Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Craciun fericit baieti si Piti, alaturi de famiile voastre si de iubite/iubiti. Sa va aduca Mosu' tot ce va doriti,dar mai ales sanatate si liniste sufleteasca. E cel mai important !

• Upvote 2
Posted

Ma scuzati ca nu am putut ajunge la sedinta pentru ca am fost la tara sa tai porcul si am aflat tocmai dimineata si nam avut cand sa postez inainte de sedinta ca nu am avut acces la PC si am venit tocmai seara si am postat acum.Sper ca nu este tarziu.Scuze de incoveniente :(

• Upvote 1
Posted

Cu ocazia sarbatorilor de iarna, va urez in numele tuturor membrilor din NG, Craciun fericit, tot ce va doriti si in special sanatate ca este mai buna decat toate.

Sarbatori fericite, F.B.I. !

• Upvote 5
Posted

Bucuriile vin din lucruri marunte, linistea vine din credinta si fapte. Caldura sarbatorilor vine din sufletele noastre! Craciun fericit alaturi de cei dragi! :)

Posted

Cu ocazia mult asteptatei sarbatori a Craciunului va urez ca pacea si calda speranta a Pruncului Iisus sa va lumineze sufleul, sa va aduca fericire si liniste alaturi de cei dragi !

Craciun Fericit

Posted

Steaua Craciunului sa va lumineze viata si fie ca sarbatoarea magica a Nasterii Domnului sa va aduca sanatate,fericire,implinire,succese,iubire si numai bucurii!!!Cele mai calduroase urari si un Craciun fericit alaturi de cei dragi!!!

Rohan

Posted

Imi cer scuze ca nu prea am activat in aceste 2 saptamani ,dar am avut probleme pe la scoala corigente si altele acum este Craciunul in urmatoarele zile o sa fiu on :) !

APP : SARBATORI FRUMOASE SA AVETI ! :) BUCURATI-VA LANGA CEI DRAGI !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...