Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Sal. Mi-am dat demisia pentru a incerca ceva nou. Cu siguranta voi reveni. Mi-a facut placere sa fac parte din aceasta factiune. Mi-a parut bine ca m-am inteles cu toti. Bft si sper sa ramanem prieteni ca pana acum. Jos palaria pentru cei cu rang 4+.

Scaramouche, iti urez multa bafta si mult succes in factiunea pe care o sa alegi, sper sa iti faci prieteni noi si sa te intelegi bine cu ei, asa cum te-ai inteles si cu noi :tiphat: .

Posted

Salut

sunt nou' vostru coleg sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna! :wub:

Salut!Sunt convins ca o sa ne intelegm bine.Welcome! :tiphat:

Posted

Salut

sunt nou' vostru coleg sper sa ne intelegem bine si sa facem o treaba buna! :wub:

Bun venit.

Nu uitati, astept incontinuare sa va inscrieti la eventul de duele pe echipe!

Posted

aNNdrei am o veste proasta.maine plec la tara,si sper sa vin pana duminica la 8 sau macar sa mearga netu...daca nu merge te anunt de sambata si sa iti alegi alt partener....:( :crybaby:

Posted

aNNdrei am o veste proasta.maine plec la tara,si sper sa vin pana duminica la 8 sau macar sa mearga netu...daca nu merge te anunt de sambata si sa iti alegi alt partener....:( :crybaby:

Ok daca mai e ceva contacteaza'ma prin PM ;)

Posted

Nu uitati ca maine 29.10.2011 , ora 20:00 avem meci cu armata la CarBall league : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=425423

Iar la 20:30 sedinta factiunii : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408453

Maine la sedinta veti sustine niste teste speciale , cine nu le trece out .

plec la tara .. in 2 minute nu am timp , nici activitatea nu am timp sa o postez ,nu ajung la sedinta ... idem ATF...

Posted

Azi,daca ajung la sedinta,cred ca voi sta putin,ies in oras cu fostii colegi ,dar e posibil sa nu ajung deloc,fac tot posibilul.

scuze de 2xPost , nu mai merge edit

CloHard Here !

Posted

Voi fii prezent la meci sa va fac galerie,si la sedinta si la tot singura problema e ca nu pot posta activitatea deoarece nu sunt acasa si nu am mai luat pozele pe stick asa cum obisnuiam...Imi cer scuze sper ca nu este o problema asa mare

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...