Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Nu mai face pe mielu , ca si medicul e martor cand l-ai omorat , el fiind la mine pe masina si TRK in dreapta. Nu dau wanted ca sa ma aflu in treaba.

Martori gasesc si eu la tot pasul stai lin , daca nu e nici o dovada clara degeaba..

Posted

Un mic sfat , mai bine lasi vanatoarea deoparte :) Dupa cum am spus nu eram singur , colegii erau afara , iar eu cu Fantoma inauntru. Nu fac poze la fiecare player cu wanted pe care il omor intelegi ?

ti-am zis eu iti aduc dovezi in care tu erai SINGUR ....eu am cu ce sa dovedesc, tu vi doar cu niste vorbe ... "Colegii erau afara" recunosti singur... "iar eu cu Fantoma inauntru"adumi dovada

# Daca toti zici ca sunt vanator , dc nu iti faci poze ?

Posted

Deaia nu ai facut poza sa prinzi si i de la cai ? Fantoma era aproape de i ala , dar nu l-ai prins in poza. Fii serios , nu ma face sa caut in log si sa iti pun chatu in care scrie cine te-a omorat. Agentul FBI moses , Agentul FBI Fantoma ....

@ In poza nu se vede ca trag in tine , se vede ca trag in camara :)

Posted

Deaia nu ai facut poza sa prinzi si i de la cai ? Fantoma era aproape de i ala , dar nu l-ai prins in poza. Fii serios , nu ma face sa caut in log si sa iti pun chatu in care scrie cine te-a omorat. Agentul FBI moses , Agentul FBI Fantoma ....

@ In poza nu se vede ca trag in tine , se vede ca trag in camara :)

hmm , parca nu se punea chatlogul ca dovada :-? sau la tine este o exceptie ? nush ... asteapta decizila liderului , aici raspunzi ca un membru al unei factiuni nu ca un admin ;)

Posted

Chiar daca am sa fiu sanctionat ca membru unei factiuni , iti pun si log-ul sa iti arat ca esti vanator :)

Ti se pare corect sa te folosesti ca membru unei factiuni de capacitatile de admin , mie nu :-?

Posted

Moses , nu inteleg un lucru . Pe tine oricine te-ar posta inseamna ca este Vanator , niciodata nu e posibilitatea ca tu ai fi fost de vina ? Are dreptate baiatul nici lui nu i-ai adus Dovezi clare , si chiar nici mie nu mi-ai adus dovezi pentru acordarea wantedului , daca nu ma insel sunt 2 greseli aici . Asteptam decizia liderului , nu ne mai fa pe toti vanatori ..

Posted

Nu are nici o treaba cu factiunea , dupa cum am spus. Daca nu stiai , vanatoarea se pedepseste :)

Vanatoare ? nu suntem in padure si nici la Tiriac.. ti-am zis adumi POZE ca nu erai singur si eu nu iti mai zic nimic ,imi cer scuze oficial in fata ta...

Posted

Numele tau în joc: Mike40

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Rujuc_Dragos

Martori: StefaNN si colegii lui rujuc

O scurta descriere a situatiei: Eram Gara , aveam wanted 3 , a venit la mine m-a omorat . Daca intradevar am spus ca nu vreau sa ma predau , precum zici , ia spunemi de ce nu mi-ai dat wanted 5 +somatie ? Si vreau dovada care arata ca eu nu am vrut sa ma predau !!!!!!!!!!!!

Dovezi (screenshot-uri): http://img19.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=samp029fp.png

Posted

Moses , nu inteleg un lucru . Pe tine oricine te-ar posta inseamna ca este Vanator , niciodata nu e posibilitatea ca tu ai fi fost de vina ? Are dreptate baiatul nici lui nu i-ai adus Dovezi clare , si chiar nici mie nu mi-ai adus dovezi pentru acordarea wantedului , daca nu ma insel sunt 2 greseli aici . Asteptam decizia liderului , nu ne mai fa pe toti vanatori ..

Nu "v-am facut" pe toti vanatori. L-am facut doar pe alecs , pentru ca asa si e. Stie si el foarte bine cine era inauntru , si ca nu eram singur.

Tu crezi ca eu stau cu degetul pe F8 cand trage unu in mine si sa ii dau si wanted dupaia ? Pai pana scriu eu /su nick wanted level crima , ala ma omoara. Erati in jur la 20-30 mafioti acolo , am trecut sa mergem LSPD , si tu ai tras si ai omorat medicul. Nu ma opresc sa iti fac tie poza cum tragi , ca sa ma omoare altu. Fii serios , gandeste si tu logic.

