2dor Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Informatii despre caracter : • Nick : Tudor_Cernat • Level : 11 • Poza cu stats : /stats • Factiunile + rank-urile precedente : Hitman (1) PD (1) Grove (1) Ballas (1) • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : - • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Sa ajut The Mafia sa domine populatia oraselor din joc. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Diverse afaceri si actiuni de natura ilegala pentru atingerea opulentei si castigarea respectului variind de la procurare si trafic de arme, droguri, taxe de protectie, ucideri si inselatorii. • Cum puteti ajuta factiunea : Prin efort si intelect inchegate cu o buna reatie si comunicare cu factiunea. • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu. • In ce interval orar jucati : Timpul liber este foarte variat. In general cel mai des joc seara. • Nick-uri anterioare : - • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : Tudor Cernat s-a nascut in anul 1989 la maternitatea din marele oras Las Venturas . Tudor facea parte dintr-o familie destul de renumita cu un statut puternic , tatal sau era un mare om de afaceri venit din San Fierro , mama sa era un medic foarte bun pe vremea aceea . Cand Tudor a facut 18 ani , parintii lui au fost nevoiti sa se mute din oras si sa lase totul pe mana acestuia , acesta a cazut intr-o depresie scurta , a inteles faptul ca timpul nu poate fi dat inapoi si a continuat sa conduca toate afacerile mostenite din familie . La varsta de 20 de ani acesta hotaraste ca are destule cat sa-i ajunga pentru inca trei generatii , hotarand sa se mute in orasul Los Santos . A mai trecut un an .. foarte repede , acesta locuind de ceva timp in orasul Los Santos se simte nevoit sa mearga inapoi acasa determinat sa isi inceapa o noua aventura acolo unde regulile nu se aplica, printre criminali. Informatii din viata reala : • Nume: Tudor Cernat • Varsta reala: 22 • Oras : Bãicoi
Old_Man Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 ooo ce onoare, dragut din partea ta sa te alaturi celei mai buni. te asteptam cu drag .. adica sa vedem ce zice sefu` :P
Sergiu Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 • Nick : shifT_ • Level : 17 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : SMURD(3), DNB(4), Grove(3). • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Ban 14 zile. • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Cea mai puternica mafie si membri capabili. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Drugs/ Mats. • Cum puteti ajuta factiunea : In momentul asta nu prea pot, mai incolo poate-mi vin idei :-?? • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu. • In ce interval orar jucati : Dimineata 9 - 13 , Seara 21 - 1. • Nick-uri anterioare : sHifT. • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : Zozo s-a nascut in orasul Las Venturas .De mic a avut o inclinatie spre medicina a terminat scoala in anul 1999 si a inceput facultatea de medicina.Dupa ce a teminat facultatea a intrat in medics si a stat acolo timp de 2 ani .Dupa acesti 2 ani el a iesit din medics deoarece vroia sa incerce ceva nou si a intrat in Police Department cu ajutorul bunului sau prieten fantoma.Fantoma a iesit la randul lui din PD si sa alaturat hitman.El mi-a povestit ca era foarte interesant sa fii un asasin platit mult sange arme si toate cele dar Zozo nu avea de cand sa iasa din PD foarte curand.Intr'o zi a fost trimis intr'o misiune cu Bic si cu Star_kidd amandoi colegi cu el din PD.Acea misiune consta in prinderea in fapt a 2 mari infractori adica SpiCuL si MrSicilliano.Cand am ajuns acolo SpiCuL care era frate cu Zozo a ridicat mainile dar Star_kidd si cu Bic au inceput sa traga si l-au omorat.Atunci Zozo cand a vazut ca fratele lui sa prabusit la pamant a inceput sa traga in Bic si Star_kidd si i-a ranit grav pe amandoi .Din aceasta