HuGE Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 (edited) Numele tau în joc: BlueDunhill Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: McQueen Martori: Odahviing si R0ught O scurta descriere a situatiei: aveam w3 , eram cu inca doi colegi pe langa pizzeria de la cai ... ardeam gazul pe acolo ... cand dintr-o data vine agentul F.B.I McQueen singurel fara masina si fara armura imi da 1 hit si apoi imi zice preda-te , il intreb ce face si mai imi da 1 hit ... apoi incep si eu si un coleg de-al meu sa reactionam si il omoram ... dupa aceea ma trezesc cu w+6 ... deci w10 ... pt ca vine el rambo ?! Nu mi se pare corect acum sa stau eu jail atata timp din cauza ca el se crede rambo ... Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/806/samp096w.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp097qm.png/ Am venit cu masina, am oprit chiar langa pariuri, nu aveam cum sa intru cu masina acolo. Nu am venit singur, ci mai era un politist pe-acolo. Am venit la tine, ti-am spus PREDA-TE ! Tu n-ai incetat sa mergi pe alt aratandu-mi pistolul tau cel magic. Am stat cateva secunde, daca am vazut ca n-ai dat niciun raspuns, ti-am dat 1hit. Nu erai cu inca 2 ci doar cu 1, acela fiind rough Cat despre limbaj, lasa de dorit. Nu meriti sa fim indulgenti cu tine. http://tinypic.com/r/a2rgiq/5 "Nu mi se pare corect acum sa stau eu jail atata timp din cauza ca el se crede rambo" Nu numai ca stai in jail, dar stai si pe bara permanent pentru ca ai fost banat pentru coduri acum 10 min. LE: # cum puteai sa vezi tu daca am venit cu masina sau nu, cand eu am venit pe cealalta parte, dinspre LS? Chiar n-am de ce sa mint. Asa a fost. Edited February 21, 2012 by McQueen Link to comment Share on other sites More sharing options...
looooool Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Nu ai venit cu nici o masina termina cu minciunile astea , recunoaste ti vina si cu asta basta ! Mi-ai spus preda-te dupa ce ai tras 1 hit in mine ! Pacat ca nu pot dovedi in poze .. Eram cu 2 colegi ;) Avand in vedere limbajul toti avem momentele noastre de nervi ! Tu chiar crezi ca mi surade ideea 2h ore jail datorita unui rambo ca tine ?! Banul permanent a fost dat datorita unui bug al serverului ... se va rezolva , adevarul este ca acu inloc sa stau in jail astept sa mi se scoata banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminLinkmania Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Vad ca,cheta nu a fost demis pana acum.Conform datelor din Log factiune el a intrat pe data de 4 februarie iar eu am facut plangerea pe 11 februarie.Daca ati fi raspuns corect la plangere,Cheta ar fi trebuit demis el avand rank 1 conform regulilor de acordare a rankului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perpripiu Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Vad ca,cheta nu a fost demis pana acum.Conform datelor din Log factiune el a intrat pe data de 4 februarie iar eu am facut plangerea pe 11 februarie.Daca ati fi raspuns corect la plangere,Cheta ar fi trebuit demis el avand rank 1 conform regulilor de acordare a rankului. Ce ar fi sa incetezi tu cu posturile aiure, cheta si-a primit pedeasa. Cazul inchis, daca nu te poti abtine se poate rezolva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CosminLinkmania Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 (edited) Vad ca,cheta nu a fost demis pana acum.Conform datelor din Log factiune el a intrat pe data de 4 februarie iar eu am facut plangerea pe 11 februarie.Daca ati fi raspuns corect la plangere,Cheta ar fi trebuit demis el avand rank 1 conform regulilor de acordare a rankului. Ce ar fi sa incetezi tu cu posturile aiure, cheta si-a primit pedeasa. Cazul inchis, daca nu te poti abtine se poate rezolva. Pai ce post aiurea?Am adus dovada cu care cheta ar fi trebuit sa fie demis.Era in saptamana de proba,daduse wanted fara sa fie sigur,avea rank 1 si s-a decis sa primeasca rank down => demis // Multe pretentii mai ai tu, Perpripiu a zis ceva mai sus. CAZUL este inchis. // Warn-Up Edited February 22, 2012 by BAdu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Hai sa te lamuresc . Cheta a intrat in F.B.I pe data de 3 februarie . Sambata la sedinta ( 18.02.2012) a primit rank up iar pe data de 20 februarie a primit down . Dar e greu sa rasfoiesti niste pagini... Link to comment Share on other sites More sharing options...
looooool Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Maryus un raspuns la plangerea mea ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KILLHAN Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Numele tau în joc: Alex_Cristea Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CostyB Martori: -O scurta descriere a situatiei: Eram la cai Vindeam droguri ,imi da costyb frisk si take si dupa imi da wanted 1,pentru droguri,ma intreaba daca ma predau,Am spus ca NU,dupa incepe sa traga in mine,trage vede ca nu e in stare sa tina o arma in mana imi da wanted pentru somatie eu fiind langa el. Dovezi (screenshot-uri):http://postimage.org/image/i7uoazuql/ http://postimage.org/image/cxppjpahp/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryan Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Nick : Hydravision Level :16 Numele membrului pe care il reclam : Gladiator9 Dovezi: ; O scurta descriere : eram cu _Quattro_ si am ajuns in fata bancii LS unde erau gladiator9 si spartan16...Au venit cu un motor dar l-au lasat si vroiau sa se urce in altul atunci m-am urcat eu pe fostul motor si mi-au dat carjacker si Gladiator9 a zis "marsh ma"...I-am zis pe /d sa nu mai aibe un asemenea limbaj sar ma lua peste picior cand i-am zis ca o sa vb cu un lider de-al lui... Gladiator9 primeste un avertisment verbal pentru atitudine, iar la urmatoarea abatere de genul acesta va fi pedepsit mai aspru. Numele tau în joc: The Star Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Taofik Martori: Nimeni O scurta descriere a situatiei: Imi fura masina si umbla cu nos Dovezi (screenshot-uri): TaofiK, nu aveai ce sa cauti cu masina aia indiferent daca avea nos si voiai sa o explodezi, trebuia sa anunti colegii din PD. TaofiK primeste un avertisment. Numele tau în joc: Skynnnet Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: JusT.Me Martori: lioN. , Pityc , Redforce O scurta descriere a situatiei: Eram la motel eu cu lioN. si intradevar au zis sa se elibereze zona dar noi am venit dupaia,ne-am dus acolo si am stat la canapele ne-am dat arme apoi vin 2-3 cops , tragem in ei si lioN. ii omoara eu ne-vrand sa fac wanted,lioN. il omoara pe just.me si tot eu primesc wanted pt cop kill Dovezi (screenshot-uri): JusT.Me este membru PD. Numele tau în joc: BlueDunhill Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: McQueen Martori: Odahviing si R0ught O scurta descriere a situatiei: aveam w3 , eram cu inca doi colegi pe langa pizzeria de la cai ... ardeam gazul pe acolo ... cand dintr-o data vine agentul F.B.I McQueen singurel fara masina si fara armura imi da 1 hit si apoi imi zice preda-te , il intreb ce face si mai imi da 1 hit ... apoi incep si eu si un coleg de-al meu sa reactionam si il omoram ... dupa aceea ma trezesc cu w+6 ... deci w10 ... pt ca vine el rambo ?! Nu mi se pare corect acum sa stau eu jail atata timp din cauza ca el se crede rambo ... Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/806/samp096w.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/96/samp097qm.png/ Si daca era singur nu puteai sa te predai sau ce? (intrebare retorica). Cu toate ca mai vad 2 politisti in apropiere. Te-a intrebat daca te predai, te duceai frumos cu el la masina si scapai. McQueen nu primeste nimic. Numele tau în joc: Alex_Cristea Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CostyB Martori: -O scurta descriere a situatiei: Eram la cai Vindeam droguri ,imi da costyb frisk si take si dupa imi da wanted 1,pentru droguri,ma intreaba daca ma predau,Am spus ca NU,dupa incepe sa traga in mine,trage vede ca nu e in stare sa tina o arma in mana imi da wanted pentru somatie eu fiind langa el. Dovezi (screenshot-uri):http://postimage.org/image/i7uoazuql/ http://postimage.org/image/cxppjpahp/ Daca te omora fara sa iti acorde grad de urmarire cu motivul "somatie" iar ii faceai post ca te-a omorat degeaba, daca iti da wanted, iar ii faci post, voi niciodata nu sunteti multumiti. Voiai sa te lase sa vinzi droguri linistit? CostyB a actionat corect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
