FALLEN Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 Nick-ul tau in joc: The Star - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: LastHit - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eram pe la banca si incepe sa traga in mine pana imi buseste masina - Dovada (screenshot): Martorii: Cei care se vad in poze
PreMiuM Posted April 27, 2012 Posted April 27, 2012 EWS - nu primeste nimic , dovezi insuficiente LastHit - nu primeste nimic ,dovezi insuficiente
Katalyn Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Nick-ul tau in joc: Katalyn - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: 4ezee - Factiunea din care face parte: Ballas - O scurta descriere a situatiei:Am intrat din greseala in el cu masina si dupa se incepe sa traga in mine... - Dovada (screenshot):
okuris Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 - Nick-ul tau in joc:okuris - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist:fLuEnCe - Factiunea din care face parte:- - O scurta descriere a situatiei:M-a atacat brusc pe strada fara sa-i fac nimic. - Dovada (screenshot):http://postimage.org/image/813fbndtn/
PreMiuM Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 4ezee - adaugat fLuEnCe - a avut contract pe tine , o sa ma gandesc si la situatia asta ca multi poate ataca fara contract.
.sKaNNer. Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 - Nick-ul tau in joc: Cernoby - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Okapi - Factiunea din care face parte: SMURD - O scurta descriere a situatiei: I-am dat 2 pumni lui Mr_Dennis sa vad daca e AFK si Okapi m-a omorat :| - Dovada: http://imageshack.us/f/11/samp001ny.png/ http://imageshack.us/f/713/samp002gd.png/
Katalyn Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 Nick-ul tau in joc: Katalyn - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Motan - Factiunea din care face parte: DNB - O scurta descriere a situatiei:Am intrat din greseala in el cu masina si dupa se incepe sa traga in mine... - Dovada (screenshot) http://postimage.org/gallery/b3usz87k/f66f8f50/
CristyTheKnight Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Nick-ul tau in joc: CristyTheKnight - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Al1n(pentru nesimtire) - Factiunea din care face parte: no idea - O scurta descriere a situatiei:totul se observa din ss imi cere live eu ii spun sa se uite la preturi si dupa incepe cu mistouri,tipic romanesc - Dovada (screenshot):aici Am si chatlog cu discutia sa fim oameni totusi nu ne batem joc aici(in chatlog se observa cum spune ca sunt prea conectat la joc,nu am idee de unde i a venit in minte lucrul asta)
Panther Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Al1n - nu primeste nimic Problema asta e intre voi 2, nu are nici o treaba cu factiunea. Singuri trebuie sa va rezolvati problema.
alinwow Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 - Nick-ul tau in joc: AliNwOw - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Supradozah - Factiunea din care face parte: UST - O scurta descriere a situatiei: Trage cand ma vede - Dovada (screenshot): View post on imgur.com
BrowN ™ Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 - Nick-ul tau in joc: FuNNky22 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Mihai.Mihai - Factiunea din care face parte: SFR - O scurta descriere a situatiei: M-a omorat - Dovada (screenshot): [urlhttp://i.imgur.com/tLNVb.png]Click
BrowN ™ Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: FuNNky22 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Mihai.Mihai - Factiunea din care face parte: SFR - O scurta descriere a situatiei: M-a omorat - Dovada (screenshot): Poze
aNNNdy Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Mihai.Mihai - se afla deja pe black-list, asa ca va primi black-list PERMANENT
BrowN ™ Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 (edited) - Nick-ul tau in joc: FuNNky22 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Radu - Factiunea din care face parte: SFR - O scurta descriere a situatiei: M-a omorat - Dovada (screenshot): Poze #am uitat sa editez numele scuzati Edited July 16, 2012 by BrowN ™
aNNNdy Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: FuNNky22 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Radu - Factiunea din care face parte: SFR - O scurta descriere a situatiei: M-a omorat - Dovada (screenshot): Poze #am uitat sa editez numele scuzati Nu inteleg, deci Radu te-a omorat si vrei sa fie adaugat pe black-list, pozele astea nu merg...
BrowN ™ Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: FuNNky22 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Radu - Factiunea din care face parte: SFR - O scurta descriere a situatiei: M-a omorat - Dovada (screenshot): Poze #am uitat sa editez numele scuzati Nu inteleg, deci Radu te-a omorat si vrei sa fie adaugat pe black-list, pozele astea nu merg... Editat
aNNNdy Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: FuNNky22 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Radu - Factiunea din care face parte: SFR - O scurta descriere a situatiei: M-a omorat - Dovada (screenshot): Poze #am uitat sa editez numele scuzati Nu inteleg, deci Radu te-a omorat si vrei sa fie adaugat pe black-list, pozele astea nu merg... Editat Radu - adaugat pe black-list UST, Mihai.Mihai ramane pe black-list, dar nu permanent
Katalyn Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nick-ul tau in joc: Katalyn - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: andryudevis - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eu am venit la cai sa pariez,iar el cu Hasis(ceva de genu) au inceput sa traga in mine si in senz0r aiurea.Dupa ce am murit am revenit acolo si tot la fel au inceput sa traga... - Dovada (screenshot View post on imgur.com
andryudevis Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Asa si ,degeaba exista Cops in joc??? Sau degeaba exista /call si in screen shot undei dovada ca te-am omorat ,atunci doar trageam asa!! Nu te omorasem
#Mircea Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nu conteaza daca exista cops in joc sau ca trageai doar asa.I-ai atacat fara vreun motiv. AndryuDeVis este adaugat la blacklist.
Katalyn Posted July 21, 2012 Posted July 21, 2012 Nick-ul tau in joc: Katalyn - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: Erhard &AlexDZC - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Stateam linistit in fata la pariuri si deodata vine cei 2 mafioti si incep sa traga in mine.Eu nu i-am atacta nu am facut nimic - Dovada (screenshot