cauza el a fost demis din PD si a intrat in hitman cu gandul sa se razbune pe cei doi.Cu timpul a inceput sa se obisnuiasca cu viata de hitman si a ramas acolo timp de un an.Dar vazand ca nu sunt contracte pe Bic sau Star_kidd a iesit din hitman deoarece el inca vroia sa se razbune si intra in Ballas unde stia ca poate ataca pe cn vrea el cand vrea el .La omorat pe Star_kidd dar pe bic tot nu reusea deoarece tot timpul fugea si odata nu a fugit dar de fapt era o capcana care au intinso cei din PD.El a fost ranit grav in acea lupta cu Bic si inca 5 colegi de-ai lui si a fost dus la spital in coma.Dupa acea coma de 2 saptamani el nu mai era in gangul Ballas si stiind ca nu poate sa se razbune pe Bic a intrat in News reporter dar nu a stat foarte mult deoarece nu era prea palpitanta viata de reporter si a intrat NG unde a stat timp de 3 ani in care sa simtit foarte bine dar in inima lui cand il vedea pe bic pe strada ii venea sa il atace dar regulamentul nu ii permitea.Pana cand intr'o zi sa umplut paharul si a iesit din NG.La cautat pe bic peste tot dar nu la gasit si sa gandit in mafia The Triads ca sa ajunga un mare mafiot si sa il gaseasca pe Bic.Dupa cca 3 luni in care a facut parte din The Triads a vazut ca Bic a murit.Nu avand de ce sa mai stea in The Triads acesta isi da demisia si aplica la Hitman Agency pentru a'si termina treaba inceputa aici.Dupa o lunga perioada petrecuta in Hitman Agency contractele iau intrat in sange lui Zozo dar din pacate el a fost demis din cauza unei greseli foarte mari.El a intrat in Police Departament unde a rezistat doar 1 saptamana deoarece cum am spus si m-ai sus Zozo nu putea fi decat membru Hitman Agency,si-a dat demisia din PD si a aplicat Hitman Agency din nou in speranta ca leaderul actual Hitman Agency,kidzeen,il v-a ierta pentru greselile din trecut si ii v-a oferi o a doua sansa.(a treia ). Zozo a primit acea sansa pe care si-a dorit-o si a folosit-o cat de bine a stiut el pana intr-o zi cand a urcat in Comet si pe cer a vazut un elicopter Apache condus de SoulSeeker nu maestru in utilizarea armelor de distrugere in masa , pana sa isi dea seama Soul deja lansase 2 rachete care se indreptau spre Zozo cu o viteza uimitoare . Peste 1 saptamana Zozo se trezeste in Spitalul din LS fara sa stie ce s-a intamplat cu el , cine este si unde se afla el. Dupa cateve luni de terapie la Spital el a inceput sa isi aminteasca ca a fost gangster si s-a intors unde credea el ca ii este locul.Apoi simtea ca ceva nu e in regula si atunci si-a dat seama ca inainte de accident el fusese si membru PD si a aplicat dar din nou , dupa o vreme petrecuta de partea legii el isi aminteste ca tine-a un Sniper in mana si a apasat pe tragaci glontul nimerind fix in capul lui Bl@ck , mana dreapta al lui SoulSeeker si atunci si-a amintit tot ce se intamplase. El era Hitman si in schimbul unei sume de bani l-a omorat pe Bl@ck iar Soul a cautat razbunare , acum era randul lui . Acum el se gandeste sa aplice din nou Hitman sa revina unde ii este locul dar sa se razbune si pe SoulSeeker.Intr-o situatie similara ma aflam eu SpiCuL , fratele lui Zozo. Desi el credea ca am murit in acea actiune PD eu defapt am fost doar grav ranit si mi-am pierdut memoria si o lunga perioada de timp am stat internat in spital din cauza ranilor si pierderii memoriei.Dupa un timp am fost externat , desi nu stiam cine sunt am incercat sa imi creez o noua identitate , sHifT_ si nu stiu exact din ce motiv gang-ul Grove Street m-a atras din primul moment , probabil am mai fost membru inainte de pierderea memoriei.A incercat sa ajunga la leader-ul Grove Street dar nu a avut nici o sansa deoarece el era unul din cei mai periculosi mafioti din tot LS-ul si pentru a fi mereu cu un pas inaintea celor din fortele de ordine isi acoperea foarte bine urmele iar sHifT_ a renuntat la ambitia de a fi membru Grove Street.Desi el nu stia unul din