Jump to content
lego_kid

Discutii UST

Recommended Posts

Posted

Multumesc tuturor celor care mi-ati urat la multi ani pe unde a-ti apucat. Va doresc si voua cat mai multe impliniri si tot ce este mai bun si mai frumos in viata.

Posted

Bafta baieti,mi-a parut bine sa stau o saptamana in UST , sa cheltuiesc bani pe eventuri si tuning si alte cele.Panther nu ma mai vrea,nu stiu de ce, pe /w nu mi-a zis nimic , ma tot ignora , asta e.Chiar mi-a placut si m-am simtit bine aici si vroiam sa stau aici mult timp.

Multa bafta tuturor,nu stiu pe cine am injurat ( asta zice panther ) dar sa fie cum zice el !

Posted

da sigur,numai cand injuram eu pe /f vezi . cand injura mind sau altii nu vezi,fain :>

imi era totul pe plac mai putin mind :) .. aia e,tine-l pe el .

# warnu pe forum nu ma intereseaza :-j cere cat warn vrei tu

PS: cand am injurat pe /f il injuram pe se7en si de fapt radeam cu el,vorbesc cu el pe skype , credeam ca te prinzi

Posted

Bafta baieti, m-am simtit super bine aici cu voi... O sa-mi fie dor de toti :( si de tine Panther ai fost super de trb. dar a trebuit sa ies. Poate ne vom mai intalni :)

Respect tuturor :bye:

Posted

Asta nu pot sa-mi explic. De ce a-ti plecat? :dontknow: A dat fara numar la crime,sa intrii PD/FBI/NG? Neah,o sa vedeti acolo ce greu o sa fie.

# Se7eN -- O sa-mi fie dor de tine si de " stunts-urile tale prin area" :crybaby:

# JaLoL - Pacat ca ai iesit,ai luat si bl ;)

# m1Nd, :(( Victoras ,naspa,fix cand ai luat si tu rank,era fain,dar acum toti ati intrat in NG/FBI .. .:((

Bafta in continuare

Posted

Imi pare rau all ca v`am dezamagit...dar imi doream de mult sa intru in politie...de asta mi`am si facut contul acesta..Multa bafta incontinuare sper sa ne revedem :) Multumesc Panther inca 1 data pt sansa acordata.Multa bafta tuturor :bye2: :hail:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...