MaNuLeX16 Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ? Nick:Al3xand3r_1997 ? Nick-uri anterioare:- ? Level:8 ? Sex (masculin/feminin):Masculin ? Job curent:News Reporter ? Factiuni precedente:Politicieni ? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia:2 ? Premii / distinctii personale detinute:- ? Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni:- ? Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca este un gang bun si unit ? Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Acest gang se ocupa cu trafic arme, droguri si war-uri ? Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- ? Intervalul orar in care jucati:in timpul saptamini de la 15-19 sa mai mult si sambata si duminica 10-01 ? Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: ? Nume:Alex ? Sex (masculin/feminin):Masculin ? Varsta:14 ? Orasul in care locuiti:Petrosani ? Alte mentiuni:-
Chenzo Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 ? Nick:MostKiller ? Nick-uri anterioare:LastHit ? Level:12 ? Sex (masculin/feminin):Masculin ? Job curent:Detective ? Factiuni precedente:Politicieni,Bikers,LSv,DNB,Mafia,Triads,SMurd,UST ? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia:2 ? Premii / distinctii personale detinute:- ? Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni:- ? Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca este un gang bun si unit ? Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Acest gang se ocupa cu trafic arme, droguri si war-uri ? Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- ? Intervalul orar in care jucati:7-8 ore de luni-marti si smb-dum 10ore ? Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/4xryeky5z/ Informatii din viata reala: ? Nume:Andrei ? Sex (masculin/feminin):Masculin ? Varsta:19 ? Orasul in care locuiti:Ploiesti ? Alte mentiuni:-
ChrisTy Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Nick: Franko Nick-uri anterioare: JayZ Level: 6 Sex (masculin/feminin): Masculin Job curent: Trucker Factiuni precedente: Politicieni Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: Politicieni 3 Premii / distinctii personale detinute: - Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni:- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pt ca este un gang unit si puternic Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme, droguri si war-uri,etc Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - Intervalul orar in care jucati: Poi la pranz si seara Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/716/samp086nn.png/ Informatii din viata reala: Nume: Cristi Sex (masculin/feminin): Masculin Varsta: 20 Orasul in care locuiti: Bucharest City Alte mentiuni:-
Camorra Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 Acceptat pentru teste Franko. Acceptat pentru teste Al3xand3r_1997 - Nu a trecut testele. Respins MostKiller
veNk0de Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 (edited) scuzatima no warn Edited October 14, 2012 by veNk0de
veNk0de Posted October 14, 2012 Posted October 14, 2012 - Nick: rKo - Factiuni precedente: Politicieni->Rank 1 , SFR -> Rank 1 - Level: 6 - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii :Gm este foarte de treaba si intelegator,si factiunea unita! si sa ajut clar - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:kill,war,drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- Nothing - Intervalul orar in care jucati: pai de la pranz pana seara sau depinde - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)- http://www.girlshare.ro/31812938.3 Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Darian Gabriel - Varsta:15 - Orasul in care locuiti: Otelu-Rosu - Sex (masculin/feminin): Masculin
focuS Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 (edited) - Nick: FocuStar - Nick-uri anterioare:- - Level: 20 - Sex (masculin/feminin): M - Job curent: Detectiv - Factiuni precedente: DNB,SFR,Triade,NG,LSV,Bikers - Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: DNB rank 3 - Premii / distinctii personale detinute: - - Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: - - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ma gandeam de mult sa intru ballas, si mi se pare o factiune buna si frumoas. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri,killuri,trafic de arme/droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn /q deoarece aveam multe mats - Intervalul orar in care jucati: Pai dupa masa pt. ca dimineata am scoala. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imgur.com/QVIuN -Nume: Raul - Sex (masculin/feminin): masculin -Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Brasov - Alte mentiuni: - Edited October 16, 2012 by focustar
