Jump to content
lego_kid

Raporteaza un membru al Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Nick: kiszeN

Level: 9

Numele membrului pe care il reclam: CloHard / LaZoe

Dovezi: 1 2

O scurta descriere: Eram spawn , am stat in jur de 3-4 minute afk ( eram pe forum ) , cand revin vad ca pe /f se discuta despre un cop in tie .

Ma duc , ma urc pe masina si erau 2 politisti , Clohard si Lazoe . Noi eram vreo 4 , unui coleg de-al meu ii dau wanted si-l omoara pentru rapire .

Intre timp dadeam /pee pe el , asa 4fun ;x si ma trezesc cu w2 ( complice ) si ma omoara .

• Downvote 1
Posted

O scurta descriere: Eram spawn , am stat in jur de 3-4 minute afk ( eram pe forum ) , cand revin vad ca pe /f se discuta despre un cop in tie .

Ma duc , ma urc pe masina si erau 2 politisti , Clohard si Lazoe . Noi eram vreo 4 , unui coleg de-al meu ii dau wanted si-l omoara pentru rapire .

Intre timp dadeam /pee pe el , asa 4fun ;x si ma trezesc cu w2 ( complice ) si ma omoara .

1 : Nu ai primit wanted-ul de la mine

2 : Nu apar in poze ca si cum as fi tras eu in tine

3: Asa ne-a zis Alexus ( cop-ul tinut in tie , ca si tu esti complice ) 32469369226157617713.png

Posted

L-am intrebat pe Alexus daca ai fost complice la rapire si a spus ca da(l-am intrebat pe d,si el a raspuns pe chat normal,daca e nevoie il rog sa posteze),dar el nu putea da wanted pentru ca era in tie,asa ca ti-am dat noi .Cat despre faptul ca ai murit langa noi,se vede si in poza,noi trageam in masina,cred ca te am nimerit din greseala ,in orice caz ti-am dat rearest cu wanted 2.Am si poze,daca e nevoie le postez.Ti-am dat si bani de bail ca sa ma revansez(si sa nu comentezi ca vaaai,mai aveai nu stiu cate secunde si ieseai),dar oricum,ti-am spus,din intamplare ai murit langa noi , nu fusese cu intentie

Apropo , sa stii ca dovezile sunt neconcludente

• Downvote 1
Posted

Pai baaaa , eram vreo 6-7 grove on , dai la tot gang-ul complice .. ?

Masina aia nu bubuia in veci , cum sa zici ca trageai in ea , jalnic .

• Downvote 1
Posted

Se vede destul de clar unde trageam in prima poza , iar in a 2-a poza nu apare nimeni tragand in tine.

Posted

alexus a zis ca tu erai cu infected punk... nu tot gang ul + ce a zis lazoe

• Downvote 1
Posted

Nick: Moozy

Level: 1

Numele membrului pe care il reclam: CloHard

Dovezi: http://postimage.org/image/rry4shw5h/

O scurta descriere: Aveam bug la HP si aproximativ 15 hp ... Ma duc la cai , acolo era Dragos a dat 2 pumni in mine iar eu i-am dat inapoi tot 2 pumni. CloHARD imi da wanted 4 pt cop atac...nici macar nu ia scazut 1 hp lui Dragos si imi da wanted.. apoi ma omoara ...

Posted

Nu ai dat pe naiba,inteleg ca trebuie sa fiu vigilent si sa fac poza la orice wanted dar,nu pot sta cu degetul pe f8 la fiecare actiune ,mai ales la cei 2 pumni ai tai. Intr-adevar daca mai continuai sa ma lovesti,aveam si ss,dar asa nu am . Dar oricum sunt martori acolo la pariuri

• Downvote 1
Posted

Numele tau in joc: Cheta

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care il reclami: pownED

Martori: pozele

O scurta descriere a situatiei: eram prin LS aveam wanted 3 si imi da pownED wanted 5 pentru fugar cand nici nu era dupa mine si nici nu ma somat.

Dovezi (screenshot-uri): http://imageshack.us/photo/my-images/809/samp037f.png/

Daca aveai intentii bune sa te predai..contactai un membru al politiei sau te duceai lspd . Te'a somat , nu ai oprit ai fost sanctionat

PoWned- Nu primeste nimic

Nick: Blizz

Level: 10

Numele membrului pe care il reclam: hidrogennn

Dovezi: http://www.imagebam.com/image/fbc863162546863

O scurta descriere: La wanted 5 suspectul nu mai are drept, totusi el ma someaza sa opresc si imi da wanted pentru fugar apoi ma omoara.

Cum sa nu ai drept de predare la wanted 5 daca ai din crime ? :))

hidrogeNNN - Nu primeste nimic

Erai de fata la incident , ba mai mult dadeai si /pee . Ti se pare normal ?

