Jump to content
lego_kid

Discutii UST

Recommended Posts

Posted

Nick : alexifr

Imi cer scuze ca nu am putut ajunge la sedinta de aseara si nu am putut posta motivarea absentei mele! Am fost plecat din localitate si nu am avut acces la internet .

Posted

Atentie! S-a implementat o noua regula!

- Membrii de rank 2 au obligatia sa organizeze cel putin 5 curse de 8track pe saptamana, pozele cu organizarea curselor le postati la activitate la campul " Curse organizate".

Regula va intra in vigoare incepand de saptamana viitoare, mai precis, dupa urmatoarea sedinta. Sedinta inca nu a fost fixata.

Posted

Propuneri eventuri UST:

-Curse Gen Time Trial(liderul va alege un traseu,iar fiecare il va parcurge intr-un anumit timp,castigatorul va fi ales cel care a detinut cel mai bun timp).Premiu:100k

-Cel mai frumos tuning(premiu 50k)

-Last Bullet/Turismo/Infernus Standing(masinile le luam de la antena).Premiu 100k

-Drifturi(premiu 50k)

-Curse(premiu 100k)

-Liniute(premiu 150k).

Cine vrea sa facem unul dintre aceste eventuri dupa sedinta sa imi dea /w,desigur cu permisiunea liderilor.

Posted

Fie ca spiritul Sfant al Sarbatorilor de Paste sa va lumineze sufletele si casele! Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ocroteasca!

Cu stima din partea membrilor,

San Fierro Riffa!

Posted

In noaptea Invierii,cand clopotele bat,cu lumanari aprinse,cu sufletul curat sa spunem impreuna "HRISTOS A INVIAT!"

Armata va ureaza paste fericit alaturi de cei dragi! :tiphat:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...