florin_alex Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 ce ma numai sa minti sti :)))) mai bn sa lasam un lider sa verifice :)
Ryan Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Numele tau în joc: Cernoby Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: aKaRy O scurta descriere a situatiei: Eram la cai iar pe LoLz0r l-a atacat un Mafia eu trageam in acel Mafia si cand deodata ma trezesc cu w4 - cop atack :| Uitativa in poza ca nici macar nu i-am luat hp avea full :| Ce-i asta? Dovezi (screenshot-uri): http://img207.imageshack.us/img207/6523/samp011cc.png aKaRy primeste un avertisment. V-am zis de atatea ori sa nu mai fiti atat de sensibili, nici macar nu ti-a luat din HP. Puteai sa il atentionezi, "nu mai da ca primesti wanted".
aqua13 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 Numele tau în joc: AlexFcDb. Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: sorrowmist O scurta descriere a situatiei: Eram in fata la cai .. si se trezeste colegul vostru sa imi dea copkill daca te uiti imi da w4 daca omoram cop as fi avut w1+4=w5 Dovezi (screenshot-uri):
just.4me666 Posted April 24, 2012 Posted April 24, 2012 :))) Uita-te mai bine la poza ta , inteleg ca este tarziu , dar totusi ... scrie altceva in descrierea crimei . http://img15.imageshack.us/img15/5913/samp036ti.png http://img832.imageshack.us/img832/9048/samp037jn.png Daca dai cu , cutitu de taiat paine ... :*
aqua13 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 am gresit cop attack .. dar daca te uiti si tu in pozele tale tie nu-ti scade nici armura nici viata!
.sKaNNer. Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Numele tau în joc: Cernoby Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Rohan O scurta descriere a situatiei: Eram la cai si vroiam sa-l omor pe OgLoc ... iar Rohan imi da civ atack ( din cate stiu de pe contul celalalt FBI nu au voie sa dea civ atack ) ... iar dupa mi-a dat Alex Cristea civ kill 3 = 4 , si cand i-am zis Rohan ca nu e voie sa dea w1 pt civ atack el imi raspunde aiurea cv in genu la " si ce " Dovezi (screenshot-uri):
crysTyan0 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Sa vedem In conformitate cu asta am dreptul sa-ti acord wanted pentru atacarea unui civil. Wanted 1 Furtul unui vehicul Amenintarea unui civil Atacarea unui civil Necooperare Detinere de droguri Wanted 2 Crane Refuzul de a opri la somatia unui politist / Nu se acorda drept de predare Neplata amenzii Dare de mita Complicitate Trecerea frauduloasa a vamei Amenintari la adresa politistului Jigniri la adresa politistului Wanted 3 Patrunderea pe proprietati guvernamentale Zona inchisa / Nu se acorda drept de predare Rapirea unui civil Omorarea unui civil / Se acorda drept de predare dar nu se acorda dreptul la bail Participarea la war / Nu se acorda drept de predare Advertisement / News ilegale Wanted 4 Atacarea unui politist / Nu se acorda drept de predare Rapirea unui politist / Nu se acorda drept de predare Wanted 5 - Wanted 6 Omorarea unui politist / Nu se acorda drept de predare Wanted 10 Drive by Kamikazee Omorarea cu elicea elicopterului Raspunsul il ai in spoiler, marit , boldat si subliniat, cred ca vezi si intelegi. Iar in conformitate cu asta nu vad unde scrie ca nu am voie sa dau wanted pentru atacarea unui civil. # Te sfatuiesc sa te gandesti de 2 ori sa faci un lucru. ## Si sa nu uitam comportamentul tau de baietas de cartier. OMFG Merci
.sKaNNer. Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Nu ma intereseaza ce scrie in Wanted List s.a.m.d ... Eu stiu din FBI ca scria si la Mesajul Zilei si la fiecare sedinta ziceau Maryus cu Ryan asta dar tu ... " Nu mai acordati wanted 1 pt civ atack " ... Astept raspunsul lui Ryan ...
crysTyan0 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Te-am facut jegos?:)) O fortezi rau de tot prietene ma jur, vezi sa nu te rupi. Ar fi bine sa te intereseze, daca nu era voie sa dau era scos din wanted list. A da si eu am prins regula aceea scrisa doar in /motd, DAR, s-a scos, mai informeaza-te. # Prietene ai descoperit si edit? E clar frate, bravo.