LaZoe - Nu primeste nimic

Nick: Moozy

Level: 1

Numele membrului pe care il reclam: CloHard

Dovezi: http://postimage.org/image/rry4shw5h/

O scurta descriere: Aveam bug la HP si aproximativ 15 hp ... Ma duc la cai , acolo era Dragos a dat 2 pumni in mine iar eu i-am dat inapoi tot 2 pumni. CloHARD imi da wanted 4 pt cop atac...nici macar nu ia scazut 1 hp lui Dragos si imi da wanted.. apoi ma omoara ...

AI primit /unjail

CloHard- Nu primeste nimic

Sa nu mai vad "n" pe aceeasi tema . Fiecare are dreptul la 1 post , in caz contrar veti fi santionati cu warn up !

Posted

Nick : Al1n_Tm

Level : 19

Numele membrului pe care il reclam : CloHard

Dovezi : http://imageshack.us/photo/my-images/37/samp014ur.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/221/samp015pwghqvd.png/

http://imageshack.us/photo/my-images/23/samp016fb.png/

O scurta descriere : Eram cu Sotrax la pariuri a venit un mafia l-a omorat Sotrax a facut wanted 2 si apoi a iesit clohard din pariuri in skin de ATF sii ii zice daca se preda avea w2 si eu stiam ca trebuie de la wanted 3 sa actioneze deoarece erau si Pd on si mai ales era si in skin de atf . Apoi Ffv si Clohard trag in mine aiurea si ma omoara fale sa le fac nimic . Si uitate si cum vorbeste un FBI ce limbaj are,m-am saturat de comportamentul lor vreau sa se ia masuri .

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Nu pot sa cred,sincer,ca m-ai postat,eu credeam ca glumesti,astepti de mult momentul asta? chiar asa mult iti place tie sa ne vanezi? 1.Skinul de atf era de la o interventie anterioara , nu am avut timp sa dau /clothes mai ales,ca atata timp cat joc de pe notebook,nu pot da /clothes, ori iau crash in momentul respectiv ori mi se blocheaza. 2. Actionez la ce wanted am eu chef atata timp cat departamentul care se ocupa de acel wanted imi da acordul,iar berky,care este membru pd rank 2 ,mi l-a dat,am poza cand l am cerut si cand mi s a acordat,daca e nevoie,o postez. 3.Cat despre faptul ca te-am omorat, aici chiar am un pic de vina,dar tot aici se vede clar ca m-ai vanat . Eu,il iau pe sotrax,incerc sa merg spre ls pd , iar tu de cand am plecat veneai cu masina si te ciocneai in noi,izbiundu-ne in perete.Ffv,care a vazut ca nu putem merge ( se vede si comentariul lui sotrax in pozele tale ''Mergem sau nu ?'' ,ceva de genul asta, + altele . ) a tras,tu repede ai sarit cu postul,nu am zis nimic,am continuat iara ne ai lovit .Ei bine atunci chiar m-ai scos din pepeni si te am omorat . 4. Limbajul la inceput a fost pentru pyciulik din cauza ca m-a facut nub ( suntem prieteni si ne permitem ) .Dar tu cand ai sarit repede sa ma lovesti ( m-ai lovit si in parcare dar nu ti-am dat wanted,am crezut ca era doar o gluma ) si sa zici ca faci post,am comentat.

Am poze doveditoare cu chatul,si reactiile lui ffv care ne dau dreptate ,daca e nevoie le postez. De asemena rog martorii sa intervina...

O zi buna.

• Upvote 1
  • Downvote 2
Posted

Cat poti sa minti ca sa te scoti ? Te intreb ai voie in skin de ATF si tu da normal faceai pe sefu si acum zici de la o interventie nu conteaza trebuia sa dai clothes,asteapta decizia liderului fara a mai posta !

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Nu imi zici mie ce sa postez,cand sa postez si cum sa postez ,ok ? nu ti-am zis ca am voie ,am spus ca am voie sa merg de la wanted 2 ,atata timp cat am acordul pd.Asa ca ciocu mic si joc de glezne,nu mai continua in minciuni ca si-asa nu te crede nimeni.

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Am poze doveditoare cu chatul,si reactiile lui ffv care ne dau dreptate ,daca e nevoie le postez. De asemena rog martorii sa intervina...

Pune pozele . Sa posteze doar clohard pozele , sa nu mai vad nici un post inafara !

• Upvote 1
Posted

Clohard primise acceptul de la Berky sa il arresteze pe sotrax.Am observat ca nu il lasi pe Clohard sa plece ,tot il ciocneai cu masina,ti-am tras cateva focuri in masina crezand ca ai sa te linistesti,dar de unde tot ai continuat sa ne lovesti cu masina.

[10:15:34] Al1n_TM spune: Disperat de activitate

[10:15:54] Berky spune: Ial u

[10:15:55] CloHard spune: De nu te vezi

[10:15:56] Pyciulik striga: Clo nubu!!

