Vicentzo Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 GunmaN6-acceptat pentru teste RiScX-respins(esti inactiv.nu te-am vazut pe server)
HerrBlackMaN Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 • Nick : StefaN20 • Level : 7 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/844/samp019nq.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : Polticienii rank2, Triads rank1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Inactivitatea factiunii. • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Imi place foarte mult factiunea si are un lider foarte tare Vicentzo • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : trafic de arme/droguri jafuri,crime etc. • Cum puteti ajuta factiunea : prin prezenta si participarea la orice activitate a factiunii • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 12:00 15:00 si 17:00 21:00 • Nick-uri anterioare : Nu am • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : StefaN20 s-a nascut in orasul Los Santos.Acesta ducea o viata normala si linistita intr-o zona periferica a orasului,dar totul se sfarseste la varsta de 10 ani cand acesta afla ca tatal lui a decedat intr-un accident rutier.StefaN20 a inceput sa duca o viata din ce in ce mai grea alaturi de mama sa,ea nu reusea sa castige destui bani pentru a avea grija de amandoi si era nevoita sa se imprumute.A reusit sa o mai duca din imprumutri in imprumuturi inca vreo 4 ani cand mama sa a fost ucisa cu bestialitate pentru ca nu a reusit sa achite un imprumut.Astfel, StefaN20 a ramas singur si neajutorat.Acesta a fost dat afara din casa parintilor si a fost nevoit sa se descurce singur.Acesta a reusit sa se angajeze pe la varsta de 15 ani unde s-a imprietenit cu foarte multi.Intr-o zi,un prieten ii propune daca vrea sa intre in mafie sa dea ajutor,iar StefaN20 accepta si se hotaraste sa-si depuna aplicatia pentru factiune. Informatii din viata reala : • Nume: Stefan • Varsta reala: 16 • Oras : Piatra Neamt.
Vicentzo Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 (edited) StefaN20-acceptat pentru teste //A picat testele eRder puteai sa imi dai Pm,nu sa postezi aici! Edited May 12, 2012 by Vicentzo
Guest Valentin Trofin Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 Model aplicatie: Informatii despre caracter : • Nick : RiScX • Level : 10 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : Mayor,Smurd,National Guard • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : M-am plictisit • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Deoarece este o factiune unita cu un lider care stie sa mentina o asemenea factiune. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Arme,droguri,kil-uri • Cum puteti ajuta factiunea : Sa merg la kill si sa-mi ajut colegii. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 3+,la mine au trecut tezele • Nick-uri anterioare : • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : RiScX s-a nascut in orasul Los Santos.Locuia impreuna cu familia sa intr-o casa modesta din Dilmore.Parintii sai faceau parte din Departamentul de Politie Los Santos ,iar acestia doreau sa-i calce pe urme cand o sa creasca mare.Dominic a avut o copilarie normala , asta pana la varsta de 15 ani cand intr-o zi primeste o veste:in urma unui schimb de focuri parintii sai fusese impuscati.Tatal sau supravietuieste,mama lui intra in coma, iar in scurt timp moare.Dupa acest incident aceste este nehotarat , neavand idee ce sa faca .Tatal sau ii recomanda sa-si termine studiile iar apoi sa isi inceapa cariera in Politie.Refuza total si fuge de acasa.Pleaca in Las Venturas.Dupa cateva saptamani isi gaseste de lucru la un cazino.Se descurca bine cu noul sau loc de munca,Intrand in anturajul mafiotilor si ai oamenilor bogati care frecventau cazinoul unde lucra afla de celebra organizare Mafia ,iar in scurt timp isi depune CV'u pentru aceasta. Informatii din viata reala : • Nume: Trofin Valentin • Varsta reala: 12 • Oras : Piatra Neamt
Vicentzo Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 RiScX-respins(doar ce ai fost respins,si tu deja aplici iar?,o aplicatie la 3 zile)
Ca7aLiN96 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 • Nick : CaTa96 • Level : 7 • Poza cu stats : View post on imgur.com • Factiunile + rank-urile precedente : SMURD-rank 2 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Pentru ca vreau sa intru in ceva mai bun. • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Deoarece imi place foarte mult factiunea. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Cu omoruri, trafic de droguri, de arme etc. • Cum puteti ajuta factiunea : Prin participarea la toata activitatea factiunii. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 14:00 - 23:00 zilnic, si weekend 11:00-24:00 • Nick-uri anterioare : - • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : CaTa96 s-a nascut intr-un sat mic din apropierea orasului Las Venturas .Facea parte dintr-o familie modesta .Mama sa era bolnava, si ca sa traiasca ii trebuia o operatie foarte scumpa, iar tatal sau era sofer pe tir. Pe zi ce trecea mama se agrava tot mai mult, iar tata din cauza lipsa salariului mic ca sofer pe tir a decis sa se bage intr-o mafie pentru a face trafic de arme ca sa isi faca bani. La varsta de 14 ani intr-o dimineata, tatal la luat pe CaTa96 ca sa il duca la scoala. Ajuns acasa de la scoala CaTa96 primeste o veste foarte groasnica, tatal a fost impuscat in cap de catre Triads iar mama murise de boala. CaTa96 nu mai stia ce sa faca, si a decis ca sa isi puna capat zilelor, dar un mafiot din echipa tatalui sau a intervenit in ultima secunda si l-a luat si i-a explicat ca viata merge inainte, si nu mai are ce sa faca. Asa ca i-a propus ca sa intre si el in mafia ca sa se razbune pe cei care i-au omorat tatal. Informatii din viata reala : • Nume: Catalin • Varsta reala: 16 • Oras : Marghita, judetul Bihor.