Maryus Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Numele tau în joc: AlexFcDb. Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: sorrowmist O scurta descriere a situatiei: Eram in fata la cai .. si se trezeste colegul vostru sa imi dea copkill daca te uiti imi da w4 daca omoram cop as fi avut w1+4=w5 Dovezi (screenshot-uri): Ai dat in el , ai primit wanted . sorrowmist - Nu primeste nimic . Numele tau în joc: Cernoby Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Rohan O scurta descriere a situatiei: Eram la cai si vroiam sa-l omor pe OgLoc ... iar Rohan imi da civ atack ( din cate stiu de pe contul celalalt FBI nu au voie sa dea civ atack ) ... iar dupa mi-a dat Alex Cristea civ kill 3 = 4 , si cand i-am zis Rohan ca nu e voie sa dea w1 pt civ atack el imi raspunde aiurea cv in genu la " si ce " Dovezi (screenshot-uri): Rohan a procedat corect .
Gotec Posted April 30, 2012 Posted April 30, 2012 Numele tau în joc: GoTeK Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Jalol O scurta descriere a situatiei: Dupa ce am terminat cursa am intrat in vicentzo si nu stiu ce la apucat pe Jalol sa traga fara motiv neavand wanted. Dovezi (screenshot-uri): Retrag
KEViN Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Numele tau în joc: itv.dRey Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Ssorin Martori:RemiX. O scurta descriere a situatiei:Foarte clar : Am fost preluat de la cai de cei 3 oameni ai legii : Flippy, Laurentiu , Ssorin. Aveam wanted 3,;il atac pe Ssorin si se duce frumos in masina de politie, da G si incepe sa scrie /su itv .... etc . Imi da wanted 9 ( wanted 3 initial si wanted 6 pentru " cop atack " #-o . ) S-a schimbat cumva wanted list-ul ? Cop atack - wanted 6, nu prea cred. 3+4 = 7 in orice caz nu este egal cu 9. Nu imi explic ce cauta in F.B.I. Dovezi (screenshot-uri):Atack + G in masina, Exit + wanted 9
Liquid Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Numele tau în joc: itv.dRey Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Ssorin Martori:RemiX. O scurta descriere a situatiei:Foarte clar : Am fost preluat de la cai de cei 3 oameni ai legii : Flippy, Laurentiu , Ssorin. Aveam wanted 3,;il atac pe Ssorin si se duce frumos in masina de politie, da G si incepe sa scrie /su itv .... etc . Imi da wanted 9 ( wanted 3 initial si wanted 6 pentru " cop atack " #-o . ) S-a schimbat cumva wanted list-ul ? Cop atack - wanted 6, nu prea cred. 3+4 = 7 in orice caz nu este egal cu 9. Nu imi explic ce cauta in F.B.I. Dovezi (screenshot-uri):Atack + G in masina, Exit + wanted 9 Am martori pe flippy si laurentiu. cand m`ai omorat :* si daca am scris eu gresit e alta problema. am anunta imediat pe /d asa ca reputatia ta de vanator creste + ca m`ai amenintat dupa .
