Mr.Dexter Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Nick-ul tau in joc: MrDexter Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: mieztw Factiunea din care face parte: Armata O Scurta descriere: Mergeam cu masina cand deodata mieztw a intrat in mine si m-a bubuit. I-am spus sa vina inapoi si i-am furat masina. Acesta a tras in masina pana a luat foc iar apoi a inceput sa ma injure pe /w, ceea ce eu nu-i permit, mai ales sa ma injure de familie iar cu un asemenea limbaj nu are ce cauta in Hitman niciodata, motiv pentru care solicit black list permanent. Dovada:
Athreyu Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Nick-ul tau in joc: MrDexter Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: mieztw Factiunea din care face parte: Armata O Scurta descriere: Mergeam cu masina cand deodata mieztw a intrat in mine si m-a bubuit. I-am spus sa vina inapoi si i-am furat masina. Acesta a tras in masina pana a luat foc iar apoi a inceput sa ma injure pe /w, ceea ce eu nu-i permit, mai ales sa ma injure de familie iar cu un asemenea limbaj nu are ce cauta in Hitman niciodata, motiv pentru care solicit black list permanent. Dovada: Adaugat fara discutii pe black list permanent.
I am Mitzu Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 -Nick: Mitzu -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: TRK / KiD -Motivul pentru care am primit blacklist: Domnului' KiD nu i'a convenit faptul ca ma descurc mai bine ca el in factiune si a facut tot posibilul sa ma dea afara , odata cu asta a vorbit cu TRK sa ma puna pe blacklist .. pana cand am aplicat nu stiam ca sunt pe blacklist + ca nu a nici o cerere :| mi se pare normal sa fie acolo un motiv pentru care sunt pus sau ceva .. nu ? daca se poate , vreau sa fiu scos de pe blacklist .. [ ps : toate astea s'au intamplat cu mult timp in urma , am avut o perioada de inactivitate ] -Data cand am primit blacklist (+link direct): - [ nu exista nici un link pentru ca nu a avut motiv pentru care sa ma puna pe blacklist ]
Sergiu Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: kennnzor - Factiunea din care face parte: DNB - O scurta descriere a situatiei: Intru in cai si ma trezesc mort . - Dovada (screenshot):
GangXploR3 Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 - Nick-ul tau in joc: GangXploR3 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: CioCio - Factiunea din care face parte: The Triads. - O scurta descriere a situatiei: Pe scurt, atac nemotivat asupra mea. - Dovada (screenshot): Aici trage. Aici ma omoara
CioCio Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Da prietene si eu de ce sunt pe jos pe acolo si nu am masina ? Ca mi-ai bubuit'o tu,am venit langa tine si te-am intrebat ceva iar tu ai tras in masina mea si a bubuit.Dupa care ai fugit putin,se vede clar ca am hp-ul full in poze.Tu nici nu ai schitat vreun gest de aparare, pur si simplu stateai si erai cu mana pe F8. :tiphat:
LoLz0r™ Posted March 17, 2012 Posted March 17, 2012 Nick-ul tau in joc: LoLz0r Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: s.PECIAL.K Factiunea din care face parte: Civil O scurta descriere a situatiei: Am intrat la cai sa bag un bilet si ma ataca pana mor, desigur fara motiv. Dovada (screenshot): Click. Click x2. Click x3. Click x4. Click x5. Click x6. Click x7 - mort.