Posted

Logic ar fi sa ai dovada celor care te posteaza , si sa le inchizi gura . Eu cel putin cand eram FBI stateam cu degetul pe f8 , si nu pentru ca sunt vanator , chiar pentru a ma apara de vanatori . Noua atunci maryus ne-a dat sfatul de a face poze inainte de a scrie /su , pentru a nu mai exista confuzii pe forum , si a zis ca daca nu avem dovada celor care ne posteaza , tot noi suportam consecintele . Si de atunci l-am ascultat si stateam cu degetul pe f8 si le inchideam gura celor care postau . Vad ca posturile astea is facute de 2 zile , si se evita sa se raspunda la ele..liderii inca mai asteapta sa ne dai dovezile presupun ..

Posted

Numele tau în joc: Hanke

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Bombonika

Martori: ss

O scurta descriere a situatiei: Gasesc un bullet la pariuri , unde bombonica era cu g :-? ... incepe sa tipe pe acolo ca e masina ei ca nush ce... ii explic ca trebuia sa stea cu f (ca sofer nu ca pasager) sa dovedeasca ca e masina ei ... ii dau eject.. si imi bubuie masina ... cu asta se ocupa membrii FBI ?

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/88/samp014irz.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/214/samp015ha.png/

Posted

Nick : alecs

Level :19

Numele membrului pe care il reclam : moses

Dovezi: http://imageshack.us/photo/my-images/190/samp009uy.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/31/samp006tc.png/

O scurta descriere : Avem w10 si vine el ca FBi singur... si incepe sa traga direct...

Oricine poate muta camera astfel incat in poza sa se vada doar pe cel care vrei sa il reclami . Atata timp cat era war ..nu cred ca era singur . Totusi moses primeste un avertisment si daca viitoare sa faca poze pentru a se apara de vanatori .

Numele tau în joc: DepSide

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Moses

Martori: -

O scurta descriere a situatiei: Primesc deodata wanted pentru Cop Atac de la Moses , fara sa ii fac nimic . As dori o DOVADA .. Inainte sa faci un lucru presupun ca ai si o justificare Moses !

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp054o.png/

PS : Am postat de pe contul lui varmiu pt ca sunt la el ;)

Cateodata raman uimit de plangerile pe care le puteti face . Cu toate ca va simtiti cu musca pe caciula veniti si faceti post . Pe mini-map se vede ca erati multi mafioti si pana facea o poza in care sa iti prinda si numele era mort . Chiar si in mine trageai fara sa iti fac nimic dar nu iti dadeam wanted . Nu e genul meu sa dau wanted pentru 2-3 gloante .

Moses - Primeste un avertisment verbal

Numele tau în joc: Mike40

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Rujuc_Dragos

Martori: StefaNN si colegii lui rujuc

O scurta descriere a situatiei: Eram Gara , aveam wanted 3 , a venit la mine m-a omorat . Daca intradevar am spus ca nu vreau sa ma predau , precum zici , ia spunemi de ce nu mi-ai dat wanted 5 +somatie ? Si vreau dovada care arata ca eu nu am vrut sa ma predau !!!!!!!!!!!!

Dovezi (screenshot-uri): http://img19.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=samp029fp.png

Rujuc_Dragos - A fost demis

Numele tau în joc: Hanke

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Bombonika

Martori: ss

O scurta descriere a situatiei: Gasesc un bullet la pariuri , unde bombonica era cu g :-? ... incepe sa tipe pe acolo ca e masina ei ca nush ce... ii explic ca trebuia sa stea cu f (ca sofer nu ca pasager) sa dovedeasca ca e masina ei ... ii dau eject.. si imi bubuie masina ... cu asta se ocupa membrii FBI ?

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/88/samp014irz.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/214/samp015ha.png/

Bombonika - primeste un avertisment .

Data viitoare nu mai faceti 100 de posturi pe aceeasi tema ca sa nu fiu nevoit sa apelez la un moderator .

Cazuri inchise !

Posted

Nick : Hydravision

Level :16

Numele membrului pe care il reclam : Gladiator9

Dovezi: 35n0lc0.png ; x5bady.png

O scurta descriere : eram cu _Quattro_ si am ajuns in fata bancii LS unde erau gladiator9 si spartan16...Au venit cu un motor dar l-au lasat si vroiau sa se urce in altul atunci m-am urcat eu pe fostul motor si mi-au dat carjacker si Gladiator9 a zis "marsh ma"...I-am zis pe /d sa nu mai aibe un asemenea limbaj sar ma lua peste picior cand i-am zis ca o sa vb cu un lider de-al lui...

Posted

Chiar este nevoie sa apelez la un moderator?

Am spus destul de clar ca am luat deciziile si asa vor ramane, mai ales ca m-ai mintit in legatura cu plangerea. Mi-ai spus ca erai cu NRG, dar te vad cu shotgun-ul pe masina lui, iar masina era in flacari, tu te asteptai ca el sa nu aiba poza. Vad ca si Lion iti spune sa-l omori.

