f1re Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Numele tau în joc: Odo Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Berky Martori: - O scurta descriere a situatiei: Imi da wanted la cai ca ii este foame. Cica as fi dat in " asta_mik " , dar se vede in poze ca nu i'am dat dmg. Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp001mu.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/803/samp002ki.png/ # mai da si wanted 2 la civ attack ^^ 3
Berky Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ba sa mor eu m-am saturat de oameni ca voi dc mintiti in halu asta nu inteleg #-o eu cnd am intrat la pariuri erai in colt aql si dadeai in el si dupa ce m-ai vazut ai incetat , sa fim sincer tu prost sa fii sa faci ss cnd dadeai cu pumnii in el , nu ? :blink: Si faza cu w2 pt civ atack,am gresit ca am scris rpd,omu mai greseste + ca ai primit clear apoi w1 reluare > nu te mai plange atat uite si ss: http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp005dp.png/ Si eu nu pot sa stau toata ziua cu degetu'l pe f8 .. 1
randyorton Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Numele tau în joc:Soldatul[ROMAN] Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:the_star Martori: - O scurta descriere a situatiei: eram jail si the_star mia luat licenta fara motiv Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/207/samp021lo.png/ http://imageshack.us/g/444/samp020ub.png/
f1re Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Ba sa mor eu m-am saturat de oameni ca voi dc mintiti in halu asta nu inteleg #-o eu cnd am intrat la pariuri erai in colt aql si dadeai in el si dupa ce m-ai vazut ai incetat , sa fim sincer tu prost sa fii sa faci ss cnd dadeai cu pumnii in el , nu ? :blink: Si faza cu w2 pt civ atack,am gresit ca am scris rpd,omu mai greseste + ca ai primit clear apoi w1 reluare > nu te mai plange atat uite si ss: http://imageshack.us/photo/my-images/839/samp005dp.png/ Si eu nu pot sa stau toata ziua cu degetu'l pe f8 .. I-am dat dmg ? Poate ne permiteam . # te-ai gandit la vreuna dintre posibilitati ? Nu, ca ti-a fost foame :( 1
Maryus Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Numele tau în joc: Odo Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Berky Martori: - O scurta descriere a situatiei: Imi da wanted la cai ca ii este foame. Cica as fi dat in " asta_mik " , dar se vede in poze ca nu i'am dat dmg. Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/163/samp001mu.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/803/samp002ki.png/ # mai da si wanted 2 la civ attack ^^ Ai atacat ai primit wanted. Nu suntem obligati sa facem poza la fiecare wanted dat..ar insemna sa stergem pozele o data pe zi . In legatura cu wanted'ul...ai primit clear si wanted 1 . berky - Nu primeste nimic . Numele tau în joc:Soldatul[ROMAN] Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:the_star Martori: - O scurta descriere a situatiei: eram jail si the_star mia luat licenta fara motiv Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/207/samp021lo.png/ http://imageshack.us/g/444/samp020ub.png/ The_Star este membru PD . Raporteaza'l aici
Berky Posted October 30, 2011 Posted October 30, 2011 Edit : am dat add acum in jur de 10 min .. srry
MiXtap Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: MiXtap Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CloHard Martori: toti cei de la pariuri O scurta descriere a situatiei: Am intrat la pariuri sa vad ce cote sunt, imediat cum am intrat a tras CloHard in mine cu mp5 mi-a luat jumate i-am 2 pumni si i-am zis sa termine iar el imi da w4 pentru cop attack doar pentru 2 pumni.Va pot posta si chat log cu fiecare secunda sa vedeti care este intervalu dintre conversatii sa vedeti ca imediat dupa ce i-am zis sa termine mi-a dat w4.Postez si chat log daca se poate Dovezi (screenshot-uri): aici imi da wanted si se vede din chat ca am zis sa termine, aici m-a omorat aici l-am intrebat cati pumni i-am dat ca sa imi dea wanted 4 pentru cop attack si cu gura lui spune ca 2.