Athreyu Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 -Nick: Mitzu -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: TRK / KiD -Motivul pentru care am primit blacklist: Domnului' KiD nu i'a convenit faptul ca ma descurc mai bine ca el in factiune si a facut tot posibilul sa ma dea afara , odata cu asta a vorbit cu TRK sa ma puna pe blacklist .. pana cand am aplicat nu stiam ca sunt pe blacklist + ca nu a nici o cerere :| mi se pare normal sa fie acolo un motiv pentru care sunt pus sau ceva .. nu ? daca se poate , vreau sa fiu scos de pe blacklist .. [ ps : toate astea s'au intamplat cu mult timp in urma , am avut o perioada de inactivitate ] -Data cand am primit blacklist (+link direct): - [ nu exista nici un link pentru ca nu a avut motiv pentru care sa ma puna pe blacklist ] Mitzu sters de pe blacklist. - Nick-ul tau in joc: shifT_ - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: kennnzor - Factiunea din care face parte: DNB - O scurta descriere a situatiei: Intru in cai si ma trezesc mort . - Dovada (screenshot): kennnzor adaugat pe blacklist. - Nick-ul tau in joc: GangXploR3 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: CioCio - Factiunea din care face parte: The Triads. - O scurta descriere a situatiei: Pe scurt, atac nemotivat asupra mea. - Dovada (screenshot): Aici trage. Aici ma omoara CioCio nu este trecut pe blacklist. Nick-ul tau in joc: LoLz0r Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: s.PECIAL.K Factiunea din care face parte: Civil O scurta descriere a situatiei: Am intrat la cai sa bag un bilet si ma ataca pana mor, desigur fara motiv. Dovada (screenshot): Click. Click x2. Click x3. Click x4. Click x5. Click x6. Click x7 - mort. sPECIAL.K adaugat pe blacklist.
RydeR Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 :)) dupa cum se vede ryder este sus pe spital , atacase la noi in spawn , iar eu am urcat cu heli la el sa ripostez ! :)) Oare cine e vanatorul dintre noi2 ? Eu sau el ? Puteam frumos sa fac poze cand a dat gloante in spawn si apoi sus langa el si sa - i fac post pt asta ?! in a 3-a poza se vede un ballas in spatele masini , nu stiu pe care dintre noi a avut contract , imi amintesc ca si atunci ne atacase si am inceput sa il urmarim. La fel ca si in prima poza , abordeaza aceas aroganta ! Sta in mijlocul drumului si apasa f8 :)) Exact ce iti spuneam , hitmani ataca de unde nu i vezi si cand te duci langa ei si ii vezi fac pe nevinovati si vin aici cu poze ca domnu` ryder . =)) Si sa fim seriosi daca ryder nu se stia cu musca pe caciula punea pozele mult mai devreme si ma propunea pt blacklist , sunt exact 7 zile de atunci .... P.S. - Nu cred ca nu ai voie sa ripostezi ! Niciodata nu am atacat un hitman sau civil fara motiv ... dar cu toate ca e lipsa de bun simnt si fair play , daca asa ati decis , imi accept blacklist`ul ! # chestia ca am postat dupa 7 cile cum zici tu a fost ca am trecut intamplator pe la bl si am vazut postul lui kidzeen,de aia am postat dupa un timp mai lung,nu ca m`am simt cu musca pe caiucla cum zici tu.. # # Tu vb ca nu ai atacat hitman`i fara motiv :)) , sa fim seriosi # # # Si chestia cu ss de la gara era ca nu mai aveam masina pt ca m`am ciocnit cu un player si a me aa bubuit,+ nu eu aveam ctr pe voi,era un alt coleg si tu ce sa faci ca sa nu te plictisesti ai inceput sa ma calci..... @@ Si nu vad rostul dc ai mai postat aici mai ales ca ai luat si ban pe contul BlueDunhill. @ Si cu postul asta am terminat`o....
SenSei. Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 -Nick: SenSei -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: kiszeN & Shift_ -Motivul pentru care am primit blacklist: Omor nemotivat -Data cand am primit blacklist (+link direct): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&view=findpost&p=6184196 Cer sa mi se retraga blacklistul chiar daca este permanent din urmatorul motiv. Puteam sa primesc doar Blacklist,dar nu permanent,deoarece am primit blacklistul pentru ca m-a postat kiszeN iar dupa aceea a intervenit shifT_ (daca nu ma insel..ii pot confunda numele de pe forum) cu o replica adusa,fara dovezi( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&view=findpost&p=6185696 ) si am primit permanent,multumesc.
