Lazyb0y Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Nick: Notram Rank: 1 Perioada: Saptamana asta Motiv: Probleme personale Nu ajung la sedinta.. 1
krystu Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 de cand se fac contractele in mai multe persoane? toate fiind in hitman? parca era o factiune "silent assasin" cu "group assasins", mergeti ca hienele dupa contracte, singuri nu puteti sa le faceti? sau nu sunteti in stare? daca nu sunteti in stare sa faceti contracte, intrati in alta factiune de echipa
Legionnaire Posted November 4, 2011 Posted November 4, 2011 de cand se fac contractele in mai multe persoane? toate fiind in hitman? parca era o factiune "silent assasin" cu "group assasins", mergeti ca hienele dupa contracte, singuri nu puteti sa le faceti? sau nu sunteti in stare? daca nu sunteti in stare sa faceti contracte, intrati in alta factiune de echipa http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408640
Guest Seven Souls Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Scuze dar n-am mai ajuns la sedinta. Nu a fost sedinta , a fost un antrenament. 2
DJDizzzY Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bai fratiilor ce e cu activitatea... este ora 1:20 si sunt doar eu din agentie pe server... :blink: :blink: . Si situatia a fost la fel toata saptamana. 1 1
Guest Seven Souls Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bai fratiilor ce e cu activitatea... este ora 1:20 si sunt doar eu din agentie pe server... :blink: :blink: . Si situatia a fost la fel toata saptamana. Te rog sa nu mai faci plus 1 aiurea, ca sa te dai mare ca ai fost tu pe server toata saptamana la ora asta ca defapt nu a fost asa, nu te inteleg de ce minti :-? Ce mai gluma pe tine :crazy: , si faza cu alergatul dupa ctr te rog sa ta abtii, si sa te uiti la tine.. 3 1
DJDizzzY Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Bai fratiilor ce e cu activitatea... este ora 1:20 si sunt doar eu din agentie pe server... :blink: :blink: . Si situatia a fost la fel toata saptamana. Te rog sa nu mai faci plus 1 aiurea, ca sa te dai mare ca ai fost tu pe server toata saptamana la ora asta ca defapt nu a fost asa, nu te inteleg de ce minti :-? Auzi acuma nu serios, pentru ce te bagi tu in seama aici? In primul rand eu am zis-o sub forma de gluma, doi la mana, de cand si pana cand ma tragi tu pe mine la raspundere de ce activitate am? Si trei la mana, esti cumva leader de-mi zici tu mie sa numai postez pentru + 1.? Eu zic sa-ti vezi de trb ta si de alergatul dupa contracte. 1 1
FALLEN Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Salut.Am fost adaugat pe blacklist pe 4 iunie din cauza ca l-am omorat pe Zergyu, si + ca el a presupus ca l-am vanat, etc Cer daca se poate sa fiu scos de pe blacklist, multumesc. http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&st=0&p=5801928&#entry5801928
Hash Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Bai fratiilor ce e cu activitatea... este ora 1:20 si sunt doar eu din agentie pe server... :blink: :blink: . Si situatia a fost la fel toata saptamana. Credeam ca nu are dreptate , dar asa e , de 3-4 zile ma chinui sa fac un contract , cand intru , nimeni , daca am 5 contracte toata saptamana e bine . Omu mai face si altceva decat sa astepte sa intre un rank 4 , pe la 16:00 si 20:00,21:00,22:00 nu prea gasesc mai pe nimeni , cand sa mai fac activitate . Dupa ce ca se ia rank odata la 3 saptamani , si nici atunci sa nu iau din cauza celor de rank 4 ca freaca menta ...in fine. Nu stiu daca astazi a fost vreun rank 4 online , nici in momentul de fata nu este . Si totusi e weekend.. 1 1
Guest Seven Souls Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Bai fratiilor ce e cu activitatea... este ora 1:20 si sunt doar eu din agentie pe server... :blink: :blink: . Si situatia a fost la fel toata saptamana. Credeam ca nu are dreptate , dar asa e , de 3-4 zile ma chinui sa fac un contract , cand intru , nimeni , daca am 5 contracte toata saptamana e bine . Omu mai face si altceva decat sa astepte sa intre un rank 4 , pe la 16:00 si 20:00,21:00,22:00 nu prea gasesc mai pe nimeni , cand sa mai fac activitate . Dupa ce ca se ia rank odata la 3 saptamani , si nici atunci sa nu iau din cauza celor de rank 4 ca freaca menta ...in fine. Nu stiu daca astazi a fost vreun rank 4 online , nici in momentul de fata nu este . Si totusi e weekend.. A fost pe la 6:30 pana pe la 8, in rest nu a fost , si in celalate zile acelasi lucru, activitatea celor cu rank 4+ a scazut considerabil, trebuie luate niste masuri, eu asa sunt de parere, o sedinta ar trebui facuta cat mai rapid.. 2
