Jump to content
lego_kid

Propuneri schimbari in regulamentul Biroului Federal de Investigatii

Recommended Posts

Posted

Salut. M-am gandit sa se dea wanted 1 pentru sex cu prostituate. Am considerat asa deaorece acest job este ilegal si in realitate. Desi nu sunt multi playeri pe server cu acest job am zis ca daca intalnim cazuri sa putem actiona.

Posted

Pai si de unde stii tu cand fac ei sex? Tie nu-ti apare niciun mesaj prin care sa te atentioneze ca au folosit comanda /sex, deci nu ai cum sa le dai wanted pentru ca nu stii cand, si oricum asta nu tine de noi.

Posted

1.)Propunerea mea ca dupa ora 00:00 sa putem folosii si cheetah-ul sa ne plimbam daca nu avem suspecti ... de ce?pai pe la ora aia nu prea sunt playeri on si daca ne luam o masina oarecare ne-o poate fura,etc..(ok,ii dam wanted sau bla-bla..dar macar asa stiu ca pot sa iau masina inapoi si s-o folosesc).

2.) Cand e doar un membru FBI on si n-are cine sa-l ajute la wanted sa aiba permisiunea de a merge si singur ..

Eu de ex: azi am cerut membrii pd/ng sa ma ajute si m-am rugat de ei ~ 20 minute si nu erau in stare nici sa-mi raspunda pe /d ca n-au chef sa mearga dupa wanted.

Si multi stiu de regula ca un agent fbi n-are voie sa mearga singur si se folosesc de lucrul asta, ce cauti singur la w ca n-ai voie(desi ma plimbam doar) si tot comenteaza,e chiar aiurea sa nu`i poti face nimica.

Posted

1 - respins ( te poti plimba cu lv pd ca nu ti-o fura nimeni, cheetah se foloseste doar in interventiile rapide )

2 - respins ( daca ceri tu ajutor la wanted si nu te ajuta colegii din factiune imi dai mie pm cu dovada si ii sanctionez, au fost cazuri de membrii demisi din cauza asta )

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...