Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Numele tau în joc: BobMarley

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: sTyler, Bulls3ye

Martori: Toti cei de acolo

O scurta descriere a situatiei: Eram la cai cu colegii mei si am facut wanted 4 normal ca am drept de predare la wanted 4 ma gandesc eu, tinand cont ceea ce scrie in regulamentul inter al politiei. Vine fain frumos styler deepside si cu bullseye fara sa zica nmk si am zis ca ma predau ca aveam wanted 4 nu avea rost ca sa stau aiurea prin jail sa dau bail sa scap mai rpd. Un exemplu pozitiv il poate avea deepside care a procedat corect in priviinta mea dar ceilalti 2 nici nu au facut somatie nici wanted nici nimic, ce se intampla aici fiecare cop are regulamentul lui propriu . Rog liderii sa ia putina atitudine fata de ei , v`au simtit punctul slab ca nu le faceti nmk si aud guri din exterior treaba voastra daca asa stiti ca se presteaza munca de lider. Mai multe descrieri zic pozele , la revedere !

Dovezi (screenshot-uri): 5Vio3.jpg

yD9N5.jpg

XNzNs.png

• Upvote 4
  • Downvote 2

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: sTyler, Bulls3ye

O scurta descriere a situatiei: Eram la cai cu colegii mei si am facut wanted 4 normal ca am drept de predare la wanted 4 ma gandesc eu, tinand cont ceea ce scrie in regulamentul inter al politiei. Vine fain frumos styler deepside si cu bullseye fara sa zica nmk si am zis ca ma predau ca aveam wanted 4 nu avea rost ca sa stau aiurea prin jail sa dau bail sa scap mai rpd. Un exemplu pozitiv il poate avea deepside care a procedat corect in priviinta mea dar ceilalti 2 nici nu au facut somatie nici wanted nici nimic, ce se intampla aici fiecare cop are regulamentul lui propriu . Rog liderii sa ia putina atitudine fata de ei , v`au simtit punctul slab ca nu le faceti nmk si aud guri din exterior treaba voastra daca asa stiti ca se presteaza munca de lider. Mai multe descrieri zic pozele , la revedere !

yD9N5.jpg

XNzNs.png

'Ai mare dreptate, noi nu te-am somat, ne pare rau:( noi nu cunoastem regulamentu FBi, am intrat pe pile, in regulamentu nostru scrie ca atunci cand ai wanted 4 si te someaza un cop, tu trebuie sa mergi sa omori rivalii, nu sa te predai...asa este nu? =)) '

Nu eu te-am pus sa fugi de langa noi ca sa iti omori rivalii..

BobMarley esti un mare vanator, cum poti sa spui ca nu te-am somat? Pacat, nu te-ai linistit dupa banul acela pentru vanatoare..

http://imageshack.us/f/688/samp026hr.png/

Aa da.. si eu rog liderii sa ia putina atitudine fata de tine!

Edit: Da am observat ca nu ai sesizat somatia, de accea ai spus 'Da ma stai asa'.

Ps:Daca nu ai observat, jos in dreapta este butonul de edit, folosteste-l, aici nu e loc pentru +1 ;)

Edit2: Pe mine nu ma intereseaza daca iei sau nu in considerare, nu ma intereseaza ce crezi tu despre mine, e treaba ta.

Stai calm, nu iau regulamentu peste picior. Asteapta si tu decizia unui lider de al meu.

• Upvote 2
  • Downvote 1

yD9N5.jpg

XNzNs.png

Ai mare dreptate, noi nu te-am somat, ne pare rau:( noi nu cunoastem regulamentu FBi, am intrat pe pile, in regulamentu nostru scrie ca atunci cand ai wanted 4 si te someaza un cop, tu trebuie sa mergi sa omori rivali, nu sa te predai... :(

BobMarley este un mare vanator, cum poti sa spui ca nu te-am somat? Pacat, nu te-ai linistit dupa banul acela pentru vanatoare..

http://imageshack.us/f/688/samp026hr.png/

Nici nu am sesizat asta in chat, daca eu nu am sesizat de ce nu ati dat +2 somatie si atunci nu mai aveam drept de predare, faceti`va treaba cum trebuie nu cum ar trebuii, asta da doavada de incapabilitate numerica in privinta voastra. Treaba cu vanatorul las-o de o parte nu ai gasit pers buna, rod liderul sa ia masuri daca e demn de ceea ce face daca nu sa nu raspunda .

