Jump to content
lego_kid

Discutii UST

Recommended Posts

Guest Amarok ?! oo yeaH :X
Posted (edited)

La titlu zice discutii ust iar in primul post nu este specificat faptul ca nu am voie sa postez.Mi-a dat unu cristythenight repair si mi-a dat cu 5k ca cica sunt pe blacklist.

Liderii mai au o lista a lor pe care nu o actualizeaza,si am crezut ca sunt trecut acolo.Daca te-ai suparat,scuze -_- .

// data viitoare te informezi singur daca esti sau nu pe blacklist sau intrebi liderul in joc, sau pe pm. S-a incheiat discutia.

Edited by BAdu
Avertisment verbal
Posted

imi cer scuze dar cred ca nu pot ajunge la sedinta. am postat activitatea, putina ce e drept dar am avut cateva lucruri de rezolvat si nu prea am fost activ.

Posted

Am vazut ca s-a schimbat modelul de postare a activitatii, mai precis nu mai avem voie sa omoram politisti, insa saptamana asta am avut ca obiectiv omorarea a cat mai multi politisti. Mai postam pozele cu politistii omorati saptamana asta?

Posted

Am vazut ca s-a schimbat modelul de postare a activitatii, mai precis nu mai avem voie sa omoram politisti, insa saptamana asta am avut ca obiectiv omorarea a cat mai multi politisti. Mai postam pozele cu politistii omorati saptamana asta?

Posteaza cine are , cine nu are activitate pe cops nu e nicio problema daca nu posteaza.

Posted

panther/premium daca sunteti pe forum si cititi asta intrati rpd pe server cat mai e old on sa rezolvam problema cu seiful ust

Posted

Imi cer scuze pentru inactivitatea din ultimele 2 zile, am avut niste zile grele la munca si m-am intors foarte obosit. De azi revin in forta,,

macar anuntati-ne ceva in legatura cu eventul

Posted

Salut am vazut ca avem sedinta astazi la ora 21:00 , o sa ajung.

Posted

Sambata, 3 Decembrie 2011 , ora 21.00 => Sedinta !

Prezenta obligatorie, cine nu poate venii anunta la discutii.

Rank up/down , probleme ale factiunii !

poate asa vezi si tu:)

Posted

Panther, PreMiuM, in legatura cu eventul, sunteti siguri ca toti competitorii or sa ocoleasca toata harta? Ce masuri veti lua ca evenimentul sa se dispute in spiritul fair-play-ului ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...