[10:15:57] Al1n_TM spune: Overdosedw

[10:15:57] SoTraX spune: Hai sa`mi iau bani de bail

[10:15:58] Ffv spune: Probleme ceva?

[10:15:59] Berky spune: Ial u clohard

[10:15:59] * SoTraX si-a pus centura de siguranta.

[10:16:01] Al1n_TM striga: Copil !!

[10:16:03] CloHard spune: Ok

[10:16:13] ** Special Agent Ffv: Mergi nu ii baga pe aia in seama, over. **

[10:16:14] Al1n_TM spune: Te mananca?

[10:16:17] SoTraX striga: MA BERGI SAU NU ?!!

Cred ca se vede destul de clar ca si Sotrax zice..

• Upvote 2
Posted

Nu pot sa cred,sincer,ca m-ai postat,eu credeam ca glumesti,astepti de mult momentul asta? chiar asa mult iti place tie sa ne vanezi? 1.Skinul de atf era de la o interventie anterioara , nu am avut timp sa dau /clothes mai ales,ca atata timp cat joc de pe notebook,nu pot da /clothes, ori iau crash in momentul respectiv ori mi se blocheaza. 2. Actionez la ce wanted am eu chef atata timp cat departamentul care se ocupa de acel wanted imi da acordul,iar berky,care este membru pd rank 2 ,mi l-a dat,am poza cand l am cerut si cand mi s a acordat,daca e nevoie,o postez. 3.Cat despre faptul ca te-am omorat, aici chiar am un pic de vina,dar tot aici se vede clar ca m-ai vanat . Eu,il iau pe sotrax,incerc sa merg spre ls pd , iar tu de cand am plecat veneai cu masina si te ciocneai in noi,izbiundu-ne in perete.Ffv,care a vazut ca nu putem merge ( se vede si comentariul lui sotrax in pozele tale ''Mergem sau nu ?'' ,ceva de genul asta, + altele . ) a tras,tu repede ai sarit cu postul,nu am zis nimic,am continuat iara ne ai lovit .Ei bine atunci chiar m-ai scos din pepeni si te am omorat . 4. Limbajul la inceput a fost pentru pyciulik din cauza ca m-a facut nub ( suntem prieteni si ne permitem ) .Dar tu cand ai sarit repede sa ma lovesti ( m-ai lovit si in parcare dar nu ti-am dat wanted,am crezut ca era doar o gluma ) si sa zici ca faci post,am comentat.

O zi buna.

Da este adevarat mi-e mi a zis clohard , deoarece lam salutat si l-am fc nub...si mi a raspuns inapoi.deci pt mine s-a adresat nicidecum tie alin!

• Upvote 1
Posted

http://img42.imageshack.us/img42/6668/samp422a.png

http://img269.imageshack.us/img269/6430/samp424s.png

http://img12.imageshack.us/img12/7681/samp425l.png

+ se vede in logurile de la ffv ca ma faci copil.

edit : mai caut poze si mai pun,ca stiu ca am mai facut. - + asta http://imageshack.us/photo/my-images/809/samp422p.png/

• Upvote 2
  • Downvote 1
Posted

Ultimu post cu pozele astea nu devedesti nimic se vede ca va simtiti aman doi vinovati ati tras in mine aiurea si Maryus uitete la limbajul lui Clohard.Multumesc de intelegere .

• Upvote 1
  • Downvote 4
Posted

Ultimu post cu pozele astea nu devedesti nimic se vede ca va simtiti aman doi vinovati ati tras in mine aiurea si Maryus uitete la limbajul lui Clohard.Multumesc de intelegere .

ba chiar de loc,ffv se simte vinovat ca nu a facut poze ca sa te faci de ras aici la cum minti(pentru ca efectiv nu avea la ce sa faca poza,tu izbindu-te cu masina de noi ?) . + ti am explicat odata, chiar trebuie sa o fac si a 2 a oara ? nu tie ma adresam,ci lui pyciulik , mai degraba tu sa te controlezi , tu esti cel care m ai facut copil.

• Upvote 5
  • Downvote 2
Posted

Numele tau în joc: k1NNoff

Numele angajatului Biroului Federal de Investigatii pe care îl reclami: Ffv

Martori: Nici unu

O scurta descriere a situatiei: Imi da acelasi wanted de 2 ori in decurs de 3-4 minute, +face drive-by din locu soferului

Dovezi (screenshot-uri): NtsxM.jpg

gll4J.jpg

Posted

Mi-a dat kenny voi sa te arrestez te-am dus la sectie am intrat frumos,iar tu ai iesit si ai fugit,ti-am dat fugar,apoi te-am somat dupa cum se vede in pozele tale si nu te-ai oprit pentru asta ai primit somatie.Se vede clar si in pozele tale cum ti-am dat cuff si uncuff;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...