Mariusk Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 - Nick: Radian - Factiuni precedente: Ballas UST Police Departament Biroul Federal De Investigatii - Job curent: Detectiv - Level:15 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune bine organizata membri capabili uniti - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill Drugs Mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) NU - Intervalul orar in care jucati:10:00--02:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Dobrica Radian - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: PLOSCA - Sex (masculin/feminin):. masculin
BlackAngel Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Nick: [blackAnGeeLL] - Factiuni precedente:fbi,ng,ballas,scoala,ust - Job curent: Detectiv - Level:22 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este o factiune bine organizata cu membri uniti activa .. nare cum sa nuti placa aceasta factiunea - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu killarit rivali cu mats drugs etc - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn limbaj - Intervalul orar in care jucati:nu am un interval orar 15-16 ore pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : Informatii din viata reala: - Nume si prenume: M. Mihai - Varsta:17 - Orasul in care locuiti:Timisoara - Sex (masculin/feminin): masculin Retrag am blacklist nu stiu de cand :o
LipsLikeSugar Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick : LipsLikeSugar - Factiuni precedente: Medics - Job curent: Detectiv - Level: 6 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cel mai bine organizat gang. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Wars, trafic de arme. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : - - Intervalul orar in care jucati: 12:00 - 20:00 - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume : Alex - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Bucuresti - Sex (masculin/feminin): masculin
JustinPA Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Radian - acceptat pentru teste LipsLikeSugar - acceptat pentru teste
KEViN Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick:ddN - Factiuni precedente:San Fiero Rifa,Los Santos Vagos,Police Department,Da Nang Boys, The Mafia, Ballas ,The Triads - Job curent:Detectiv - Level:26 - Sex:masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Este o factiune puternica cu playeri activi si cu un lider capabil :) - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Trafic de arme, droguri, participa la war-uri si la kiluri. - Antecedente:1 warn- /ad aiurea - Intervalul orar in care jucati:Nu am un interval bine stabili, de obicei cand am timp , intre orele 11-17 si seara dupa 22 - Poza cu stats : http://img716.imageshack.us/img716/955/samp828u.png Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Cosmin D. - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: Galati - Sex : masculin
Devil. Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick : R3b3K - Factiuni precedente: Ballas, SFR. - Job curent: Arms Dealer. - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Factiune unita, respectata, cu membrii capabil. In + nu pot sa ma despart de gang-uri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Kill-uri, droguri, trafic de persoane, mats, war-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn, afk la cai. - Intervalul orar in care jucati: 7:00-15:00 ; 19:00-00:00. - Poza cu stats : /stats Informatii din viata reala: - Nume : Vali - Varsta:15 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculin
Benko Fery Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick:SaKaLuX - Factiuni precedente:mafia , triads - Job curent:news reporter - Level:10 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:imi place ft mult ballas si tot timpu are multi playeri on si asta ajuta - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu tot ce exista este o factiune ft buna - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:10 - 21 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8)http://postimage.org/image/qo1imohuj/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Benko Fery - Varsta:11 - Orasul in care locuiti:cluj napoca - Sex (masculin/feminin):. masculin
BIGG Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 - Nick:Blood - Factiuni precedente:sfr ust - Job curent:- - Level:13 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:este o factiune unita,cu membri de treaba si vreau sa ma alatur voua. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war,droguri,rapiri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati:12-14 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Andrei - Varsta:14 - Orasul in care locuiti:Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin):masculin
Eddi Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 - Nick: SomerhaldeR - Factiuni precedente:SFR ,Bikers - Job curent: Comerciant de arme - Level:14 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este o factiune care merita incercata si are multi membri de treaba. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Warr,Kill si Drugs. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: 12:00-03:00 (noaptea) - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Eduard I. - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Slatina - Sex (masculin/feminin):masculin
focuS Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 - Nick: FocuStar - Factiuni precedente:.DNB,SFR,Bikers - Job curent: - - Level:19 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cea mai activa factiune si are multi membri de treaba - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Warr,Drugs,Kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati:08:00 - 13:00 dimineata si 20:00-00:00 seara - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Raul - Varsta:16 - Orasul in care locuiti: Brasov - Sex (masculin/feminin):masculin
BIGG Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 - Nick:Blood - Factiuni precedente:sfr ust - Job curent:- - Level:13 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:este o factiune unita,cu membri de treaba si vreau sa ma alatur voua. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: kill,war,droguri,rapiri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati:12-14 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Andrei - Varsta:14 - Orasul in care locuiti:Tg.Neamt - Sex (masculin/feminin):masculin retrag,scuze pt. deranj.
JustinPA Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 ddN - respins (nu-mi place cum a evoluat comportamentul tau) R3b3k - respins (1 cont pe forum la 15 contur in joc? Nu mersi, ai mai fost pe aici, inactiv) ShaKaLuX - respins (nu consider ca ai face fata) SomerhaldeR - acceptat pentru teste FocuStar - acceptat pentru teste Blood - blacklist permanent
Erhard Posted August 1, 2012 Posted August 1, 2012 - Nick: Erhard - Factiuni precedente:. Hitman, DNB, Mafia - Job curent: - - Level:15 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cel mai bun gang, membrii activi si un lider intelegator. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de materiale, Killareala. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval orar anume, joc cand am timp. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Andreas - Varsta: 17 - Oras: Mures - Sex (masculin/feminin): Masculin
Katalyn Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: Katalyn - Factiuni precedente:. Politicieni,Smurd.UST - Job curent: - - Level:19 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang unit cu membri activi si buni - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de droguri, Kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn.Cand am inceput sa joc pe sv nu am stiut ca nu e voie afk la cai si asa am luat - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Catalin - Varsta: 14 - Oras: Plosca - Sex (masculin/feminin): Masculin
Theo Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nick: k1ndl3r - Factiuni precedente:. dnb - Job curent: - - Level:9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang unit cu membri activi si buni - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de materiale, Kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Catalin - Varsta: 14 - Oras: Alexeni - Sex (masculin/feminin): Masculin
bodea_george Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: bodea - Factiuni precedente:. SMURD(rank 1) - Job curent: - Level:10 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang unit cu membri respectuosi. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: cu war,trafic de droguri/arme,etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban 7 zile (relog) - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp si cand pot . - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://postimage.org/image/nw92m2uav/ Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Bodea George - Varsta: 12 - Oras: Tg.Ocna - Sex (masculin/feminin): Masculin-Job curent: NewsReporter
kagawa Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 - Nick: Matzzzu - Factiuni precedente:. Ballas(rank 4),FBI,Triade - Job curent: N/A - Level:13(rp de 14) - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sa ajut factiunea la war-uri si kill-uri. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de materiale, droguri,warr-uri. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 2 warnuri - Intervalul orar in care jucati: Depinde de zi,4 ore pe zi. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: R.Mihai - Varsta: 20 - Oras: Timisoara - Sex (masculin/feminin): Masculin PS:Postez pentru el deoarece nu`i merge forumul.
dicugiovannino Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick:[smOkeRs]MaLboRo - Factiuni precedente:Smurd - Job curent:Arms Dealer - Level:6 si 25 rp.. - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Imi plac foarte mult gang-urile si e leaderul ff de treaba.. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Traficul de arme , duelele cu deagle si celelalte - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) ban 7 zile... limbaj - Intervalul orar in care jucati:9:00-16:00 si mai tarziu dar sarit - Poza cu stats : View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Giovanni - Varsta:14 - Orasul in care locuiti:Targu-Jiu - Sex (masculin/feminin):Masculin
BlackAngel Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick:[blackAnGeeLL] - Factiuni precedente:ng,fbi,scoala,ust,dnb - Job curent:Detectiv - Level:23 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:este o factiune foarte unita cu membri de treaba si lider la fel. Respect !! :* - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Traficul de arme , de droguri war-uri si kill-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) warn limbaj ... - Intervalul orar in care jucati: nu am un interval orar 15 -16 ore pe zi - Poza cu stats : Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Mihai - Varsta:17 - Orasul in care locuiti:TM - Sex (masculin/feminin):Masculin
alexiniosm Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 - Nick: aLeXuTzU28 - Factiuni precedente: politicieni, smurd, sfr, bikers, national guard. - Job curent: detective - Level: 15 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Ii cea mai tare....si membri de treaba. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic de arme si de droguri, omoruri si altele. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) un singur ban pentru 3 warn-uri. - Intervalul orar in care jucati: 13:00-00:00+ - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): View post on imgur.com Informatii din viata reala: - Nume si prenume: J.Alexandru - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: Vulcan HD - Sex (masculin/feminin): M
Theo Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Nick: k1ndl3r - Factiuni precedente:. dnb - Job curent: - - Level:9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este un gang unit cu membri activi si buni - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de materiale, Kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): - Intervalul orar in care jucati: Cand am timp. - Poza cu stats: (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Catalin - Varsta: 14 - Oras: Alexeni - Sex (masculin/feminin): Masculin RETRAG! Se termina vara si mai vreau sa intru si eu in alte factiuni. :D
JustinPA Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Katalyn - acceptat pentru teste bodea - respins (inactiv, neexperimentat, te sfatuiesc sa intrii intr-o factiune din alianta) Matzzzu - respins (stii foarte bine de ce) [smOkeRs]MaLboRo - acceptat pentru teste [blackAnGeeLL] - acceptat pentru teste aLeXuTzU28 - respins (si noi si grove suntem cea mai tare... cu membrii de treaba?)