lego_kid Posted April 19, 2011 Posted April 19, 2011 In acest topic puteti propune schimbari in regulamentul factiunii SMURD. Fiecare propunere va fi analizata si veti primi un raspuns.
Vlad Posted May 25, 2011 Posted May 25, 2011 Avand in vedere resursele foarte mici de banuti in aceasta factiune, eu si membrii mei ne-am gandit sa propunem o marire de pret la /heal, asta insemnand sa avem voie sa dam heal cu 150, 200$ in loc de 70$. Multumim anticipat!
aT0mlicious Posted July 14, 2011 Posted July 14, 2011 - Cand iesiti din joc duceti ambulanta in spatele spitalului opriti motorul si o inchideti - Duceti cheia de la ambulanta inapoi cand nu o folositi/iesiti din joc Sugerez sa se scoata aceste reguli deoarece nu suntem pe Role-Play.
Mariusk Posted August 3, 2011 Posted August 3, 2011 pro-este server de godfather nu de roleplay si sunt aiurea ce cheie sa duci :(
Casio Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 - Cand iesiti din joc duceti ambulanta in spatele spitalului opriti motorul si o inchideti. Ramane, mai putin partea cu inchisu.
Eduard Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 nume:jandarm Ce ar fi daca s-ar implementa in joc urmatoarele: 1.Daca moare un player sa se duca medici sa il ia, sa nu il respawneze pana nu se duc medicii la el 2.Daca moare un player sa il respawneze in spital avand mai multi medici de lucru si playerii sa moara de mai putine ori 3.In spital va sta cativa medici iar playerii respawnati, sau adusi acolo la spital vor sta pe niste paturi de spital 4.Fiecare player daca va muri va sta 60 sec in spital pana il va injecta un medic, daca din intamplare nu sunt medici va sta doar 60 sec si va parasi automat spitalul! 5.Sa poata face toti medicii injectii , nu sa fie rang 3 pt. aceasta , rank 3 sa iti trebuiasca pt. a conduce elicopterul atat! Voi votati pro /contra cum doriti si sa scrieti care din numere sa nu fie acceptat!
Casio Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 nume:jandarm Ce ar fi daca s-ar implementa in joc urmatoarele: 1.Daca moare un player sa se duca medici sa il ia, sa nu il respawneze pana nu se duc medicii la el 2.Daca moare un player sa il respawneze in spital avand mai multi medici de lucru si playerii sa moara de mai putine ori 3.In spital va sta cativa medici iar playerii respawnati, sau adusi acolo la spital vor sta pe niste paturi de spital 4.Fiecare player daca va muri va sta 60 sec in spital pana il va injecta un medic, daca din intamplare nu sunt medici va sta doar 60 sec si va parasi automat spitalul! 5.Sa poata face toti medicii injectii , nu sa fie rang 3 pt. aceasta , rank 3 sa iti trebuiasca pt. a conduce elicopterul atat! Voi votati pro /contra cum doriti si sa scrieti care din numere sa nu fie acceptat! Contra + de asta esti demis!
rares443 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Propun sa fie scose cele 2 masini de pompieri din baza SF. nu putem da /heal din ele, incendii nu avem pe server. Dupa parerea mea, incarca serverul degeaba
Ina Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Propun sa fie scose cele 2 masini de pompieri din baza SF. nu putem da /heal din ele, incendii nu avem pe server. Dupa parerea mea, incarca serverul degeaba Sunt de acord, am sa vorbesc cu coordonatorul.
