Jump to content
lego_kid

Discutii Armata

Recommended Posts

Guest Al1n..
Posted

La multi ani Aresica....urmatoarea data cand ne auzim sper ca major cu permisu luat:)).

Distractie placuta si sarbatori fericite tuturor membrilor Armatei!

Posted

La multi ani sa ai parte de tot ce iti doresti(bautura si femei).Dar de cinste nu ai scapat tot dai de baut dupa paste macar o lada de bere la baietii :)).BAfta

Posted

E bine pentru mine...pana vineri poate gasesc un loc prin casa sau curte in care sa am semnal bun la net...daca nu...asta e

Ps:La multi ani Ares,dai de baut:>

Guest Allen
Posted

Vineri nu cred ca pot ajunge sunt plecat din oras.

Posted

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Cu stima din partea membrilor,

San Fierro Riffa!

Posted

In noaptea Invierii,cand clopotele bat,cu lumanari aprinse,cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT!"Paste fericit alaturi de cei dragi! :tiphat:

Posted

Sarbatori fericite alaturi de cei dragi ! :* Aveti grija cat bagati in voi, eu unul mananc sa ma umplu apoi sa stau 2 zile intins :))) . Prin aceasta urare,anunt si o inactivitate a mea,de sarbatori.

Posted

Cu ocazia Sarbatorii Invierii Domnului ,echipa The Mafia va doreste sa aveti parte de bucurii, realizari, impliniri !Paste ferici!:* :tiphat:

Guest CristiaNNNN
Posted

Perry alaturi de colegii din Departamentul de Politiet va ureaza Paste Fericit !!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...