Nach3 Posted July 8, 2012 Posted July 8, 2012 SkullCandy - acceptat pentru teste ! k3NzZor - acceptat pentru teste !
Guest rafamoa Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: Envy • Level: 4 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Los Santos • Factiuni precedente: - - - • Job-ul actual (secundar): - - - • Cat timp acordati server-ului ? : 4-5 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Imi place sa ajut lumea la nevoie... • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Oferind /heal, injectii... • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Unul frumos, matur, decent si cat mai respectuos. • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Popa Vlad Alin • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Absolut :)
Miky28 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 • Nick:Miky28 • Level:5 • Sex (M/F):M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV):LS • Factiuni precedente:politicieni • Job-ul actual (secundar):trucker • Cat timp acordati server-ului ?intru aproape in fiecare zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?:consider ca e bine sa fie cat mai multi medici pentru a ajuta ceilalti player • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:da heal celorlalti playeri care au nevoie • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?:responsabilitate • O poza cu stats:<script src='http://img856.imageshack.us/shareable/?i=samp009vl.png&p=tl type='text/javascript'></script><noscript>http://imageshack.us/photo/my-images/856/samp009vl.png/</noscript> Informatii din viata reala: • Nume:Miky • Varsta:15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: dap
wHere Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: Chocolate • Level: 4 • Sex (M/F): F • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Los Santos • Factiuni precedente: - • Job-ul actual (secundar): detective • Cat timp acordati server-ului ? : depinde...cand am timp intru • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: pentru a ajuta playerii cu hp • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: heal • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: unul decent • O poza cu stats: click Informatii din viata reala: • Nume: Amin • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Nach3 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Miky28 - acceptat pentru teste ! Chocolate - acceptat pentru teste !
Andy Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 • Nick: Andy_Omega • Level: 7 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Los Santos • Factiuni precedente: SMURD • Job-ul actual (secundar): Trucker • Cat timp acordati server-ului ? : Cca. 4h/zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Pentru a ajuta playerii. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu ajutorarea playerilor care sunt bolnavi sau care sunt pe moarte. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Regulamentar si decent. • O poza cu stats: http://tinypic.com/r/2rvz8eb/6 Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Nach3 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Andy_Omega - acceptat pentru teste ! (Citeste regulamentul)
Horia_Stef Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: D.m.G • Level: 4 • Sex: Masculin • Orasul in care locuiti: Los Santos • Factiuni precedente: - • Job-ul actual: Taxi • Cat timp acordati server-ului ? : 10-12 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: pentru a ajuta playerii cu hp • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: heal si injectii • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: unul decent • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Alex • Varsta: 16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da /** Am postat pentru el, deoarece nu isi poate face cont pe forum, nu functioneaza codurile captcha.
Nach3 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 D.m.G - Respins (Cand o sa mearga sa-si faca cont atunci sa posteze el deoarece am nevoie de membrii care au cont si pe forum)
Nach3 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 D.m.G - Respins (Cand o sa mearga sa-si faca cont atunci sa posteze el deoarece am nevoie de membrii care au cont si pe forum) D.m.G - acceptat pentru teste (Am clarificat cu el in game)
JuiceX Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 • Nick: mihaitzzza • Level: 9 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: Politicieni, SFR • Job-ul actual (secundar): trucker • Cat timp acordati server-ului ?: Avand in vedere ca acum am intrat in vacanta o sa acord mult timp. Sa zicem 4-5 h / zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Sa ajut playerii • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Ajutatatu-l celor care sunt pe moarte prin HP • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Sa fie serios, responsabil etc. • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Mihai • Varsta: 19 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Tails Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: Teils1 • Level: 15 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: FBI,PD,SMURD,Politicieni,SFR • Job-ul actual (secundar): News Reporter • Cat timp acordati server-ului ? : In jur de 4 ore zilnic • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Vreau sa intru in aceasta factiune deoarece imi place sa ajut oamenii • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu acordarea de hp (/heal) • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Unul adecvat • O poza cu stats: /stats Informatii din viata reala: • Nume: Riza Ionut • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
kucker11 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 • Nick:kucker • Level:4 • Sex (M/F):Masculin • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV):Los Santos • Factiuni precedente:- • Job-ul actual (secundar):Trucker • Cat timp acordati server-ului ?:4-5 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?:pentru distractie si pentru a ajuta playeri. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:Cu ajutarea playerilor dandule viata. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?:Un comportament normal si care respecta regulile. • O poza cu stats: http://www.girlshare.ro/4236772.1
Kaimacu Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: Stefan_OT • Level: 5 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: - • Job-ul actual (secundar): Conducator de trenuri • Cat timp acordati server-ului ? 5-6 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: sa ajut oamenii cu heal. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu salvarea oamenilor [/heal]. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Un comportament civilizat. • O poza cu stats: http://postimage.org/image/wlze6z55x/ Informatii din viata reala: • Nume: Stefan • Varsta: 16 ani • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da **// Este un prieten de al meu si nu ii merge site, sper sa nu va suparati. Sorin, contact him in game.
Daddy>John Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: Sensual. • Sex (M/F): M. • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LosSantos. • Factiuni precedente:Politicieni. • Job-ul actual (secundar):Camionagiu. • Cat timp acordati server-ului ? : 4,5 ore pe zi. • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Pentru a da hp playerilor si pt ca imi place factiunea. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Ofera viata prin comanda /heal. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Un comportament decent. • O poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/21/samp014fc.png/ Informatii din viata reala: • Nume: Florin. • Varsta: 16. • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da.
Nach3 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Stefan_OT - acceptat pentru teste Sensual. - acceptat pentru teste.
Kemico Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 • Nick: Bitto • Level: 10 • Sex (M/F): Masculin • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LosSantos • Factiuni precedente: Medici - rank 4, Ballas - rank 1, DNB - rank 1, Scoala - rank 1 , FBI - rank 1. • Job-ul actual (secundar): Detectiv • Cat timp acordati server-ului ?: 4-5 ore. • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Este o factiune pasnica, are membri prietenosi, un lider excelent si am mai fost in factiune si mi-a placut. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Sa ajute playerii cu viata • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Unul foarte bun. • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Iulian • Varsta: 16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
ReyYko Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: ReyYko • Level: 13 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: The Mafia , UST • Job-ul actual (secundar): NR • Cat timp acordati server-ului ? 4-5 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Imi place • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: cu acordarea hp`ului . • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Unul conform regulamentului • O poza cu stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: • Nume:Ciprian • Varsta:14 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: da