pitikoo Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 Ignorand faptul ca sunt deja pe black list, sa inteleg ca asta ar fi fost motiv bun pentru a fi adaugat. Adica tu ai voie sa ne ataci pe noi, dar noi nu avem voie sa ripostam ? Ma scuzi ca nu ti-am dat si bani ca ne-ai atacat. Vorbesc in general, nu ca m-ar interesa sa fac parte din aceasta factiune. S-au dus vremurile cand mafiotii faceau legea pe server, e grav ca au ajuns sa va omoare civilii, iar tot ce puteti face voi este sa-i puneti pe black list'ul factiunii din care faceti parte.
JUV3NTUSSS Posted March 5, 2012 Posted March 5, 2012 - Nick-ul tau in joc: JUV3NTUSSS - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: kiszeN - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Am atacat triadele iar acest copil ma omoara pe la spate, deci ajuta rivalii. - Dovada (screenshot): http://postimage.org/image/3znktnjhr/
faNNNtaSy Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 - Nick-ul tau in joc: fannntasy - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: ReyYko - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ma atacat la cai fara motiv pana ma lasat fara hp + aveam si bilet - Dovada (screenshot): Click
Stealth Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GoTeK - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Se vede pe poze. - Dovada (screenshot): 1 2 3
Gotec Posted March 24, 2012 Posted March 24, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GoTeK - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Se vede pe poze. - Dovada (screenshot): 1 2 3 1.Tu ma ataci mereu cand ma vezi 2.E normal sa ripostez esti mafia bun bravo nu iti merge nu mine sa ma omori fara motiv si cand esti atacat te plangi ca o fetita 3.Eu neavand arme am folosit masina. Ce e asa ciudat in asta? 4.Vicentzo marturisesc iLegal e o fetita mereu se plange cand il atac
DeejayR8 Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GoTeK - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Se vede pe poze. - Dovada (screenshot): 1 2 3 1.Tu ma ataci mereu cand ma vezi 2.E normal sa ripostez esti mafia bun bravo nu iti merge nu mine sa ma omori fara motiv si cand esti atacat te plangi ca o fetita 3.Eu neavand arme am folosit masina. Ce e asa ciudat in asta? 4.Vicentzo marturisesc iLegal e o fetita mereu se plange cand il atac ai cumva o docada ca te-a atacat ?
Gotec Posted March 25, 2012 Posted March 25, 2012 - Nick-ul tau in joc: iLeGaL - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: GoTeK - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Se vede pe poze. - Dovada (screenshot): 1 2 3 1.Tu ma ataci mereu cand ma vezi 2.E normal sa ripostez esti mafia bun bravo nu iti merge nu mine sa ma omori fara motiv si cand esti atacat te plangi ca o fetita 3.Eu neavand arme am folosit masina. Ce e asa ciudat in asta? 4.Vicentzo marturisesc iLegal e o fetita mereu se plange cand il atac ai cumva o docada ca te-a atacat ? Tu crezi ca fac poze pentru orice banalitate?Mie nu imi pasa eu am spus ce am avut de spus restu depide de voi.
Stealth Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 cum el are dovezi si tu nu adaugat pe bl As vrea sa fie scos, ms.
biNNN Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 - Nick-ul tau in joc: m0t4nu1 - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: stfN - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Ne "kill-aream" cu grove in fata la banca ls si s-a pus cu masina peste mine INTENTIONAT. Se vede in poza .. - Dovada (screenshot): http://postimage.org/image/eg351r2b7/
Loriss Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 - Nick-ul tau in joc: Loris - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: bogdan.Ma - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Eram la war si el vine si da cu masina peste mine si lasand.o pe mine - Dovada (screenshot):
DeejayR8 Posted April 23, 2012 Posted April 23, 2012 de data asta te cred dar de acum in situatii din astea faci ss cand se pune pe tine si cand te omoara nu la 2 sec diferenta adaugat
Kodatu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 - Nick-ul tau in joc: mike17kz - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: UnknowNNn - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Nu pot sa fac nimic de el, ma omoara mereu cand ma prinde, m-a calcat cu masina, a laso peste mine pana am murit. - Dovada (screenshot): http://imageshack.us/g/829/samp026et.png/
DeejayR8 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 incarca pozele la rezolutie mare si pune link direct ca nu se vede nimic
UnknowNNn Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 - Nick-ul tau in joc: mike17kz - Nick-ul jucatorului care vrei sa fie trecut pe blacklist: UnknowNNn - Factiunea din care face parte: Civil - O scurta descriere a situatiei: Nu pot sa fac nimic de el, ma omoara mereu cand ma prinde, m-a calcat cu masina, a laso peste mine pana am murit. - Dovada (screenshot): http://imageshack.us/g/829/samp026et.png/ Dc te plangi ? tot tu incepi sa ma ataci fara motiv si tot tu imi faci post ? ce vanator esti . I-auite ce faci tu cand nu am eu arma pentru auto-aparare : View post on imgur.com View post on imgur.com Sa fim seriosi , si nu am apucat sa fac poze cand ma omorati cu civilu ala benny cu polticianu in caii mereu + cu o seara inainte la fel ;)
Vicentzo Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 In poze nu se vede nici un nick...si pe map nu se vede nici un mafiot. #mike17kz inca astept sa pui pozele
UnknowNNn Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 (edited) http://img688.imageshack.us/img688/6885/samp057nj.png - scuze am postat o poza de 2 ori .. Warn up. Edited April 30, 2012 by anaxor
Vicentzo Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Din cate vad v-ati atacat reciproc,de data asta vei fii scos de pe Black List daca o sa se mai repete fi sigur ca vrei primi...
UnknowNNn Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 data viitoare o sa fac poze cand ma ataca sa iti dovedesc ce vanator e .
DeejayR8 Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Smoke16 bl permanent pt asta # nu era necesar ultimul post unkunow
Kodatu Posted April 28, 2012 Posted April 28, 2012 Deejay am schimbat link-ul, imi cer scuze am dat resize din greseala. View: http://imageshack.us/g/16/samp026iz.png/