oneil Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Scarface - Factiuni precedente: Triads, LSV, Bikers - Job curent: - - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place mult ballas si este o factiune destul de buna. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, Kill, drugs, mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Cand o fi, am timp - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alexandru Grama - Varsta: 20 ani - Orasul in care locuiti: Fagaras - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest Messi_67 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Messi67 - Factiuni precedente: Smurd,ust,themafia - Job curent: - - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este cel mai bun gang la momentul de fata,si cunosc bine membri - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, Kill, drugs, mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -2 warnuri,1 pt ca m-am certat cu un admin si 1 ca eram afk la cai - Intervalul orar in care jucati:dupa ora 15:00 atunci vin de la scoala - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://imageshack.us/a/img827/4884/statsballas.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Nan Alexandru - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest Messi_67 Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Messi67 - Factiuni precedente: Smurd,ust,themafia - Job curent: news - Level: 10 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca este cel mai bun gang la momentul de fata,si cunosc bine membri - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War, Kill, drugs, mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) -2 warnuri,1 pt ca m-am certat cu un admin si 1 ca eram afk la cai - Intervalul orar in care jucati:dupa ora 15:00 atunci vin de la scoala - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://imageshack.us/a/img827/4884/statsballas.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Nan Alexandru - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): masculin ma scuzati dar uitasem sa completez ceva
JustinPA Posted September 17, 2012 Posted September 17, 2012 Respinsi, nu mai sunt locuri! Ballas NU mai recruteaza!
Blods Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 - Nick: Blods - Factiuni precedente: Consilier - Job curent: Civil - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cel mai puternic gang la ora actuala. impreuna il putem face mai puternic - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic arme/waruri/ suprematie ,etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Nu - Intervalul orar in care jucati: dupa ora 13 pana seara 20:00 si de la 20 pana la 1 -2 noaptea - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: D.Florin - Varsta: 18 Ani - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): M #Nu ma judecati dupa levelul caracterului ## Nu am aplicat de capul meu , am vazut ca s-a eliberat un loc (gronkh demis pentru inactivitate).
Mario Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Nick: Godlike - Factiuni precedente:. Grove , Hitman ( Atat imi mai amintesc...) - Job curent: Civil - Level: 30 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Gang unit,cu membrii uniti,care stiu de gluma. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill , wars . - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn , numai stiu. - Intervalul orar in care jucati: Depinde de cum imi permite timpul. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): /stats Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mario - Varsta: 15 - Oras: Timisoara - Sex (masculin/feminin): M.
JustinPA Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 Blods - acceptat pentru teste Godlike - acceptat pentru teste Ballas NU mai recruteaza!
iloverap Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: iloverap08 - Factiuni precedente: Politicieni - Job curent: - - Level: 6 - Sex: M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: doarece este cel mai bun gang si aici gasesc unii membrii dinainte de wipe - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: arme, droguri, killuri, warruri - Antecedente: - - Intervalul orar in care jucati: 09:00-12:00 / 20:00-23:00 - Poza cu stats: http://img228.imageshack.us/img228/7610/samp258c.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Bogdan - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex: M
Kanye Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 - Nick: Nycu93 - Factiuni precedente:Ballas - Job curent:Civi - Level:6 - Sex(masculin/feminin):M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:E misto - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Cu killuri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Nu - Intervalul orar in care jucati:Seara - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)http://imageshack.us/content_round.php?page=done&id=4tHclaCslaKqmqyS3tTT3KmWrcjaodba4A >Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Florin Salam - Varsta:23 - Orasul in care locuiti: Pertechioaia - Sex (masculin/feminin):M
Guest Marco™ Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick : bRoky Factiuni precedente : Politicienii Job curent : Detective Level : 6 Sex : Masculin Un motiv pentru care ati dori sa va alaturati factiunii : Sunteti foarte uniti v`am vazut la foarte multe waruri si imi place munca in echipa pe care o faceti . Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Cu war , drugs ,mats , etc. Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - Intervalul orar in care jucati : minim 8 ore pe zi. Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=33be519348de6656e16e0ff0ef1fcd14 Informatii din viata reala : Nume : Ciutre Marco Varsta : 17 Orasul in care locuiti : Baia - Mare Sex : Masculin
Guest Marco™ Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Nick : bRoky Factiuni precedente : Politicienii Job curent : Detective Level : 6 Sex : Masculin Un motiv pentru care ati dori sa va alaturati factiunii : Sunteti foarte uniti v`am vazut la foarte multe waruri si imi place munca in echipa pe care o faceti . Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune ? : Cu war , drugs ,mats , etc. Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - Intervalul orar in care jucati : minim 8 ore pe zi. Poza cu stats : http://www.picz.ro/show-image.php?id=33be519348de6656e16e0ff0ef1fcd14 Informatii din viata reala : Nume : Ciutre Marco Varsta : 17 Orasul in care locuiti : Baia - Mare Sex : Masculin Iti multumesc frumos Justin pentru lipsa totala de interes fata de mine care ai aratat`o ... Nici macar sa te deranjezi sa respingi :). Retrag.
