Benko Fery Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Nick:SaKaLuX - Factiuni precedente:- - Job curent:Trucker - Level:7 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca pt mn balas este cam ce-a mai buna factiune! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Dupa mn cu driguri , arme , vanzari , cumparari si multe altele - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati:depinde cum pot aproape tot timpu - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://postimage.org/image/9o5yixv2z/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX. Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Benko Fery - Varsta:11 - Orasul in care locuiti:Cluj - Sex (masculin/feminin):Masculin
Sl3nder Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Alexus - Factiuni precedente: SMURD,Triads,NG,DNB,PD,DNB. - Job curent: Arm Dealer - Level: 24 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Sunt membrii organizati, stiu trage cu arma si sunt mereu la kill, ceea ce conteaza foarte mult. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Materials,droguri,arme,la kill toata ziua. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : ban 7 zile pt acumularea a 3 avertismente. 1 warn era afk la cai, 1 warn ca am dat /q cu wanted nu stiam pe atunci si al 3 lea pt deranjare event, mi'am invatat lectiile, nu mai fac :D Acuma am 0 warns - Intervalul orar in care jucati: de la 12:00 pana la 18:00 si de la 21:00 pana la 23:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : http://imageshack.us/photo/my-images/526/samp088jm.png/ - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) : Alexus s-a nascut intr-un oras numit Los Santos. El avea o mama care lucra la un magazin de haine si tatal sau care era taximetrist. Intr-o zi ca oricare, mai pe seara, cand Alexus se pregatea sa se culce si parintii lui la fel, s-au auzit niste focuri de arma si au dat navala peste toate casele niste gangsteri verzi, si i'au omorat pe toti, doar Alexus a scapat deoarece el era destept si s-a ascuns sub o masa :)) Deoarece Grove au ocupat tot cartierul, Alexus traia pe strada si se descurca cum poate. Pana a venit o masina smechera pe mov metalizat cu liderul JustinPA la volan si ceilalti membrii care l'au intrebat pe Alexus daca vrea sa se alature gangului lor. Alexus a sarit direct in masina si au mers la ei in baza. Dupa un timp indelungat cand Alexus a invatat cum sa se bata si sa traga cu armele, le'au zis membriilor despre ce i s-a intamplat cu Grove si apoi toti au sarit in masina si au mers sa ii omoare pe Grove si sa fie pace in cartier, the end. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Roman Alex - Varsta:14 - Orasul in care locuiti: Baia Mare - Sex (masculin/feminin): Masculin
Guest k3NzZor Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Informatii despre caracterul din joc: -Nick in joc- VaLeNtin - Factiuni precedente: Bikers - Job curent: Arns Dealer - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place sa fac trafic de arme,droguri si sa lupt. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Razboaie pe strada - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : 1 warn deoarece am deranjat un event - Intervalul orar in care jucati: 15-23 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Vali s-a nascut intr-un oras mare care se numea Los Santos dar care era crescut de o familie saraca.In acea familie Vali lucra ca si Arms Dealer si castiga o suma cu care sa poata trai el si familia sa doar cateva ore.Acesta avea si probleme cu politia deoarece era un renumit hot de masini din Los Santos.Tatal sau era in Ballas si intarzia in fiecare seara la cina.Intr-o zi tatal lui Vali nu s'a mai intors acasa iar acesta a plecat in cautarea lui.La vechea casa in care petrecea mai mereu tatal sau cu prietenii erau cateva masini.A aflat de la martori ca tatal sau fusese omorat.In acea zi viata lui Vali s-a schimbat si s-a hotarat sa il razbune pe tatal sau si sa-i ajute pe ce-i din Ballas sa nu pateasca ca tatal sau. - Nume si prenume: Valentin - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin #M-a rugat sa postez eu pentru el deoarece intampina niste probleme cu forum-ul :tiphat:
