Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Nu stiu sigur daca pot sa ajung la sedinta pentru ca e o problema cu reteaua de curent si se intrerupe curentul in tot orasul cate 2 ore pe zi si nu stiu intre ce ore se intrerupe.

Posted

Sal F.B.I.-lor, ma scuzati ca postez aici dar m-a rugat Gr3NdEr sa spun ca nu poate ajunge azi la ora 15:00 la sedinta deoarece e plecat din oras pe tot parcursul zilei :) as fi postat de pe contul sau dar n-a vrut sa-mi dea parola :))....oricum bft la sedinta

No warn please!

Posted

Lista membrilor FBI

Rank 6 - Director

Dragos

alecs

Rank 5 - Assistant Director in Charge

Rank 4 - Special Agent in Charge

1.Bogdan (11.06)

2.Maryus (18.07)

3.ExTrEm (18.07)

4.robybu (18.07)

Rank 3 - Special Agent

5.BoGDaN93• (05.07)

6.robybu (18.07)

7.Gr3NdEr (18.07)

8.ShaKaLoo (26.07)

Rank 2 - Special Agent in Trainee

9.Snuff (11.06)

10.C0sMyNuTzU (18.07)

11. Mykydutza (26.07)

Rank 1 - Profesional Staff

12.Ryan• (17.07)

13.Rosu•(18.07)

14. Lee (24.07)

15.Fantoma •(25.07)

postati aici daca am omis pe cineva

Posted

scuze baietzi cum a zis si asazuky am fost plecat din oras toata ziua si debea acum am ajuns acasa ... iar atunci la sedinta eram la un prieten care avea SA:MP dar luam mereu crash si nu a mai mers sa intru inapoi inca odata SCUZE!

Guest Dragos.
Posted

am revenit baieti, toata lumea la lucru !! :>

Posted

Nick:RoSu

Rank: 1

Motivul demisiei: Plictiseala, si nu fac bani ....

si tot ma intrebam ce cauta asta in FBI ... activitate 0 si vrea bani :))

Posted

Imi cer scuze dar maine nu pot ajunge la sedinta , stiu ca sunt rank 1 dar chiar nu pot ajunge din motive personale.Am sa`mi iau notite si voi incerca pe parcurs sa nu se mai repeta

Posted

Imi cer scuze dar maine nu pot ajunge la sedinta , stiu ca sunt rank 1 dar chiar nu pot ajunge din motive personale.Am sa`mi iau notite si voi incerca pe parcurs sa nu se mai repeta

scutit

Posted

Nu stiu sigur daca pot sa ajung la sedinta pentru ca e o problema cu reteaua de curent si se intrerupe curentul in tot orasul cate 2 ore pe zi si nu stiu intre ce ore se intrerupe.

Imi cer scuze, aceeasi problema, chiar nu am cum sa intru. Va promit ca e ultima sedinta la care mai lispesc.

Posted (edited)

Imi pare rau dar nu cred ca pot ajunge la sedinta de azi, am o problema cu unul dintre parinti. :tiphat:

S-a anulat :kar:

Edited by HawX_
Posted

Baieti de maine nu pot intra in joc pana Duminica sau cel tarziu Luni ..sunt plecat cateva zile din oras . In caz ca Dragos nu va fi nici el on aveti grija ce faceti .. Nu uitati ca "peretii au urechi" .

Posted

Baieti de maine nu pot intra in joc pana Duminica sau cel tarziu Luni ..sunt plecat cateva zile din oras . In caz ca Dragos nu va fi nici el on aveti grija ce faceti .. Nu uitati ca "peretii au urechi" .

Ne descurcam noi , doar suntem baieti mari . :> Distractie placuta !

Posted

Distractie placuta sper sa ne auzim cu bine

Posted

Te asteptam inapoi alecs :bananadance2: .. normal ca vom fi cuminti :whistle:

PS : Dragos , sa sti ca eu maine ma duc la meci de dimineata iar apoi trebuie sa-mi reinstalez windows-ul, deci nu cred ca pot intra maine :tiphat:

Il instalez azi :nanana:

Posted (edited)

Back manilor :bananadance2: ne auzim in joc vad ca nu prea ati fost cuminti ... stam de vorba maine la sedinta

Bine ai revenit, am fost cuminti :D

Edited by Guest
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...