Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Pacat de cei cu bug abuse , probabil Snoop nici nu stie ca a fost depistat :)) . Of of , de ce v-a mancat pe voi astia cu banul sa incercati acel bug ? (in fine, nu stiu care e si nici nu ma intereseaza, doar intreb).

Posted

Sambata 17.03.2012 ora 20:00 ,va avea loc o sedinta !

Pana la ora 19:00 aveti voie sa postati "Prezentarea Contractelor"

Confirmati-va absenta la Discutii Hitman!

Nu stiu daca ajung deoarece voi fi plecat pe parcursul weekend'ului in Bucuresti.Daca rezolv problema cu netul,cel mai probabil voi ajunge.

Posted

Nu sunt sigur daca voi ajunge sau nu la sedinta, asa ca e mai bine sa postez decat sa ma trezesc demis pentru ca n`am anuntat.

Posted

Mi-a parut bine sa joc alaturi de voi, sper ca v-am lasat o parere destule de buna despre mine. O seara placuta in continuare si spor la contracte.

Posted

A luat ban doar 60 de zile, nu se lasa de joc sau iese din Hitman Agency :)).Da sMokeR, mi-ai lasat o impresie foarte foarte proasta, esti mare but si nub.Te pup, ai grija de tine in continuare tinem legatura :hug:.

Posted

In legatura cu acel eveniment cu deagle de pe forum, sper sa pot ajunge , scoala mea se termina undeva pe la 18:00 - 19:00 , probabil cand voi intra imi voi face meciul meu de deagle cu cel care trebuie. Daca e cumva altfel si nu ne iei separat, iar astia inscrisi trebuie sa fim toti deodata intr-un loc, sa-mi spui si vedem cum facem, sau programam o ora in timpul serii, asa ajungem toti .:)

Posted

Mi-a parut bine sa joc alaturi de voi, sper ca v-am lasat o parere destule de buna despre mine. O seara placuta in continuare si spor la contracte.

Bafta multa in continuare , pacat , mie unul mi-ai lasat o parere buna :D .

Posted

Postez pentru orice eventualitate, este posibil sa nu ajung deoarece de ceva timp imi face net-ul figuri seara.. deja a inceput sa faca si nu stiu care va fi starea sa peste 20 min.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...