Benko Fery Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Nick:SaKaLuX - Factiuni precedente:MAFIA - Job curent:Trucker - Level:7 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Pentru ca pt mn balas este cam ce-a mai buna factiune! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Dupa mn cu driguri , arme , vanzari , cumparari si multe altele - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv):- - Intervalul orar in care jucati:depinde cum pot aproape tot timpu - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8):http://postimage.org/image/9o5yixv2z/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : SaKaLuX s-a nascut in Las Venturas si avea o familie medie financiara avea 15 ani si de mic a vrut sa mearga la munca ca sa aiba bani cand va fii mare.Primu lui job a fost :Car Jacker tot lucrand el pana la 20 ani si-a facut baiatu niste banuti .De la 20 ani in sus a inceput sa lucreze ca Trucker = Camionagiu .El nu prea avea prieteni fiindca ambitia lui de a muncii si de a avea o viata frumoasa la determinat sa nu aiba multi prieteni.Dupa inca cam 5-6 ani el sa insurat si si-a facut prieteni .De atunci acel om a fost un om serios si a ales munca nu prietenii pt viata si bani si apoi si-a gasit si prieteni si sotie.In momentul accesta el are copii are masina are apartamen si are tot ce isi doreste datorita muncii lui din copilarie . Puteti sa faceti si voi ca el si veti vedea ca va sii nu bine ci foarte bine daca vreti si aveti ambitia ce a avut-o SaKaLuX. Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Benko Fery - Varsta:11 - Orasul in care locuiti:Cluj - Sex (masculin/feminin):Masculin RETRAG SCZ PT DERANJ
JustinPA Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 ConnectD - acceptat pentru teste SakaLuX - respins (nu esti pregatit inca) Alexus - respins (inactiv) Valentin - respins (nu consider ca esti pregatit)
.sKaNNer. Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 - Nick: Cornwell - Factiuni precedente:SMURD , DNB , UST , FBI - Job curent: Detective - Level: 15 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Membri capabil care stiu jocul si gluma si un lider pe masura. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:Waruri, trafic cu arme si droguri , mats - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- 1 warn afk la cai - Intervalul orar in care jucati: Oricand e nevoie - Poza cu stats : http://img687.imageshack.us/img687/5059/samp000sme.png - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu: Totul a inceput pe la inceputul lunii ianurie al anului 2012 cand Cornwell s-a mutat in orasul LS.La inceput s-a angajat ca taximetris apoi ca trucker.La inceput statea prost la capitolul bani dar a regasit un prieten vechi care l-a ajutat financiar.S-a hotorat ca mai departe sa se alature factiunii DNB unde a trait o frumoasa poveste alaturi de colegii lui pana la un moment dat cand playeri vechi si experimentati s-au lasat de joc.De atunci au inceput certurile si necazurile dar Cornwell nu a renuntat deoarece a fost alaturi de el liderul MrDexter.Dar cand si acesta a dat de inteles ca sunt depasit si ca nu mai are nevoie de mine si-a depus demisia. Acum el asteapta sa intre in Ballas alaturi de bunii sa-i prieteni si spera sa mai traiasca o poveste la fel de frumoasa sau poate mai frumoasa ca cea din DNB Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Daniel - Varsta: 14 - Orasul in care locuiti: TG Neamt - Sex (masculin/feminin): Masculin
Messi Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 - Nick:messi67 - Factiuni precedente:Smurd - Job curent:taximetris - Level:6 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Lider capabil si membri care stiu ce inseamna munca de echipa - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune:trafic de arme si droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:9-14 ,18-2 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu :M-am nascut in Ls,am inceput ca trucker am vrut sa fac bani de mic,mi-am facut prieteni care m-au ajutat sa trec peste greutati fara a mai sta ore in sir la trucker,si m-am facut taximetris unde mi-a mers bine primeam bacsis bun.Dupaia am intrat in smurd pentru a da viata oamenilor si ai ajutat pentru un joc mai bun.Acuma astept sa intru in ballas pentru un joc mai bun. Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Nan Alexandru - Varsta:16 - Orasul in care locuiti:Bucuresti! - Sex (masculin/feminin):Masculin
Damelut Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 - Nick: daMeLo - Factiuni precedente: consilieri,smurd,bikers - Job curent: arms dealer cat sunt in bikers - Level: 7 - Sex(masculin/feminin): masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: e cel mai puternic gang si de cand aveam level 4 am vrut sa intru in el - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: trafic droguri/arme,war,kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- - Intervalul orar in care jucati:11:00-22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) - Poza cu /weaponskills :- - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : daMeLo sa nascut in Los Santos intr-o familie iubitoare si credincioasa.Lui daMeLo ii placea sa traga cu arma inca de la 5 ani.Nu tragea prea bine dar mama si tatal lui il incurajau.Cand a implinit 10 ani daMeLo sa lasat de scoala, deoarece a vrut sa ajunga un mare tragator cu arma.era destul de bun, tatal sau zicea ca e talent inascut.La 19 ani daMeLo a inceput sa traga ca un adevarat maestru.intr-o zi cand venea de la antrenament a gasit un vagos si un grove care i-au rapit parintii.Neavand nicio arma la el a fugit.Lui daMeLo ii venea sa planga.El sa dus la JustinPA si ia cerut sa-l accepte in ballas pentru ca vagosii si grovi sunt rivali cu ballasi.Acum doar JustinPA va decide daca parintii lui vor trai. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Luchian Paul - Varsta: 14 ani - Orasul in care locuiti: targu neamt - Sex (masculin/feminin): masculin am link catre demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=441795 :D
ZUZU_ Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Nick:bortos - Factiuni precedente:- - Job curent:Trucker - Level:8 - Sex(masculin/feminin):Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: este un gang puternic si cu membri foarte buni - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: droguri,arme,mats,war si kill :gunsfire: - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): ban pt ca intrasem in armoury unde se cumpar arme - Intervalul orar in care jucati: de dimineata pana seara daca am timp destul - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): http://imageshack.us/photo/my-images/688/samp001gp.png/ - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Bortos sa nascut intr-un ora?el numit Los Santos,el avea 18 ani si incepuse sa lucreze ca taxi dar a vazut ca nu prea facea bani a?a ca sa angajat Camionagiu ?i tot timpul facea livrari pana cand parintii lui au fost impu?ca?i de catre gangul numit Grove Street,el a renun?at la jobul de Camionagiu ?i sa decis sa se faca un mafiot.El nu prea ?tia mafiile ?i a auzit pe strad? multe vorbe despre mafio?ii Ballas.A?a ca sa decis s? intre in Ballas pentru a î?i r?zbuna p?rin?ii lui cei dragi.Acum el inva?? cum s? traga cu arma ca sa dovedeasca mafio?iilor Ballas de ce este in stare sa faca pentru razbunarea p?rin?ilor lui ?i pentru respect.Dar el nu ?tie sigur daca va fi acceptat membru Ballas sau nu.Sf?r?it ! Informatii din viata reala: - Nume si prenume:Adrian George - Varsta:17(jumate) - Orasul in care locuiti:Bucure?ti - Sex (masculin/feminin):Masculin
JustinPA Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Respinsi toti, toate locurile au fost ocupate. Ballas nu mai recruteaza.
iNNstinCt Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 - Nick: Gronkh - Factiuni precedente: Bikers, Hitman - Job curent: - - Level: 9 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Unu din cele mai faine si mai unite grupuri de pe server... cea ce atrage multi playeri - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Warruri, trafic de materiale / droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- 0 - Intervalul orar in care jucati: 12:00 - 16:00 // 20:00 - 3:00 - Poza cu stats : - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Gronkh, nu s-a nascut in tinutul LinkMania Lands, dar datorita anturajului a ajuns sa se imprieteneasca cu un jucator din acest tinut, care l-a si invitat aici. Pasionat de stunturi, aceasta fiind ocupatia lui principala, isi petrece timpul liber pentru a le practica cu nrg-ul… Astfel zilnic traverseaza toate cele trei orase care apartin de LinkMania Lands. Totusi dupa un timp se gandeste sa mai faca ceva pe langa aceste stunt-uri, asadar hotaraste sa aplice pentru factiunea Bikers, in dorinta de a deveni ‘gangster’ si a avea parte de ceva actiune. A intrat, a activat acolo timp o perioada de timp, dupa care a hotarat sa iasa, deoarece nu isi mai dadea nimeni interesul pentru a creste gangul, mai mereu fiind singur pe terenul de lupta. Acum, din dorinta de a fii intr-un grup unit, alaturii de cel mai bun prieten al lui, Razor_Lucy, acesta isi depune CV-ul la agentia hitman, in speranta ca va deveni un asasin din umbra... Dupa aproape 2 luni in care a fost membru hitman, a decis sa isi puna demisia si sa intre in cel mai puternic gang de la ora actuala, Ballas. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex G. - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Resita - Sex (masculin/feminin): Masculin
JustinPA Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Gronkh - acceptat pentru teste Ballas nu mai recruteaza. Stay tunned, s-ar putea sa primiti reply mai repede decat va asteptati.