Hash Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Te rog sa nu mai faci plus 1 aiurea, ca sa te dai mare ca ai fost tu pe server toata saptamana la ora asta ca defapt nu a fost asa, nu te inteleg de ce minti :-? Ce mai gluma pe tine :crazy: , si faza cu alergatul dupa ctr te rog sa ta abtii, si sa te uiti la tine.. Atunci daca esti deacord cu mine de ce ai facut atata tam tam cand a postat dizzzy.. 1
Guest Seven Souls Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 Te rog sa nu mai faci plus 1 aiurea, ca sa te dai mare ca ai fost tu pe server toata saptamana la ora asta ca defapt nu a fost asa, nu te inteleg de ce minti :-? Ce mai gluma pe tine :crazy: , si faza cu alergatul dupa ctr te rog sa ta abtii, si sa te uiti la tine.. Atunci daca esti deacord cu mine de ce ai facut atata tam tam cand a postat dizzzy.. Pentru ca el minte, ca sta in fiecare zi nush cat timp si e singur, la orele care zice ca sta on, ca eu sunt atunci online, si el nu e, nu mai conteaza oricum..el a zis ca a fost o gluma deci asa sa fie.. 1
Guest Seven Souls Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Imi cer scuze dar a aprut ceva si trebuie sa plec, si nu cred ca voi ajunge sa postez contractele pana la ora stabilita, le voi posta oricum in seara aceasta. :D
DJDizzzY Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Te rog sa nu mai faci plus 1 aiurea, ca sa te dai mare ca ai fost tu pe server toata saptamana la ora asta ca defapt nu a fost asa, nu te inteleg de ce minti :-? Ce mai gluma pe tine :crazy: , si faza cu alergatul dupa ctr te rog sa ta abtii, si sa te uiti la tine.. Atunci daca esti deacord cu mine de ce ai facut atata tam tam cand a postat dizzzy.. Pentru ca el minte, ca sta in fiecare zi nush cat timp si e singur, la orele care zice ca sta on, ca eu sunt atunci online, si el nu e, nu mai conteaza oricum..el a zis ca a fost o gluma deci asa sa fie.. Daca ma mai critici odata, am grija sa nu te mai plangi de activitatea celor de rank 4,5 . Ti-am spus si-ti repet, nu esti in masura sa-mi critici tu prezenta si activitatea mea pe server. Eu muncesc domnul meu, nu am timp sa iti arat TIE cand intru si cand nu. Next time iti aduc si printuri sa vedeti ca nu e nimeni on si sunt singur, cum de altfel s-a intamplat si sambata pe la ora 17, 18, la fel si duminica in acelasi interval, in care eram singur cuc in toata agentia, in ideea in care pe server erau online ~80 playeri. Nu am sa activez atata timp cat nu am ce face pe server, pentru ca sunteti inactivi. Iti repet, ai 3 sapt in factiune si deja incepi sa critici? Vezi ca deranjezi, mai usor cu impresiile, nu uita ca esti inca newcomer, nu dau 2 lei pe rank-ul tau. 1 1
DJDizzzY Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cum ziceam..., poftim si dovada ca sa numai ciripesti aiurea : http://img685.imageshack.us/img685/3753/playerilaora5.png http://img24.imageshack.us/img24/38/samp028ii.png Si situatia este la fel in fiecare zi..., la o ora in care eu zic ca toti au terminat scoala. Inca acum este un caz fericit, suntem 2 online :) .
Guest Seven Souls Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Cum ziceam..., poftim si dovada ca sa numai ciripesti aiurea : http://img685.imageshack.us/img685/3753/playerilaora5.png http://img24.imageshack.us/img24/38/samp028ii.png Si situatia este la fel in fiecare zi..., la o ora in care eu zic ca toti au terminat scoala. Inca acum este un caz fericit, suntem 2 online :) . Eu doar ti-am spus, ca nu e nevoie sa te lauzi aici ca esti tu cateodata on si nu e nimeni, iti aduc cel putin 10-15 printuri la diferite ore cand eu sunt singur on, dar nu vin sa ma laud aici. Si m-a intrebat hashish de ce te critic , si i-am raspuns, atunci tu ai minti ca asa se intampla in fiecare zi , dar se intamplase doar intr-o zi. Ti-am zis de mult ca nu ma mai intereseaza ce zici ,si te rog frumos sa inchiem discutia , ca nu am chef sa ma cert cu tine. Si iti zic ca nu conteaza asa mult cat timp ai intr-o factiune, rank-ul nu se ia pe cat timp ai in factiune, conteaza si asta normal ,dar conteaza intr-un procent foarte scazut .Apropo avem acelasi rank. Inchid discutia aceasta aici, sper ca si tu vei face la fel.
