Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Domnule vanator,v-as ruga frumos sa cititi asta inainte sa raportati pe cineva.

Legat de bata,nu a fost doar o lovitura ,au fost mai multe + ca nu ai dat doar in persoana respectiva .

Cheers :*

edit : am poze in care reiese ca ti-am lasat timp berechet sa te hotarasti daca te predai sau nu , si nu te am intrebat doar odata,ci de vreo 4 ori + de acum in colo sa stii ca nu suntem obligati sa asteptam sa pui tu bilet si sa ti se termine cursa .

edit 2 : eu nu am vazut nicaieri sa fi spus '' ma predau la senzo,nu la tine,chiar daca tu mi ai dat wanted,si tu m ai somat primul de x ori '' ,si chiar daca ai fi spus(desi,repet,nu ai spus ) ,senzo nu poate sa aresteze .

Posted

Legat de bata,nu a fost doar o lovitura ,au fost mai multe + ca nu ai dat doar in persoana respectiva .

edit : am poze in care reiese ca ti-am lasat timp berechet sa te hotarasti daca te predai sau nu , si nu te am intrebat doar odata,ci de vreo 4 ori + de acum in colo sa stii ca nu suntem obligati sa asteptam sa pui tu bilet si sa ti se termine cursa .

1. Nu vad poze !

2. De unde ti-a venit ideea de vanatoare?, sau cumva ai uitat ca am fost colegi pana acum ceva zile?

3. De cand faci tu somatii la wanted 1?, mai ales cand exista PD langa tine? Daca te atacam pe tine, intelegeam, era un cop atack, ceva ce intradevar punea ceva in pericol, eu am lovit odata pe respectivul, se vede clar ca nu exista intentia de omor sau altele. Regula updatata se refera stric la cazurile in care suspectul pune in pericol buna conduita a jocului.

Posted

1. Nu vad poze !

2. De unde ti-a venit ideea de vanatoare?, sau cumva ai uitat ca am fost colegi pana acum ceva zile?

3. De cand faci tu somatii la wanted 1?, mai ales cand exista PD langa tine? Daca te atacam pe tine, intelegeam, era un cop atack, ceva ce intradevar punea ceva in pericol, eu am lovit odata pe respectivul, se vede clar ca nu exista intentia de omor sau altele. Regula updatata se refera stric la cazurile in care suspectul pune in pericol buna conduita a jocului.

1 . Ce poze ai dori sa vezi? cand te am somat de ogramada de ori si tu ma luai la misto ?

2. Din postul tau mi-a venit ideea de vanatoare

3. Fac somatii la wanted 1 de cand s au implementat noile reguli si am voie sa actionez la wantedul pe care il dau eu ( respectiv 1 pentru civ atac ),personal nu stiu ce indrugi tu acolo ,dar iti spun sincer ca nu are sens :D

Posted

Clohard te rog sa pui aici toate pozele doveditoare pe care le ai pentru acesta plangere.

• Downvote 1
Posted

1. Nu vad poze !

1 . Ce poze ai dori sa vezi? cand te am somat de ogramada de ori si tu ma luai la misto ?

2. Din postul tau mi-a venit ideea de vanatoare

3. Fac somatii la wanted 1 de cand s au implementat noile reguli si am voie sa actionez la wantedul pe care il dau eu ( respectiv 1 pentru civ atac ),personal nu stiu ce indrugi tu acolo ,dar iti spun sincer ca nu are sens :D

Nu te luam la mijto dragul meu, nu obijnuiesc sa fac asta cu fosti colegi. Ti-am spus prieteneste sa astepti putin, avand in vedere ca dupa o lovitura mi-ai dat wanted si am inchis ochii... dar nevermind asta. La wantedul pe care-l dai tu se refer in cazul in care esti atacat, nu pentru orice-ti trece tie prin cap. Ma mir ca nu iei si Tow Truck-ul sa dai amenzi pentru parcari, sa dai wanted dupa ca sa actionezi, ca doar vorba aia..., e dat de tine.

Hai sa fim seriosi, tot PD stie ca esti vanator de wanted si mereu te-ai bagat peste PD chiar si cand eram eu in acea factiunea, asa ca numai fa o drama din asta.

Ai gresit si punct. Daca-ti place wanted-ul 1-3 fa aplicatie pentru PD si gata.