doctorii care l-au ingrijit atunci era MrDexter care intre timp devenise leader DNB.Intalninduse din intamplare cu el pe strada , amandoi au fost foarte surprinsi , MrDexter cand l-a vazut i-a facut o propunere , aceea de a fi membru DNB.La inceput el nu a putut sa se implice cu adevarat in alianta celor din DNB dar dupa ce a luat un rank mai mare , odata cu el si responsabilitate mai mare si incredere mai multa acordata de catre leader , asa a aflat el ca DNB era in alianta cu The Triads si spre uimirea lui Grove Street.Acum era si el ceva mai cunoscut si cu ajutorul unor relatii pe care le avea prin Grove Street a ajuns la Snoop si dupa ce a vorbit cu el despre intrarea lui in Grove a iesit din DNB si vrea sa dea testele cu Snoop pentru a fi in sfarsit membru Grove Street Families. El a ajuns cu rank 3 a fost demis pentru inactivitate si acum vrea sa intre in The mafia. Informatii din viata reala : • Nume: Bledea Sergiu - Andrei • Varsta reala: 13 • Oras : Tg. Neamt
minu77 Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Informatii despre caracter : • Nick : minu csn • Level : 24 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/831/samp010mbj.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : Triade (2) , Hitman (3), SFR (1) , UST (1), NG (3), PD (1) • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : PD , m-a deranjat lipsa de respect intre departamente. • Link catre demisie : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408471&st=125 • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Imi place organizarea. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :Cu procurarea armelor si a drogurilor • Cum puteti ajuta factiunea :Nu cred ca o pot ajuta prea mult dar mi-ar placea sa fac parte din ea • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : 10:30 pana la 23:00 • Nick-uri anterioare :- • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : minu, s-a nascut intr-o familie saraca la marginea LS-ului. Intr-o buna zi, el cu un bun prieten s-au decis sa faca trafic de droguri. S-au apucat. Nu dupa mult timp i-a prins si politia, minu a scapat iar prietenul lui a intrat la puscarie. minu a crescut si si-a dat seama ca nu e bine ce-a facut. El s-a alaturat fortelor de ordine. El vrea din nou sa se faca '' badboy '' . Informatii din viata reala : • Nume: Cosmin • Varsta reala: 15 • Oras : Dr.Tr.Severin
.sKaNNer. Posted December 28, 2011 Posted December 28, 2011 Informatii despre caracter : • Nick : Moozy • Level : 8 • Poza cu stats : http://postimage.org/image/ij5p46pyf/ • Factiunile + rank-urile precedente : Consilier Rank 3 / Medic rank 4 / • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Medic, am primit cadou de craciun 5 level up si am vrut sa incerc o alta factiune :D si am ales The Mafia • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Imi place cum e organizata , imi place ca e unita • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Trafic de Arme si Droguri ! • Cum puteti ajuta factiunea : Prin sacrificiu, o so ajut cum pot ! • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Dimineata si Seara • Nick-uri anterioare :- • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : Moozy sa nascut in Los Santos in anul 1995. El mai avea si un var indepartat care era membru The Mafia. Moozy tinea mult la acesta si isi dorea sa devina la randul sau un membru al acestei factiuni. Intr-o zi el state cu prietenii sai afara iar unul dintre acestia ia spus ca varul sau a fost atacat de membri The triads si era la spital intr-o stare foarte grava. Dar cu ajutorul unor doctori foarte buni acesta a scapat cu viata. Atunci Meleagru a hotarat sa isi ajute varul sa se razbune pe membri triads si sa roage liderul The Mafia sa il primeasca printre ei. Informatii din viata reala : • Nume: Daniel • Varsta reala: 16 • Oras : Iasi # Am postat pentru un prieten deoarece are suspend 5 zile !
