Hackeru' Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 • Nick: BobMarley • Level: 3 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Sex (M/F): Masculin • Factiuni precedente: Police Departament • Job secundar actual: Hot De Masini • In ce interval orar jucati ?: In timpul liber . • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Pentru ca pot • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: O mana de ajutor jucatoriilor cu vana mare . • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Sa fie cat mai sociabil in ceea ce face . • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Tufis Elvis • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Ina Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 (edited) BobMarley - Respins. (ai level 3) Edited November 27, 2011 by Dessire
Hackeru' Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 BobMarley - Respins. (ai level 3) Mda, am gresit lvl in formular , am editat :)
vali60 Posted November 27, 2011 Posted November 27, 2011 Nick: vali60 • Level: 4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Lv • Sex (M/F): Masculin • Factiuni precedente:- • Job secundar actual: Trucker • In ce interval orar jucati ?: mai mult seara .si ziua doar in wek • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Ca sa ajut playeri • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: ajuta oameni cu heal ... • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: sa respecte playeri • Poza cu /stats: nu stiu cu ce program sa fac poze ... ca cu fraps nu imi arata chatu :D Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Bucuroaia Valentin • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
ToxiComan Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 • Nick: ToxiComan • Level: 4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente:- • Job secundar actual: Trucker • In ce interval orar jucati ?:4-5 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Imi place sa ajut oameni • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: sa dea heal plearylor raniti • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Civilizat • Poza cu /stats: Nu pot sa fac nush dc pus site aicia si imi da o eroare ... • Nume/ Prenume: Denis,Valentin • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Nach3 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 • Nick: Sorin_Nache • Level: 4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Los Santos • Sex (M/F): Masculin • Factiuni precedente: - • Job secundar actual: Trucker • In ce interval orar jucati ?: Nu pot spune un interval orar, deoarece difera de la zi la zi. • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Sa ajut playeri care au nevoie de heal, sa ajut pe cei care organizeaza evenimente si este nevoie de un om pentru heal. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Sa ajunga cat mai repete acolo unde este nevoie de medic, si sa salveze aceea persoana. • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Civilizat, sa respecte ceilalti playeri si sa ajute mereu. • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/64/samp001it.png/ • Nume/ Prenume: Nache/ Sorin • Varsta: 17 (aproape 18 :-") • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
1bogdy Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: EUsunt • Level: 7 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: Ballas, The Mafia • Job secundar actual: NewsReporter • In ce interval orar jucati ?: 15:00 - 23:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Pentru ca imi place sa "vindec" playerii. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Heal+injectii • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Un medic trebuie sa fie civilizat si sa stie sa se faca placut. • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Bica Bogdan • Varsta: 16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
vali60 Posted November 29, 2011 Posted November 29, 2011 Nick: vali60 • Level: 4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Lv • Sex (M/F): Masculin • Factiuni precedente:- • Job secundar actual: Trucker • In ce interval orar jucati ?: mai mult seara .si ziua doar in wek • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Ca sa ajut playeri • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: ajuta oameni cu heal ... • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: sa respecte playeri • Poza cu /stats: http:// imgur.com/NoRkg ( vezi ca am despratit httpu de celelate ca sa pot sa postez ... :D) Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Bucuroaia Valentin • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Andra Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 • Nick: varuso • Level: 7 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: F.B.I • Job secundar actual: Trucker • In ce interval orar jucati ?: 15:00 - 22:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Imi place sa ajut playerii (in diferite sensuri). • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Heal+injectii • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Un medic trebuie sa fie civilizat si prietenos cu playerii. • Poza cu /stats http://imageshack.us/photo/my-images/856/statswa.png/ Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Nas Paul • Varsta: 14 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
rarikes Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Informatii despre caracterul din joc: • Nick: rarikes • Level: 5 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: - • Job secundar actual: - (stiu ca in poza de la /stats apare Car Jacker, dar am dat /quitjob) • In ce interval orar jucati ?: 15:00 - 23:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Pentru ca vreau sa "vindec" playerii. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Heal+injectii • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Un medic trebuie sa fie civilizat si sa stie sa se faca placut. • Poza cu /stats: img403.****.us/img403/5492/samp000yf.png (mai pune tu te rog http:// pentru ca nu am 5 posturi facute) Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Vasar Rares • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da
Sheila Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 • Nick: BoMbOnIkA. • Level: 9 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): LS • Sex (M/F): F • Factiuni precedente: Consilierii , The Mafia • Job secundar actual: Detectiv • In ce interval orar jucati ?: Nu am un orar stabil • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Pentru ca imi place sa vindec lumea . • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Vindecarea playerilor. • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Sa fie intelegator sa aiba un limbaj decent • Poza cu /stats: Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Patricia • Varsta: 15 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da 1
Yanny Alessyo . Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 • Nick : CrIsTi_ • Level : 4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV) : LS • Sex (M/F) : M • Factiuni precedente : None • Job secundar actual : Detectiv • In ce interval orar jucati ? : Pe tot parcursul zilei,nedefinit. • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD : Sa salvez oameni de la moarte. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Vindecarea playerilor. • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ? : Cu un limbaj adecvat,intelegator,etc. • Poza cu /stats : http://imageshack.us/photo/my-images/849/samp037i.png/ Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume : Dumi Cristian • Varsta : 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ? : Da
Guest High.Class Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 • Nick: HighClass • Level: 4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV): Los Santos • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: - • Job secundar actual: Detectiv skill 4 • In ce interval orar jucati ?: 06:00-15:00 20:00-22:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Pentru ca imi place sa ajut lumea . • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu ajutorul fata de oameni . • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: Sa fie intelegator sa aiba un limbaj decent • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/545/samp020cy.png/ Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: David Alex • Varsta: 16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul ?: Da 1 1
Ina Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 HighClass - Respins. (aplici la level 4, nu la 3)
aion93 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 • Nick:Luger • Level:4 • Orasul in care locuiti (LS, SF, LV):Ls • Sex (M/F):M • Factiuni precedente:None • Job secundar actual:Detectiv • In ce interval orar jucati ?:9:00-12:00 si 19:00-14:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:Pentru a ajuta oamenei dandule viata • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: aceasta factiune se ocupa cu vindecarea oamanilor si dandule viata • Cum ar trebui sa se comporte un medic pe server ?: sa aibe un comportament cat mai exemplar si sa vorbeasca cat mai civilizat • Poza cu /stats: