#xYz# Posted May 7, 2012 Posted May 7, 2012 • Nick: xYz • Level: 4 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: -- • Job-ul actual (secundar): --- • Cat timp acordati server-ului ? 5 ore dar uneori mai putin (am teze + simulari) • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Ca sa dau heal la oameni si sa ii ajut • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Da viata la playeri • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Serios, fara glume care nu isi au rostul si sa fie impartial (chiar daca cnv i-a facut candva un rau tot trebuie sa-l ajuti) • O poza cu stats: • Nume: Alex • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
RaZzzZoR Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 • Nick: RaZzZzoR • Level: 4 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: -- • Job-ul actual (secundar): Detective • Cat timp acordati server-ului ? 3-4 ore cat cu tezele.. • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Pentru a ajuta multi oameni • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: cu ajutarea oamenilor bolnavi. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Unul exemplar • O poza cu stats: http://postimage.org/image/6im6ket51/ • Nume: Danut • Varsta: 18 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Gicus Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: Gicus • Level: 5 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: None • Job-ul actual (secundar): Trucker • Cat timp acordati server-ului ? 2-3 h pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Deoarece este o factiune serioasa si imi place sa ajut oamenii de pe server. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu acordarea HP jucatorilor de pe sv. la nevoie. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Un comportament civilizat. • O poza cu stats: http://desmond.imageshack.us/Himg204/scaled.php?server=204&filename=statscr.png&res=landing Informatii din viata reala: • Nume: George • Varsta: 16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?: Desigur
Ina Posted May 9, 2012 Posted May 9, 2012 RaZzZzoR - Acceptat pentru teste. Gicus - Acceptat pentru teste.
OneBlood Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 • Nick:OneBlood • Level:4 • Sex (M/F):M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV):LS • Factiuni precedente:- • Job-ul actual (secundar):Taxi • Cat timp acordati server-ului ? 3-4 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?:Vreau sa vad cum este. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:Ajuta cu heal celor care au nevoie • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?:Serios si respectos • O poza cu stats: • Nume:Cristi • Varsta:15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Justin4You Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 • Nick: Justin_Hero96 • Level: 4 • Sex (M/F): Masculin • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: - • Job-ul actual (secundar): CarDealer rank:4 • Cat timp acordati server-ului ? : Depinde , dar oricum cel putin 2 ore pe zi ! • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Ca e o factiune serioasa , respectata si atractiva • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu vinedcarea playerilor si stingerea incendiilor • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Una serioasa • O poza cu stats: http://postimage.org/image/75dsbceav/ Informatii din viata reala: • Nume: Ciorascu Iustin • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Guest VaLi12 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 • Nick: VaLeNTiN • Level: 4 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): SF • Factiuni precedente: - • Job-ul actual (secundar): Taximetrist • Cat timp acordati server-ului ? 3+ pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Sa dau /heal celor care raman fara viata • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Dat viata celor care sunt pe prag de moarte • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Decent • O poza cu stats: click aici Informatii din viata reala: • Nume: Trofin • Varsta: 12 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: da
Guest valentyn01 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Imi pare rau Dessire,dar cat am fost eu on nu te-am vazut intrata pe server ca sa dau testele,asa ca imi retrag aplicatia!! Semnat: VaLeNTiN.