lolflamE Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Propun sa se stabileasca un pret clar pt injectii. Unii ce dau cu 500$ si altii cu 2k oO
Ina Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Propun sa se stabileasca un pret clar pt injectii. Unii ce dau cu 500$ si altii cu 2k oO Nu exista un minim, decat un maxim. O sa ma gandesc la un pret minim ca sa nu ma existe neclaritati. 1
Ezekiel Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 M-am gandit ca daca tot avem masini de pompieri si skin-uri, de ce sa nu exploatam si aceasta latura a factiunii noastre? Asadar, m-am gandit sa se poata lua extinctor, la fel cum luam si injectii (/take extinguisher)..Am mai intanit mici "incendii" care s-ar putea stingi frumos cu un extinctor.De asemenea, acest extinctor, sa se poata lua si din spital, la fel ca injectiile, dar si din masina de pompieri, iar la randul lor, injectiile sa se poata lua si din ambulanta, pt ca in mod normal asa se merge la o "interventie".. - Evident ca abuzul de extinctor (atacul player-ilor cu el) sa fie pedepsit conform regulamentului.. 1
Ina Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 M-am gandit ca daca tot avem masini de pompieri si skin-uri, de ce sa nu exploatam si aceasta latura a factiunii noastre? Asadar, m-am gandit sa se poata lua extinctor, la fel cum luam si injectii (/take extinguisher)..Am mai intanit mici "incendii" care s-ar putea stingi frumos cu un extinctor.De asemenea, acest extinctor, sa se poata lua si din spital, la fel ca injectiile, dar si din masina de pompieri, iar la randul lor, injectiile sa se poata lua si din ambulanta, pt ca in mod normal asa se merge la o "interventie".. - Evident ca abuzul de extinctor (atacul player-ilor cu el) sa fie pedepsit conform regulamentului.. Desi sunt propuneri pentru schimbari in regulament, ci nu propuneri pentru script, o sa o i-au in considerare si am sa o notez. Ingenioasa idee.
mariusb_22 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Propun ca fiecare membru al factiunii SMURD sa primeasca un salariu zilnic, nu foarte mare, sa zicem 10.000 $. Poate asta ii va motiva pe playeri sa stea mai mult in factiune.
Ina Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 Propun ca fiecare membru al factiunii SMURD sa primeasca un salariu zilnic, nu foarte mare, sa zicem 10.000 $. Poate asta ii va motiva pe playeri sa stea mai mult in factiune. Salarul il faci tu. Nu sunt obligata sa acord un salariu, sau prime deoarece asa am ajunge grav si nu mi se pare corect ca unii sa primesca, desi ei au lenevit toata ziua. Eu nu pot sa fiu 24 din 24 online. Propunere respinsa.
okuris Posted May 25, 2012 Posted May 25, 2012 Propun sa adaug eu ceva la regulament. Cum am vazut la alte factiuni, am vazut cum lucreaza. Ar fi mai bine pentru fiecare health sa faca print(F8) si sa stabilim un numar minim de health sau injectii facute. Spre exemplu, minim 50 injectii facute saptamanal primim 50k sau cat vreti. Ce ziceti de asta?Sa facem activitate,sa publicam sa stim cine e de treaba cine nu. Caci SMURD nu creste playeri cu level mic, ci ii motiveaza spre alte factiuni .Astept raspunsuri.
Ina Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 Propun sa adaug eu ceva la regulament. Cum am vazut la alte factiuni, am vazut cum lucreaza. Ar fi mai bine pentru fiecare health sa faca print(F8) si sa stabilim un numar minim de health sau injectii facute. Spre exemplu, minim 50 injectii facute saptamanal primim 50k sau cat vreti. Ce ziceti de asta?Sa facem activitate,sa publicam sa stim cine e de treaba cine nu. Caci SMURD nu creste playeri cu level mic, ci ii motiveaza spre alte factiuni .Astept raspunsuri. Chiar ma gandeam la asta si o sa discutam acum la sedinta si luam o decizie. Am nevoie si de parerea voastra si de aia. Propunere acceptata.
okuris Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Dessire, vreau sa mai propun ceva. Luni 4.05 cand am stat toate ziua la baza, am vazut toti jucatorii care treceau la baza noastra,nu cereau ajutorul nostru, ci luau inima din spital ca e gratis. Propun blacklist permanent pt cei care nu solicita ajutor de la noi, si se duc sa ia inima din spital ca-i gratis.