karakateka Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Informatii despre caracter : • Nick : karakateka • Level : 7 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : Politiceni rank 3 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Politiceni, plictiseala • Link catre demisie : N/A • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Imi place foarte mult • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : tot ce tine de Mafie • Cum puteti ajuta factiunea : cu tot ce pot arme/droguri/omor/activitate • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : dimineata/seara • Nick-uri anterioare : N/A • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : karakateka s-a nascut in orasul San Fiero . Acesta locuia impreuna cu fratele lui si parintii lui adoptivi intr-o casa din zona portului , deoarece era o famile foarte karakateka, a fost nevoit inca de varsta frageda de 14 ani cand alti copii de varsta lui mergeau la scoala el sa se ocupe de furturi de masini impreuna cu fratele sau mai mare. La varsta de 18 ani acesta si-a luat inima in dinti si a plecat cu o masina care o furase inspre orasul Las Venturas acesta inoata raul dintre San Fiero si Las Venturas si acesta observa pe un stalp numele The Mafia , karakateka se hotaraste sa depuna o aplicatie la The Mafia sperand sa aiba o viata mai fericita . Informatii din viata reala : • Nume: Gabriel • Varsta reala: 17 • Oras : Calarasi
Guest Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 Informatii despre caracter : • Nick :Maryca • Level :8 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/11/samp022smp.png/ • Factiunile + rank-urile precedente :PD (r2) , DNB(r1) , Ballas(r1) . • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :Am lipsit de la o sedinta si nu ma mai simteam ca acasa • Link catre demisie : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408520&st=250 • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :Sunt cei mai buni • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :Arme,droguri si kill • Cum puteti ajuta factiunea :Sa omor rivalii,sa vand arme, sa donez bani si cam atat... • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :Nu • In ce interval orar jucati :12:00 - 00:00 • Nick-uri anterioare :axelutz • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) :Maryca s-a nascut in orasul Los Santos.Locuia impreuna cu familia sa intr-o casa modesta din Dilmore.Parintii sai faceau parte din Departamentul de Politie Los Santos ,iar acestia doreau sa-i calce pe urme cand o sa creasca mare.El a avut o copilarie normala , asta pana la varsta de 15 ani cand intr-o zi primeste o veste:in urma unui schimb de focuri parintii sai fusese impuscati.Tatal sau supravietuieste,mama lui intra in coma, iar in scurt timp moare.Dupa acest incident aceste este nehotarat , neavand idee ce sa faca .Tatal sau ii recomanda sa-si termine studiile iar apoi sa isi inceapa cariera in Politie.Acepta totul dar apoi fuge de acasa.Pleaca in Las Venturas.Dupa cateva saptamani isi gaseste de lucru la un cazino.Se descurca bine cu noul sau loc de munca,Intrand in anturajul mafiotilor si ai oamenilor bogati care frecventau cazinoul unde lucra afla de celebra organizare Mafia ,iar in scurt timp isi depune CV'u pentru aceasta. Informatii din viata reala : • Nume:Oprisan Alexandru Mihai • Varsta reala:18 ani • Oras :Otopeni
Guest ***KALU*** Posted December 29, 2011 Posted December 29, 2011 • Nick :SuSanu • Level :7 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente :SMURD rank 3 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :Am vrut sa intru intr-o mafie • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii :Pt.ca este o factiune serioasa • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :se bate cu rivelii si cu traficul de arme si de droguri • Cum puteti ajuta factiunea :Inpuscand cati mai multi rivali • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :nu • In ce interval orar jucati :14:00-18:00 • Nick-uri anterioare :- • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : SuSanu s-a nascut la spitalul din Los Santos.Provine dintr-o familie foarte saraca si amarata.Tatal sau are camionagiu iar mama sa era asistenta.La varsta de 16 ani SuSanu a terminat liceul si irma sa se angajeze la o institutie ca sa castige niste banuti.La varsta de 28 ani SuSanu se inscrie ca si consilier la primarie a stat cam o saptamana si dupaaccea primarul la demisionat pt. ca nu mai trecea pe la servici.La varsta de 20 de ani SuSanu intra in SMURD ca sa ajute oameni care mai au putin de trait.Se intelegea bine cu liderul si cu toti colegi si era un om foarte darnic.A demisionat si din SMURD pt. a infra in The Mafia ca sa se razbune pe unele gang-uri care il tot omorau cand era in Smurd.. Informatii din viata reala : • Nume:Tudor Mihai Cristian • Varsta reala:21 • Oras : Targoviste,Dambovita.