# informeaza`te mai bine altadata cand postezi , banul nu a fost acordat corect de asta mi`a fost scos !

@: daca vrei sa`mi comunici ceva te rog dai reply , astfel nu iau nimic in considerare ! :tiphat:

Si poza ta spune ceva avand in vedere ca doar am zis ca ma predau ce legatura are asta nu cumva iei regulamentul epste picior. Rusine din partea ta cu un astfel de comportament nu ai ce cauta in Fortele de Ordine !

• Upvote 4
  • Downvote 3

"wanted 4 normal ca am drept de predare la wanted 4 ma gandesc eu" - ma tu gandeai bine , dar totusi prost.

Deci ai drept de predare in mementul in care , odata ce ai fost somat si te-ai suit in masina ramai acolo,nu te duci dupa ballas,

Pana sa ajunga Depside, ai fost somat odata de mine si odata de sTyler ,te-ai suit intr-adevar in masina la noi, dar deoarece ai vazut ca sTyler se duese dupa Ionut ai coborat si te-ai intors la kill linistit(dupa toate astea tu chiar mai vroiai drept?) sau tu acum esti trist ca nu ai primit wanded si pentru somatie? :crybaby:

Ok sa nu mai apara si altii ca tine , o sa am grija ca de acum , cand va bag in jail sa va bag cu maximul de secunde pe care il meritati , ca nesimtiti sunteti cu carul.

Vorba lu sTyler daca am intrat pe pile le ce dracu crezi ca imi mai trebuia si regulamentu ala :crazy:

• Upvote 2
  • Downvote 2

Bai omule cand porti o conversatie cu cineva , vb citet si fara cuvint jignitoare daca acel cienva nu le'a folosit tu de ce faci asta esti cumva mai presus decat altii ? Astept decizia liderului fara a mai posta ca, oricum postati fara niciun inteles .

• Upvote 4
  • Downvote 4

Se vede in poza lui Styler cum te someaza iar tu le raspunzi "Da ma, stai asa". Daca voiai sa te predai veneai si te urcai la ei in masina cand ii vedeai ca vin spre tine, nu fugeai dupa rivalii tai sa-i omori, ca nu suntem obligati sa stam dupa tine sa-ti omori rivalii. Am luat si masuri si tu o sa primesti black list pentru vanatoare.

sTyler si Bulls3ye nu primesc nimic.

#Te rog frumos sa te abtii de la alte comentarii daca nu vrei sa cer interventia unui moderator, am luat decizia si asa va ramane. Am discutat si cu Maryus si am cazut de acord ca tu sa primesti black list la FBI pentru ca nu e prima data cand ne vanezi membrii, desi ei au dreptate.

• Upvote 4
  • Downvote 2

Se vede in poza lui Styler cum te someaza iar tu le raspunzi "Da ma, stai asa". Daca voiai sa te predai veneai si te urcai la ei in masina cand ii vedeai ca vin spre tine, nu fugeai dupa rivalii tai sa-i omori, ca nu suntem obligati sa stam dupa tine sa-ti omori rivalii. Am luat si masuri si tu o sa primesti black list pentru vanatoare.

sTyler si Bulls3ye nu primesc nimic.

Frumos raspuns de un lider demn si eu daca am zis ca ma predau de ce nu mi`a dat +2 somatie. Rog sa posteze si celalalt lider poate e mai capabil in privinta unui rasp bun .

#: BLACKLIST POTI SA~MI PUI PERMANENT, RAMAN TOT LA DECIZIA MEA CE AM SPUS, DECI IMI SUSTIN PAREREA !

• Upvote 4
  • Downvote 4

Bai omule cand porti o conversatie cu cineva , vb citet si fara cuvint jignitoare daca acel cienva nu le'a folosit tu de ce faci asta esti cumva mai presus decat altii ? Astept decizia liderului fara a mai posta ca, oricum postati fara niciun inteles .

Pentru limbaj exista moderatori :) , voi fi sanctionat daca am folosit cuvinte chiar asa "grele". Te simnti jignit? Imi pare rau dar nu suport nesimtitii , si daca nu ma intelegi iti recomand "dex.ro" - intelege orice ... om ce am avut de zis .

"Cand porti o comversatie cu cineva" - depine si cu cine port comversatia =)) (Fiecare e tratat dupa cum trateaza) B-)

Imi cer scuze Ryan , nu am vazut ca ai postat deja , eu eram deja in "reply" :dontknow:

• Upvote 2
  • Downvote 2

Sa inteleg ca acesta e raspunsul final din partea celor 2 lideri, multumesc pe viitor sa stiu sa nu mai postez ca, angajatii tai ii faci tot timpu sa aibe castig de cauza . Pe parcurs fii mai indulgent cu ei asta e caracateru unui cop si anume liderul de trupa nu un simplu cop, La revedere !