KEViN Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Numele tau în joc: itv.dRey Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Ssorin Martori:RemiX. O scurta descriere a situatiei:Foarte clar : Am fost preluat de la cai de cei 3 oameni ai legii : Flippy, Laurentiu , Ssorin. Aveam wanted 3,;il atac pe Ssorin si se duce frumos in masina de politie, da G si incepe sa scrie /su itv .... etc . Imi da wanted 9 ( wanted 3 initial si wanted 6 pentru " cop atack " #-o . ) S-a schimbat cumva wanted list-ul ? Cop atack - wanted 6, nu prea cred. 3+4 = 7 in orice caz nu este egal cu 9. Nu imi explic ce cauta in F.B.I. Dovezi (screenshot-uri):Atack + G in masina, Exit + wanted 9 Am martori pe flippy si laurentiu. cand m`ai omorat :* si daca am scris eu gresit e alta problema. am anunta imediat pe /d asa ca reputatia ta de vanator creste. Ce zici acolo straine ? :hello: Tu mi-a dat wanted-ul inainte sa te omor, cand am inceput sa trag. Si cu ce crezi ca ma incalzeste daca ai anuntat tu pe /d ?
Liquid Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Adevarat dar ai facut dupa cop kill si nu a fost nevoie sa`ti dau clear pt greseala mea. Nu cred ca pana in momentu de fata mi`a mai facut cineva post pt asa cv . Daca nu aveam ce cauta f.b.i eram demis de mult ! .
KEViN Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Adevarat dar ai facut dupa cop kill si nu a fost nevoie sa`ti dau clear pt greseala mea. Nu cred ca pana in momentu de fata mi`a mai facut cineva post pt asa cv . Daca nu aveam ce cauta f.b.i eram demis de mult ! . Si tu dai wanted pentru ce se v-a intampla in viitor ? :down: # Sa asteptam decizia lui Maryus, fara sa mai postam ;)
Liquid Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ti`am zis ca vroiam sa`ti dau clear dar m`ai omorat si nu ai mai primit nimic ! .http://www.linkmania.ro/forums/index.php?app=core&module=search&do=search&fromMainBar=1 o lista plina de plangeri . Cel mai mare vanator . Gata nu mai postez.
Ryan Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Numele tau în joc: itv.dRey Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Ssorin Martori:RemiX. O scurta descriere a situatiei:Foarte clar : Am fost preluat de la cai de cei 3 oameni ai legii : Flippy, Laurentiu , Ssorin. Aveam wanted 3,;il atac pe Ssorin si se duce frumos in masina de politie, da G si incepe sa scrie /su itv .... etc . Imi da wanted 9 ( wanted 3 initial si wanted 6 pentru " cop atack " #-o . ) S-a schimbat cumva wanted list-ul ? Cop atack - wanted 6, nu prea cred. 3+4 = 7 in orice caz nu este egal cu 9. Nu imi explic ce cauta in F.B.I. Dovezi (screenshot-uri):Atack + G in masina, Exit + wanted 9 A gresit cand ti-a dat wanted, oricine greseste, nu suntem roboti, si trebuia sa primesti clear si reluare cu wanted 9 (wanted 3 cat aveai + wanted 6 pentru "cop kill"), dar intre timp tu l-ai omorat si normal ca n-ai mai primit clear pentru ca trebuia sa primesti tot wanted 9, deci nu mai avea de ce sa iti dea clear si din nou wanted 9, cat aveai. Ssorin nu primeste nimic, dar il voi ruga sa fie mai atent pe viitor.
Tudix Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Numele tau în joc: bL@cK Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Skybrax Martori: NoH (si restul de cops....) O scurta descriere a situatiei: A spus sa eliberam ZONA BANCII si asta am facut. Au venit si eu si NoH, ne-am urcat in masina si am plecat imediat ce au sosit. Pe masina s-au urcat Skybrax si cu Vlad. Vlad tragea in mine fara sa am wanted (nici NoH nu avea wanted), apoi imi da Skybrax w 3 cand eram la cai. Ce e asta? Eram in masina si eram plecat. Sufera de wanted sau ce? Vrea sa se laude ca a golit "banca"? Se vede clar aici de unde spune sa plecam si asta am facut si uite unde erau ei.. la cai. NIMENI nu era la banca. Dovezi (screenshot-uri): /gov wanted + eram la cai + cops la fel (toti la cai in loc sa fie la banca)
Ryan Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Skybrax este membru Police Department. Te rog sa-l reclami acolo.
