Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Diseara insemnand? Si , da, daca suntem mai multi, facem.

#Voi fi on. ^_^

Pe la 21:30

Mda, nu am ajuns la timp :-<. Imi cer scuze. Maine inainte de supremacy pe la 19:00-19:30 ne adunam pentru un mic antrenament & "strategie" ? :->

Multam' kidzeen, ne descurcam noi :).

Posted

Maine 04.04.2012 la ora 20:00 are loc a 2-a editie Factions Supremacy, va rog sa veniti in numar cat mai mare iar cei care nu pot ajunge sa dea un semn la discutii.

Guest Mihai Razvan
Posted

Nici eu nu promit nimic. 90 % ajung.

Teddy.

Posted

eu nu am putut sa intru , am avut probleme cu netul 3-4 zile .....acum postez de la un prieten ...probabil diseara sau cel tarziu maine revin si eu la joc

Posted

Ehh...Supremacy nu mai e de mult timp ceva distractiv decat multa bataie de cap,cearta si nimic bun.Trebuiesc facute niste modificari la regulamentul event-ului.

In aceeasi situatie sunt si eu kwai.

Posted

Ieri,din cauza unor probleme nu am mai putut pleca la tara.Asa ca in aceasta seara (19:00) voi pleca din localitate. :tiphat:

! Dupa cum v`am mai zis va doresc la toti Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi si sa ne vedem cu bine.V`am pupat :*

# Sa fiti cuminti ca sa vina iepurash`u la voi :crazy:

Posted

Mda, am avut una si am pierdut-o.. Si e cam greu, se face o cursa la 2 zile. :|

#Parerea mea e ca ar fi bine sa trecem mai departe. <_<

Posted

Mda, se pare ca nu mai avem voie sa postam inactivitatea ( cei cu rank 1 ) . Maine si duminica nu voi putea activa datorita unor probleme personale . Nu sunt sigur, insa , posibil sa joc 1-2 ore , printre picaturi.

#Imi anunt si lipsa la o posibila sedinta zilele acestea.

Multumesc pentru intelegere. -_-

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...