Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Radu parerea mea este ca esti un simplu copil frustrat , si cand zic asta nu vreau sa te jignesc , credema ... iti pot da si vreo 2 sfaturi ...

1. Numai sta asa mult in fata Pc-ului

2. Mai iesi si tu pe afara omule , adica chill man :)) ... fumeaza si tu ceva sa te relaxezi :P ... adica WHAT THE FUCK FRATELOO , unii mai aveti putin si va si regulati in joc sau cu jocu .. with no offense ..

• Upvote 4
Posted

nu asa se face radustefan27. asa tu mai mult intarati rahatul. daca ai ceva de zis, spune direct cui crezi tu ca trebuie sa ia masuri, dai si nume si gata.

Posted

Geez, la ce s-a ajuns :| . Nu credeam ca vor exista conflicte atat timp cat sedinta de sambata parea sa fii fost eficienta si a fost in pace si armonie, dar de fapt unii din voi aveti mai multe fete, nu stiu ce interese aveti si nici nu ma intereseaza, ati fost acceptati in F.B.I sa va comportati ca playeri maturi (nici buna dispozitie nu trebuie sa lipseasca), nu sa barfiti. Daca o fata este colega noastra, nu inseamna ca trebuie sa se discute numai de ea, mai lasati-o-n pace (nu e problema voastra ce face ea si cum vorbeste).

Radu, daca cineva incearca sa glumeasca si nu-ti convine, spune-i ca nu-ti plac glumele lui, nu se potoleste, instiinteaza un lider despre problema ta, nu trebuie sa ne spalam lucrurile in public.

Taofik, e problema lui cum isi rezerva timpul liber, nu esti in masura sa-i zici nimanui ce sa faca.

Eu cred ca e nevoie de inca o sedinta cat de curand.

• Upvote 4
Posted

+1 jan. daca nu o sa se faca o sedinta si nu o sa se ia masuri o sa fie o factiune de tip sant(toata lumea barfeste pe toata lumea). cine a gresit sa suporte consecintele.

Posted

In primu rand as vrea sa va rog sa INCHIDETI subiectul asta macar aici pe forum...nu de alta dar ne facem de ras.

La prima sedinta puteti sa spuneti ce problema aveti si oricum stiti bine cand aveti o problema mai grava poza si PM liderilor -_- dar nu sa faceti atata "tam-tam" si aici pe forum :|

Guest Mihai Razvan
Posted

Eh', si cam asta a fost, mi`a parut bine sa lucrez cu voi baieti ! Bafta in continuare ! :bye:

Posted (edited)

http://img96.imageshack.us/i/fbilogo1.jpg/

Lista membrilor F.B.I. :

Rank 6 - Director

Maryus

Ryan

Rank 5 - Assistant Director in Charge

1.RoBerTzIcHa - Lider A.T.F

2.sTyler - Co-Lider A.T.F

3.Perpripiu

Rank 4 - Special Agent in Charge

4.Fantoma (4.02)

Rank 3 - Special Agent

5.Bulls3ye (21.01)

Rank 2 - Special Agent in Trainee

6.Comy (2.02)

7.Dennys (4.01)

8.StPierre (14.01)

9.BoMbOnIkA. (14.12)

10.Alesandro (21.01)

11.CosyB (21.01)

12.DoSiN___ (21.01)

13.DepSide (21.01)

14.StefaNN (4.02)

15.Juan (4.02)

16.JaGuAr (4.02)

Rank 1 - Profesional Staff

17.Satana (8.01)

18.Alezander (15.01)

19.fannntasy (22.01)

20.TaofiK (27.01)

21.LaZoE (28.01)

22.Don_Aztec (29.01)

= avertisment

In dreptul fiecarui membru apare data la care a luat ultima oara rank.

Pensionari :

1.aSsAsIn_cReed - Rank 4

Edited by Maryus
Posted

Membrii ATF aruncati un ochi aici astazi nu am reusit sa fac sedinta in 3 oameni (eu,fantoma,styler) ati lipsit toti si nu a anuntat decat satana :|.Am hotarat sa nu va pun avertisment pentru ca sedinta se va reface maine 4.02.2012 ora 20:00 prezenta este OBLIGATORIE pentru ca vreau sa clarificam niste lucruri.

Posted

Se prea poate sa nu ajung la sedinta. Eu termin meditatiile la 12:30 si am destul pana acasa. Nu promit nimic, dar incerc sa ajung, sau daca ajung ajung cu mici intarzieri.

Don_Aztec Here!

Posted

ATENTIE: A.T.F este in reconstructie deci cine doreste sa intre nu va mai avea nevoie de acele 3 saptamani vechime.Pentru a intra in ATF imi dati /w mie(sniper team) sau lui sTyLer(assault team).So...va astept la teste :>

• Upvote 1
Posted

Robertzicha , styler scuze ca n-am putut ajunge la sedinta dar am avut o problema , cineva o fost dus la spital si o trebuit sa stau cu ea

Posted

http://img96.imageshack.us/i/fbilogo1.jpg/

Lista membrilor F.B.I. :

Rank 6 - Director

Maryus

Ryan

Rank 5 - Assistant Director in Charge

1.RoBerTzIcHa - Lider A.T.F

2.sTyler - Co-Lider A.T.F

3.Perpripiu

4.RuLLer

Rank 4 - Special Agent in Charge

5.Fantoma (4.02)

Rank 3 - Special Agent

6.Bulls3ye (21.01)

Rank 2 - Special Agent in Trainee

7.Dennys (4.01)

8.StPierre (14.01)

9.BoMbOnIkA. (14.12)

10.Alesandro (21.01)

11.CosyB (21.01)

12.DoSiN___ (21.01)

13.DepSide (21.01)

14.StefaNN (4.02)

15.JaGuAr (4.02)

Rank 1 - Profesional Staff

16.Satana (8.01)

17.Alezander (15.01)

18.fannntasy (22.01)

19.TaofiK (27.01)

20.LaZoE (28.01)

21.Don_Aztec (29.01)

22.Cheta (3.02)

23.aliNN1 (3.02)

24.Keez (5.02)

25.Rujuc_Dragos (5.02)

= avertisment

In dreptul fiecarui membru apare data la care a luat ultima oara rank.

Pensionari :

Daca am gresit ceva va rog sa imi spuneti !

Posted

Baieti eu am iesit din FBI , mi-a facut placere sa fiu alaturi de voie . Mi-a placut aici , ati fost toti de trb , mai putin Maryus si Ryan .. =)) Glumesc :P , ati fst de trb cu totii . Bafta la wanted , sper sa revin:P.

Posted

Baieti eu am iesit din FBI , mi-a facut placere sa fiu alaturi de voie . Mi-a placut aici , ati fost toti de trb , mai putin Maryus si Ryan .. =)) Glumesc :P , ati fst de trb cu totii . Bafta la wanted , sper sa revin:P.

Bafta Dep , si noua ( cel putin mie ) ne-a facut placere sa te avem langa noi , Nu uita ... chiar daca ai iesit pentru noi este tot un coleg ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...