Sayid Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Numele tau în joc: Sayid Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Sorrowmist Martori: - O scurta descriere a situatiei: L-am gasit in fata spawn-ului asteptand-ul pe bl@ck sa-l omoare cel care detinea wanted lv 9 nici decum 3-6.Am inceput sa-i imping masina cand am plecat din spawn,dar atunci nu mi-a spus nici decum "Lasa masina", atunci m-a alergat, ba chiar a tras in masina mea eu neavand wanted, nu am poze clare cand tragea deoarece imi vedeam de drumul meu, cand ma intorc, nu mai trage, e ok, atunci m-am oprit si l-am asteptat intreband-ul de ce trage in masina mea fara sa am wanted.Dupa mi-a spus "lasa masina am zis" si eu tot il intrebam " DE CE TRAGI IN MINE ", dupa merge putin, se da jos din masina pentru ca il blocasem, nici decum sa-i lovesc masina sau altele, atunci imi acorda wanted level 1 pentru necooperare, stai putin baiatu', unde ai invatat ca se da wanted pentru necooperare aiurea? DA, era ok daca tu ii spuneai da-te la o parte sa trec, dar tu ai spus sa-ti las masina, ti-am lasat masina si am avut treaba cu tine nu cu "masinuta ta".Am fost si eu cop destul de mult timp si stiu cum se acorda wanted-ul pentru necooperare de x10-ori mai bine ca tine,poti sa revii cu dovezi, cu ce vrei tu, cat timp sunt constient ce am facut, imi expun parerea, cat timp vii aici cu minciuni aiurea, mai bine da-ti demisia, btw..doresc /clear daca se poate, nu ma voi preda pentru astfel de greseala, in acelasi timp nu vreau sa-mi pierd materialele aiurea, nu vreau sa fie sanctionat neeaparat ci sa vedeti pe cine tineti in factiune. Dovezi (screenshot-uri): Aici tragea pana sa intorc cursorul. Aici il intreb de ce trage aiurea. Aici imi spune sa-i las masina, nu aveam nimic cu masina ci cu el. Aici imi acorda wanted pt necooperare, DA, l-am bocat, daca imi spunea "Da-te sa trec altfel iti acord wanted", atunci era ok sa-mi dea wanted,dar aici mi-a dat cu motivul "Lasa masina am spus".
Maryus Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Sorrowmist - Primeste un avertisment verbal , data viitoare sa nu mai acorde wanted asa repede .
just.4me666 Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Sorrowmist - Primeste un avertisment verbal , data viitoare sa nu mai acorde wanted asa repede . Pot posta si eu in apararea mea nu ? http://img339.imageshack.us/img339/959/samp001rq.png - masina de politie era langa noi se observa , ne-ai chestionat in leg cu prezenta noastra in spawn http://img135.imageshack.us/img135/309/samp002jj.png - ai lovit masina si ai dus-o departe de noi , asta inseamna obstructionare http://img404.imageshack.us/img404/1263/samp003yi.png - inca te chinuiai sa duci masina , cred ca te deranja tare ... http://img836.imageshack.us/img836/4210/samp004dme.png - ...ai ajuns cu ea in acel loc . http://img444.imageshack.us/img444/9764/samp006eoc.png - inca impingeai in masina desii eu eram la volan , nu cred ca m-am grabit cu wantedul mai ales ca ni s-a spus sa mai lasam de la noi. http://img526.imageshack.us/img526/5003/samp007fh.png - ai dat quit imediat dupa ce ai primit wanted , frumoasa atitudine Daca ai fost lider PD sau FBI nu mai stiu sigur, nu inseamna ca poti sa ii iei la misto pe cei din factiune . Nu sunt de acord cu avertismentul ..., mi-am sustinut cu dovezi argumentele .
Maryus Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Sorrowmist - Primeste un avertisment verbal , data viitoare sa nu mai acorde wanted asa repede . Retrag. sorrowmist a actionat corect , partea lui de vina e ca a fost prea indulgent .