LoLz0r™ Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Nick-ul tau in joc: LoLz0r Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: pchhh_ Factiunea din care face parte: Civil O scurta descriere a situatiei: Pune masina pe mine deoarece i-am explicat ca este a mea. Dovada (screenshot): Click. Click x2. Click x3. Click x4. #Chiar daca are level 2 de fiecare data cand ma vede ma ataca.Sigur este unul dintre playerii banati pentru bug-abuse care vaneaza :-j.
Athreyu Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 -Nick: SenSei -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: kiszeN & Shift_ -Motivul pentru care am primit blacklist: Omor nemotivat -Data cand am primit blacklist (+link direct): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&view=findpost&p=6184196 Cer sa mi se retraga blacklistul chiar daca este permanent din urmatorul motiv. Puteam sa primesc doar Blacklist,dar nu permanent,deoarece am primit blacklistul pentru ca m-a postat kiszeN iar dupa aceea a intervenit shifT_ (daca nu ma insel..ii pot confunda numele de pe forum) cu o replica adusa,fara dovezi( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&view=findpost&p=6185696 ) si am primit permanent,multumesc. Astept si parerea lui shift.In caz ca se aproba,vei ramane pe blacklist dar periodic. Il poti scoate, sper sa nu se mai intample Sensei trecut pe blacklist-ul periodic. Nick-ul tau in joc: LoLz0r Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: pchhh_ Factiunea din care face parte: Civil O scurta descriere a situatiei: Pune masina pe mine deoarece i-am explicat ca este a mea. Dovada (screenshot): Click. Click x2. Click x3. Click x4. #Chiar daca are level 2 de fiecare data cand ma vede ma ataca.Sigur este unul dintre playerii banati pentru bug-abuse care vaneaza :-j. pchhh_ adaugat pe blacklist pentru atac nemotivat.
Sergiu Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 -Nick: SenSei -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: kiszeN & Shift_ -Motivul pentru care am primit blacklist: Omor nemotivat -Data cand am primit blacklist (+link direct): http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&view=findpost&p=6184196 Cer sa mi se retraga blacklistul chiar daca este permanent din urmatorul motiv. Puteam sa primesc doar Blacklist,dar nu permanent,deoarece am primit blacklistul pentru ca m-a postat kiszeN iar dupa aceea a intervenit shifT_ (daca nu ma insel..ii pot confunda numele de pe forum) cu o replica adusa,fara dovezi( http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408491&view=findpost&p=6185696 ) si am primit permanent,multumesc. Astept si parerea lui shift.Daca in caz se aproba,vei ramane pe blacklist dar periodic. Il poti scoate, sper sa nu se mai intample :)
Oliver Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 -Nick: CloHard -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: ZzooM -Motivul pentru care am primit blacklist: il apuca killarit'ul aiurea , ca el e smecher de smecher mafiot + ca a mai tras in mine si in Hardwell inainte absolut fara motiv. -Data cand am primit blacklist (+link direct): View post on imgur.com
ZzooM Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 -Nick: CloHard -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: ZzooM -Motivul pentru care am primit blacklist: il apuca killarit'ul aiurea , ca el e smecher de smecher mafiot + ca a mai tras in mine si in Hardwell inainte absolut fara motiv. -Data cand am primit blacklist (+link direct): View post on imgur.com 1.Hardwell nu are nici o treaba cu Agentia Hitman. 2.Dupa cate ai spus in chat...si mai ales ca apartii Agentie Hitman, deci nu ai nici o treaba cu Triadele, ai tras un glont in mine fara sa-ti zic nimic...apoi m-am gandit ca poate ai contract pe mine :dontknow: si m-am aparat.
