Berky Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Din partea primarului & consilierilor va urez sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti !
Judge4 Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Ballas va ureaza un craciun fericit alaturi de crei dragi
Cretu' Posted December 25, 2011 Posted December 25, 2011 Biroul Federal de Investigatii va ureaza un calduros CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi !
kamikazee Posted December 26, 2011 Posted December 26, 2011 Sarbatori Fericite tuturor.Multumim de urari. 1
Gabi Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 La multi ani, sarbatori fericite si multe bucurii. Am revenit din vacanta, de maine trec la treaba :nanana:
Athreyu Posted December 27, 2011 Posted December 27, 2011 Din partea membrior NG va dorim Sarbatori Fericite si fie ca toate dorintele voastre sa se implineasca ! Departamentului de Politie va ureaza Craciun fericit, sanatate si implinirii alaturi de cei dragi ! Din partea primarului & consilierilor va urez sarbatori fericite si sa aveti parte de tot ce va doriti ! Ballas va ureaza un craciun fericit alaturi de crei dragi Biroul Federal de Investigatii va ureaza un calduros CRACIUN FERICIT alaturi de cei dragi ! Multumim pentru urari, sarbatori fericite si voua :D La multi ani, sarbatori fericite si multe bucurii. Am revenit din vacanta, de maine trec la treaba :nanana: Bine ai revenit mos, bafta la contracte.
kagawa Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Eu sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine :) 1 4
Gabii Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Welcoma nab, spor la contracte . # Clifford here 1 1
Senzo Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ce fac barosanii ^_^ ? Am zis sa trec si eu pe la voi in ultima zi din an :nanana: .
daimon Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Salut bajetii,va pwp,ce mai faceti,ma mai stiti? Daca da... Va urez un an nou plin de bucurii si de impliniri,rank 4/5 alea alea!!! Daca nu... Voi astia noi nu prea mirositi a hitmani...oricum,buna treaba mitasik,te pup! Am trecut pe la voi sa va salut,mi-e dor de voi baros@nii! #Eu fiind ToxiC...urat asa kidzeen...
Athreyu Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Eu sunt noul vostru coleg,sper sa ne intelegem bine :) Welcome,spor la contracte si la cat mai multe avertismente :nanana: .Joke Am revenit si am trecut la treaba :) Bine ai revenit,te-ai cracit in mini vacanta?:)) azi o sa fie prapad cu bautura asta :whistle: Ce fac barosanii ^_^ ? Am zis sa trec si eu pe la voi in ultima zi din an :nanana: . Bine cocos,o ducem bine,suntem constienti ..inca :)) Salut bajetii,va pwp,ce mai faceti,ma mai stiti? Daca da... Spoiler Daca nu... Spoiler Am trecut pe la voi sa va salut,mi-e dor de voi baros@nii! Tu fiind?harry potter sau cine? Salut si tie,la multi ani,multa sanatate si tot ce iti doresti (ToxiC) De ce dai ma -(minus) ?Nu stii sa injuri?:)) 1
Senzo Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Ce fac barosanii ^_^ ? Am zis sa trec si eu pe la voi in ultima zi din an :nanana: . Bine cocos,o ducem bine,suntem constienti ..inca :)) Ma bucur :)).
Mr.Dexter Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Bine ai revenit,te-ai cracit in mini vacanta?:)) azi o sa fie prapad cu bautura asta :whistle: Special pentru tine. Petrecere frumoasa tuturor :-* . # Nu, nu m-am cracit :)
Berky Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Din partea Departamentului de Politie va urez un an nou fericit si sa aveti parte de tot ce va doriti ! 1 1
Crowley Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Biroul Federal de Investigatii va ureaza mult noroc si bucurie in anul ce vine !
Devil. Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 La multi ani baietii mei >:D<! Spor la contracte. D3v1L here
Jalol Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Smurd va ureaza un an nou fericit si numai impliniri !
Andreea Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 Smurd va ureaza un an nou fericit si numai impliniri ! De cand faci tu parte din SMURD? o.O # SMURD va ureaza un an nou fericit !
Guest Mihai Razvan Posted December 31, 2011 Posted December 31, 2011 The Mafia va doreste un an nou fericit alaturi de cei dragi, imipliniri, si tot ce va doriti ! :bananadance2: :hello: