JustinPA Posted August 17, 2012 Posted August 17, 2012 ddN - acceptat pentru teste ShapeShifter - acceptat pentru teste #Ballas recruteaza oameni capabili si in special ACTIVI.
neoNNN1 Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 -Nick: neoNNN1 - Factiuni precedete: - - Job curent: Car jacker - Level: 1 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Za best gang ... si deci cred ca este cel mai bun gang :D ma nigga :D - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Lupta de strada , arme , terorizare etc etc :D - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: dimineata 2-3 ore , seara 2-3 ore :D - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: C. Alexandru - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Bucharest - Sex (masculin/feminin): Masculin
KronicK Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 - Nick:Roxor - Factiuni precedente:politicieni - Job curent:Car Jacker - Level:6 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:imi place foarte mult ballas - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri arme mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 1 warn afk cai - Intervalul orar in care jucati: dupa masa am cel mai mult timp. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)- http://postimage.org/image/6e9uylr2n/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Flavius Butescu - Varsta:13 ani - Orasul in care locuiti: Tg Neamt - Sex (masculin/feminin):masculin
Costin Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 Nick: MRS. - Factiuni precedete: DNB/LSV/SMURD/PD/Armata/Hitman(teste) - Job curent: Detective - Level: 29 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cel mai organizat si puternic gang plus ca vreau sa ajut la kill si asa mai departe... - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War`uri , Arme , Materiale. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn - AFK la cai...era regula la inceput si nu stiam de ea... - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval orar in care joc, de obicei intru cand am timp... 5-6 ore/zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Marius Costin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin
kamikazee Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 - Nick: Inger - Factiuni precedente: Da Nang Boys,Underground Street Tuning,Hitman Agency - Job curent: Reporter - Level: 28 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: E ceva nou pentru mine,doresc sa ajut la mentinerea acestui gang pe prima pozitie.(Si sa bat grove tare) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Am fost banat de 2 ori pe motiv de Non Fp si Deranj event.(In opinia mea,nu mi s-a dat sansa la o reevaluare unde sa pot aduce argumente potrivite) - Intervalul orar in care jucati: 13:00-16:00 21:00-00:00+ - Poza cu stats : View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Pinzaru Ionut Cosmin - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Braila - Sex (masculin/feminin): Masculin
JustinPA Posted August 20, 2012 Posted August 20, 2012 neoNNN1 - respins (minim level 6) Roxor - respins (nu ai deloc experienta, iti propun sa te alaturi unei factiuni din alianta pentru a te putea observa mai bine) MRS. - acceptat pentru teste Inger - acceptat pentru teste
alecs. Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 - Nick: alecs - Factiuni precedente: PD ,FBI, Grove,HITMAN,BALLAS,grove , pd , hitman - Job curent: Detectiv - Level: 23 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Vreau sa ajut la "imputernicirea" gang-ului - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Un ban luat din prostia mea - Intervalul orar in care jucati: Dimineata 3-4ore depinde si seara destul de mult acum ca mi-am rezolvat problemele - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Dita Alexandru - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): Masculin
alecs. Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Retrag , acum am vazut ca ai plecat in vacanta... si pana revii nu pot sta ca civil , e cam nasol (plictiseala) . sry
LapTEEE Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 -Nick: found_cluj - Factiuni precedente: MAFIA,sfR,LSV,HITMAN,pd,FBi,Ust - Job curent: news reporter :)) - Level: 21 - Sex(masculin/feminin): masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: ca am prieteni pe aici :) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : am fost de 2-a ori banat: prima oara joypad,dupa aimbot :) fiecare ban a fost dat aiurea. - Intervalul orar in care jucati: ~2 saptamani doar dupa ora 19... :D - Poza cu stats: http://imageshack.us/photo/my-images/152/samp000jse.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Stefan - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Cluj - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest _sPx_ Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: sPx - Factiuni precedente: San Fiero RIfa si National Guard - Job curent: Detectiv - Level: 8 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cel mai bun gang dintre toate,cu membrii activi ca stiu sa traga cu arma si care merg la kill / mats / war - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats,arme,droguri,kill-uri,events in factiune s.a.m.d. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Warn pentru /q cu wanted - Intervalul orar in care jucati: 08:00 - 21:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/rn8w4wko1/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: T. Valentin - Varsta: 13 - Orasul in care locuiti: Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin
Antonio_don Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 -Nick: ToTo.Riina ( Don_antonio) - Factiuni precedente: Mafia,Lsv, PD - Job curent: Detectiv - Level: 28 - Sex(masculin/feminin): masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: ca am prieteni pe aici :) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Am luat ban akm cv timp pentru acumularea a 3 warnuri - Intervalul orar in care jucati: 11:00 - 16:00 si 00:00 - 02:00 - Poza cu stats: Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Antonio - Varsta: 19 - Orasul in care locuiti: Targoviste - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest _sPx_ Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Imi retrag aplicatia deoarece acm am observat ca JusinPA este plecat in vancanta,imi cer scuze de deranj :dontknow:
Torredo Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Imi retrag si eu aplicatia deoarece acum am observat ca JusinPA este plecat in vancanta,imi cer scuze de deranj. O zi buna >:D<
florin Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 (edited) ToTo.Riina acceptat pt teste. found cluj respins Ps. Cine mai face cerere si o retrage va primi blacklist la factiune si warn up pe forum. Edited August 23, 2012 by florin
Mave Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 nick : Sebby98 Level : 6 Fractiune precedente : Politicians Job curent : Trcker Sex : Masculin De ce vrei sa intri in aceasta fractiune : Pt ca este cea mai tare!!! Cu ce crezi k se ocupa fractiunea : Kill / War Antecedente : Nimik Intervalul orar in care jucati : 10-18 Poza cu stats : Informatii din viata reala... Nume: Sebi Ani : 14 Orasul : Tg Neamt Sex : Masculin
Mave Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 Informatii despre caracter: Nick: JaKeR Level: 20 Fractiune precedente: SMURD , Hitman , Triads , Grove Job curent: Arm's Dealer Sex: Masculin De ce vrei sa intri in aceasta fractiune: E un gang unit , cu playeri buni cu care poti merge la un kill Cu ce crezi k se ocupa fractiunea: Traficul de Arme , Mats si Organizarea Warurilor. Antecedente: - Intervalul orar in care jucati : Oricand e nevoie :> Poza cu stats : http://postimage.org/image/rn8sdg2wko1/ Informatii din viata reala: Nume: Daniel Ani: 14 Orasul: Tg Neamt Sex: Masculin # Mai sus am postat pentru un prieten , sa nu se creeze confuzii.
Torredo Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Informatii despre caracter: nick : torredo Level : 12 Fractiune precedente : SFR, UST. Job curent : Detective Sex : Masculin De ce vrei sa intri in aceasta fractiune : Am prieteni si imi place alianta voastra. Cu ce crezi k se ocupa fractiunea : Kill si War, mats si droguri. Antecedente : 1 warn (afk la cai) Intervalul orar in care jucati : 10:00 - 22:00 Poza cu stats : Aici Informatii din viata reala Nume: Daniel Ani : 17 Orasul : Botosani Sex : Masculin PS: Imi cer scuze, pentru retragerea de mai devreme.
Steven Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick:Steffy - Factiuni precedente: armata, smurd, mafia, triadele, ballas - Job curent: arms dealer - Level: 10 - Sex(masculin/feminin): masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Am mai fost in ballas si stiu cum e.:D Este un gang unit! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: War-uri, mats, drugs - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) 2 warn-uri, dar promit ca nu o sa vina si al 3-lea :D - Intervalul orar in care jucati: 12-18 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://imageshack.us/photo/my-images/713/samp000flh.png/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Munteanu Stefan - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Targu Neamt - Sex (masculin/feminin): masculin
Guest _sPx_ Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: sPx - Factiuni precedente: San Fiero RIfa si National Guard si Bikers - Job curent: Detectiv - Level: 8 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cel mai bun gang dintre toate,cu membrii activi ca stiu sa traga cu arma si care merg la kill / mats / war - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Mats,arme,droguri,kill-uri,events in factiune s.a.m.d. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : Warn pentru /q cu wanted - Intervalul orar in care jucati: 08:00 - 21:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) http://postimage.org/image/fni9tjnzz/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: T. Valentin - Varsta: 13 - Orasul in care locuiti: Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin - Am link catre demisie : http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441795&pid=6489239&st=50&#entry6489239
florin Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 sPx - respins, nu cred ca esti pregatit pt. acest gang
Briant Posted August 24, 2012 Posted August 24, 2012 Informatii despre caracter: Nick: ShaideN Level: 10 Fractiune precedente: PD(rank 1)/DNB(rank 1) Job curent: Detectiv-skill 5 Sex: Masculin De ce vrei sa intri in aceasta fractiune: E un gang unit cu membrii foarte de treaba si un lider care stie sa-i coordoneze. Cu ce crezi k se ocupa fractiunea: Se ocupa cu facutul de mats,war-uri intre gang-urile rivale,traficul de droguri. Antecedente: - Intervalul orar in care jucati : 11:00-18:00/23:00-02:00 Poza cu stats : Informatii din viata reala: Nume: Andrei Ani: 16 Orasul: Bucuresti Sex: Masculin