Erhard Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 -Nick: CloHard -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: ZzooM -Motivul pentru care am primit blacklist: il apuca killarit'ul aiurea , ca el e smecher de smecher mafiot + ca a mai tras in mine si in Hardwell inainte absolut fara motiv. -Data cand am primit blacklist (+link direct): View post on imgur.com 1.Hardwell nu are nici o treaba cu Agentia Hitman. 2.Dupa cate ai spus in chat...si mai ales ca apartii Agentie Hitman, deci nu ai nici o treaba cu Triadele, ai tras un glont in mine fara sa-ti zic nimic...apoi m-am gandit ca poate ai contract pe mine :dontknow: si m-am aparat. In primul rand, imi cer scuze ca ma bag in aceasta discutie. In al doilea rand tu domnule ZzooM, ai comis o fapta si acum nu stii cum sa iesi din ea, din cate observ. Acum tu ai venit aici pe baza unor dovezi nefondate cum ca CloHard a tras in tine, ceea ce nu este adevarat. CloHard nu a tras in tine nici macar o singura data, CloHard impreuna cu mine (Hardwell) am spus in chat "Triads rullz" iar tu te-ai maniat pur si simplu si ne-ai omorat. Din punctul meu de vedere ai spus aceste minciuni ("ai tras un glont in mine fara sa-ti zic nimic...apoi m-am gandit ca poate ai contract pe mine :dontknow: si m-am aparat") pentru a nu primii blacklist la Agentia Hitman.
ZzooM Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 -Nick: CloHard -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: ZzooM -Motivul pentru care am primit blacklist: il apuca killarit'ul aiurea , ca el e smecher de smecher mafiot + ca a mai tras in mine si in Hardwell inainte absolut fara motiv. -Data cand am primit blacklist (+link direct): View post on imgur.com 1.Hardwell nu are nici o treaba cu Agentia Hitman. 2.Dupa cate ai spus in chat...si mai ales ca apartii Agentie Hitman, deci nu ai nici o treaba cu Triadele, ai tras un glont in mine fara sa-ti zic nimic...apoi m-am gandit ca poate ai contract pe mine :dontknow: si m-am aparat. In primul rand, imi cer scuze ca ma bag in aceasta discutie. In al doilea rand tu domnule ZzooM, ai comis o fapta si acum nu stii cum sa iesi din ea, din cate observ. Acum tu ai venit aici pe baza unor dovezi nefondate cum ca CloHard a tras in tine, ceea ce nu este adevarat. CloHard nu a tras in tine nici macar o singura data, CloHard impreuna cu mine (Hardwell) am spus in chat "Triads rullz" iar tu te-ai maniat pur si simplu si ne-ai omorat. Din punctul meu de vedere ai spus aceste minciuni ("ai tras un glont in mine fara sa-ti zic nimic...apoi m-am gandit ca poate ai contract pe mine :dontknow: si m-am aparat") pentru a nu primii blacklist la Agentia Hitman. Stiu ca amandoi sunteti prieteni si ati fost in triade.Dar tu vorbesti de dovezi nefondate?Nici nu mai erai in momentul in care Clohard a tras in mine, te-am omorat cu 1-2 min inainte.Sunt o persoana care nu se enerveaza usor asa ca nu aveam de ce sa trag in el doar pentru ce a spus.In fine tu nu ai nici o treaba in acest topic.Hai sa asteptam decizia liderului fara sa mai facem +1
Oliver Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ma scuzati ,domnule sef ZzOoOoOoMm dar trebuie sa va spun ca nu intelegeti ce inseamna ''+ 1'' . Dupa ce va informati , va rog frumos sa reveniti si sa va exprimati punctul de vedere cu privire la post'ul meu de mai sus . Inca ceva, daca tu vii cu vreo dovada ca am fost coleg cu Hardwell in Triads sau oriunde altundeva , eu ma las de samp , imi donez toata averea la primarie si ma apuc de crichet de performanta. Acum , degeaba vii aici si postezi inventand minciuni la greu .Auzi , am tras un glont in tine? =)) , aveai hp full tata(check my image) . Daca nu aduci niciun SS sa stii ca degeaba comentezi , nu te crede nimeni . O seara placuta.