FlorinDragomir Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracter : • Nick : FlorinDragomir • Level : 7 • Poza cu stats : aici • Factiunile + rank-urile precedente : Consilier rank 2 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Consilier, am parasit-o deoarece vreau sa intru in The Mafia • Link catre demisie : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=415159&pid=6358658&st=350&#entry6358658 • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru ca vreau sa fac parte dintr-o factiune mai buna,serioasa si imi place • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : crime droguri arme ilegalitate • Cum puteti ajuta factiunea : activitatea mea la war-uri, kill-uri, sa particip la toate activitatile factiuni • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : nu • In ce interval orar jucati : Luni-Vineri 10:00-13:00, 20:00-01:00 • Nick-uri anterioare : - • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : FlorinDragomir s-a nascut in orasul Los Santos. Un tip dur dar sociabil,care stie ca respectul nu se cere,respectul se castiga.Capabil sa isi faca dreptate singur atunci cand legea nu il ajuta.O fire competitiva,ambitios.Nu renunta atunci cand totul se intoarce impotriva lui.A fost adoptat si crescut intr-o familie iubitoare dar saraca.Lipsa banilor la impins la lucruri ilegale ca furt si droguri,lucruri care din nou l-au indepartat de familie.Ajuns pe strada anturajul a jucat un rol esential in educatia lui avand influente atat pozitive cat si negative.A devenit agresiv si in acelasi timp hotarat,din acel moment ne lasand nimic sa ii stea in cale pentru asi atinge scopul.Dupa ceva timp FlorinDragomir demisioneaza de la primarie si isi doreste sa se alature mafiei The Mafia pentru a putea ucide rivalii acestora. Informatii din viata reala : • Nume: Florin • Varsta reala: 21 • Oras : Bucuresti
Guest valentyn01 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Model aplicatie: Informatii despre caracter : • Nick : Erader • Level : 9 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : Smurd(2),SFR(2),DNB(1),The Mafia(1),UST • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : M-am plictisit • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Deoarece am mai fost si mia placut,dar am iesit din The Mafia din cauza unor probleme personale • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : arme,droguri,kill-uri • Cum puteti ajuta factiunea : sa merg la kill • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : nu • In ce interval orar jucati : 14:00 - 20:00 • Nick-uri anterioare : • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) :Erader s-a nascut in orasul Los Santos.Locuia impreuna cu familia sa intr-o casa modesta din Dilmore.Parintii sai faceau parte din Departamentul de Politie Los Santos ,iar acestia doreau sa-i calce pe urme cand o sa creasca mare.Erader a avut o copilarie normala , asta pana la varsta de 15 ani cand intr-o zi primeste o veste:in urma unui schimb de focuri parintii sai fusese impuscati.Tatal sau supravietuieste,mama lui intra in coma, iar in scurt timp moare.Dupa acest incident aceste este nehotarat , neavand idee ce sa faca .Tatal sau ii recomanda sa-si termine studiile iar apoi sa isi inceapa cariera in Politie.Refuza total si fuge de acasa.Pleaca in Las Venturas.Dupa cateva saptamani isi gaseste de lucru la un cazino.Se descurca bine cu noul sau loc de munca,Intrand in anturajul mafiotilor si ai oamenilor bogati care frecventau cazinoul unde lucra afla de celebra organizare Mafia ,iar in scurt timp isi depune CV'u pentru aceasta. Informatii din viata reala : • Nume: Armanu • Varsta reala: 12 • Oras : Iasi
Vicentzo Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Erader-repins(ai mai avut o sansa la mafia si nu ai profitat de ea,poate pe viitor vei mai avea 1) #ps: de ce la ultima ta aplicatie aveai 16 ani si acum ai 12 ani? :)) #nu necesita raspuns
KasKoBombardieru Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracter : • Nick :KasKo • Level :12 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente :pai grove rank 2,school instructor rank 1,national guard rank 2,themafia rank 2 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :National guard am avut pc stricat si am stat inactiv • Link catre demisie :- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :imi place mult • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :pai cu afaceri cu materiale/omoruri • Cum puteti ajuta factiunea :sunt foarte bun in orice arma • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :nu • In ce interval orar jucati :pai de dimineata intre 9:00-11:00 si seara intre 19:00-01:00 • Nick-uri anterioare :nici unu • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) :KasKo sa nascut in orasul Las Venturas,Tatal sau era membru The mafia iar mama lui Casnica,Intr-o zi cand KasKo dormea ei sau dus sa i cumpere un cadou din orasul Los Santos,Ajung acolo Grovi si The Triads il astepta,mama si tatal lui kasko au fost omorati de catre grovi si the triads,De atunci KasKo a promis ca se va razbuna pe cei care iau omorat parinti,El a crescut in grija la parinti pana la 21 de ani si a hotarat sa aplice pentru Mafia sa ii raspunde pe parinti s-ai Informatii din viata reala : • Nume:Valentin • Varsta reala:16 • Oras :Urziceni
