Jump to content
lego_kid

Discutii Agentia Hitman

Recommended Posts

Guest Seven Souls
Posted

Te vom astepta zergyu si cnawp:*

• Upvote 2
Posted

Ehhh , a venit si momentul asta , ma asteptam la el. Sper ca nu am dezamagit pe nimeni si va multumesc celor care mi-ati fost prieteni.Numai respect pentru voi , bafta la contracte si daca ma veti mai primi voi reveni.

• Upvote 4
Guest Seven Souls
Posted

Welcome! Sa faceti treaba buna, spor la contracte!

• Upvote 1
Guest Seven Souls
Posted

Welcome celor noi!

• Upvote 2
Posted

Nu sunt sigur daca postez unde trebuie , dar nu are nimeni un avatar legat de hitman, un video micut ceva ?

# Sau daca nu aveti altul, cel mai sigur stiu ca era un video folosit ca avatar din acest videoclip

Posted

Salut.Am fost adaugat pe blacklist pe 4 iunie din cauza ca l-am omorat pe Zergyu, si + ca el a presupus ca l-am vanat, etc

Cer daca se poate sa fiu scos de pe blacklist, multumesc.

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&st=0&p=5801928&#entry5801928

Zergyu este inca in factiune, daca el doreste sa te scoate, o sa fi scos !

M-a rugat sa postez sa poata sa depuna cerere pentru Hitman..din partea mea unul il poti scoate de pe blacklist deoarece nu am mai avut 'probleme' cu el de atunci cat timp am fost Hitman. :P

Guest Seven Souls
Posted

Nici eu nu ajung, la ora aia plec la antrenament, daca poti muta macar cu 30 min mai devreme:D

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

La revedere tuturor, mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, dar pana aici mi-a fost, numai reusesc sa inghit nici-un fel de prostie din ceea ce se intampla momentan in aceasta factiune.

• Upvote 2
Posted

Se pare ca tot un membru Hitman Agency a luat "titlul" de Cel mai bun angajat .

Cu mult? par?ivitate si pupat în dos, anyway congratz.

La revedere tuturor, mi-a facut placere sa fiu coleg cu voi, dar pana aici mi-a fost, numai reusesc sa inghit nici-un fel de prostie din ceea ce se intampla momentan in aceasta factiune.

La revedere prieten drag, poate în viitorul apropiat te vei reîntoarce.Succes in noua ta fac?iune.

#Felicit?ri celor prezen?i la ?edin?? ?i celor care au primit rank up.

• Upvote 8
Posted

Bafta baieti , gata cu samp ul o vreme . :) Cius !

#

Se pare ca tot un membru Hitman Agency a luat "titlul" de Cel mai bun angajat .

Cu mult? par?ivitate si pupat în dos, anyway congratz.

+1

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...