• Downvote 3

Numele tau în joc: Kearse

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: CostyB

Martori: Bic, Hamsik

O scurta descriere a situatiei: Stateam frumos la cai si au intrat 3 ballasi care ne-au atacat, iar noi am ripostat, avand in vedere ca oamenii legii dormeau. In acea incaierare am ucis un cop si 2 ballasi, apoi am iesit.

Cand copul care a murit mi-a dat wanted eu eram la dozator (imi luam heal). Dupa ce am primit wanted il vad pe CostyB (incompetent e putin spus) ca iese de la cai si ma omoara direct. I-am zis ca am wanted 8, dar el nu se opreste din tras (COLEGUL SAU DOSIN II SPUNE SI EL SA SE OPREASCA) si ma omoara (NICI MACAR NU STIE CE WANTED AM, EL CREDE CA AM W6), apoi ii da wanted lui Bic si il omoara care pierde 7.000 mats + 1900 mats ale mele. CER DESPAGUBIRE!!!

Poze:

http://img39.imageshack.us/img39/484/samp040zk.png

http://img51.imageshack.us/img51/9894/samp037nyx.png

http://img513.imageshack.us/img513/484/samp038jq.png

http://img442.imageshack.us/img442/563/samp039by.png

Prietene hai sa iti explic eu cum a fost defapt:Eu cu DOSIN si cu CostyB ne plimbam toti 3 cu o masina de LVPD.Am intrat la cai sa vedem daca e totu ok.Am stat un minut sau mai putin cred si apoi a inceput o incaierare intre Ballas si Grove la cai,in acel conflict tu omorandu-ma pe mine.Ti-am dat wanted 8,si apoi iam rugat pe ei 2 sa te omoare...ei fiind din echipa cu mn care tiam dat wantedu...in momentu in care mai omorat pe mn ei erau in echipa cu mn si eu iam rugat sa te omoare.Asta a fost.Cer ca si DOSIN SI COstyB sa intre pe forum si sa posteze si ei.

APP: Aveai wanted 2 si cu 6 pentru cop kill = wanted 8 ca sa nu mi se reproseze ca am dat wanted gresit

Nu ma intereseaza ce prostii le-ai zis. Nu esti tu lider NG sa le dai acordul sa actioneze la wanted 8. CostyB n-avea ce sa actioneze deoarece nu era wanted acordat de el si FBI se ocupa strict de wanted 3-6 (mai mare doar cand nu sunt NG on).

Nu conteaza ca aveam wanted 2 si mi-ai crescut la 8. Aveam wanted 8 si gata. Lasi armata sa actioneze si cu asta basta. Iar eu pe tine nu te-am omorat voluntar, ci din greseala, iar tu mi-ai dat wanted doar ca sa mai faceti +1 la activitate, ca vad ca s-a deschis iar.

Prietene hai sa iti explic eu cum a fost defapt:Eu cu DOSIN si cu CostyB ne plimbam toti 3 cu o masina de LVPD.Am intrat la cai sa vedem daca e totu ok.Am stat un minut sau mai putin cred si apoi a inceput o incaierare intre Ballas si Grove la cai,in acel conflict tu omorandu-ma pe mine.Ti-am dat wanted 8,si apoi iam rugat pe ei 2 sa te omoare...ei fiind din echipa cu mn care tiam dat wantedu...in momentu in care mai omorat pe mn ei erau in echipa cu mn si eu iam rugat sa te omoare.Asta a fost.Cer ca si DOSIN SI COstyB sa intre pe forum si sa posteze si ei.

APP: Aveai wanted 2 si cu 6 pentru cop kill = wanted 8 ca sa nu mi se reproseze ca am dat wanted gresit

Am omorat, apoi am plecat la tonomat sa iau heal. AM PARASIT ZONA UNDE S-A PRODUS INCIDENTUL, DECI NU AVEATI CE CAUTA DUPA MINE. Eu cand mi-am luat heal aveam wanted 2. Dupa ce am primit +6 voi ati iesi imediat sa ma omorati. Suteti chiar batuti in cap si incapabili sa invatati un regulament fratilor si ne mai miram ca pica atati elevi BAC-ul.

Iar daca liderii nu vor lua masuri voi duce cazul mai departe.