Oliver Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: MiXtap Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CloHard Martori: toti cei de la pariuri O scurta descriere a situatiei: Am intrat la pariuri sa vad ce cote sunt, imediat cum am intrat a tras CloHard in mine cu mp5 mi-a luat jumate i-am 2 pumni si i-am zis sa termine iar el imi da w4 pentru cop attack doar pentru 2 pumni.Va pot posta si chat log cu fiecare secunda sa vedeti care este intervalu dintre conversatii sa vedeti ca imediat dupa ce i-am zis sa termine mi-a dat w4.Postez si chat log daca se poate Dovezi (screenshot-uri): aici imi da wanted si se vede din chat ca am zis sa termine, aici m-a omorat aici l-am intrebat cati pumni i-am dat ca sa imi dea wanted 4 pentru cop attack si cu gura lui spune ca 2. Nu stiu cu ce sa incep,prin faptul ca ascunzi anumite lucruri sau prin atitudinea ta care da dovada de nesimtire.. Ti-am explicat si in game ca nu am tras cu niciun mp5 in tine,nu stiu de unde ai scos abureala asta. Oricum nu ai nicio poza care sa dovedeasca acest lucru si nici nu intentionez sa vorbesc foarte mult pe acest subiect,am dat o explicatie logica si adevarata,nu ma apuc acum sa jur ca nu am tras sau altceva,pur si simplu nu am tras,probabil te a nimerit altcineva cu deagle sau,...nu stiu.. . Acolo in poza in care am raspuns simplu ''2'' eram ironic, de cand ai intrat in camera aia,unde eram eu afk,caci eram pe forum, pana cand am revenit ma loveai. Ok,nu am zis nimic,crezand ca ai observat ca nu mai eram afk.Dar nu ,ai continuat sa dai,si ti-am dat scurt wanted.Aici poate sa intervina Andreidef,TheOne,care mai erau pe acolo si sa spuna ca eu nu am avut de aface cu ceea ce zici tu acolo,eu m am trezit ca ma loveai si atat,ai continuat ,ai luat wanted. edit : a da,si ca sa fac clar un lucru,dupa ce ai zis tu ''te termini'' ceea ce ,apropo,este incorect gramatical, m ai lovit,deci nu vreau sa se faca absoult nicio confuzie legata de asta sau orice altceva.Revin cu reply daca sunt nelamuriri :D
MiXtap Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 vrei sa iti dovedesc ca nu am dat mai mult de 2 pumni?Ok am sa pun chat log sa vezi cat timp a durat disputa ca mai mult de 20 sec nu a durat.Si cea ce tine de "ai continuat sa dai" crezi ca eu nu stiu ca daca dau in tine intruna nu iau wanted? Ti-am dat 2 pumni ca avertisment.Nici o problema am sa postez chatlog sa vezi cat a durat: [15:18:17] [Horse Races]: Bine ati venit ! [15:18:23] ** UST Rookie EloMetin: Da tot am scapat de el. )) ** [15:18:24] MiXtap spune: Cine vrea bilet? [15:18:28] MiXtap spune: Clohard [15:18:31] CloHard spune: Da boss? [15:18:34] MiXtap spune: Te termini? [15:18:41] Ai comis o crima: {1B88F5}cop atac{FF6347}. Reporter: {1B88F5}CloHard{FF6347}. [15:18:41] Grad de urmarire curent: {1DAB18}4 [15:18:43] * Esti inchis pentru 2400 secunde si ai pierdut $2.000 pentru ca ai incercat sa fugi si ai fost impuscat de ofiter. [15:18:48] Screenshot Taken - sa-mp-655.png [15:18:52] Screenshot Taken - sa-mp-656.png [15:18:53] Sentinta de arest incompleta, inapoi la inchisoare. Iauitete tu mai bine ca intre secunda 24-28 in care am zis cine vrea bilet adica am intrat sa zic cine vrea bilet imediat la secunda 28 ti-am zis sa termini deoarece ai tras, peste 3 sec mi-ai raspuns deci nu erai pe forum pentru ca mi-ai raspuns imediat dupa 7 sec de cand ti-am zis te termini ai si dat w4 iar dupa w4 si m-ai omorat au trecut doar 3 sec deci erai asa de pus pe mine sa ma bagi la jail ca imediat ai dat w4 si m-ai si omorat.In atat de putin timp tu crezi ca am avut timp sa dau nush cati pumni cum zici tu?Ia gandestete un pic si dupaia imi spui ceva ce nu am facut sau am zis
Maryus Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: MiXtap Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CloHard Martori: toti cei de la pariuri O scurta descriere a situatiei: Am intrat la pariuri sa vad ce cote sunt, imediat cum am intrat a tras CloHard in mine cu mp5 mi-a luat jumate i-am 2 pumni si i-am zis sa termine iar el imi da w4 pentru cop attack doar pentru 2 pumni.Va pot posta si chat log cu fiecare secunda sa vedeti care este intervalu dintre conversatii sa vedeti ca imediat dupa ce i-am zis sa termine mi-a dat w4.Postez si chat log daca se poate Dovezi (screenshot-uri): aici imi da wanted si se vede din chat ca am zis sa termine, aici m-a omorat aici l-am intrebat cati pumni i-am dat ca sa imi dea wanted 4 pentru cop attack si cu gura lui spune ca 2. Clohard - Primeste un avertisment
Oliver Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 1. In cele 7 secunde dintre ''te termini'' si wanted puteai sa dai la pumni ,cati vrei,asadar nu ai adus nicio dovada cum ca nu ai dat decat 2 pumni. 2. Pai logic ca daca ti am raspuns nu mai eram pe forum deoarece nu am cum sa scriu un mesaj in joc de pe forum,da ,simplu,am revenit ,te am vazut ca lovesti , si ti am raspuns ,ironic fiind,sa termini . Cu alte cuvinte,tu ma loveai,iar cand am venit am vazut acel MixTap : Clohard , asadar ti am raspuns ''da,boss'',crezand ca tu ma strigi sa vezi daca mai sunt afk sau nu
Guest CrazyWinn Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: CrazyWinn Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Powned Martori: Tot jail + ss O scurta descriere a situatiei:Au venit FBI'sti Powned si Berky,dupa un suspect cu w in jail(stiam ca nu au voie sa omoare in jail ) trag in el .. una alta,intre timp fac si eu w2 si pac vine rambo ala de powned si incepe sa traga se vede in ss cand zice ' Asta e ' , gasisera JackPot'ul cred:)) Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp000uv.png/ PS : Mai scadele punctele de activitate,daca deja au inceput sa vina sa ne omoare in jail de foame e urat.
pownEdy Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 # se vede si in poza nu am tras in tine trageam in hydra ## hydra avea wanted 10 din bug inloc de 6 pt "cop kill" si i-am dat wanted 1 rearest:) si ii dadeam wanted 6 si il omoream ... ### cand am zis asta e uitate ziceam : " da-i bail hydra" si nu a dat ... si am inceput sa trag in jail deci avea 6x60 = 3600 secunde + 148secunde atat avea in acel moment jail daca nu a vrut sa dea bail , nu am avut treaba cu tine , Concluzie: rezolvam un bug ... nu am avut treaba cu tine
MrPiciu Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: Hydravision Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:Berky Martori: / O scurta descriere a situatiei: pai l-am omorat pe berky la pariuri si in loc de w6 primesc w6...boon...vb cu el si imi zice ca se rezolva imediat...cand colo imi da jail pt w1 ramanand cu w6...deci a trebuit sa platesc bail 10k pt ca el a gresit sa dea wanted. Din ss-ul de mai sus puteti vedea cum powned imi zice sa dau /bail... Dovezi (screenshot-uri): 2
pownEdy Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 deci? prin acest post ce vrei sa insinuezi? #mai bine stateai 6000? decat sa dai 10k ? ##ok pe tine cand te vad cu bug , nu ma intereseaza ...te omor cu orice wanted daca pt atat faci post ... iti dau motive de acum in colo pt post MARI GRESELI DE ORTOGRAFIE
MrPiciu Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 deci? prin acest post ce vrei sa insinuezi? #mai bine stateai 6000? decat sa dai 10k ? ##ok pe tine cand te vad cu bug , nu ma intereseaza ...te omor cu orice wanted daca pt atat faci post ... iti dau motive de acum in colo pt post MARI GRESELI DE ORTOGRAFIE Nu eu fac parte din F.B.I, nu eu tre sa fiu atent daca omu are w6 sau nu... De ce sa platesc eu pt greselile voastre? Un om nu il judeci dupa vorbe ci dupa fapte! 1
Guest CrazyWinn Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 # se vede si in poza nu am tras in tine trageam in hydra ## hydra avea wanted 10 din bug inloc de 6 pt "cop kill" si i-am dat wanted 1 rearest:) si ii dadeam wanted 6 si il omoream ... ### cand am zis asta e uitate ziceam : " da-i bail hydra" si nu a dat ... si am inceput sa trag in jail deci avea 6x60 = 3600 secunde + 148secunde atat avea in acel moment jail daca nu a vrut sa dea bail , nu am avut treaba cu tine , Concluzie: rezolvam un bug ... nu am avut treaba cu tine Rezolvi bug,dar daca eu am w in jail,dece tragi?! Si wantedu din bug se rezolva prin clear , apoi wanted .. nu sa vi sa il omori lol . Si eu aveam wanted in jail,si se vede ca miai scazut hp'ul si ca erai fericit ca mai gasit ' Jackpot' :)) PS: Eu am mai luat wanted in + aiurea,pentru ca tu rezolvai buguri ? Si ma omorai pe mine care aveam w in jail , asta e culmea. 2
pownEdy Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Prin ce fapt dovedesc ca sunt fericit ca te-am gasit ? aveai wanted 2,dupa cum ziceai ! ce sa fac ? eu actionez de la w3+ nu aveam treaba cu tine.. 2. Cat despre tine hydra ..nu aveam alta solutie .. voi luati rank up , dupa cati membrii reportati aveti ?
Guest CrazyWinn Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Prin ce fapt dovedesc ca sunt fericit ca te-am gasit ? aveai wanted 2,dupa cum ziceai ! ce sa fac ? eu actionez de la w3+ nu aveam treaba cu tine.. 2. Cat despre tine hydra ..nu aveam alta solutie .. voi luati rank up , dupa cati membrii reportati aveti ? Copilule,tu ai tras in jail cand eu aveam wanted ceeea ce e interzis,intelegi? Eu am stat jail in + pentru ca tu ai incalcat regula. Faza ca era ala cu bug ce vina am eu ca u nu sti sa tragi ? # Astept raspunsul lui Maryus,poate a aparut o regula noua..si ai voie sa omori suspecti cu w in jail 1
MrPiciu Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Prin ce fapt dovedesc ca sunt fericit ca te-am gasit ? aveai wanted 2,dupa cum ziceai ! ce sa fac ? eu actionez de la w3+ nu aveam treaba cu tine.. 2. Cat despre tine hydra ..nu aveam alta solutie .. voi luati rank up , dupa cati membrii reportati aveti ? Nu ma intereseaza, a gresit berky, termin dicutia asteptand decizia unui lider. ]Cand intri intr-o factiune iti asumi o raspundere! 1
pownEdy Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 ma crazy esti nebun ? cum iei tu wanted ?ca stau langa tine ! esti un martocean ... iarta-ma ca-ti spun esti mincinos , si minti cu desavarsire ..bafta , cu mine nu-ti merge waa incepi sa ma enervezi , cum ai stat mai mult ca nu te-am omorat ?
Maryus Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: CrazyWinn Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Powned Martori: Tot jail + ss O scurta descriere a situatiei:Au venit FBI'sti Powned si Berky,dupa un suspect cu w in jail(stiam ca nu au voie sa omoare in jail ) trag in el .. una alta,intre timp fac si eu w2 si pac vine rambo ala de powned si incepe sa traga se vede in ss cand zice ' Asta e ' , gasisera JackPot'ul cred:)) Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp000uv.png/ PS : Mai scadele punctele de activitate,daca deja au inceput sa vina sa ne omoare in jail de foame e urat. Atata timp cat tu nu esti implicat in "scandal" nu inteleg ce treaba ai , cu ce te'a deranjat pe tine ca el a tras 2-3 gloante .Powned - Nu primeste nimic Numele tau în joc: Hydravision Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:Berky Martori: / O scurta descriere a situatiei: pai l-am omorat pe berky la pariuri si in loc de w6 primesc w6...boon...vb cu el si imi zice ca se rezolva imediat...cand colo imi da jail pt w1 ramanand cu w6...deci a trebuit sa platesc bail 10k pt ca el a gresit sa dea wanted. Din ss-ul de mai sus puteti vedea cum powned imi zice sa dau /bail... Dovezi (screenshot-uri): Voi nu aveti limite..vii si faci post pentru ca ai dat 10k pe bail si tu trebuia sa stai 3.6k sec . Nimeni nu s'a nascut invatat , omul mai greseste..nu suntem roboti . Berky - Nu primeste nimic #Sper ca nu este nevoie sa va reamintesc ca aveti voie doar un singur post . 1
Berky Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 (edited) EDIT: A raspuns Maryus , srry .. Edited October 31, 2011 by berky
MrPiciu Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Numele tau în joc: CrazyWinn Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Powned Martori: Tot jail + ss O scurta descriere a situatiei:Au venit FBI'sti Powned si Berky,dupa un suspect cu w in jail(stiam ca nu au voie sa omoare in jail ) trag in el .. una alta,intre timp fac si eu w2 si pac vine rambo ala de powned si incepe sa traga se vede in ss cand zice ' Asta e ' , gasisera JackPot'ul cred:)) Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/810/samp000uv.png/ PS : Mai scadele punctele de activitate,daca deja au inceput sa vina sa ne omoare in jail de foame e urat. Atata timp cat tu nu esti implicat in "scandal" nu inteleg ce treaba ai , cu ce te'a deranjat pe tine ca el a tras 2-3 gloante .Powned - Nu primeste nimic Numele tau în joc: Hydravision Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:Berky Martori: / O scurta descriere a situatiei: pai l-am omorat pe berky la pariuri si in loc de w6 primesc w6...boon...vb cu el si imi zice ca se rezolva imediat...cand colo imi da jail pt w1 ramanand cu w6...deci a trebuit sa platesc bail 10k pt ca el a gresit sa dea wanted. Din ss-ul de mai sus puteti vedea cum powned imi zice sa dau /bail... Dovezi (screenshot-uri): Voi nu aveti limite..vii si faci post pentru ca ai dat 10k pe bail si tu trebuia sa stai 6k sec . Nimeni nu s'a nascut invatat , omul mai greseste..nu suntem roboti . Berky - Nu primeste nimic #Sper ca nu este nevoie sa va reamintesc ca aveti voie doar un singur post . De ce sa stau 6k cand trebuia sa am 3.6k? Eu nu am limite? E primul post pe care il fac, fii mai atent...
Maryus Posted October 31, 2011 Posted October 31, 2011 Am luat o decizie si asa ramane . La urmatoarele posturi facute pe tema asta voi cere warn up .