Hash Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Pe PM nu se poate sa va certati , incheiati subiectul odata , si mie mi s-a intamplat de foarte multe ori sa nu fie nimeni , chiar astazi pana la ora 19:00 nu a fost niciun rank 4 . Dominic si-a dat demisia iar Cnawp e inactiv , are o problema cu pc ul , ati sarit toti pe Torque , debbi , fresh si b0b0tm
cnawp Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Eh , apuc si eu sa intru putin pe forum si ce vad ? Uite cum va spalati rufele in public , expuneti problemele intr-un topic accesibil oricui . Ce-ar fi daca intr-o zi , sau la sedinta ati zice ca aveti o problema si ati vorbi cu Mitasik ? Preferati sa va certati aici ca sa dati niste subiecte de citit pt cei dinafara agentiei ? Ca cei din ea sunt la curent cu problemele. In momentul in care aveti o problema raportati-o la lider si nu pe PM , ci spuneti-o pe /f cand este on si persoana/persoanele care v-a(u) deranjat sau care sunt vizate.Daca nu prindeti momentul asta , la sedinta e cel mai bun moment.Sedinta nu-i facuta doar ca sa asteptam momentul cu rank-uri . Cat despre mine inactivitatea va continua deoarece problemele cu pc-ul s-au agravat iar la orizont apar toate tezele si testele pe care le voi da in jumatatea de semestru ramasa deci nu prea am timp sa ma ocup de calculator . Speram ca pana duminica sa revin , s-ar putea sa revin s-ar putea sa nu . In caz ca voi continua cu inactivitatea voi posta , si imi pare rau ca nu pot fi eu on sa va ajut cu contractele dar na.. asta e situatia.Sper ca n-am suparat pe nimeni pt ca n-am putut activa.Si acum serios , conteaza asa mult ca ala are rank X si e de Y saptamani ? Mi se pare anormal sa comentati de situatia asta . De ex eu am stat 3 luni + ca sa obtin rank 4 iar cei care sunt mult mai vechi in factiune ca mine , Debbi , Hashish chiar si Mitasik cred ca au obtinut rank mult mai greu decat se obtine acum si nu au avut nimic de obiectat.Atat timp cat iti vezi de treaba si respecti regulile totul merge bine.Nu vreau sa supar pe nimeni ca ma iau pe mine drept exemplu dar de cand sunt in factiune nu am avut nici o plangere ( nici macar una nefondata sau cu dovezi insuficiente in care sa nu primesc nimic ) si nu am primit nici un avertisment etc tocmai pt faptul ca nu mi-a placut atat sa ma dau lovit sau sa atrag atentia si mi-am vazut de treaba. ( nu vizez pe nimeni ) 2
LapTEEE Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Nick: found_cluj Rank: 2 Perioada: 1 luna Motiv: mi-am rupt mana ieri si trebuie sa stau cu ea in gyps. aici ma refer ca nu pot face contracte,in schimb pot fi activ prin joc.
LapTEEE Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Notram si found_cluj sunteti demisi din factiunea Hitman Incercati dupa inactivitate mi`a parut bine baieti....ne revedem dupa ce ma fac bine cu mana...imi cer scze fata de voi daca am gresit cu ceva si spor la contracte. 1
Guest Seven Souls Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 Notram si found_cluj sunteti demisi din factiunea Hitman Incercati dupa inactivitate mi`a parut bine baieti....ne revedem dupa ce ma fac bine cu mana...imi cer scze fata de voi daca am gresit cu ceva si spor la contracte. Mi-a parut bine, sper sa te faci bine, si poate ne vom revedea. 1 1
Alexinho. Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Baietii gata cu spamul, vine Badu si va arunca warnu`l :whistle: 1
Guest Seven Souls Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Nu cred ca voi ajunge la sedinta, acum am venit acasa si am vazut cand este, iar daca ajung tot nu o sa am timp sa postez contractele pana atunci. O sa le postez mai pe seara. Multumesc pentru intelegere , LoVeLess here.
kamikazee Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Putem face o sedinta maine?Trebuie sa lamurim unele probleme....+inactivitatea membrilor... 2 4