• Downvote 1

off topic: daca vrei iti fac scan la diploma de bac+buletin

on topic: la ce agitatie era acolo nu am vazut cand l-ai omorat, dupa a dat pe radio si eu eram deja afara. hai ca nu e loc de spam aici. ai postat, am postat asteapta decizia. un moderator cred ca ar trebui sa il traga de urechi. deja suna a jigniri

Numele tau în joc: LoVeLe

Martori: mc9 , sLm si un ballas

O scurta descriere a situatiei: Aveam wanted 4 pentru killuri si vine mc9 si inca unu daca ma predau le-am zis ca ma predau si vine costyb din spate se opreste se da jos, eu zic ma predau inca de 2 ori si el incepe sa traga ca disperatul in mine. M-am saturat de copi astia incompetenti , nu stau ei 3k s degeaba, ar trebuii demisi instant fara discutii.

Poze: gta_sa_2012_01_16_23_31_11_96.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_12_27.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_12_88.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_13_15.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_13_73.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_15_09.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_19_29.png

• Downvote 1

of of of din cate se vede nu te-am omorat eu, pt ca mai aveam 15hp, tu m-ai omorat pe mine, si pana sa te omoare ng ai dat /q cand eram langa tn. banuiesc ca erai in anim asteptai sa plece balasii ca aveai 400k la tn

http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp046nj.png/

azi sunt in top la raportarii :(

of of of din cate se vede nu te-am omorat eu, pt ca mai aveam 15hp, tu m-ai omorat pe mine, si pana sa te omoare ng ai dat /q cand eram langa tn. banuiesc ca erai in anim asteptai sa plece balasii ca aveai 400k la tn

http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp046nj.png/

azi sunt in top la raportarii :(

esti in top ca esti un noob si nu le ai, eram la masa atunci ce nu am voie si am luat kick pentrua afk , dovada aici: ... . Daca s-a intamplat asta ce tu ai decis sa nu imi dai drept? Nu conteaza ca nu m-ai omorat tu, era 1 ng si slm, si le-am zis ca ma predau si vroiau sa ma ia ei, si vi si tu rpd si tragi ca nemancatu, si te-am omorat ca esti noob, si m-au omorat ei dupa pentru ca au vazut ca te-am omorat pe tine. Daca nici tu nu esti demis pentru fapta asta la rank 1, nu o sa fie prea bine.

ballasi te asteptau ziceai ca esti in anim. ca ai 400k la tine. acum nush...

tocmai ca aveai drept de predare trebuia sa te predai nu sa stai afk sa ma rog de tine.

Pai vad ca nu intelegi, eram afk, crezi ca stateam afk daca stiamc a am drept de predare, dupa cum vezi in poza nu aveam nici un 400k la mine, aveam 9k, si cand ai venit dupa mine atunci eu ma predam la cei 2, si ai inceput sa tragi ti-am zis, ma predaus i tu tot trageai si de aia te-am omorat, ca esti prea noob.

Numele tau în joc: Axxo

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Alesandro, Pityc

Martori: Cristiano17

O scurta descriere a situatiei: Stateam frumos la cai si au venit niste mafia .Dupa ce i-am omorat multi fbi m-au intrebat daca ma predau.Am spus ca da si dupa m-au omorat.Mentionez ca nu am primit w3 pentru civ kill.L-am facut omorand.

Poze:

http://imageshack.us/photo/my-images/32/samp013qb.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/843/samp014xg.png/

• Upvote 1
  • Downvote 1

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Alesandro

Martori: SenSei

O scurta descriere a situatiei: Wanted 6 si el ma aresteaza si cu toate astea imi da si bail?Stie bine regulamentul.

Poze:

http://imageshack.us/photo/my-images/249/samp027go.png/

• Downvote 1

Numele tau în joc: Kearse

Martori: Bic, Hamsik

O scurta descriere a situatiei: Stateam frumos la cai si au intrat 3 ballasi care ne-au atacat, iar noi am ripostat, avand in vedere ca oamenii legii dormeau. In acea incaierare am ucis un cop si 2 ballasi, apoi am iesit.

Cand copul care a murit mi-a dat wanted eu eram la dozator (imi luam heal). Dupa ce am primit wanted il vad pe CostyB (incompetent e putin spus) ca iese de la cai si ma omoara direct. I-am zis ca am wanted 8, dar el nu se opreste din tras (COLEGUL SAU DOSIN II SPUNE SI EL SA SE OPREASCA) si ma omoara (NICI MACAR NU STIE CE WANTED AM, EL CREDE CA AM W6), apoi ii da wanted lui Bic si il omoara care pierde 7.000 mats + 1900 mats ale mele. CER DESPAGUBIRE!!!

