Jump to content
lego_kid

Discutii Biroul Federal de Investigatii

Recommended Posts

Guest Dragos.
Posted

antrenamentul va avea loc ori in cursul zilei de astazi ori saptamana viitoare, oricum se vor mai face antrenamente/interventii organizate de mine sau Maryus.

Cat despre sedinta, aceasta era deja incheiata.Clohard va mai primii rank up in rest toti ceilalti ramaneti cum ati fost.

Posted

O sa fiu un timp inactiv ..motivul : Mi s-a stricat calculatorul ( eu presupun ca sursa) si va mai dura ceva timp pana voi fii sigur si voi cumpara alta noua . Multumesc de intelegere .

P.S- din acest motiv nu am apucat sa postez nici activitatea ... :(

Posted

sal. eu de vineri pana duminica seara o sa fiu inactiv. o sa postez activitatea. trebuie sa ma duc sa fac un praznic de 40 zile pentru bunica mea care a murit. la revedere. bafta & have fun!!!!!!!!

Posted

Nu cred ca voi ajunge la sedinta,in caz ca se face sambata,pt ca mi s-a ars sursa la calculator,acum postez de pe telefon.

Postez si la inactivitate cand nu se mai uita profa la mine :(

Posted

Eu am acceptat invitatia in SFR succes la wanted si toate cele bune,voi reveni cu prima ocazie in aceasta factiune. :respekt:

Succes in SFR mele :-*

O sa ne lipsesti :(

Posted

Eu am acceptat invitatia in SFR succes la wanted si toate cele bune,voi reveni cu prima ocazie in aceasta factiune. :respekt:

Succes,te asteptam sa revii :)) !

Posted

Eu nu pot sa vin la sedinta din doua motive:

1. Stie Maryus

2. Fratemiu o sa fie nas la un botez si trebuie sa mearga sa isi cumpere ce-i trebuie si eu tre' sa stau in locul lui la munca.

@Ares here

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...