a demis liderul vostru ( cica fac pe sefu' :-?? ) . Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze. Ne vedem pe noul mod, pana atunci, aveti grija ce faceti! Va pupa D3v1L :-*.
alecs. Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Kidzeen bafta cu factiunea si ms pt sansa ! Ceau coaeeeeeee. Bafta in tot ce ti-ai propus sa faci.. Salut manii. Dupa cate ati vazut, m-a demis liderul vostru ( cica fac pe sefu' :-?? ) . Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze. Ne vedem pe noul mod, pana atunci, aveti grija ce faceti! Va pupa D3v1L :-*. la fel si tie newb :* ne vedem pe noul Mod
Athreyu Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Salut manii. Dupa cate ati vazut, m-a demis liderul vostru ( cica fac pe sefu' :-?? ) . Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze. Ne vedem pe noul mod, pana atunci, aveti grija ce faceti! Va pupa D3v1L :-*. Succes,ai grija de tine,toate cele bune. Nu e nimeni obligat sa-ti suporte fitele,arogantele si aerele de diva,gluma-i gluma dar are si o limita,daca asta e personalitatea ta,eii bine afla ca nu e un atuu si nici nu e ceva cu care sa te mandresti.Ciao
LoLz0r™ Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Kidzeen bafta cu factiunea si ms pt sansa ! Ceau coaeeeeeee. Bafta m3nu.Te iubesc, ai grija de tine, salpaaaaaaaa <3. Salut manii. Dupa cate ati vazut, m-a demis liderul vostru ( cica fac pe sefu' :-?? ) . Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze. Ne vedem pe noul mod, pana atunci, aveti grija ce faceti! Va pupa D3v1L :-*. Succes in continuare :-*, salpa si tie <3.
Guest Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Salut manii. Dupa cate ati vazut, m-a demis liderul vostru ( cica fac pe sefu' :-?? ) . Daca am suparat pe cineva, imi cer scuze. Ne vedem pe noul mod, pana atunci, aveti grija ce faceti! Va pupa D3v1L :-*. Pasal, sa ne auzim cu bine pe noul mod :< :tiphat:
florin_alex Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 nick aKaRy nu ai vazut du pa ce cont am facut aplicatia mea http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=410795&st=900 ce treaba am eu cu contul lui @alexandru el e fratimiu si are contul sau personal dar zi mai bn ca nu ai vrut sa ma acc pentru teste si gata !!!