Guest Seven Souls Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Salut, bafta te asteptam sa te intorci! 1 1
Hash Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Seven Souls , Bafta bafta dar ii dai lu OuTcasT :)) Probabil am sa revin dupa sarbatori daca se baga case , factiuni ceva , incat sa devina mai interesant , sa am pentru ce juca . In momentul de fata inafara de rank n-am pentru ce sa joc , pentru ca distractie nu mai exista . Bafta tuturor #Apropo , la demisie eram sarcastic , nu am iesit pentru rank sau pentru ca am luat advertisment , sa nu se inteleaga gresit . Sarbatori Fericite tuturor , dati-mi PM daca vreti sa mai tinem legatura xD , vorbim pe mess.
Guest Seven Souls Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Seven Souls , Bafta bafta dar ii dai lu OuTcasT :)) Probabil am sa revin dupa sarbatori daca se baga case , factiuni ceva , incat sa devina mai interesant , sa am pentru ce juca . In momentul de fata inafara de rank n-am pentru ce sa joc , pentru ca distractie nu mai exista . Bafta tuturor #Apropo , la demisie eram sarcastic , nu am iesit pentru rank sau pentru ca am luat advertisment , sa nu se inteleaga gresit . Sarbatori Fericite tuturor , dati-mi PM daca vreti sa mai tinem legatura xD , vorbim pe mess. I-am dat minus din gresala am dat pe minus in loc de plus :P , poti sa-l intrebi. 1
kamikazee Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 La revedere prieten drag.Mult succes si ai grija de tine.Sa auzim numai de bine!:) 1
Finnick Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bine v-am regasit, sper sa ne intelegem bine. 1 1
Senzo Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bun venit in familie. Sper sa ne intelegem bine.
SDK Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem NU bine , ci foarte bine !!
fReSh` Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Welcome celor noi , bafta la contracte :D !! Am vazut ca tot intrebati in ce consta testul , asa ca o sa va fac o lista cu probele: - Regulament . - Duel cu arma. - Traseu cu masina. ( Spawn hitman -> Dropcar -> Deliver-> Gara SF, apoi iar in baza hitman) Timp : 9 minute. - Contract 4
Mr.Dexter Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bine v-am gasit, sper sa facem treaba buna impreuna. Bafta la contracte ! 2 1
Athreyu Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Bine v-am regasit, sper sa ne intelegem bine. Welcome back kiddu lu' star. Eu sunt noul vostru coleg, sper sa ne intelegem NU bine , ci foarte bine !! Nu te plac dar welcome ^_^. Welcome celor noi , bafta la contracte :D !! Am vazut ca tot intrebati in ce consta testul , asa ca o sa va fac o lista cu probele: - Regulament . - Duel cu arma. - Traseu cu masina. ( Spawn hitman -> Dropcar -> Deliver-> Gara SF, apoi iar in baza hitman) Timp : 9 minute. - Contract Neinteresant. Bine v-am gasit, sper sa facem treaba buna impreuna. Bafta la contracte ! Welcome si spor la contracte. Atentiune atentiune cei cu rank 1 in functiune grija mare . 1
Guest Seven Souls Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Nu am avut timp sa postez contractele , va rog sa ma scuzati, nici acum nu am timp ca imi ia vreo 2 ore, am sa le postez maine :D 1
Egglol Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 S-a dus Hitman Agency , nu mai e cum era inainte. Mai ales cu un lider inactiv nu ai ce sa faci . 17
kamikazee Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 S-a dus Hitman Agency , nu mai e cum era inainte. Mai ales cu un lider inactiv nu ai ce sa faci . Gogule faci parte din Hitman si nu stiu cumva?Ce iti fierbe tie treaba aici?Iti place sa te bagi aiurea in seama?Veziti de treaba ta,de cand au venit noii colegi suntem foarte uniti,asa ca nu-ti mai baga nasu unde nu trebuie.+ Mitasik este un lider foarte bun.Ca a avut unele probleme asta e,toti avem. 6
Gabii Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Egglol, a avut si Mitasik unele probleme, dar uite acum ce bine isi face treaba, suntem o factiune unita si el este activ acum 3
Egglol Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 S-a dus Hitman Agency , nu mai e cum era inainte. Mai ales cu un lider inactiv nu ai ce sa faci . Gogule faci parte din Hitman si nu stiu cumva?Ce iti fierbe tie treaba aici?Iti place sa te bagi aiurea in seama?Veziti de treaba ta,de cand au venit noii colegi suntem foarte uniti,asa ca nu-ti mai baga nasu unde nu trebuie.+ Mitasik este un lider foarte bun.Ca a avut unele probleme asta e,toti avem. Gogule, daca esti prost stai in banca ta ! Cel mai bine. 2 1
