Jump to content
lego_kid

Inactivitate

Recommended Posts

Posted

Nick:Blood

Rank:4

Perioada:ar putea sa dureze cam mult,pana dupa 27 iunie,dar voi putea sa activez insa putin...cam o ora

Motiv:sunt clasa a 8-a,acum e perioada cu tezele si dupa voi avea de invatat pt. examene.

Posted

Nick: MiXtap

Rank: 1

Perioada: 10 zile+ poate chiar permanent

Motiv: este in singature, am decis sa ma las de SA:MP o perioada buna de timp.Poate voi reveni, poate nu.Am postat preventiv. Bafta PreMiuM si dragi colegi, aveti grija in cine aveti incredere si sa ii ascultati pe PreMiuM, CristyTheKnight si Katalyn

Posted

Nick: buzy

Perioada: 4-5 zile

Motiv: Am probleme cu scoala cu profesori cu tezele nu mai le dau de cap si nu m-ai am timp de sa-mp (o sa itru da nu stau mult...)

Posted

Nick: G3aN

Perioada: Pana pe 27

Motiv: dupa ce termin tezele la mate si romana trebuie sa ma pun pe invatat, am sa mai intru dar rareori, sper sa nu fiu demis, multumesc.

Posted

Nick: G3aN

Perioada: Pana pe 27

Motiv: dupa ce termin tezele la mate si romana trebuie sa ma pun pe invatat, am sa mai intru dar rareori, sper sa nu fiu demis, multumesc.

Stiu ca ai luat ban 7 zile pentru limbaj, nu era mai simplu sa zici asta la motiv?

Offf, mai bine sa ascunzi,nu?

Demis!

Posted

Nick: Cernoby

Rank: 3

Perioada: De Astazi 13 Iunie pana pe 23 Iunie !

Motiv: Plec in excursie 10 zile !

# Sper ca ma poti scuti de postarea activitati saptamana asta:D

Posted

Nick: Cernoby

Rank: 3

Perioada: De Astazi 13 Iunie pana pe 23 Iunie !

Motiv: Plec in excursie 10 zile !

# Sper ca ma poti scuti de postarea activitati saptamana asta:D

Inactivitate acceptata.

Posted

Nick:antaury

Rank:3

Perioada:2-3 zile

Motiv:a intervenit ceva urgent de care trebuie sa ma ocup si nu o sa pot activa vreo 2-3 zile, sper totusi ca, o sa pot ajunge la sedinta din saptamana asta

Posted

Perioada:2-3 zile

Motiv:a intervenit ceva urgent de care trebuie sa ma ocup si nu o sa pot activa vreo 2-3 zile, sper totusi ca, o sa pot ajunge la sedinta din saptamana asta

Inactivitate acceptata.

Nick:Alex_Cristea

Rank:1

Perioada:1 -2 zile

Motiv:Postez in caz sa nu fie vreo sedinta weekendul asta,cat voi fi plecat.

Inactivitate acceptata.

Posted

Nick:OneBlood

Perioada:Nu stiu

Motiv: Nu pot intra din cauza servarului este lag nu si nu pot sa joc.

Asta nu e motiv, problemele se vor rezolva. Cum ai zis , cand isi revine server'ul vreau sa te vad activ, nu cum ai fost pana acum. Inactivitatea acceptata pana cand isi revine server'ul.

Posted

Nick: Asazuky

Perioada: maxim 5 zile

Motiv: De vreo saptamana incoace am prins niste virusi tampiti, pana acum nu a fost cine stie ce, am mai dat o carantina si alte chestii ce le poti face cu antivirusul deh...dar acum problemele s-au agravat primesc mesaje tampite fara nici o noima pe mess, iar antivirusul, cand dau scanare, continua sa-mi arate din ce in ce mai multi nush ce sa fac, printre care si ala Trojan...ma rog nu mai stau sa detaliez acuma, ce vreau sa spun este ca lucrurile sunt intr-o situatie grava si nu cred ca ma pot descurca de unul singur sa dezinfectez tot ce am pe aici, in plus zilele astea sunt si destul de ocupat, mai am nevoie de cateva note la unele obiecte pe ultima suta de metri, mai pe afara +ca persoana care am rugat-o sa vina sa ma ajute (o ruda) nu poate veni decat peste 2-3 zile(alt oras).In samp voi mai incerca sa intru desi imi da multe erori, in plus chiar nu-mi arde de jucat acum nush ce sa fac se blocheaza si windowsu iar antivirusul tiuie intr-una "Alerta virus" :| Am scris mai mult pt a detalia exact cauzele pt care nu voi putea intra, sa nu credeti ca inventez nush ce chestii. Bafta si imi pare rau ca a picat asa prost acum :|

Posted

Perioada:de acuma pana prin august sau septembrie, nu stiu sigur

Motiv:sunt plecat in vacanta si nu cred ca pot intra decat vreo 4-5 ore, cel mult pe saptamana

Posted

Nick: Asazuky

Perioada: maxim 5 zile

Motiv: De vreo saptamana incoace am prins niste virusi tampiti, pana acum nu a fost cine stie ce, am mai dat o carantina si alte chestii ce le poti face cu antivirusul deh...dar acum problemele s-au agravat primesc mesaje tampite fara nici o noima pe mess, iar antivirusul, cand dau scanare, continua sa-mi arate din ce in ce mai multi nush ce sa fac, printre care si ala Trojan...ma rog nu mai stau sa detaliez acuma, ce vreau sa spun este ca lucrurile sunt intr-o situatie grava si nu cred ca ma pot descurca de unul singur sa dezinfectez tot ce am pe aici, in plus zilele astea sunt si destul de ocupat, mai am nevoie de cateva note la unele obiecte pe ultima suta de metri, mai pe afara +ca persoana care am rugat-o sa vina sa ma ajute (o ruda) nu poate veni decat peste 2-3 zile(alt oras).In samp voi mai incerca sa intru desi imi da multe erori, in plus chiar nu-mi arde de jucat acum nush ce sa fac se blocheaza si windowsu iar antivirusul tiuie intr-una "Alerta virus" :| Am scris mai mult pt a detalia exact cauzele pt care nu voi putea intra, sa nu credeti ca inventez nush ce chestii. Bafta si imi pare rau ca a picat asa prost acum :|

Inactivitate acceptata.

Antaury sa imi dai PM.

Posted

Nick:Cobra1

Perioada:1 zi adica data de 26.06.2012

Motiv:Sunt la practica si nu pot sa ma invoiesc si ma pune absent pe toata ziua adica 6 absente dar incerc sa ma invoiesc sa vad daca pot

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.

• Create New...