Posted

Tu chiar ai probleme de intelegere ? scuze ca reactionez asa , dar vad ca pur si simplu nu iti intra in cap .

daca eu dau wanted pentru civ atac( sau pentru orice altceva),am voie sa actionez,daca suspectul respectiv ( adica tu )se afla in zona in care sunt si eu( implicit,interiorul de la pariuri,unde a avut loc si atacul,adica motivul pentru care ai primit wanted).

sper ca acum ai reusit sa citesti,si ai inteles.

Incearca sa nu mai faci posturi fara niciun sens,ca nu impresionezi pe nimeni,si mai bine asteapta raspunsul lui Dragos/Maryus

edit : ''Hai sa fim seriosi, tot PD stie ca esti vanator de wanted si mereu te-ai bagat peste PD chiar si cand eram eu in acea factiunea, asa ca numai fa o drama din asta.''

Chiar tot pd stie ca sunt ''vanator'' de wanted ? tu stii macar ce indrugi acolo ?

Ce drama sa fac din asta? nu am vorbit asa ceva niciodata( nici nu m am gandit la aceste lucruri vreodata), vad ca incepi sa spui absurditati , dar stai calm ca nu te crede nimeni si nu te baga nimeni in seama cand spui chestii din astea :D

Imi pare rau pentru iesirea mea dar cand vad cata vanatoare exista,nici nu mai stiu ce sa mai zic...

Posted

intr-adevar e logic ceea ce spui tu Dizzy, daca tot era Senzo acolo putea actiona el insa Clohard a actionat corect dpdv regulamentar.

pentru asta clohard nu primeste nimic, in schimb pentru atitudinea de pe forum primeste un avertisment verbal.

Caz inchis.

PS: Pentru viitor, daca mai vad "n" posturi si certuri si balacareala pe baza unei plangeri cer warn up fara discutie.

Posted

Numele tau în joc: Cosmin

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: kwai

Martori:-

O scurta descriere a situatiei: Erau mai multi cu wanted in spawn si noi omoram cops care veneau.Vine kwai singur,incepe sa traga,il omor de pe cladire iau wanted 10 din bug,primesc clear si el imi da wanted 7 pt cop kill.Din cate stiu nu are voie sadea wanted prin /find,nu are voie sa faca pe rambo si nici wanted listu nu prea-l stie ...

Dovezi (screenshot-uri):

http://img3.imageshack.us/img3/1336/samp025rq.png

http://img607.imageshack.us/img607/9955/samp026kw.png

Posted

Numele tau în joc: Edy

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: The_Star

Martori: -

O scurta descriere a situatiei: Ma gaseste cu droguri, imi da take, iar dupa 3 minute ma trezesc cu wanted 3 pentru " Detinere de stupefiante ", ceea ce nu este in wanted list. Sustine ca l-a pus Maryus, daca se adevereste, ii fac lui Maryus post, nicio problema.

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/52/samp003sl.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/24/samp002lyl.png/

PS:

Wanted 1

Furtul unui vehicul

Amenintarea unui civil

Atacarea unui civil

Necooperare

Wanted 2

Crane

Refuzul de a opri la somatia unui politist / Nu se acorda drept de predare

Neplata amenzii

Dare de mita

Complicitate

Trecerea frauduloasa a vamei

Amenintari la adresa politistului

Jigniri la adresa politistului

Wanted 3

Patrunderea pe proprietati guvernamentale

Zona inchisa / Nu se acorda drept de predare

Rapirea unui civil

Omorarea unui civil / Se acorda drept de predare dar nu se acorda dreptul la bail

Participarea la war / Nu se acorda drept de predare

Advertisement / News ilegale

Wanted 4

Atacarea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Rapirea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Wanted 5

-

Wanted 6

Omorarea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Wanted 10

Drive by

Kamikazee

Omorarea cu elicea elicopterului

Posted

Noi ne ocupam cu droguri, stiam sigur ca ai pentru ca nea informat Fantoma, si ti leam luat, in legatura cu wantedu am actionat cum mi s-a ordonat.

Posted

Numele tau în joc: Cosmin

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: kwai

Martori:-

O scurta descriere a situatiei: Erau mai multi cu wanted in spawn si noi omoram cops care veneau.Vine kwai singur,incepe sa traga,il omor de pe cladire iau wanted 10 din bug,primesc clear si el imi da wanted 7 pt cop kill.Din cate stiu nu are voie sadea wanted prin /find,nu are voie sa faca pe rambo si nici wanted listu nu prea-l stie ...