Poze:

http://img39.imageshack.us/img39/484/samp040zk.png

http://img51.imageshack.us/img51/9894/samp037nyx.png

http://img513.imageshack.us/img513/484/samp038jq.png

http://img442.imageshack.us/img442/563/samp039by.png

Nu ma intereseaza ce prostii le-ai zis. Nu esti tu lider NG sa le dai acordul sa actioneze la wanted 8. CostyB n-avea ce sa actioneze deoarece nu era wanted acordat de el si FBI se ocupa strict de wanted 3-6 (mai mare doar cand nu sunt NG on).

Nu conteaza ca aveam wanted 2 si mi-ai crescut la 8. Aveam wanted 8 si gata. Lasi armata sa actioneze si cu asta basta. Iar eu pe tine nu te-am omorat voluntar, ci din greseala, iar tu mi-ai dat wanted doar ca sa mai faceti +1 la activitate, ca vad ca s-a deschis iar.

Ti-a raspuns el.

scurt si la obiect: eram toti 3 el ti-a dat wanted, a murit si dupa noi am continuat treaba lui, vroiai sa pleci dp ce l-ai omorat?

CostyB nu primeste nimic.

Numele tau în joc: LoVeLe

Martori: mc9 , sLm si un ballas

O scurta descriere a situatiei: Aveam wanted 4 pentru killuri si vine mc9 si inca unu daca ma predau le-am zis ca ma predau si vine costyb din spate se opreste se da jos, eu zic ma predau inca de 2 ori si el incepe sa traga ca disperatul in mine. M-am saturat de copi astia incompetenti , nu stau ei 3k s degeaba, ar trebuii demisi instant fara discutii.

Poze: gta_sa_2012_01_16_23_31_11_96.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_12_27.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_12_88.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_13_15.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_13_73.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_15_09.png

gta_sa_2012_01_16_23_31_19_29.png

Costy, ai vazut foarte clar ca LoVeLe era AFK, deci nu avea cum sa vada ca l-ai somat.

CostyB primeste un avertisment.

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Alesandro, Pityc

Martori: Cristiano17

O scurta descriere a situatiei: Stateam frumos la cai si au venit niste mafia .Dupa ce i-am omorat multi fbi m-au intrebat daca ma predau.Am spus ca da si dupa m-au omorat.Mentionez ca nu am primit w3 pentru civ kill.L-am facut omorand.

Poze:

http://imageshack.us/photo/my-images/32/samp013qb.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/843/samp014xg.png/

Se poate observa in urmatoarele poze cum ai incercat sa scapi de ei, de aceea ai fost omorat.

Aici ai fost somat si ai spus ca te predai...

Iar de aici incolo se vede cum incerci sa scapi de ei, desi le-ai spus ca te predai doar pentru a castiga timp

8b4eP.jpg

f62eZ.jpg

2SgSS.jpg

iSFlr.png

Alesandro si Pityc nu primesc nimic.

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Alesandro

Martori: SenSei

O scurta descriere a situatiei: Wanted 6 si el ma aresteaza si cu toate astea imi da si bail?Stie bine regulamentul.

Poze:

http://imageshack.us/photo/my-images/249/samp027go.png/

In loc sa-i multumesti ca nu te-a omorat, tu vii sa-i faci reclamatie? Frumos din partea ta. Si cine ti-a zis tie ca nu ai drept de predare la wanted 6 daca ai wantedul facut doar din crime?

Alesandro nu primeste nimic.

#Axxo, te rog frumos sa o lasi mai usor cu vanatoarea.

• Upvote 1

Numele tau în joc: D3v1L

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Alin97

Martori: SparK1ng .. si cei de la cai.. :)

O scurta descriere a situatiei: Eram la pariuri , ii dau 2 pumni [ nu i-am scazut hp.. , a fost doar o gluma] si imi da wanted 4, wtf?! :blink: De cand dati wanted doar pentru 1 pumn? Ah, aveti activitate si vrei si tu rank nu? :-j .

Poze: http://imageshack.us/photo/my-images/829/samp029hv.png/

#Btw, eu stau 2000 secunde acum ca vrei tu?

EDIT: Asa ma, si tu pentru asta dai wanted 4? ti-am pus viata in pericol sau ceva? AM DAT O SINGURA DATA CU FS, ce ti-am facut?Nu mai posta, asteapta decizia liderilor..

Edited by Alexe12
  • Upvote 1
  • Downvote 2

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...