Markoo19 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick:Markoo19 Level:4 De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD?Vreau sa ii ajut pe cei care sunt raniti,si pe cei care le scad viata. Cu ce credeti ca se ocupa factiunea SMURD? SMURD se ocupa cu urgentele medicale. Factiuni precedente: - Cate ore jucati pe zi? in jur de 8 ore Ati avut conflicte cu politia sau cu vreun membru al factiunii? Daca da cu cine si de ce?Nu am avut. Ce job secundar detineti? Trucker Biografie ( a caracterului ): - minim 100 de cuvinte:Markoo19 sa nascut in Los Santos intr-o familie fara tata.La virsta de 20de ani ia murit si mama..La 21ani a ramas si fara mama.Viata lui este foarte grea.El a hotarat sa mearga pe calea cea buna.la 22 de ani a inceput facultatea de medicina.El isi doreste foarte mult sa ajute oamenii si sa deie viata celor grav raniti,pentru ca mama sa a murit intrun jaf bancar.Daca cineva cei de la smurd ajungeau mai repede mama sa si acum era cu el.Are multi prieteni care il ajuta sa duca o viata buna.Munceste foarte mult ca trucker si doreste sa ajunga cel mai bun si sa salveze cat mai multe vieti.Acest pusti are vise mari si promis mamei sale ca va devenii un om bun.Fiecare duminica va merge la biserica sa se roage pentru ea.Markoo19 doreste sa aiba o familie cu el nu a putut avea.Sa le deie tot ce el nu a putut primii de la viata. Ce veti face cand veti primi un apel de urgenta? Imediat dau /accept medic si ma indrept spre locul solicitat. Cand puteti sa folositi elicopterul? Cund urgenta este foarte departe sau intr-un loc greu accesibil cu masina. Ce trebuie sa faceti cand va urcati in ambulanta? Trebuie sa dau /duty si /seatbelt. Poza cu /stats: Aici Cat de bine stiti harta? Stiu harta foarte bine. • Nume: Marc Horvath • Varsta: 19 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?: Desigur
Ina Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick:Markoo19 Level:4 De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD?Vreau sa ii ajut pe cei care sunt raniti,si pe cei care le scad viata. Cu ce credeti ca se ocupa factiunea SMURD? SMURD se ocupa cu urgentele medicale. Factiuni precedente: - Cate ore jucati pe zi? in jur de 8 ore Ati avut conflicte cu politia sau cu vreun membru al factiunii? Daca da cu cine si de ce?Nu am avut. Ce job secundar detineti? Trucker Biografie ( a caracterului ): - minim 100 de cuvinte:Markoo19 sa nascut in Los Santos intr-o familie fara tata.La virsta de 20de ani ia murit si mama..La 21ani a ramas si fara mama.Viata lui este foarte grea.El a hotarat sa mearga pe calea cea buna.la 22 de ani a inceput facultatea de medicina.El isi doreste foarte mult sa ajute oamenii si sa deie viata celor grav raniti,pentru ca mama sa a murit intrun jaf bancar.Daca cineva cei de la smurd ajungeau mai repede mama sa si acum era cu el.Are multi prieteni care il ajuta sa duca o viata buna.Munceste foarte mult ca trucker si doreste sa ajunga cel mai bun si sa salveze cat mai multe vieti.Acest pusti are vise mari si promis mamei sale ca va devenii un om bun.Fiecare duminica va merge la biserica sa se roage pentru ea.Markoo19 doreste sa aiba o familie cu el nu a putut avea.Sa le deie tot ce el nu a putut primii de la viata. Ce veti face cand veti primi un apel de urgenta? Imediat dau /accept medic si ma indrept spre locul solicitat. Cand puteti sa folositi elicopterul? Cund urgenta este foarte departe sau intr-un loc greu accesibil cu masina. Ce trebuie sa faceti cand va urcati in ambulanta? Trebuie sa dau /duty si /seatbelt. Poza cu /stats: Aici Cat de bine stiti harta? Stiu harta foarte bine. • Nume: Marc Horvath • Varsta: 19 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?: Desigur Markoo19 - Refa cererea respectand model de cerere de pe prima pagina.
asterix97 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick: FmK Level: 3 Sex: Masculin Oras: LV Factiuni precedente: -- Jobul actual: taxi Timp acordat serverului: L-V= 2h.......S-D=4,5 h De ce cred ca trebuie sa intru in factiune: Eu doresc sa intru in factiune pentru ca imi place sa ajut oamenii. Cu ce se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune ajuta oamenii si ii salveaza de la moarte. Poza stats:
Ina Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Nick: FmK Level: 3 Sex: Masculin Oras: LV Factiuni precedente: -- Jobul actual: taxi Timp acordat serverului: L-V= 2h.......S-D=4,5 h De ce cred ca trebuie sa intru in factiune: Eu doresc sa intru in factiune pentru ca imi place sa ajut oamenii. Cu ce se ocupa aceasta factiune: Aceasta factiune ajuta oamenii si ii salveaza de la moarte. Poza stats: Refa cererea respectand model de cerere de pe prima pagina.