Ina Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 (edited) Dessire, vreau sa mai propun ceva. Luni 4.05 cand am stat toate ziua la baza, am vazut toti jucatorii care treceau la baza noastra,nu cereau ajutorul nostru, ci luau inima din spital ca e gratis. Propun blacklist permanent pt cei care nu solicita ajutor de la noi, si se duc sa ia inima din spital ca-i gratis. Well... urmeaza noul mod si nu o sa mai fie cu siguranta acaea "inima", asta e clar. Nu putem sa le dam blacklist permanent, asta ar inseamna sa dam la tot server-u, ceea ce nu ar fi corect. Nu toti au bani si incerc sa economiseasca, eu ii inteleg... Propunere respinsa. Edited June 4, 2012 by Dessire
okuris Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 dessire, cu tot respectul, eu inteleg si dau mai jos de 50 dolari. Inteleg pe fiecare in parte. bun,atunci nu blacklist permanent, macar 5-zile
Ina Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 dessire, cu tot respectul, eu inteleg si dau mai jos de 50 dolari. Inteleg pe fiecare in parte. bun,atunci nu blacklist permanent, macar 5-zile Momentan asa ramane. Raspuns ti-am dat mai sus.
Paul15 Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Salut,am si eu 2 propuneri care suna cam asa. Prima : Membrii de rank 1-3 sa aiba minim 8 ore jucate pe saptama pentru a putea da incredere leaderului,care ii va da rank up si de a face rank 3+ pentru a putea da injectii deoarece se organizeaza foarte multe eventuri pe cladiri unde nu poti ajunge cu ambulanta doar cu parasuta/motor/bike etc. si playerilor le trebuie HP,nefiind nici un admin3+ on pentru a le da HP.Spun asta pentru ca de ceve zile sunt maxim 3 medici on si aia de rank 1/2 si un rank 4 care nu poate face singur si doar atata. A doua : Propun ca in Acest topic sa posteze fiecare membru al factiunii SMURD inaite cu 30 de minute de fiecare sedinta pentru a putea vedea leaderul daca membrii au indeplinit activitatea si daca au fost activi saptamanal. In caz contrar in care membrii SMURD nu ar posta sa primeasca un avertisment iar la 2 sa fie automat demisi. In acel topic membri SMURD ar putea posta activitatea dupa urmatorul model: Nick : Rank : Poza cu /stats veche : Poza cu /stats noua : Ore jucate : * Servicii medicale oferite playerilor : * La ultimul camp membri SMURD ar putea pune serviciile medicale in album,de preferinta pentru a fi mai usor pentru leader sa le vada ,sau macar una dupa alta dar sa le puna. # CU ajutorul acestei activitati leaderul isi poate da seama cine merita rank up si chiar se poate orienta cui ii va inmana membrul Lunii. Cam astea au fost propunerile mele. O zi buna!!
Vicentzo Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 O sa modific activitatea maine/poimaine. #vad ca activitatea s-a bagat,probabil o sa pun si un numar de ore limita pe saptamana.
mafia2 Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 O sa modific activitatea maine/poimaine. #vad ca activitatea s-a bagat,probabil o sa pun si un numar de ore limita pe saptamana. "limita pe saptamana" Limita in ce sens :D ?
Juan Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 O sa modific activitatea maine/poimaine. #vad ca activitatea s-a bagat,probabil o sa pun si un numar de ore limita pe saptamana. "limita pe saptamana" Limita in ce sens :D ? Adica o sa fixeze un numar de ore pe saptamana care sa fie atins de fiecare membru SMURD. De exemplu daca fixeaza 15, trebuie ca fiecare membru sa aiba cel putin 15 ore jucate in saptamana respectiva altfel va suporta consecintele :D