ZzooM Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Ma scuzati ,domnule sef ZzOoOoOoMm dar trebuie sa va spun ca nu intelegeti ce inseamna ''+ 1'' . Dupa ce va informati , va rog frumos sa reveniti si sa va exprimati punctul de vedere cu privire la post'ul meu de mai sus . Inca ceva, daca tu vii cu vreo dovada ca am fost coleg cu Hardwell in Triads sau oriunde altundeva , eu ma las de samp , imi donez toata averea la primarie si ma apuc de crichet de performanta. Acum , degeaba vii aici si postezi inventand minciuni la greu .Auzi , am tras un glont in tine? =)) , aveai hp full tata(check my image) . Daca nu aduci niciun SS sa stii ca degeaba comentezi , nu te crede nimeni . O seara placuta. Nu am spus ca ati fost colegi am spus ca ati fost in triade...Dar tu facand parte din hitman nu stiu ce rost are sa imi spui care e mai bun si care nu... :-? Acum trebuia sa stau cu degetul pe F8 cand trage un hitman in mine? Si aveam bug hp...si nu arata ca mi-a scazut!
Oliver Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Si ce daca am fost in triads? :| . Am fost 4 luni si in The Mafia .Na ,acum te simti mai bine ? . Nu ai cu ce altceva sa te aperi si tot la chichita asta recurgi ? Face the truth , m-ai omorat fara motiv , si acum primesti ceea ce meriti , nu vad de ce continuam :-?
ZzooM Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 Si ce daca am fost in triads? :| . Am fost 4 luni si in The Mafia .Na ,acum te simti mai bine ? . Nu ai cu ce altceva sa te aperi si tot la chichita asta recurgi ? Face the truth , m-ai omorat fara motiv , si acum primesti ceea ce meriti , nu vad de ce continuam :-? Nu e o chichita e un lucru cu care m-ai provocat dar nu am ripostat...am lasat de la mine dar din moment ce am vazut ca ai tras in mine(ti-am spus ca nu stau cu mana pe F8, nu sunt vanator) am ripostat.Incep sa cred ca tu asta asteptai...pac si F8-u.Hai sa lasam lideru sa ia o decizie cum am spus mai sus.
Oliver Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Normal ca liderul ia decizia,doar nu vrei sa o iei tu. Ok , o sa incerc un desen mai incolo in paint sa intelegi faptul ca eu nu te'am atins cu niciun glont,fapt care repet,se vede si in poza mea => ca m-ai omorat fara niciun motiv. Daca vroiam sa trag in tine si sa te omor , erai mort deja , stai tu calm.
Oliver Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 -Nick: CloHard -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: ZzooM -Motivul pentru care am primit blacklist: il apuca killarit'ul aiurea , ca el e smecher de smecher mafiot + ca a mai tras in mine si in Hardwell inainte absolut fara motiv. -Data cand am primit blacklist (+link direct): View post on imgur.com Retrag, am rezolvat pe cale amiabila in game. Nu se va mai intampla.
Athreyu Posted March 26, 2012 Posted March 26, 2012 -Nick: CloHard -Nick-ul agentului care mi-a dat blacklist: ZzooM -Motivul pentru care am primit blacklist: il apuca killarit'ul aiurea , ca el e smecher de smecher mafiot + ca a mai tras in mine si in Hardwell inainte absolut fara motiv. -Data cand am primit blacklist (+link direct): View post on imgur.com Retrag, am rezolvat pe cale amiabila in game. Nu se va mai intampla. Caz rezolvat.
LoLz0r™ Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Nick-ul tau in joc: LoLz0r Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: wRs Factiunea din care face parte: The Mafia O Scurta descriere: Ma omoara fara motiv la cai. Dovada (screenshot): Dovada.