focuS Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Imi cer scuze retrag nu sunt pregatit pentru acest gang,si vreau sa incerc Fbi
Murdockk Posted October 18, 2012 Posted October 18, 2012 (edited) - Nick: TheMurdockk - Nick-uri anterioare:- - Level: 20 - Sex (masculin/feminin): M - Job curent: - - Factiuni precedente: ust,sfr,lsv,the mafia,bikers,ng - Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: ust-rank 3 - Premii / distinctii personale detinute: - - Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: - - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Deoarece imi place Ballas si este unul din cele mai bune ganguri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war-uri,kill-uri,droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) :- - Intervalul orar in care jucati: 16:00-23:00 - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://i.imgur.com/sgm42.png -Nume: Robert - Sex (masculin/feminin): masculin -Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Vulcan - Alte mentiuni:- Edited October 18, 2012 by TheMurdockk
Dony Posted October 19, 2012 Posted October 19, 2012 - Nick: Slow - Nick-uri anterioare:- - Level: 10 - Sex (masculin/feminin): Masculin - Job curent: - - Factiuni precedente: UST,Grove,Scoala - Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: Scoala-rank 3 - Premii / distinctii personale detinute: --- - Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: - - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ajut la ridicarea acestui gang + imi place kill-ul. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri,Mats,Waruri(Ilegal things) - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) :-- - Intervalul orar in care jucati: Depinde de program. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com -Nume: S.Christian. - Sex (masculin/feminin): Masculin -Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Targu-Jiu - Alte mentiuni:---
eNNduro. Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Informatii despre caracterul din joc: ? Nick: eNNduRo ? Nick-uri anterioare: - ? Level: 9 ? Job curent: Detectiv, dar o sa iau job Arms Dealer ? Sex (masculin/feminin): masculin ? Factiuni precedente: UST ? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: 3 - UST ? Premii / distinctii personale detinute: - ? Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: - ? Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru a ajuta la dezvoltarea acestui gang, pentru a-mi face noi prieteni si deoarece imi place adrenalina pe care o detii intr-un gang. ? Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri, trafic de mats/drugs, tot ce tine de ilegalitate ? Antecedente: - ? Intervalul orar in care jucati: In zilele lucratoare intre 15:30 - 24:30, iar in Week-end oricand exceptie cand plec de acasa. ? Poza cu stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: ? Nume: Cristi ? Sex (masculin/feminin): masculin ? Varsta: 15 ani ? Orasul in care locuiti: Bistrita ? Alte mentiuni: Multumesc pentru timpul acordat.
Chenzo Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) Informatii despre caracterul din joc: ? Nick: MostKiller ? Nick-uri anterioare: LastHit ? Level: 12 ? Job curent: Detectiv ? Sex (masculin/feminin): masculin ? Factiuni precedente: Smurd;Politicieni,LSV,Bikers,DNB,Mafia,Triads,UST, ? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia:2 - UST,2_LsV ? Premii / distinctii personale detinute: - ? Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: - ? Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang cu multa activitate si cu multa incredere ? Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri, trafic de mats si drugs, Arme etc ? Antecedente: - ? Intervalul orar in care jucati: De pinde de Liceu 6-7 ore in weekend 2-3 ore in timpu saptamanii ? Poza cu stats: http://postimage.org/image/8qgnq465h/ Informatii din viata reala: ? Nume: Andrei ? Sex (masculin/feminin): masculin ? Varsta: 19 ani ? Orasul in care locuiti: Ploiesti ? Alte mentiuni: -dat. Edited October 20, 2012 by LastHit
Camorra Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 Respins, level 12 si deja ai schimbat 8 factiuni?