Fonz Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 • Nick : StefaNN • Level :9 • Poza cu stats : My Stats • Factiunile + rank-urile precedente : F.B.I-1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti :Am vrut sa incerc altceva • Link catre demisie : • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Este o factiune bine organizata cu membrii si lideri capabili. • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :Killuri,waruri,mats,drugs etc. • Cum puteti ajuta factiunea : Prin activtatea mea • Ati avut altercatii cu membrii actuali? :nu • In ce interval orar jucati : nu am un interval exact • Nick-uri anterioare : Panait. si Costyn90 • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : StefaNN sa nascut in urma cu 14 la periferia orasului Los Santos.Familia lui nu era nici bogata nici saraca,dar se iubeau si asta ii tinea in viata.Tatal lui lucra in constructii,iar mama lui era vanzatoare la un minimarket. Acesta isi iubea tatal nespus de mult si ii placeau foarte mult filmele cu Mafia Rusa.Intro zi cand venea de la scoala impreuna cu parintii sai dintr`o data sau auzit doua focuri de arma,iar parintii lui au cazut la pamant.Acesta a realizat ka urma sa traga si in el si a fugit imediat. Trecu`se o luna de la moartea parintilor lui,iar StefaNN se schimbase.Acesta a decis sa afle cine ia omorat parintii si a inceput sa investigheze.A aflat ca si in orasul lui existau doua aliante.A aflat ca cei doi membri The Triads iau ucis parintii,si atunci a alfat de The Mafia. Niste mafioti rusii stabiliti in Las Venturas care erau dusmanul de moarte al Triadelor. A depus un CV la Mafia,iar acum asteapta raspunsul liderului. Informatii din viata reala : • Nume: Panait Costin • Varsta reala:14 • Oras : Ploiesti
HOKAGE Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 Informatii despre caracter : • Nick : K0sty • Level : 24 • Poza cu stats : http://imageshack.us/photo/my-images/687/samp169pg.png/ • Factiunile + rank-urile precedente : NG 3 , Ballas 1 , The Triads 1 , Da Nang Baoys 1 , UST 1 , F.B.I 1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : am fost demis . • Link catre demisie : -/- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Pentru a ma distra si a-mi face noi prieteni . • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Droguri si materiale si uciderea rivalilor , politistilor . • Cum puteti ajuta factiunea : O pot ajuta cu materiale sau cu drugs , si m-ai ales cu ajutorul muncii in echipa . • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu . • In ce interval orar jucati : in weekend si timpul liber . • Nick-uri anterioare : -/- • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : K0sty s-a nascut in orasul Los Santos.Locuia impreuna cu familia sa intr-o casa modesta din Dilmore.Parintii sai faceau parte din Departamentul de Politie Los Santos ,iar acestia doreau sa-i calce pe urme cand o sa creasca mare.K0sty a avut o copilarie normala , asta pana la varsta de 15 ani cand intr-o zi primeste o veste:in urma unui schimb de focuri parintii sai fusese impuscati.Tatal sau supravietuieste,mama lui intra in coma, iar in scurt timp moare.Dupa acest incident aceste este nehotarat , neavand idee ce sa faca .Tatal sau ii recomanda sa-si termine studiile iar apoi sa isi inceapa cariera in Politie.Refuza total si fuge de acasa.Pleaca in Las Venturas.Dupa cateva saptamani isi gaseste de lucru la un cazino.Se descurca bine cu noul sau loc de munca,Intrand in anturajul mafiotilor si ai oamenilor bogati care frecventau cazinoul unde lucra afla de celebra organizare Mafia ,iar in scurt timp isi depune CV'u pentru aceasta. Informatii din viata reala : • Nume: Costin Banioti • Varsta reala: 21 • Oras : Cosntanta