Vicentzo Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 KasKo-respins(esti inactiv,nu prea te-am mai vazut pe server)
KasKoBombardieru Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 KasKo-respins(esti inactiv,nu prea te-am mai vazut pe server) Am avut PC stricat ce sa fac dar acum am revenit ;)
Vicentzo Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Vreau sa te vad ca activezi,poate o sa-ti dau o sansa. #puteai sa-mi dai Pm,nu sa postezi aici
George Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Informatii despre caracter : • Nick :George_Tone • Level :7 • Poza cu stats : http://postimage.org/image/5xuh17zsz/ • Factiunile + rank-urile precedente :Smurd rank 1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :ma plictiseam si am vrut sa incerc ceva nou. • Link catre demisie :- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :imi place mult • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :pai cu afaceri cu materiale si killuri inamici, • Cum puteti ajuta factiunea :la war-uri,si multe altele. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :nu • In ce interval orar jucati :in timpul saptamani de la 17:00-22:00,weekend 9:00-13:00 dimineata si 18:00-23:00 seara • Nick-uri anterioare :nici unu • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) :Intr-o zi frumoasa de primavara, la spitalul din Los Santos s-a nascut un baiat pe nume George_Tone, parintii lui nu erau foarte bogati, tatal lui era camionagiu, iar mama lui lucra ca taximetrista. La varsta de 15 ani,aplecat sa munceasca ca vanzator de ziare pentru asi ajuta familia. In timp ce lucra a auzit o veste soc afland ca mama lui a murit intrun accident grav. El a fost trimis de tatal sau la bunici sai unde a stat o perioada de timp, pana cand si-a facut noi tovarasi cu care sa socializeze in cartier . Prietenii lui erau niste golani, care se ocupau cu prostitutia, cu droguri si arme.El a decis ca trebuie ii ajute pe ei, pentru un ban in plus. Dupa o perioada de timp si tatal sau a murit inecat . El a jurat dupa moartea tatalui sau ca nu se va mai implica in afaceri necurate.Dar si-a incalcat promisiunea vrand sa continue cu prieteni sai din the mafia. Informatii din viata reala : • Nume:George • Varsta reala:16 • Oras :Bucuresti
Guest Valentin Trofin Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Model aplicatie: Informatii despre caracter : • Nick : RiScX • Level : 10 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : Mayor,Smurd,National Guard • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : M-am plictisit • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Deoarece este o factiune unita cu un lider care stie sa mentina o asemenea factiune. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Arme,droguri,kil-uri • Cum puteti ajuta factiunea : Sa merg la kill si sa-mi ajut colegii. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 3+,la mine au trecut tezele • Nick-uri anterioare : • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : RiScX s-a nascut in orasul Los Santos.Locuia impreuna cu familia sa intr-o casa modesta din Dilmore.Parintii sai faceau parte din Departamentul de Politie Los Santos ,iar acestia doreau sa-i calce pe urme cand o sa creasca mare.Dominic a avut o copilarie normala , asta pana la varsta de 15 ani cand intr-o zi primeste o veste:in urma unui schimb de focuri parintii sai fusese impuscati.Tatal sau supravietuieste,mama lui intra in coma, iar in scurt timp moare.Dupa acest incident aceste este nehotarat , neavand idee ce sa faca .Tatal sau ii recomanda sa-si termine studiile iar apoi sa isi inceapa cariera in Politie.Refuza total si fuge de acasa.Pleaca in Las Venturas.Dupa cateva saptamani isi gaseste de lucru la un cazino.Se descurca bine cu noul sau loc de munca,Intrand in anturajul mafiotilor si ai oamenilor bogati care frecventau cazinoul unde lucra afla de celebra organizare Mafia ,iar in scurt timp isi depune CV'u pentru aceasta. Informatii din viata reala : • Nume: Trofin Valentin • Varsta reala: 12 • Oras : Piatra Neamt
Vicentzo Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 RiScX-respins ( nu cred ca esti pregatit pentru o Mafie)
