alecs. Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Imi cer scuze ca nu am ajuns la sedinta, dar acum mi-au dat drumu la net :))
Robert Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Postez aici pentru ca am spus-o de o gramada de ori in joc si tot nu sa inteles :| A.T.F recruteaza cu MINIM 3 saptamani vechime. Au fost cateva zile cand se recruta fara acele 3 saptamani dar acum nu se mai tine cont de acea regula provizorie...
Perpripiu Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Poti sa vorbesti cu un moderator sa modifice primul post la ATF...
VILLAIN Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Week-end`ul acesta sunt plecat, asa ca nu voi ajunge la sedinta ATF nici la sedinta F.B.I !
RandOm Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu pot ajunge la sedinta A.T.F imi pare rau,sunt plecat. :bananadance2:
Stephan Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu cred ca vin la sedinta , de ce puneti sedinta seara nu inteleg , uni mai ies in oras ... etc. # Nu ajung la sedinta A.T.F sunt la sanie :wub:
Ryan Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 V-a intrebat Maryus la cat vreti sa punem sedinta, si voi ati zis ca pe la 19:00 - 20:00 e foarte bine, cu toate ca nici eu nu eram la ora aia acasa dar mi-am modificat programul ca sa va fac voua pe plac, si acum ziceti ca nici asa nu e bine.
Fonz Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Nu sunt sigur ca ajung la sedinta dar voi incerca.
RandOm Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 V-a intrebat Maryus la cat vreti sa punem sedinta, si voi ati zis ca pe la 19:00 - 20:00 e foarte bine, cu toate ca nici eu nu eram la ora aia acasa dar mi-am modificat programul ca sa va fac voua pe plac, si acum ziceti ca nici asa nu e bine. E forate bine pusa sedinta,doar ca nu poate Radu si Andy nu inseamna ca nu e bine:)
costyb Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 sambata seara nu aveti alt program decat sa stati in sa-mp?:| nu ajung. imi cer scuze
Stephan Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 Ryan , eu nu am fost de acord cu acea ora , eu am propsu ca sedinta sa fie de dupamasa deoarece atunci este toata lumea acasa ;) dar asta e , 50% ajung 50% nu ajung ...
Maryus Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 V'am intrebat in joc la ce ora vreti sedinta . Majoritatea ati spus " nu mai vrem sedinta asa dimineata " . Ati fost de acord sa punem la orele 19 / 20 / 21 . Care nu poate veni anunta aici .
sTyler Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Eu nu pot sa ajung la sedinta:( Imi merge greu netu si cred ca la ora aceea nu o sa fiu pe acasa:|
Guest Mihai Razvan Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 In proportie de 70 % ajung sigur, dar am Postat in caz ca intervine ceva urgent si nu ajung sa nu existe vreo problema. Teddy.
Jaguar Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Sper sa ajung la sedinta, dar nu stiu exact asta. Cum zice si Teddy: In proportie de 70 % ajung sigur, dar am Postat in caz ca intervine ceva urgent si nu ajung sa nu existe vreo problema.
Radu Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Am sa incerc sa ajung am reparat serverul numai ca nu mai gasesc CD-ul original cu SA , daca nu il dw si tot ajung :))
Juan Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 S-ar putea sa intarzii putin de la sedinta, sa nu-mi puneti absenta ^_^. Voi face tot posibilul sa ajung la timp.
Maryus Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Imediat ce revine serverul ( daca revine ) am sa va rog sa intrati pentru a continua sedinta !!
DepSide Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Bulls3ye mi-a cerut sa pun poza aceasta pe acest topic , ca nu-si mai amintea ce a zis =))) Poftim Bulls3ye , ti-am amintit , uite si tu Bombo , comvingete =)))) . Frumoasa intrebare , nu stiam ce raspuns sa-i dau =)) http://imageshack.us/photo/my-images/718/samp020yk.png/ 2
Fonz Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 edit! Nu luati in considerare ce scria inainte. 2 1
Ryan Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 V-ati plictisit in factiune? Daca v-ar zice acum ca e baiat ma intreb ce faceti. 1 1
Bulls3ye Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 :error: Ba deci cer sa se verifice logurile ca eu nu am spus asa ceva:| Daca sunteti maestrii in modificat pozele bravo voua , dar nu fiti nesimtiti :violent: E adevarat ca eu ti-am spus sa pui poza , deoarece stiam ca nu iti spusesem absolut nimic!!! Eu mi-am jurat ca nu mai am ce discuta cu tine , inca de la gluma aia a ta de copil fara minte in legatura cu casele. Mai sunt si oameni cu creier de gaina ... ce sa le cerem :hair: Bombonica , in cazul in care crezi ce vezi mai sus ... imi cer sincere scuze dar iti jur ca nu am avut nici-o legatura:( :-??
Stephan Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Bun , de cateva zile , unii membri au inceput sa faca glume de prost gust si chiar m-am saturat , nu numai eu si restu membrilor , ati inceput sa vo luati in cap si sa va abateti de la regulament , ce au spus lideri ieri la sedinta ,la unii a intrat pe o ureche si a iesit pe alta.Sincer eu unul m-am saturat sa nu pot iesi din spawn ca sunt atacat de colegi mei ( unii nu ma refer la toti , cei care au bunul simt si merita respectati ), sau modificati poze ca sa il demita si el nu are nici o vina.Asta sunt glume de prost gust. Aceasta factiune este una serioasa cum spune si regulamentul dar voi il incalcati , aceasta factiune nu este facuta sa faceti voi glume , la sedinta atacati lideri , vorbiti peste ei s.a.m.d. Cateva reguli pe care voi NU LE RESPECTATI ! • 1. Primul lucru care se cere in aceasta agentie este bunul simt si buna crestere . Orice comportament deviat de la regulile bunului simt duce automat la sanctiuni din partea liderului de la avertisment si scaderea rangului pana la demiterea agentului in cauza. • 30. Sunteti obligati sa invatati si sa respectati acest regulament. • Ati inceput sa vorbiti vulgar cu colegi , sa faceti spam / sa va certati pe /d ( pe /d se vorbeste doar cand aveti un suspect la voi , nu este freechat la fel ca chat'ul incepatorilor ) Am sa rog lideri sa ia masuri in privinta celor care fac glume de prost gust , cei care au un limbaj vulgar si un comportament necivilizat :tiphat: • NU vreu sa veniti aici sa spuneti ca am spus asta ca imi vreau rank'ul inapoi si chesti de genul , am intrat aici sa incep de la 0 ( rank 1 ) am postat aici ca sa se ia masuri ! 2 2