Pentru ultima data o sa-ti zic sa nu mai postezi aici, si te rog frumos sa nu mai ameninti.

Ti-am pus pozele clare ca nu eu am facut crima,am fost cu nrg,m-am lovit de masina lui si am bubuit-o , meritam cop atack,dar lion l-a omorat.Ti-am pus poza la chat sa vezi ca nu am facut alta crima recent adica nu l-am omorat eu.Nu stiu care la cine apeleaza dar vreau sa dea un raspuns si maryus altfel ne vedem pe la plangeri.

Astept si eu un raspuns daca se poate :-?

Posted

Numele tau în joc: The Star

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Taofik

Martori: Nimeni

O scurta descriere a situatiei: Imi fura masina si umbla cu nos

Dovezi (screenshot-uri): 4fsmk.jpg

PXsnr.jpg

4Hbbx.jpg

9nQMV.jpg

1ItML.png

9EeS1.png

Posted

Cand am luat masina nu erai in ea , deci nui furt asta-i 1 !

2. Nu eu am pus nos pe ea ci tu !

3. Cine a zis ca nu pot lua masini de pe strada ? cand nui nimeni in ele ?

Guest LastKiss
Posted

Numele tau în joc: Skynnnet

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: JusT.Me

Martori: lioN. , Pityc , Redforce

O scurta descriere a situatiei: Eram la motel eu cu lioN. si intradevar au zis sa se elibereze zona dar noi am venit dupaia,ne-am dus acolo si am stat la canapele ne-am dat arme apoi vin 2-3 cops , tragem in ei si lioN. ii omoara eu ne-vrand sa fac wanted,lioN. il omoara pe just.me si tot eu primesc wanted pt cop kill :banghead:

Dovezi (screenshot-uri): f1le8z.png

flasqt.png

Posted

Cand am luat masina nu erai in ea , deci nui furt asta-i 1 !

2. Nu eu am pus nos pe ea ci tu !

3. Cine a zis ca nu pot lua masini de pe strada ? cand nui nimeni in ele ?

=))))

Erai cu motoru, eu m-am dat jos din ea pt 5 secunde, si voiam sa ma sui la loc,tu ai venit langa mine, ai furato apoi ai plecat

Si daca are nos, in loc sa o distrugi, tu alergi cu ea? Oo

#Skynnnet, JusT.Me e pd parca

Posted

Chiar este nevoie sa apelez la un moderator?

Am spus destul de clar ca am luat deciziile si asa vor ramane, mai ales ca m-ai mintit in legatura cu plangerea. Mi-ai spus ca erai cu NRG, dar te vad cu shotgun-ul pe masina lui, iar masina era in flacari, tu te asteptai ca el sa nu aiba poza. Vad ca si Lion iti spune sa-l omori.

Pentru ultima data o sa-ti zic sa nu mai postezi aici, si te rog frumos sa nu mai ameninti.

Ti-am pus pozele clare ca nu eu am facut crima,am fost cu nrg,m-am lovit de masina lui si am bubuit-o , meritam cop atack,dar lion l-a omorat.Ti-am pus poza la chat sa vezi ca nu am facut alta crima recent adica nu l-am omorat eu.Nu stiu care la cine apeleaza dar vreau sa dea un raspuns si maryus altfel ne vedem pe la plangeri.

Astept si eu un raspuns daca se poate :-?

Decizia a fost luata , ce raspuns mai astepti ? La urmatorul post pe tema asta voi contacta un moderator !

Posted

vroiam sa o distrug dar tu tot veneai dupa mine nu puteam risca acest lucru sa o iei inapoi iar !

Ba da tu crezi ca s-a gasit hotu cu prostu?

Hai asteapta decizia unui lider

Posted

Numele tau în joc: BlueDunhill

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: McQueen

Martori: Odahviing si R0ught

O scurta descriere a situatiei: aveam w3 , eram cu inca doi colegi pe langa pizzeria de la cai ... ardeam gazul pe acolo ... cand dintr-o data vine agentul F.B.I McQueen singurel fara masina si fara armura imi da 1 hit si apoi imi zice preda-te , il intreb ce face si mai imi da 1 hit ... apoi incep si eu si un coleg de-al meu sa reactionam si il omoram ... dupa aceea ma trezesc cu w+6 ... deci w10 ... pt ca vine el rambo ?! Nu mi se pare corect acum sa stau eu jail atata timp din cauza ca el se crede rambo ...

Dovezi (screenshot-uri):

http://imageshack.us/photo/my-images/806/samp096w.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp097qm.png/

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...