looooool Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Da nu conteaza ce pot sau nu face eu , conteaza ce este in regulament ! Nu au voie sa fie rambo ! Ce politisti vezi u pe harta acolo erau afk ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DestinY. Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Numele tau în joc:DestinY Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:SpartaN19 si Gladiator9 Martori:Pingoo si JusT.Me O scurta descriere a situatiei:Ma plimbam linistit in ls pe langa plaja cand vin ei doi frumosi pe o motocicleta si incep sa traga in mine.A doua oara am plecat din spawn si vin iarasi si incep sa traga in mine.A treia oara l-am luat pe Pingoo in masina si iam cautat,cand m-au vazut (probabil pe Pingoo nu l-au vazut) au inceput din nou sa traga in mine. Dovezi (screenshot-uri):Screen-uri nu am pentru ca nu ma puteam apropia asa de tare de iei incat sa fac screen.Pentru ca atunci cand eram aproape nu mai trageau. P.S:Sper sa ma ajute martori chiar daca nu am SS-uri! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex_antonio_aex Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 : Pingoo sunt martorul lui DestinY. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maryus Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Numele tau în joc:DestinY Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami:SpartaN19 si Gladiator9 Martori:Pingoo si JusT.Me O scurta descriere a situatiei:Ma plimbam linistit in ls pe langa plaja cand vin ei doi frumosi pe o motocicleta si incep sa traga in mine.A doua oara am plecat din spawn si vin iarasi si incep sa traga in mine.A treia oara l-am luat pe Pingoo in masina si iam cautat,cand m-au vazut (probabil pe Pingoo nu l-au vazut) au inceput din nou sa traga in mine. Dovezi (screenshot-uri):Screen-uri nu am pentru ca nu ma puteam apropia asa de tare de iei incat sa fac screen.Pentru ca atunci cand eram aproape nu mai trageau. P.S:Sper sa ma ajute martori chiar daca nu am SS-uri! Fara dovezi nu faci nimic . SpartaN16 si Gladiator9 - Nu primesc nimic Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1re Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Numele tau în joc: lioN. Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Bogdan Martori: eMc. O scurta descriere a situatiei: Am ramas fara masina, eram cu eMc. si cautam alta. Pe drum, in spatele meu, am vazut o masina de politie avariata. Mai merg 10M sa zicem si primesc wanted 4 pentru cop attack. Instinctu' meu a fost sa scap de materialele ce le aveam la mine ( 8k ). Apoi, ma lupt cu Bogdan, iar in lupta intervine si eMc. care reuseste sa'l omoare. Bogdan, bineinteles ca imi da mie wanted 10 pt. cop kill, desii nu eu il omorasem. Acum, ii pun o intrebare destul de usoara CHIAR SI PENTRU EL: Daca mi-ai dat wanted 4 pt. cop kill, si in chat acolo nu-ti apare ca am facut wanted 5, de ce-mi dai incompetentule wanted 10 ? Acum, stau 6k sec in jail si am pierdut 8k mats ( 150k $ dadusem pe ele cu 5 minute inainte ). Multumesc Bogdan, sper sa ....stii tu ce-ti doresc ;) Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/576/samp190d.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/29/samp191xo.png/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan19 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Cand am intrat in FBI am zis sa nu imi fac nici un dusman si sa fiu prieten cu toti. Nici nu prea ai cum. Eu treceam pe acolo si tu am vazut ca erai pe jos , iar eu imi continui drumul , dar la o secunda .. doua ma trezesc cu 2 roti sparte dupa ce ai tras in mine. Pe langa asta m-ai si spui "trecea un cop cu un vehicul avariat" .. :D Scuteste-ma. Dupa ai inceput sa fugi putin in cercuri , nu ti-am dat nici tazer sa vezi ca nu sunt chiar asa .. ne duelam , intervine si emc. , primeste wanted si el , iar dupa ce m-ati omorat ai primit + cop kill. Tu ziceai ca trebuia sa iti apara wanted 5 daca ma omori , dar nu ti-a aparut. Nici lui emc nu i-a aparut. Cum vine asta ? M-a omorat un hitman cred :D (glumesc). Nu inteleg de ce ai tras aiurea dupa mine , daca nu trageai nu ajungeai aici , nici sa pierzi mats si nu ne certam aiurea. Daca esti baiat bun , pune o poza cu limbajul tau , cum imi vorbeai ca eu nu am mai facut poza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1re Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Cand am intrat in FBI am zis sa nu imi fac nici un dusman si sa fiu prieten cu toti. Nici nu prea ai cum. Eu treceam pe acolo si tu am vazut ca erai pe jos , iar eu imi continui drumul , dar la o secunda .. doua ma trezesc cu 2 roti sparte dupa ce ai tras in mine. Pe langa asta m-ai si spui "trecea un cop cu un vehicul avariat" .. :D Scuteste-ma. Dupa ai inceput sa fugi putin in cercuri , nu ti-am dat nici tazer sa vezi ca nu sunt chiar asa .. ne duelam , intervine si emc. , primeste wanted si el , iar dupa ce m-ati omorat ai primit + cop kill. Tu ziceai ca trebuia sa iti apara wanted 5 daca ma omori , dar nu ti-a aparut. Nici lui emc nu i-a aparut. Cum vine asta ? M-a omorat un hitman cred :D (glumesc). Nu inteleg de ce ai tras aiurea dupa mine , daca nu trageai nu ajungeai aici , nici sa pierzi mats si nu ne certam aiurea. Daca esti baiat bun , pune o poza cu limbajul tau , cum imi vorbeai ca eu nu am mai facut poza. Poze care sa'ti confirme ' povestioara ' ? Cum ca am tras in tine si toate cele ? Vii aici cu ce, vorbe goale ? Eu cu 8k mats trag in tine de nebun, nu ? Bravo ma, esti inteligent :wub: Inca un lucru care sa-ti confirme inteligenta. Daca ' nu i-a aparut nici lui emc ' killu' mi l-ai pus mie in carca ? Uite si rezolvarea, de ce n-a aparut killu' la niciunu. eMc. te-a omorat inainte sa-i dai wanted 4, salut. # te-a omorat un hitman ? glume de instructor :| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bogdan19 Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Ce am avut de zis , am spus mai sus. Edit: Am mai gasit o poza cand a tras aerul in mine si mi-a spart roata. Edit2: Mai bine nu imi bateam "gura" de pomana cu tine. Nu se merita. Link to comment Share on other sites More sharing options...
f1re Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Ce am avut de zis , am spus mai sus. Edit: Am mai gasit o poza cand a tras aerul in mine si mi-a spart roata. Se prea poate sa fi tras aeru' in tine si sa-ti fi spart roata, stii de ce ? Pentru ca acel Ballas ( nu stiu cine e, nu i se vede nick-ul ) alearga, nu trage. Ah' si mai vad ca rotile din spate sunt sparte, iar din pozitia acelui Ballas nu prea avea cum sa ti le sparga chiar daca era cu fata spre tine si tragea. Hai sa asteptam decizia liderilor tai, pwp :wub: Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOrSeN Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Numele tau în joc: wOrSeN Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: b0t0m Martori: R0ught , Bluedunhill , Maluco , Flo03 , Sille , Slayer , dudz0r ... O scurta descriere a situatiei: Eram la motel cu inca vreo 8+ colegi . Vin vreo 3-4 politisti si trageau in noi , Fara GOV , fara nimic . 1. b0t0m era rambo. 2. imi da copkill pe degeaba , eu nici macar nu am facut crima , dar wanted. Dovezi (screenshot-uri): Aici imi da el wanted , si se vede clar ca nu am omorat nici un cop P.S: As vrea sa vad si eu o dovada ca am omorat . Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoBoTM Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Numele tau în joc: wOrSeNNumele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: b0t0mMartori: R0ught , Bluedunhill , Maluco , Flo03 , Sille , Slayer , dudz0r ...O scurta descriere a situatiei: Eram la motel cu inca vreo 8+ colegi . Vin vreo 3-4 politisti si trageau in noi , Fara GOV , fara nimic .1. b0t0m era rambo.2. imi da copkill pe degeaba , eu nici macar nu am facut crima , dar wanted.Dovezi (screenshot-uri): Aici imi da el wanted , si se vede clar ca nu am omorat nici un copP.S: As vrea sa vad si eu o dovada ca am omorat . Nu Exista nici un agent In FBI din pacate cu numele ,,b0t0m'' . Ma intitulez b0b0tm si uite asa sta problema. Nu am foarte mult timp in FBI,maxim 3 zile. Inainte sa iti dau wanted pentru ca ai tras in mine,si probabil m-ai omorat,am stat sa intreb colegii daca fac bine cu wanted asupra ta. E ceva normal sa nu se vada acolo ca nu m-ai omorat...pentru ca tu deja ai traversat MOTEL de 2 ori pana am fost sigur ca pot sa iti dau wanted :) Daca tot dramatizati atata,si nu era vorba de nici un war,de ce stateati toti dupa fotolii si trageati? cu ce scop? si nu zii ca tu nu ! a-ti fost o gramada membrii Ballas. Imi pare rau ca nu sunt obisnuit sa fac poze la orice actiune...Eu nu am nimic cu nimeni,si nu fac plangere nimanui,indiferent de situatie,ca doar sunt OM,ceea ce nu multi stiu sa fie ;) Ramane la alegerea Liderului meu situatia mea de aici...Membrii NG,PD si FBI care au fost MOTEL,pot justifica actiunea noastra :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOrSeN Posted February 24, 2012 Share Posted February 24, 2012 Prin poza mea se vede foarte clar ca nu am facut nici macar crima , sa nu mai zic de wanted . Nu se poate sa dai wanted pe ochi frumosi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