JustinPA Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ballas nu mai recruteaza! Toate locurile s-au ocupat!
JustinPA Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Ballas recruteaza 1 player activ si capabil!
Antonio_don Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 - Nick: ToTo.Riina - Factiuni precedente: Ballas - Job curent:--- - Level: 28 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru ca am prieteni aici si e cel mai de treaba lider - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war , droguri , arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): am 2 warnuri dar 1 l-am luat dintr-o greseala de a mea am uitat de regula la cai si am dat alt tab si am primit warn cand am intrat asta e - Intervalul orar in care jucati: dimineata 9-13 si 17:00-23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Antonio Gabriel - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Targoviste - Sex (masculin/feminin): Masculin
JustinPA Posted September 25, 2012 Posted September 25, 2012 ToTo.Riina - acceptat pentru teste Ballas recruteaza playeri activi si capabili!
iloverap Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Informatii despre caracterul din joc: Nick: CYM Factiuni precedente: SMURD, SFR Job curent: - Level: 6 Sex: M Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Pentru a ajuta factiunea si pentru a ma distra. Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war , kill, mats Antecedente: - Intervalul orar in care jucati: 12:00-16:00 / 18:00-20:00 Poza cu /stats: http://img138.imageshack.us/img138/6554/samp467k.png Informatii din viata reala: Nume: Cristian Varsta: 12 Orasul in care locuiti: Constanta Sex: M Postez pentru fratimiu.
iloverap Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Nick: bebe Factiuni precedente: ballas mafia school grove Job curent: carjacker Level: 14 Sex: M Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: pt ca imi place Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: war , kill, mats drugs Antecedente: ____ Intervalul orar in care jucati: dupa ora 15 cam pana la ora 23 dar nu continu ci fluctuat ca am si de invatat Poza cu /stats: View post on imgur.com Informatii din viata reala: Nume: Bogdan Marian Varsta: 17 Orasul in care locuiti: Constanta Sex: M Postez de pe acest cont pt ca am uitat parola la al meu si nam mai stat sa fac altul
Guest Al1n.. Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 - Nick: Simple_ - Factiuni precedente:NG,Pd,Hitman(astae dupa wipe - Job curent: Detective - Level: 22 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cea mai unita factiune,membrii maturi care cand trebuie fac treaba iar cand e cazul glumesc + mi-e dor de un gang - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Uciderea rivalilor,war-uri,umilirea adversarilor - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Warn-afk la cai - Intervalul orar in care jucati: 14:00-00:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): P.S:mi-am depus demisia din Hitman Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Vasiescu Alin - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Faget,judetul Timis - Sex (masculin/feminin): M
JustinPA Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 CYM - respins (inactiv, nici cont pe forum nu ai) bebe - respins (inactiv, nici cont pe forum nu ai) Simple_ - acceptat pentru teste
#Tiesto Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 - Nick: Tiesto - Factiuni precedente:Grove Street - Job curent: Detective - Level: 2 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place si as vrea sa fac parte din aceasta factiune - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Ownarea rivalilor,war-uri etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): Warn,dintr-o greseala - Intervalul orar in care jucati: 10:00 : 12:00 - 20:00 - 00:00 + - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): M
Chenzo Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Nick: MostKiller - Factiuni precedente: Smurd,Mafia,Triads,Los Santos Vagos,DnB,USt - Job curent: news reporter skill 2 - Level:12 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: ca sa pot participa la waruri si ca sa pot ajuta echipa pt kiluri si mats - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kills,mats , drugs si waruri - Antecedente: 0 - Intervalul orar in care jucati: 6-7ore zi :) - Poza cu stats : http://postimage.org/image/ezqu96fav/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andrei Dan - Varsta:20 - Orasul in care locuiti: Ploiesti - Sex (masculin/feminin): M
JustinPA Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Tiesto - acceptat pentru teste MostKiller - acceptat pentru teste Ballas, cel mai bun gang al lunilor august si septembrie, recruteaza playeri activi si capabili!