alecs. Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Imi puteti spune si mie de ce atunci cand dau "esc" sa ma uit la map...se blocheaza sa:mp ?
Paul Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Paul ai grija ca vad ca esti vanat. Vad, dar nu e cazul sa postezi aici.Asta nu are nici o legatura cu factiunea. Te rog sa nu mai faci + 1. # Maine nu o sa pot ajunge la sedinta deoarece o sa fiu plecat de acasa toata ziua. Have fun ! :)
Hornetz Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 Nu pot ajunge maine la sedinta deoarece am o problema in familie.
StoneR Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 In legatura cu Supremacy, nu cred ca voi putea ajunge la timp. Daca ajung acasa mai devreme voi fi on. -_-
Eric Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Frumos Supremacy, am fost 7 online, dintre care doar 5 au fost si la event. Daca tot stiti ca nu puteti ajunge, postati si voi ca sa nu ne mai obosim noi restu sa mergem degeaba.
Guest Allen Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Eu am avut o problema la scoala si nu am putut ajunge,adica am ajuns la 08:05 dar deja incepu-se.
alecs. Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Am ajuns la si 9 minute.... Data trecuta l-a anuntat la 20:00 si a inceput la 21...
CaCo3 Posted April 4, 2012 Posted April 4, 2012 Nu pot ajunge la sedinta , sunt la aniversarea unui membru al familiei ! Imi cer scuze !
Pityc Posted April 5, 2012 Posted April 5, 2012 Ares,nu prae imi prieste ora sedintei asteia.Exact la ora aia trebuie sa ma duc la un Film cu clasa.Nu m-as fi dus da deja am dat 20 de lei si pierd banii.Imi pare rau dar nu pot ajunge... Edit:Acum pot ajunge,am dat biletul meu altui coleg.
Bay3TasuL Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Salut , de astazi sunt noul vostru coleg sper sa ne intelegem :X
Guest Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Salut , imi pare rau nu am putut ajunge la sedinta am fost plecat din oras ...
Ares Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 M-ai dezamagit.. Ce probleme ai avut incat te-au depasit? Mi-ai zis mie ca ai vreo problema cu cineva? Sa ai bafta in continuare!
CaCo3 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Salutare , imi cer scuze pentru fapta pe care am facut-o , asta a fost sa fie , problemele m-au depasit , si sa ajuns la asta , sper ca ceea ce am facut sa imi fie iertat odata si odata , imi cer scuze inca odata , theone , ares nu este vina voastra , voi sunteti 2 lideri compatibili care au facut din armata o factiune frumoasa . Va multumesc ca mi-ati acordat aceasta sansa !!! Bafta in continuare si le urez bafta tuturor colegilor !!!
Alin97 Posted April 6, 2012 Posted April 6, 2012 Nu era absolut nevoie s te banezi da trb ta .Bafta in RalLife
Pityc Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Theone eu sunt la tara si nu cred ca am conexiune buna de internet prin stick asa ca o sa fiu inactiv pana dupa paste.o sa incerc sa mai intru da nu mai pot sta cu orele.Paste fericit la toti!!! Ps:va rog sa postti unu si ptr mine la inactivitate.imi e imposibil sa scriu de pe telefon.va rog frumos.la perioada scrieti pe timpu vacantei.
Eric Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Ps:va rog sa postti unu si ptr mine la inactivitate.imi e imposibil sa scriu de pe telefon.va rog frumos.la perioada scrieti pe timpu vacantei. Done. Paste fericit si tie.
Ares Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 Baieti, eu saptamana asta nu pot sa fac / sa particip la sedinta, maine e ziua mea ( 18 anisori ^_^ ) si joi e ziua unui vecin, ne scoate la baut, apoi vine pastele. Ramaneti in grija atotputernicului si butexului TheNub. Have a nice Easter :-*
Eric Posted April 10, 2012 Posted April 10, 2012 La multi ani si distractie placuta. Ne auzim dupa sarbatori. Paste fericit.