TheOne Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 (edited) Au intrat: Dennys si PaulYonutz // Paulyonutz va fi demis si va primi BlackList PERMANENT pentru inselaciune ( ai dat testele cu Enzio si le-ai picat si dupa aceea ai avut nesimtirea sa vi la mine, profitand de faptul ca eu nu stiam ca enzio a dat testele cu tine, ca si cum nu ai dat testele. Ce ai zis....poate poate iti iese vrajeala nu? ) Edited December 28, 2011 by TheOne
Winston Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Va rog frumos sa ma scuzati dar nu eu am dat testele cu Enzio. Cred ca a fost fratele meu cel care le-o dat nu eu. Eu nu am stiut ca le-o dat si le-o picat. Dar va rog frumos din toata inima sa ma credeti si sa nu ma demitei. Imi doresc foarte mult la voi in Armata. El mie nu mi-a spus ca le-o dat si nam fost acasa sal vad ce face. Imi cer scuze fata de voi 7
TheOne Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 In primul rand nu ai voie sa postezi aici, asa ca te rog sa nu o mai faci, iar in al 2-lea rand nu raspundem noi de conturile voastre...ceea ce se face de pe contul vostru, ramane facut si sancionat/apreciat. Succes in alta factiune.
TheOne Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 A iesit: Keez (a luat ban pentru speed hack)