daimon Posted December 30, 2011 Posted December 30, 2011 • Nick : Derrek • Level : 18 • Poza cu stats : View post on imgur.com • Factiunile + rank-urile precedente : Mafia 3 . Hitman 4 Grove 2 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : lider inactiv • Link catre demisie : - • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Aici m-am simtit cel mai bine si vreau sa fiu iar alauri de voi • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune : Droguri,materiale,uciderea rivalilor,trafic de arme,femei :> • Cum puteti ajuta factiunea : Voi incerca sa o ajut cu experienta si cu munca in echipa • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nuu • In ce interval orar jucati : 8-12 / 19-21 • Nick-uri anterioare : ToxiC • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : Derrek s-a nascut in LV ,tatal sau era Capul mafiei.Mama sa a era contabila,din pacate a fost omorata de cei din Triade intr-un razboi dintre mafii.Tatal sau a incercat sa isi razbune familia,fara succes.Intr-un razboi a murit si el impuscat.In acest timp Derrek il vizita la spital in fiecare zi.Dorinta lui Derrek este sa isi razbune familia,intrand in Mafia pentru a-i calca pe urme tatalui sau.Derrek isi va da viata pentru aceasta factiune,ar ucide pentru noua sa familie! Informatii din viata reala : • Nume: Serban Andrei • Varsta reala: 15 • Oras : Bucuresti
FALLEN Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 Informatii despre caracter : • Nick : The StaR • Level : 31 • Poza cu stats : • Factiunile + rank-urile precedente : NG-Rank 2, FBI-Rank 2, PD-Rank 3, PD-rank 1 • Ultima factiune si motivul care v-a determinat s-o parasiti : Am fost demis • Link catre demisie : --- • De ce doriti sa va alaturati acestei mafii : Sa omor rivalii • Cu ce considerati ca se ocupa aceasta factiune :Trafic de arme,droguri, • Cum puteti ajuta factiunea : Respect si munca in echipa • Ati avut altercatii cu membrii actuali? : Nu • In ce interval orar jucati : Cand am timp • Nick-uri anterioare : Nici unul • Biografia caracterului (minim 100 cuvinte) : The StaR sa nascut langa orasul Los Santos intrun sat mic numit Dillimore.The StaR a fost singur la parinti pana la varsta de 25 de ani cand tatal lui Adrian si mama lui Andreea au fost ucisi intr-un schimb de focuri intrun magazin numit "Binco" ucisi de cei din The Triads.De atunci The StaR isi doreste cu tot sufletul sa se razbune pe cei din The Triads,pentru acest lucru ar face orice,acum vrea sa se alature celor din The Mafia fiind rivali celor din The Triads si sperand ca colegi sal ajute sa-si razbune familia. Informatii din viata reala : • Nume: Giani • Varsta reala: 16 ani • Oras : Bucuresti
DeejayR8 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) acceptat pt teste The Mafia nu mai recruteaza momentan! Edited January 1, 2012 by Deejayk8
DeejayR8 Posted January 1, 2012 Posted January 1, 2012 (edited) The Mafia mai recruteaza 4 persoane. Edited January 2, 2012 by Deejayk8