Jump to content
lego_kid

Discutii UST

Recommended Posts

Posted

NU iti e rusine lider (panther) sa organziezi eventuri dar in acelasi timp sa le si ''aranjezi'' ca tot playerii tai din factiune sa castige?rusine ma.faceti serverul de cacao..cu niste playeri ca voi.

• Upvote 1
Posted

NU iti e rusine lider (panther) sa organziezi eventuri dar in acelasi timp sa le si ''aranjezi'' ca tot playerii tai din factiune sa castige?rusine ma.faceti serverul de cacao..cu niste playeri ca voi.

haha,daca nu esti in stare sa castigi ce sa-ti facem?la cursele alea poate participa cine vrea ,inclusiv UST.

Posted

Duminica, 21 August 2011 , ora 21.00 => Sedinta !

Prezenta obligatorie, cine nu poate venii anunta la discutii.

Rank up/down , probleme ale factiunii !

Eu nu pot sa ajung la sedinta , deoarece sunt toata ziua plecat si la rudele care ma duc nu am de unde sa intru.

Posted

La event castiga cine e mai bun :-" UST a fost mai bun , UST a castigat

Da premium si eu o sa fiu la balci :>

Nu sunt sigur daca voi putea ajunge la sedinta , am sa postez actvitatea 2 ore inainte daca nu e ceva..

Posted

Ce sunt cu aberatiile asta, imaginatia voastra bogata. Stilul vostru de a bate campi este absolut uimitor. Cand faci asemena acuzatii trebuie sa ai si dovezi. Daca a castigat un membru din factiunea lui nu inseamna ca este aranjat. Pentru asta primeste DPA 3 zile, daca intre timp imi demonstrezi. ce ai zi tu, il scot.

Posted

Imi pare rau dar nu sunt sigur daca voi putea ajunge la sedinta.Voi incerca dar nu stiu cand ajung acasa. in orice caz daca nu ajung voi posta acum activitatea dar voi face tot posibilul sa ajung . :) cu stima, dannnutz

Guest fight123
Posted

Nu pot ajunge la sedinta probleme de familie.

Posted

Am inteles ca nu puteti ajunge la sedinta , dar data viitoare sa postati si activitatea. Puteti sa o postati si cu o zi inainte de sedinta , daca nu puteti in ziua sedintei. (Valabil pentru cei care nu pot sa fie prezenti la sedinta.)

Posted

Welcome camicazii,alik si scaramouche sper sa ne intelegm bine :beer:

Posted

Are cineva sau stie cum imi pot pune la semnatura emoticonul acela care scrie cu graff numele tau ? Dak stie cineva va rog imi spuneti si mie ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...