Moohaa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ? Nick:Moohaa ? Nick-uri anterioare:NeBoOn(Inainte de wipe) ? Level:7 ? Sex (masculin/feminin):Masculin ? Job curent:Detectiv ? Factiuni precedente:Consilierii,Smurd ? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia:3 Consilierii,3 Smurd ? Premii / distinctii personale detinute:--- ? Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni:--- ? Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:O factiune puternica pe acest server si vreau sa ajut cat mai mult. ? Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Traficul de droguri,war-uri. ? Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):--- ? Intervalul orar in care jucati:Luni-Vineri 15:00-22:00 Sambata-Duminica 9:00-22:00. ? Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: ? Nume: Moha ? Sex (masculin/feminin): Masculin ? Varsta: 16 ? Orasul in care locuiti: Bucuresti ? Alte mentiuni:---
Moohaa Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ? Nick:Moohaa ? Nick-uri anterioare:NeBoOn(Inainte de wipe) ? Level:7 ? Sex (masculin/feminin):Masculin ? Job curent:Detectiv ? Factiuni precedente:Consilierii,Smurd ? Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia:3 Consilierii,3 Smurd ? Premii / distinctii personale detinute:--- ? Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni:--- ? Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:O factiune puternica pe acest server si vreau sa ajut cat mai mult. ? Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Traficul de droguri,war-uri. ? Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):--- ? Intervalul orar in care jucati:Luni-Vineri 15:00-22:00 Sambata-Duminica 9:00-22:00. ? Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://i47.tinypic.com/2wmjaer.png Informatii din viata reala: ? Nume: Moha ? Sex (masculin/feminin): Masculin ? Varsta: 16 ? Orasul in care locuiti: Bucuresti ? Alte mentiuni:--- Retrag,imi cer scuze.
Ayoo Posted October 21, 2012 Posted October 21, 2012 ?Nick : Ayoo ?Nick-uri Anterioare : - ?Level : 9 ?Sex (Masculin/Feminin):Masculin ?Job curent: "Traficant de Arme" ?Factiuni Precendente: Consilieri,Bikers,Mafia ?Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: rank 2 consilieri, si rank 2 bikers ?Premii / Distincti personale Detinute : multe,foarte multe :) ?Premii / Distincti Castigate cu fostele factiuni : --- ?Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii : pai unul din motive, este ca imi place ballas,si membri ei, si am observat cum se "lucra" in Ballas ?Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune : in special cu, droguri,arme, si omoratul rivalilor ! ?Antecendente : (ban / warn si pentru ce motiv) : pai am fost banat 7 zile, pt o mare prostie, pentru ca nu am facut eu post primul,si scapam de ban, banul l-am primit din motivul ca am injurat un player, care la randul lui ma injurat si el,dar l-am lasat in pace, si a 2 zi ma trezesc ca am primit ban :) dar ce a fost a fost :) ?Intervalul orelor in care jucati : 14:00-22:00 acuma nu joc in continuu ?poza cu stats : View post on imgur.com Informatii din Viata reala : ?Nume :Flavius ?Sex (Masculin/Feminin) : Masculin ?Varsta : 16 ani ?Orasul in care locuiesc : Timisoara ?Alte mentiuni : imi place sportul,in general !
Dragos Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nick: Nick-uri anterioare: Level: Sex (masculin/feminin): Job curent: Factiuni precedente: Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: Premii / distinctii personale detinute: Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Intervalul orar in care jucati: Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: Nume: Sex (masculin/feminin): Varsta: Orasul in care locuiti: Alte mentiuni:
Dony Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Nick: Dedrick Nick-uri anterioare: --- Level: 6 Sex (masculin/feminin): Masculin Job curent: Trucker Factiuni precedente: --- Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: --- Premii / distinctii personale detinute: --- Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: --- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ajut la ridicarea gangului. Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,Waruri,Droguri etc. Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): --- Intervalul orar in care jucati: Nu ma un program stabilit. Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: C.Ionut-Adrian Sex (masculin/feminin): Masculin Varsta: 17 Orasul in care locuiti: Targu-Jiu Alte mentiuni: ---
pescaru Posted November 2, 2012 Posted November 2, 2012 (edited) Nick: outlook Nick-uri anterioare: --- Level: 6 Sex (masculin/feminin): Masculin Job curent: Trucker Factiuni precedente: --- Cel mai mare rank detinut intr-o factiune si numele acesteia: --- Premii / distinctii personale detinute:Inainte de wipe am fost ales membrul lunii august in dnb . Premii / distinctii castigate cu fostele factiuni: --- Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang unit Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materiale,Waruri,Droguri Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): --- Intervalul orar in care jucati: dimineata si seara Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Nume: Andrei Sex (masculin/feminin): Masculin Varsta: 17 Orasul in care locuiti: Targu-Neamt Alte mentiuni: --- Edited November 2, 2012 by pescaru