asterix97 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: FmK • Level: 3 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LV • Factiuni precedente: N/A • Job-ul actual (secundar): Taximetrist • Cat timp acordati server-ului ?: De luni pana vineri cate 2, 3h/ zi , iar sambata si duminica 4,5 h/zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Eu doresc sa intru in factiune pentru a ajuta oamenii sa isi recapete viata. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Eu cred ca aceasta factiune ajuta oamenii care sunt pe moarte. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Comportament decent. • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Mihai Cosmin • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Desigur ca inteleg.
Markoo19 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 • Nick: Markoo19 • Level: 4 • Sex (M/F): Masculin • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: - • Job-ul actual (secundar): Trucker • Cat timp acordati server-ului ? : Minim 4ore.....maxim 14 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Doresc sa dau viata si sa ajut altii • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu vinedcarea jucatoriilor • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Cinstita si serioasa • O poza cu stats:Aici Informatii din viata reala: • Nume: Marc Horvath • Varsta: 19 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Ina Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: FmK • Level: 3 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LV • Factiuni precedente: N/A • Job-ul actual (secundar): Taximetrist • Cat timp acordati server-ului ?: De luni pana vineri cate 2, 3h/ zi , iar sambata si duminica 4,5 h/zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Eu doresc sa intru in factiune pentru a ajuta oamenii sa isi recapete viata. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Eu cred ca aceasta factiune ajuta oamenii care sunt pe moarte. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Comportament decent. • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Mihai Cosmin • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Desigur ca inteleg. FmK - Te rog sa revii cu o noua cerere, atunci cand detii level 4. La level 3, din pacate, nu te pot lua... Multumesc pt. intelegere! Markoo19 - Acceptat pentru teste.
asterix97 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: FmK • Level: 4 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LV • Factiuni precedente: N/A • Job-ul actual (secundar): Taximetrist • Cat timp acordati server-ului ?: De luni pana vineri cate 2, 3h/ zi , iar sambata si duminica 4,5 h/zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Eu doresc sa intru in factiune pentru a ajuta oamenii sa isi recapete viata. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Eu cred ca aceasta factiune ajuta oamenii care sunt pe moarte. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Comportament decent. • O poza cu stats: Informatii din viata reala: • Nume: Mihai Cosmin • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Desigur ca inteleg.
Danutzu Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 • Nick:Piki • Level:13 • Sex (M/F):M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV):LS • Factiuni precedente:Consilieri ,TheMafia • Job-ul actual (secundar):None • Cat timp acordati server-ului ?4-5 ore pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?:Sa ajut acolo unde trebuie in cel mai scurt timp. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:Cu hp in cel mai scurt timp . • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?:Civilizat,limbaj adecvat. • O poza cu stats: http://postimage.org/image/r765ciuwj/ Informatii din viata reala: • Nume:Parpalea Dan • Varsta:15 anisori • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da.
smecherasul Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 • Nick: Bikerboy • Level: 4 • Sex (M/F): M • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Factiuni precedente: - • Job-ul actual (secundar): Trucker • Cat timp acordati server-ului ? De luni-vineri:4 h pe zi........iar sambata-duminica 5-6h pe zi • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD ?: Deoarece este o factiune serioasa si foarte importanta • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu acordarea HP jucatorilor de pe sv. la nevoie. • Ce comportament ar trebui sa adopte un membru al acestei factiuni pe server ?: Un comportament civilizat. • O poza cu stats: http://postimage.org/image/k81shjpj9/7eaefd6f/ Informatii din viata reala: • Nume: Andrei • Varsta: 16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?: Foarte de acord