Apocalyptos Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 • Nick : SouljaBoy • Level :8 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : --- • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : • Link catre demisie :- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : O factiune bine organizata si unita • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Materiale , waruri , taxe de protectie , droguri • Cum puteti ajuta factiunea : Cu materiale , droguri , arme • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : depinde pot juca de la 2 la 5 de la 7-10,11 • Nick-uri anterioare : -- • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : SouljaBoy s-a nascut in orasul Los Santos. Parintii lui erau niste oameni de afaceri ce detineau un lant de magazine in mai multe orase din statul San Andreas. La varsta de 18 ani, SouljaBoy si-a pierdut parintii, fiind ucisi de o mafie ce ii cerea parintilor sai bani pentru magazinele detinute. A decis sa se angajeze ca membru al Departamentului de Investigatii , insa niciodata nu reusea sa ii incrimineze pe membrii The Triads, neexistand dovezi concrete ca ei i-au ucis parintii. Dupa ceva timp SouljaBoy demisioneaza si doreste sa se alature mafiei The Mafia pentru a putea ucide rivalii acestora, mafiotii care i-au ucis parintii .. • Varsta reala: 17 • Oras : Rm.Valcea
Guest Ionut Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 • Nick : Ionut • Level : 39 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/12/samp021xz.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : Police Departament(5),National Guard(6),Da Nang Boys(6) si iar PD(3),LSV(1) • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Avea 20 de membri si toti erau inactivi jucam singur+lider slab. • Link catre demisie :- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Nu am fost niciodata in mafia si vreau sa intru sa facem legea in orase. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Trafic de arme si droguri+waruri. • Cum puteti ajuta factiunea : Cu talent:P. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : joc cand pot.. • Nick-uri anterioare : Ionut1 cu mult inainte de wipe. • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte): Ionut s-a nascut in San Fiero,la inceput el avea o familie saraca si a fost nevoit de mic sa isi ajute parintii,el a fost taximetrist si a castigat bani ca sa isi intretina parintii si pe el,dupa aceea Florin a vazut ca Ionut stie bine sa traga si l-a rugat sa i se alature in gangul Los Santos Vagos,Ionut a acceptat si a facut multi bani cu traficul armelor si drogurilor,dar si dusmani,dupa ce Florin a renuntat si Ionut a iesit din Los Santos Vagos si a intrat in Hitman Agenty,acolo avea multi prieteni cu care s-a inteles foarte bine dar un prieten l-a tradat si a fost demis,el a intrat in Police Departament unde a stat o perioada foarte lunga,timpul a trecut si Ionut a fost promovat ca General al Armatei.A trecut mult timp si Ionut dorea sa devina un mafiot,a fost mutat ca lider la Da Nang Boys,acolo se plictisea si mai rau ca rivali stateau numai in baza si faceam non-fp non-stop si a decis sa isi dea demisia si sa intre in The Mafia. Informatii din viata reala : • Nume: Nae Ionut (Zis seful vostru) • Varsta reala: 16 • Oras : Gaesti
adyady2 Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Nick : Tone_George • Level :7 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : Smurd rank 1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Vreu sa incerc si altceva • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Imi place factiunea , iar liderii sunt foarte capabili • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : drugs arme si war-uri • Cum puteti ajuta factiunea : Participand la war-uri si facand arme. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 4-5 ore • Nick-uri anterioare : - • Biografie (minim 100 de cuvinte): :George s-a nascut in orasul Los Santos ducea o viata normala si linistita intr-o zona periferica a orasului,dar totul se sfarseste la varsta de 9 ani cand acesta afla ca tatal lui a decedat intr-un accident rutier. George a inceput sa duca o viata din ce in ce mai grea alaturi de mama sa,ea nu reusea sa castige destui bani pentru a avea grija de amandoi si era nevoita sa se imprumute.A reusit sa o mai duca din imprumuturi in imprumuturi inca vreo 4 ani cand mama sa a fost ucisa cu bestialitate pentru ca nu a reusit sa achite un imprumut.Astfel,george a ramas singur si neajutorat.Acesta a fost dat afara din casa parintilor si a fost nevoit sa se descurce singur.Acesta a reusit sa se angajeze pe la varsta de 18 ani unde s-a imprietenit cu foarte multi.Intr-o zi,un prieten ii propune daca vrea sa intre in mafie sa dea ajutor,iar george accepta si se hotaraste sa-si depuna aplicatia pentru factiune. Informatii din viata reala : • Nume: Adrian • Varsta reala:17 • Oras : Bacau