Jump to content
lego_kid

Discutii La Cosa Nostra

Recommended Posts

Posted

Rank 4 - 5 dormiti ? Vreau sa vad antrenamente doar de aia aveti rank mare nu doar ca sa fiti pe lista de membri, deci de acum fiecare rank 4-5 este obligat la minim un antrenament pe saptamana altfel aveti rank down si o sa primeasca altii care sunt in stare sa organizeze un antrenament rank mare. Marti la sedinta vom stabili o zi pentru fiecare in care sa va organizati antrenamentele pana atunci stabiliti voi.

Cum sa le faci event, cand ei vin 3-4 la event si nici aia care vin nu asculta ce le spui. :violent: :angry1:

Posted

Rank 4 - 5 dormiti ? Vreau sa vad antrenamente doar de aia aveti rank mare nu doar ca sa fiti pe lista de membri, deci de acum fiecare rank 4-5 este obligat la minim un antrenament pe saptamana altfel aveti rank down si o sa primeasca altii care sunt in stare sa organizeze un antrenament rank mare. Marti la sedinta vom stabili o zi pentru fiecare in care sa va organizati antrenamentele pana atunci stabiliti voi.

Cum sa le faci event, cand ei vin 3-4 la event si nici aia care vin nu asculta ce le spui. :violent: :angry1:

Nae here. iar era logat nabul de fartemiu...

Posted

nae o sa discutam la sedinta cu totii, antrenamentele nu trebuie facute de dragu de a fi facute, ci pentru a deveni mai buni, asta trebuie sa o priceapa si ceilati, oricum o sa va zic mai multe maine

Posted

Pentru ca asa facem inca de la prima sedinta, deobicei e marti doar in cazuri speciale can nu putem ajunge nici eu nici vic o sa stabilim alta zi. Ideea e ca mai bine marti, in timpul saptamanii seara, decat in weekend sau la sfarsit de saptamana.

Posted

Nu pot ajunge la antrenamentul de azi, am niste treaba. Nu promit ca ajung nici la sedinta, voi vedea cum imi voi imparti timpul. :tiphat:

Posted

Bafta all.

#Deejay ... Nu e vorba ca stau degeaba, ca nu cred ca am stat degeaba aici. Ideea e ca, mie mi se pare o pierdere de timp. E doar un joc... Trebuie sa fie distractiv. Eu nu gasesc nicio distractie in a face N poze si sa le postez pe forum. Asta e parerea mea. In fine. Sper sa nu te superi ca am postat aici dar trebuia sa spun asta ca nu mi-a convenit ce mi-ai spus :) :bye:

Posted

Rank 2 - Dupa 2 saptamani de la obtinerea rank-ului 2 <=> By Deejayk8

Plecand de la fraza de mai sus:

-Nu am cum sa iti arat ca am deja acel timp pt. ca nu era nevoie de ss, activitatea era inchisa.

-Eu nu'mi doresc decar 3 sa pot da /tie sii o sa mai dureze ceva :|.

-Chiar nu conteaza rank'ul pt. mine pentru ca lumea din jur nu vede ce rank ai, dar m'am saturat de civilii de lvl 1 care se urca la tine in masina si te iau cu tupeu.

-Daca ar fi existat comanda /tie de la rank 1 nu mai era acest post aici.

P.S: Sa nu se faca confuzii, comanda /tie e cea mai buna cale de a arata ca meriti sa fi respectat pt. ca deaia faci parte din Mafia, dar din pacate ea poate fi utilizata de rank 3+. :tiphat:

Posted

Aceasta activitate se va aplica de acum in colo pentru cei care vor primi rank ca pana acum ( inculzand regulamentul pus de Iceman ), de la urmatoare avansare in rank veti fi urmariti prin aceasta activitate care nu mai trebuie postata saptamanal, adica faceti cat vreti, putei etc si eu si vicentzo o sa va evaluam. Sper ca te-am lamurit.

Posted

Maine va avea loc Sa Supremacy,ora 14:00,vreau sa fiti toti on, sa fiti on pe la 13:30 sa discutam si sa facem un mic antrenament. Vreau sa domonstram ca suntem cei mai buni,asa ca ma bazez pe voi.

Posted

Na?ulee ai cam uitat sa ne inscrii la supremacy Vicentzo <ahttp://www.linkmania.ro/uploads/emoticons/default_box.gif' alt=':box:'> RemiX

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...