Old_Man Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 outu-le warn up. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=263095&st=219825 ai aici loc de free chat 2 2
Athreyu Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Trebuia sa-ti puna capac cineva Loveless, in vacanta sa-ti revizuiesti comportamentul si sa mai lasi din superioritatea asta, esti doar un pion. #Saptamana asta este cam critica in ceea ce priveste prezentarea contractelor,au venit sarbatorile dar incerc sa fac o treaba buna. ##Inseamna ca ati fost mana in mana si la folosirea contului TyBy cand trebuia sa dea test la hitman. ###Adevarata fata a lui Loveless http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=429402&pid=6124757&st=50&#entry6124757 . ####Aha,oftica-te ca te-am demascat si abereaza :* ,cand ajungi la numarul meu de luni petrecute in hitman mai vorbim.Sarbatori fericite. #####Anyway Andrei sarbatori fericite si tie alaturi de cei dragi, sincer nu trebuia sa te bagi in cardasie,esti baiat bun,ciao. Asa e cand nu mai ai ce sa zici ca stii ca e adevarat si te simti cu musca pe caciula taic din gura si dai minus . Si m-ai demascat cu ce? iti asumi niste lucruri care nu le faci, oricum esti prea fatalau pentru a vorbi ceva mai matur. Si nu conteaza cat ai stat in hitman, din moment ce esti praf, stau ca altii 1 an in hitman , i-au rank pe vechime, si te lauzi ca ai fost in hitman. Nu am de ce sa ma simt cu musca pe caciula pentru ca eu nu sufar din cauza ca ai primit ban in timp ce la tine este o alta poveste.Pai in primul rand dovada ca ai jucat pe contul TyBy la teste este ca ai primit rank down si ca ai recunoscut,in al 2lea rand tu aduci acuzatii mincinoase la adresa mea pentru ca nu ai cale de scapare si esti prins in toata problema. Sa fie cum zici tu. 8 2
Guest Seven Souls Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Trebuia sa-ti puna capac cineva Loveless, in vacanta sa-ti revizuiesti comportamentul si sa mai lasi din superioritatea asta, esti doar un pion. #Saptamana asta este cam critica in ceea ce priveste prezentarea contractelor,au venit sarbatorile dar incerc sa fac o treaba buna. ##Inseamna ca ati fost mana in mana si la folosirea contului TyBy cand trebuia sa dea test la hitman. Imi place gandirea ta, si imi mai place cum se bucura altii ca se duce serverul ca iau unii ban degeaba:> Sa curga cu plusuri la atheryu sa se simta multumit. P.s: nu te mai baga de ce a fsot cu testele la tyby, pentru ca nu cred ca esti in masura sa vorbesti, numai zic cum ai trecut cu testele, ai picat la toate armele , carnet de conducere nu ai avut sa faci nici contract nimic. Asa e cand nu mai ai ce sa zici ca stii ca e adevarat si te simti cu musca pe caciula taic din gura si dai minus . Si m-ai demascat cu ce? iti asumi niste lucruri care nu le faci, oricum esti prea fatalau pentru a vorbi ceva mai matur. Si nu conteaza cat ai stat in hitman, din moment ce esti praf, stau ca altii 1 an in hitman , i-au rank pe vechime, si te lauzi ca ai fost in hitman. P.s: si mie cu tine silent, mai invata:))) (stii tu despre ce vorbesc:))) ) Sarbatori fericite! 3 7
Outcast Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 Postez de pe un alt cont ca am luat disable pe celalalt.La revedere la toti mi'a facut placere sa lucrez cu unii.Multumesc Mitasik pentru sansa acordata.Asta e eu am incheiat orice relatie cu Linkmania poate o sa ma mai vedeti prin joc mai rar,dar oricum cu admini gen old_man care doar CLOSE TOPIC stiu sa dea .Nu ai nici macar cum sa discuti o problema.Da recunosc ce zice ca am fost complice la acest eveniment dar sincer nu meritam ban permanent poate doar 30 de zile pentru complice cum a luat si Loveless.Asta a fost sa fie bye bye oricum nu stiu daca isi mai aminteste cineva ce zicea iceman la inceput ca o sa bage repede si case si bizzuri si toate cele dar dupa cum vedeti serverul pierde playeri si se duce la vale...;)stati linistiti vorba lui loveless asa cum noi am adus aproape 20 de playeri asa o sa si plece;).SALUT! Sarbatori fericite oricum! 4
Gabi Posted December 20, 2011 Posted December 20, 2011 La revedere, mi-a facut placere sa lucrez cu voi 2, sa auzim numai de bine. 2
Senzo Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 Nu promit ca voi ajunge la sedinta , am postat contractele din timp sa nu fie vre-o problema.