Vandalism Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 Nick: Vandalism Level: 5 Orasul in care locuiti (LS,SF,LV) : LS Sex (M/F) : Masculin Factiuni precedente : Politicieni Job secundar actual : Trucker In ce interval orar jucati ? : 18:00 - 00:00 si 08:00 - 10:00 (week-end, sunt mult mai activ) De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD : Medic este una din pasiunile mele, si factiunea este linistita. Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Ajuta playerii fara viata, raspund imediat la un apel de urgenta. Poza cu /stats : http://imageshack.us/f/851/gtasampstats.png/ Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? : In general, un medic trebuie sa acorde un prim ajutor indiferent de situatie. Informatii din viata reala: Nume/ Prenume : Ionut Varsta : 21 Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul? : Da.
Beno Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 • Nick: Beno • Level-ul :5 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • Sex (M/F):M • Factiuni precedente:mechanic • Job secundar actual:Trucker • In ce interval orar jucati ?:14-00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:Ca sa salvez playeri si ca ami palce foarte mult • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: aceasta factiune se ocupa cu salvarea uno omoaneni care mor • Poza cu /stats: http://fisierulmeu.ro/58935G0264PF/sa-mp-000-png.html •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? : trebuie sa se comporte frumos cu playeri mai ales cu colegi de factiune Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume:Manoliu Vasile • Varsta:16 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?:Da
Guest ciprian88 Posted October 20, 2011 Posted October 20, 2011 • Nick:ciprian88 • Level-ul :5 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):ls • Sex (M/F):m • Factiuni precedente:/ • Job secundar actual:taxi • In ce interval orar jucati ?:14:00 23:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:petru ca mi se mare interesanta si vreau sa ajut player • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:sa ajuti playeri sa primeasca hp • Poza cu /stats:Ti-am dat poza cu /stats pe PM ca nu am 5 posturi. •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? :sa interactioneze cu toti playeri Informatii din viata reala:loc in brasov • Nume/ Prenume:ciprian • Varsta:17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?
Andreea Posted October 21, 2011 Posted October 21, 2011 • Nick: Andreea • Level-ul : 9 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Ls • Sex (M/F): F • Factiuni precedente: Pd, Triads. • Job secundar actual: - • In ce interval orar jucati ?: Depinde. • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Ca sa salvez playeri si ca ami palce foarte mult • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: petru ca mi se mare interesanta si vreau sa ajut player • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/193/samp449ua.png/ •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? : sa ajute toti playeri. Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Andreea • Varsta: 17 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul? Da @ I ? YOU Baby
Perpripiu Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 • Nick:Perpripiu • Level-ul :12 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): Ls • Sex (M/F): M • Factiuni precedente:Toate • Job secundar actual: care vreau • In ce interval orar jucati ?:cand am timp • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: sa fac injectii • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu tot ce tine de bandaje • Poza cu /stats:---- •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? : Sa fie calm si sa raspunda promt la 911 Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: ---- • Varsta: 24 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul? Da
Guest points Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 • Nick:Point • Level-ul :5 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):ls • Sex (M/F):m • Factiuni precedente:none • Job secundar actual:trucker • In ce interval orar jucati ?: 14:00 -22:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:Pentru ca imi place sa salvez vietile altora . • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:Cu sanatatea pacientilor • Poza cu /stats:ti-o trimit pe mes daca vrei •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? :FOARTE FRUMOS Informatii din viata reala:Sunt elev in clasa a xi-a 1 • Nume/ Prenume:Dumbrava Alin • Varsta:17
KasKoBombardieru Posted October 22, 2011 Posted October 22, 2011 • Nick:KasKo • Level-ul :7 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):ls • Sex (M/F):masculin • Factiuni precedente:groove • Job secundar actual:taxi • In ce interval orar jucati ?:in weekend 9:00-22:00/cursu saptamani 9:00-11:00 de dim iar seara 19:00-22:00 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:vreau sa salvez viata oamenilor • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:cu salvatul playerilor de la moarte si datul de heal • Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/805/samp402w.png/ •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? :civilizat si sa vorbeasca adecvat Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume:Valentin Dragnea • Varsta:16 ani • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?:Da