Dovezi (screenshot-uri):

http://img3.imageshack.us/img3/1336/samp025rq.png

http://img607.imageshack.us/img607/9955/samp026kw.png

kWai nu mai este agent FBI

Numele tau în joc: Edy

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: The_Star

O scurta descriere a situatiei: Ma gaseste cu droguri, imi da take, iar dupa 3 minute ma trezesc cu wanted 3 pentru " Detinere de stupefiante ", ceea ce nu este in wanted list. Sustine ca l-a pus Maryus, daca se adevereste, ii fac lui Maryus post, nicio problema.

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/52/samp003sl.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/24/samp002lyl.png/

PS:

Wanted 1

Furtul unui vehicul

Amenintarea unui civil

Atacarea unui civil

Necooperare

Wanted 2

Crane

Refuzul de a opri la somatia unui politist / Nu se acorda drept de predare

Neplata amenzii

Dare de mita

Complicitate

Trecerea frauduloasa a vamei

Amenintari la adresa politistului

Jigniri la adresa politistului

Wanted 3

Patrunderea pe proprietati guvernamentale

Zona inchisa / Nu se acorda drept de predare

Rapirea unui civil

Omorarea unui civil / Se acorda drept de predare dar nu se acorda dreptul la bail

Participarea la war / Nu se acorda drept de predare

Advertisement / News ilegale

Wanted 4

Atacarea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Rapirea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Wanted 5

-

Wanted 6

Omorarea unui politist / Nu se acorda drept de predare

Wanted 10

Drive by

Kamikazee

Omorarea cu elicea elicopterului

Cand s-a modificat wanted listul s-a omis readaugarea acestui motiv la gradul de urmarire 3 si nici Maryus nu a observat acest lucru pana acum. Se va modifica cat de curand posibil. Ne cerem scuze pentru inconveniente.

The_Star a procedat corect.

• Downvote 2
Posted

Numele tau în joc: deLetE

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: sTyLer

O scurta descriere a situatiei: Am primit wanted pe nedrept,am fost atacat,iar eu m-am aparat.

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/f/7/samp701.png/

Posted

Numele tau în joc: Paul_Pop

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: pownED

O scurta descriere a situatiei: Am intrat la cai,si am apasat cu lama "click dreapta" in spatele lui ( nu l-am omorat ) , iar el a inceput sa fuga in cercuri. L-am intrebat daca ii e frica sa nu piarda biletul,nu mi-a zis nimic,a iesit afara si mi-a dat wanted pe motiv "amenintare" ..

Stiu,in wanted list scrie "Amenintari la adresa politistului - wanted 2 " ,dar asta nu o poti lua ca pe o amenitare ( joke ftw.. totusi e doar un joc. Ce-ar fi sa dam wanted la fiecare "miscare" ? )

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp762a.png/

# Am cerut clear,dar am fost refuzat si luat la misto.

Posted

...deci

1. Nu ai pus knife numai la mine , ci si lui Pitesteanu care mi-e martor

2. Tu ai inceput sa ma iei la misto , cu "ti-e frica , ce ma tie frica?" , + cu vorbe de alea "butulica"

3. Pai m-ai amenintat. Ce ai vrut ? sa ma omori si sa nu patesti nimic?

Posted

O scurta descriere a situatiei: Am primit wanted pe nedrept,am fost atacat,iar eu m-am aparat.

Am fost cu un coleg si am vrut sa mergem spre sectie, te-am vazut ca te batea-i cu kile, eu am spus sa va opriti (terminati) si voi nu ati terminat si ati tras pana v-ati omorat. Nu eu te-am pus sa tragi in el.

Posted

1.Paul,nu mai minti,ai dadeai click dreapta cu lama si pe mn si pe powned

2.Nu am iesit afara sati dam wanted.Powned a stat pariuri,tia dat,dupa tea intrebat dk te predai si a iesit afara.

3.Nu conteaza daca neai omorat sau nu,conteaza ca aveai intentia aceasta.

Posted

styler nu a gresit cu nimic, nu avea de unde sa stie care e situatia.

Numele tau în joc: Paul_Pop

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: pownED

O scurta descriere a situatiei: Am intrat la cai,si am apasat cu lama "click dreapta" in spatele lui ( nu l-am omorat ) , iar el a inceput sa fuga in cercuri. L-am intrebat daca ii e frica sa nu piarda biletul,nu mi-a zis nimic,a iesit afara si mi-a dat wanted pe motiv "amenintare" ..

