Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Posted

Testele se vor schimba in proportie de 90% si eventual o sa apara un document informativ despre cum,unde si ce arme vor fi puse la dispozitie.

Guest MoNdEo007
Posted (edited)

Edited*

// Daca se mai intampla odata fara acordul unuia dintre lideri s-ar putea sa primesti si warn-up.

BAdu was here

Edited by BAdu
Posted

Welcome celor noi si succes in continuare !

mersi mult fratioare :X sunt nou pe aici sper sa nu ma luati la misto :(( o sa fiu cuminte

Posted

Welcome celor noi si succes in continuare !

Multumesc pentru primire. :tiphat:

Posted

Daca si liderii nostri pretiosi sunt de acord,am putea merge pe incredere la rank 5 cand postam pe cineva pe blacklist?E a n-a oara cand sunt omorat si nu apuc sa fac poza.(Metoda asta vad ca este folosita si la grove).

#Bun venit celor noi in Familie.

##Felicitari pentru eventul din seara asta,am demonstrat ca suntem cea mai puternica factiune!

Posted

[quote name='Ingerul_deczaut' date='06 March 2012 - 22:59'

Daca si liderii nostri pretiosi sunt de acord,am putea merge pe incredere la rank 5 cand postam pe cineva pe blacklist?E a n-a oara cand sunt omorat si nu apuc sa fac poza.(Metoda asta vad ca este folosita si la grove).

#Bun venit celor noi in Familie.

##Felicitari pentru eventul din seara asta,am demonstrat ca suntem cea mai puternica factiune!

Pe principiul asta mergem si noi,cei de rank 5 se considera a fi membri de incredere dar sa nu va culcati pe o ureche.

Welcome celor noi,felicitari celor care activeaza zi de zi.

Zilele astea am avut parte de actiune si asa va fi si de acum inainte.

Posted

Laude din nou pentru baietii din factiune.Felicitari again!E clar ca ne revenim si devenim mult mai uniti.Bravo inca odata baieti!Maine poate mai castigam un titlu ceva. :clap:

Posted

Laude din nou pentru baietii din factiune.Felicitari again!E clar ca ne revenim si devenim mult mai uniti.Bravo inca odata baieti!Maine poate mai castigam un titlu ceva. :clap:

Evident,de cateva zile numai noi castigam pe la event-uri.

O sa mai facem modificari la lista cu membrii,sa mai scoatem din inactivi si sa facem echipa mai buna.

Congrats pentru azi la suprematie.

Guest MoNdEo007
Posted

Felicitari pentru Supermatie ;x. Ne-am revenit si am facut o echipa adevarata ca pe vremuri.

Posted

M-am gandit la un event pe forum care sa sune in felul urmator "Ready for a mission?" sau "Take a mission' ...anyway ma mai gandesc la titlu.

Ce vreau de la voi este sa veniti cu idei de misiuni pe care sa vi le dau,ca recompensa o sa fie o suma de bani si probabil ca si rank-up pentru cel mai activ si cel care rezolva multe misiuni.

Astfel o sa aveti si sanse mai multe pentru titlul de cel mai bun agent.

Pentru orice ideie/adaugare/modificare am sa va rog sa imi trimiteti PM pe forum, sa nu postati aici.

P.S o sa pun ideile mele in aplicare dar daca mai sunt si altele e bine sa le strangem pe toate so..puneti-va mintea la contributie.

Posted

V-am pupat baieti , a fost o "aventura" superba , mi-a placut foarte mult in factiune sunteti niste colegi extra ordinari , lolz0r , am uitat sa-ti las niste money,a? Pacat , va pup .. >>>>> c4H73.png

Posted

V-am pupat baieti , a fost o "aventura" superba , mi-a placut foarte mult in factiune sunteti niste colegi extra ordinari , lolz0r , am uitat sa-ti las niste money,a? Pacat , va pup .. >>>>> http://i.imgur.com/c4H73.png

STATI CUMINTE MA ! am inteles ti-ai bagat sobeit si astea in joc dar ... sa nu faci dastea si in viata reala :X:X spune nu drogurilor :*

Bafta sanatate numai bine :X

• Upvote 1
Posted

V-am pupat baieti , a fost o "aventura" superba , mi-a placut foarte mult in factiune sunteti niste colegi extra ordinari , lolz0r , am uitat sa-ti las niste money,a? Pacat , va pup .. >>>>> c4H73.png

Te saluta fratele tau nea berky mondialuuu. Numai bine. :tiphat:

Posted

Aiurea, eu de cine pnm mai rad? Sanatate si numai bine :bye2:

Posted

Bafta ba nab, gaseste-ti un joc care sa iti placa si sa fii fericit :tiphat: . Mi-a facut placere sa lucrez cu tine

Posted

Nu mi se pare matur ca ai facut asta,chiar daca tu esti mai nap de felul tau.Nu ar fi trebuit sa arunci toata munca asta de atata timp,pentru un lucru minuscul.Bafta si sper sa ne mai intalnim pe server.

Posted

Baaaaaaaaaaaa, esti nab?

Posted

V-am pupat baieti , a fost o "aventura" superba , mi-a placut foarte mult in factiune sunteti niste colegi extra ordinari , lolz0r , am uitat sa-ti las niste money,a? Pacat , va pup .. >>>>> http://i.imgur.com/c4H73.png

Baaaaaaaaaaaa, esti nab?

in mare parte da ... e . Dc intrebi ?

Posted

Ba Bercea nu trb sa faci asta,cu cn mai rad si mai glumesc de nicusor :)) in fine, a fost alegerea ta.

# Numai bine in rl ;)

# # Welcome celor noi

Posted

Din auzite am inteles ca aveai de gand sa te lasi de sa:mp si eventual sa banezi contul,nu pot sa-ti zic decat succes in real life si spor la alt joc pentru relaxare.cius

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...