Jump to content
lego_kid

Discutii UST

Recommended Posts

Guest Mihai Razvan
Posted

Maine 07.02.2012, ora 19:00 facem un antrenament + event surpriza. Sa fiti cat mai multi on!

Voi intarzia sigur, ultima ora am fizica si nenea ala' ne tine pana la fix 19 : 00 + 10 minute cat fac pana acasa. O sa incerc sa ajung cat de repede pot. :)

Posted

Panther , eu de ce am fost demis ca deabea acum am vazut ca la log factiune apare ca am fost demis si cand am intrat in joc mi-a zis ca sunt banat oare de ce ?

Posted

Duminica, 12 Februarie 2011, ora 20:00 => Sedinta !

Prezenta obligatorie, cine nu poate venii anunta la discutii.

Rank up/down, probleme ale factiunii !

Nu sunt sigur ca pot ajunge, voi face tot posibilul! :)

Posted

Duminica, 12 Februarie 2011, ora 20:00 => Sedinta !

Prezenta obligatorie, cine nu poate venii anunta la discutii.

Rank up/down, probleme ale factiunii !

Nu sunt sigur ca voiputea ajunge.

Guest Mihai Razvan
Posted

Postez pentru orice eventualitate, vad ca incepe sa`mi cada Net`lu tot mai des, astiazi mi`a cazut fix la mijloculu Eventului organizat si a revenit dupa 2 ore. ( adica acum )

Guest Mihai Razvan
Posted

ms pt aprobare sa iau hotring b la event :D

Nu este Free Chat ! Nu mai Posta orice prostie. Risti Warn Up ... si e cam aiurea.

Guest Mihai Razvan
Posted

Postez pentru orice eventualitate, poate aparea ceva pe ultima suta de metrii si sa nu existe vreo problema. Da, daca se intampla sa nu pot ajunge, voi Posta activitatea cu cateva ore mai devreme. :)

Posted

Postez pentru orice eventualitate, poate aparea ceva pe ultima suta de metrii si sa nu existe vreo problema. Dar, daca se intampla sa nu pot ajunge, voi Posta activitatea cu cateva ore mai devreme. :)

Aceeasi problema si la mine :) o sa fac tot posibilul sa ajung.

Posted

Imi cer scuze dar nici eu nu pot ajunge, trebuie sa fac un proiect super mega aiurea la religie ( pe langa altele ).

Stiu ca nu am eu puterea de a decide, dar as propune sa se amane pe alta zi cand vom fi toti disponibili ?

Posted

am niste probleme cu net-ul si mi se mai ia.sper ca pot sa ajung la sedinta.voi posta activitatea mai devreme pentru orice eventualitate.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...