x3gang Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Numele tau în joc: Flo03 Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: An00by Martori:R0ugh.BlueDunhill,Dosin+ceilalti din pariuri O scurta descriere a situatiei:Totul incepe de cand eu si colegii mei din Ballas il urmaream pe BobMarley acesta fiind cu An00by pe masina sa.In timp ce ne duelam cu Bob,An00by,care nu avea nici o treaba cu se intampla acolo,a facut comentarii malitioase la adresa noastra(Screen 1).Desi a tras cateva focuri,ajutandu-l pe Bob,am ignorat acest lucru pentru ca nu am stat cu degetul pe f8 sa-l surprind.Cei din Ballas am murit si ne-am intors la cai unde se afla si An00bY.Acolo am incercat un dialog cu acesta sa ma lamureasca de ce ne-a vorbit asa(Screen 2) dar el a inceput cu raspunsuri la misto...Normal,colegii mei l-au atacat siu l-au si omorat(Screen 3).In (Screen 4) imi acorda wanted,tot mie....clar nu aveam cum sa-l omor din moment ce eu tastam vorbind cu el.A gresit..se mai intampla...DAR (in Screen 5,6 si 7) cand incerc sa-l conving ca nu mi-a acordat wantedul pe buna dreptate,in loc sa isi joace caracterul asa cum se cuvine avand aceasta functie,continua cu raspunsurile pline de mistouri "inteligente" care ma fac sa ma intreb : ce cauta el in FBI?!Cred ca in locul celor spuse de el,avea datoria sa rezolve problema creeata tot de el, prin cooperare in sensul de a-mi acorda sansa sa-i dovedesc ca nu eu l-am omorat,iar el sa imi dea sau sa ceara clear pentru mine.Incercati sa i-i corectati voi comportamentul,aveti mai multe instrumente la indemana decat mine... Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/215/sclav.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/715/sc1i.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/40/sclav2.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/215/sclav3copkill.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/826/convcopkill.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/52/convcopkill2.png/ http://imageshack.us/photo/my-images/560/convcopkill2.png/ Multumesc :tiphat: Link to comment Share on other sites More sharing options...
An00bY Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 N-am chef sa-mi bat capul prea mult cu tine ca mi-ai dat de inteles si in joc ca esti prea copil.. Nu ziceam de ballas acolo cu "sclav", dar daca te-ai simtit inseamna ca ai avut tu joypad, asta e. Daca observi am si zis ca bob era mort deja, deci nu vorbeam cu el. Cu wanted-ul, pe tine te-am vazut ca ai tras, deci tu m-ai omorat. Mai era un ballas acolo dar era cu cutitul, deci nu a tras ala. Daca te intereseaza asa tare chiar am vrut sa iti dau drept de predare dar a zis alt cop ca nu. Apoi ai continuat sa comentezi si deja devenisei stresant si le-am zis sa te omoare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wOrSeN Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 Numele tau în joc: wOrSeN Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: b0t0tm Martori: Dudz0r .. O scurta descriere a situatiei: Eram in cai si am dat lama la 1 cop , ies afara si ii dau lama si lu b0b0tm , in timpu asta ma omora un cop , am intrat jail , si dupa primesc wanted 9 in timp ce eram jail. i-am spus cu frumosu sa imi dea clear . El nu , si ma invitat pe forum . Ps: i-am respectat dorinta de a ma duce pe forum . Dovezi (screenshot-uri): aici imi da wantd in timp ce eram in jail aici ii zic cu sa imi dea clear si ma invita pe forum Ps: Mai are si greata pe el , " sa ma plimb putin pe forum si dupa sa ii dau /w" . Asa se face mai noi acuma ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
looooool Posted February 25, 2012 Share Posted February 25, 2012 imi cer scuze ca nu am verificat membri Link to comment Share on other sites More sharing options...