Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Guest Dragos.
Posted

Maine sedinta : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408453&view=findpost&p=5943213

In legatura cu activitatea, cei care nu ati postat ar fi bine sa o faceti pana maine in ora 14 ca sa am si eu timp sa ma uit pe ce ati postat iar cei care ati apucat sa postati saptamana trecuta dati un REPLY (ATENTIE nu add reply ca nu va iau in considerare) la respectivul post si adaugati ce ati mai facut saptamana aceasta.

Daca aveti nelamuriri intrebati aici.

Posted

Luni 05.09.2011, ora 13:00 vom organiza un antrenament cu toate fortele de ordine. Rog prezenta tuturor agentilor !

Cine lipseste nemotivat primeste avertisment.

Nu cred ca pot sa fiu prezent la acest antrenament, deoarece am ceva treaba si nu voi fi acasa. Imi pare rau :| .

Posted

Da , a fost demis pe motiv trecut dubios :-??

# Sa veniti in numar cat mai mare la antrenamentul de azi !

alecs a fost demis - trecut dubios

Posted (edited)

Nu pot ajunge la sedinta,azi

Sunt rank 1 , am citit ca am prezenta obligatorie dar pur si simplu nu pot intra,am ultimul antrenament dinaintea concursului de innot,sper ca ma intelegi dragose...E foate important pentru mine...

edit : CloHard here

Edited by american21
Guest Dragos.
Posted

daca se deschide pana atunci facem,daca nu amanam pentru maine la aceeasi ora.

Guest Dragos.
Posted

Noii veniti : Nu uitati ca in fiecare saptamana inainte de sedinta trebuie sa postati activitatea aici.

Posted

Baieti ne intalnim peste 15 zile .. am luat ban pt limbaj ca am facut putin caterinca pe seama lui kwai ..:) bafta la arestari / wanted

Posted

NU garantez ca ajung la sedinta :( , e cam devreme ...

#kiszeN here !

Posted

Nu stiu sigur daca ajung la sedinta, nu promit nimic...

Posted

Daca ar fi pe la 1-2 ar fi perfect !

Posted

sedinta amanata pana la ora 13:00.

daca nu se deschide serverul pana atunci anulam.

Posted

Se pare ca nu vom mai avea sedinta :|

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...