nuvreauforum Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 • Nick: Blizz • Level-ul : 4 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: Momentan aceasta va fi prima • Job secundar actual: CarJacker dar am dat /quitjob. • In ce interval orar jucati ? Mai mult in week-end, si in timpul saptamanii seara • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Avand in vedere ca sunt nou pe server, doresc sa capat experienta si sa imi fac si cativa prieteni. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? Replenish life :) • Poza cu /stats: http://www.imagebam.com/image/d0b4be155299524 •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? Sa aiba un comportament civilizat, fara glume proaste injurii etc. Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Eduard , restu nu conteaza :) • Varsta: 18 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul? Da
IoNuTz14 Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Nick: Ricky • Level-ul : 4 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: Momentan aceasta va fi prima. • Job secundar actual: - • In ce interval orar jucati ? Mai mult in week-end, si in timpul saptamanii seara • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Vreau sa cunosc mai bine locurile, sa vad cum este intr-o factiune serioasa si sa imi fac ceva prieteni • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? Aceasta factiune se ocupa cu salvarea jucatorilor de la moarte • Poza cu /stats: http://imageshack.us/photo/my-images/534/samp035kk.png/ •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? Sa fie amabil cu toti playerii indifernd de level, sa nu faca wanted, sa vina unde este o urgenta etc. Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Silaghi Ionut • Varsta: 16 ani • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul? Da
Ina Posted October 23, 2011 Posted October 23, 2011 Blizz - Acceptat pentru teste. Riky - Acceptat penru teste.
Guest Danni92 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 • Nick:Danni92 • Level-ul :4 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):ls • Sex (M/F):m • Factiuni precedente:none • Job secundar actual:trucker • In ce interval orar jucati ?:16:20 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:Ca imi place sa salvez viata playerilor. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:Ajuta playeri care au nevoie de heal. • Poza cu /stats:ti-o dau pe mes •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? :Frumos Informatii din viata reala:Sunt elev in casa a 10-a • Nume/ Prenume:Matara Bogdan • Varsta:16
JigS@w Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 • Nick:Smile • Level-ul :6 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV):LS • Sex (M/F):M • Factiuni precedente:Smurd • Job secundar actual:Trucker • In ce interval orar jucati ?:18-23 • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD:Ca sa salvez cat mai multe vieti • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?:Cu salvarea vietii playerilor si oferirea de heal • Poza cu /stats:http://imageshack.us/photo/my-images/607/samp005nj.png/ •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? :Un medic trebuie sa se comporte pe server cat mai decent Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume:Manole Andrei • Varsta:14 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?:Da
Sergiu Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 • Nick : sHifT_ • Level-ul : 4 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV) : Los Santos • Sex (M/F) : Masculin • Factiuni precedente : - • Job secundar actual : - • In ce interval orar jucati ? : All day • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD : Imi place aceasta factiune , leader foarte ok + ca nu am incercat-o niciodata pana acum • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Salveaza vieti cu heal sau injectii si ajuta adminii la event-uri • Poza cu /stats : •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? : Un comportament cat mai civilizat pentru ca medicii trebuie sa fie niste exemple pozitive pentru ceilalti playeri Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume : Sergiu • Varsta : 13 • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul? Desigur
Steven Posted October 25, 2011 Posted October 25, 2011 • Nick: Steffy • Level-ul : 4 • Orasul in care locuiti (LS,SF,LV): LS • Sex (M/F): M • Factiuni precedente: • Job secundar actual: CarJacker, dar daca voi si acceptat voi da /quitjob • In ce interval orar jucati ?: in cursul saptamanii intre orele 18-22, iar in weekend 3,4 ore • De ce doriti sa intrati in factiunea SMURD: Pentru a ajuta playerii. • Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ?: Cu darea heal-ului playerilor. • Poza cu /stats: http://imageshack.us/f/40/samp001ys.png/ •Cum are trebui sa se comporte un medic pe server? : Cat mai civilizat si fara un limbaj vulgar. Informatii din viata reala: • Nume/ Prenume: Munteanu Stefan • Varsta: 13 ani • Intelegeti ca suntem un departament serios si glumele, copilariile, etc. nu-si au rostul?