Stiu,in wanted list scrie "Amenintari la adresa politistului - wanted 2 " ,dar asta nu o poti lua ca pe o amenitare ( joke ftw.. totusi e doar un joc. Ce-ar fi sa dam wanted la fiecare "miscare" ? )

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/10/samp762a.png/

# Am cerut clear,dar am fost refuzat si luat la misto.

poate powned nu gustat gluma si s-a simtit amenintat paul.. dpdv regulamentar nu a gresit cu nimic.

• Downvote 1
Posted

Numele tau în joc: JaLoL

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: vTz

O scurta descriere a situatiei: A facut extrem dice event pe ammunation . Mi`am luat dice si ma duc cu parasuta acolo . vTz era cu heli si m-a omorat cu elicea fara motiv . ( intentionat )

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp946b.png/

# Nu am poza cand m-a omorat pentru ca nu am avut timp sa fac . Se vede doar aia cu galben .

Posted

Numele tau în joc: ShaKaLoo

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CloHard

O scurta descriere a situatiei: Am primit w 1 pt civ atac ... si vine clohard asta ca te predai din cate stiu FBI nu actioneaza la wanted 1 .. + ca cel pe care il loveam era AFK ... sper sa se ia masuri in legatura cu asta ..

Dovezi (screenshot-uri):

Posted

Wanted list-ul nostru a fost actualizat ,iar acum este ca la cei din pd,astfel pot da wanted 1 pentru civ atac.

Cat despre afk,eu am vazut ca ai tras,i a scazut hp,si dupaia daca nu ma insel chiar a inceput sa fuga. Cand te-am omorat,era chiar langa tine.

Posted

Numele tau în joc: Bulls3ye

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Ryan

Martori: Maryus & WarHell

O scurta descriere a situatiei: Aveam wanted nivel 3 si am vrut sa'mi fac niste materiale sa ripostez impotriva rivalilor.Am ajuns la Deliver zone si alergam de ofiteri iar la un moment dat primesc tazer de la Ryan deoarece pur si simplu alergam...iar eu stiu ca tazer se da pentru alergat in cercuri. Din lipsa de dovezi i'am intrebat pe martori si vede'ti ce mi'au spus in ss'uri.

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/g/16/samp005sr.png/

Imi cer scuze pentru eventualele neplaceri:( :tiphat: Respect!

Posted

Numele tau în joc: JaLoL

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: vTz

O scurta descriere a situatiei: A facut extrem dice event pe ammunation . Mi`am luat dice si ma duc cu parasuta acolo . vTz era cu heli si m-a omorat cu elicea fara motiv . ( intentionat )

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/824/samp946b.png/

# Nu am poza cand m-a omorat pentru ca nu am avut timp sa fac . Se vede doar aia cu galben .

Dovezi neconcludente, vtz nu primeste nimic.

Numele tau în joc: ShaKaLoo

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CloHard

O scurta descriere a situatiei: Am primit w 1 pt civ atac ... si vine clohard asta ca te predai din cate stiu FBI nu actioneaza la wanted 1 .. + ca cel pe care il loveam era AFK ... sper sa se ia masuri in legatura cu asta ..

Dovezi (screenshot-uri):

Clohard a procedat corect

O scurta descriere a situatiei: Aveam wanted nivel 3 si am vrut sa'mi fac niste materiale sa ripostez impotriva rivalilor.Am ajuns la Deliver zone si alergam de ofiteri iar la un moment dat primesc tazer de la Ryan deoarece pur si simplu alergam...iar eu stiu ca tazer se da pentru alergat in cercuri. Din lipsa de dovezi i'am intrebat pe martori si vede'ti ce mi'au spus in ss'uri.

Sa vedem ce are de spus si Ryan

Posted

Maryus si WarHell nu erau de fata cand alergai in cercuri dupa vagoanele alea.

Nu am ce sa-ti zic, ti-am explicat si in joc. Ai primit tazer pentru ca alergai in cercuri dupa vagoanele alea de acolo.

• Downvote 1
Posted

Maryus si WarHell nu erau de fata cand alergai in cercuri dupa vagoanele alea.

Nu am ce sa-ti zic, ti-am explicat si in joc. Ai primit tazer pentru ca alergai in cercuri dupa vagoanele alea de acolo.

Daca te uiti mai atent in ss din post vei vedea ca se vede cineva acolo si acel cineva era WarHell care m'a vazut cum si pe unde alergam.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...