Guest Tempest. Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 - Nick: Michael - Factiuni precedente: Grove ,Hitman - Job curent: detective - Level: 15 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Este cel mai bun gang , a dovedit-o la LGS ! [Asta spune tot despre factiune] - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Warruri, mats , kill - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- 2 warn [afk la cai si l-am omorat odata in spawn pe Smartass :D] - Intervalul orar in care jucati: 10:30 - 00:30 - Poza cu stats : - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Michael s-a nascut in orasul Los santos , la spitalul din acest oras. La varsta de 10 ani , tatal lui l-a abandonat , crescand doar cu mama sa , care din salariul ei intretinea pe amandoi. Fiindca mama lui era ocupata mereu , el a crescut printre gangsteri , mafioti crime si mult sange. La varsta de 14 ani a fost obligat de prietenii lui sa impuste un talhar , iar acesta a facut-o. Fiindca incepuse sa devina dur pe la varsta de 15 ani, prietenii i-au pus porecla Hades (iad). Mama lui a aflat ca nu s-a mai tinut de scoala si s-a mutat cu aceasta in orasul Las Venturas. Acolo Hades vroia sa afle unde e tatal sau , si dc l-a lasat pe drumuri. Dupa mai multe cercetari , a descoperit ca cei din Da Nang boys l-au omorat pe acesta , fiindca nu si-a platit o suma de bani datorata mafiei. Acesta si-a continuat studiile( liceul si apoi facultatea). Mama lui a suferit un accident cand a vrut sa se intoarca in Los Santos , cei din Vagos au dat peste ea cu masina, si ea si-a rupt piciorul si o coasta , nemaiputand sa mearga la serviciul ei. Acesta i-a jurat mamei ei ca se va razbuna , si Michael a inceput sa munceasca , strangand o suma de bani , din care isi intretine familia. Acum vrea sa isi rezolve conturile si cu cei din Vagos si DNb , intrand in Ballas, un gang cunoscut pentru puterea sa! Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Mihai Marius - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Alexandria - Sex (masculin/feminin): Masculin
AzyMan Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 - Nick: Azman - Factiuni precedente: Politicieni, UST, NG, Ballas - Job curent: Detectiv - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): M - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place foarte mult acceasta factiune si cum este organizarea ei. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Waruri, Trafic de Arme,Droguri etc. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) Warn pentru /q cu wanted - Intervalul orar in care jucati: In cursul saptamani maxim 10 ore iar in wekend 12. - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) View post on imgur.com - Biografie (minim 100 cuvinte) - : : Azman sa nascut in LS altauri de cei 7 frati ai lui.Parinti lui erau sclavi unui grup de banditi pe nume Grove Street, dar nu aveau ce sa faca, ca sa castige un ban trebuia sa munceasc acolo, mama ca servitoare iar tatal ca ospatar.Ceilalti frati erau de varste cuprinse intre 10,12,15,18 ani iar azman avea varsta frageda de 13 ani.Visa sa aibe propria casa in care sa locuiasca decent altauri de parinti sa-i, era foarte greu m-ai ales iarna cand nu aveau lemene pentru foc, neavand cu ce sa se incalzesca.Ajusn la varsta de 20 de ani azman a dat peste un gang renumit Ballas era prin zona unde era un war Grove vs Ballas, privind cum stau lucrurile intre ganguri el la observat pe lidarul de la Ballas ranit, asa ca imediat cum la observat in primesdie Azman la luat pe JustinPa in spate si la adus intr-o zona sigura, de acolo ceilalti membri ai gangului au chemat o infirmiera sa-i trateze ranile.JustinPa multumit de fapta adusa lui azman la recurtat pe azman in gang dadui o sasna sa aibe o familie noua.Dupa inca 1 an in gang azman deja acumulase foarte multa experienta asa ca sa gandit sa se razbune pe Grove, cand intr-o seara pe la ora 02.00 dimineata membri gangului Ballas au dat navala peste cartierul unde locuiau Grovi. Totii membri Grove au fost ucisi cu sange rece, nici unul nu a mai ramas in picioare, azman salvandusi familia si incepand de atunci sa duca o viata mai buna. - Nume si prenume: Azman Andrei - Varsta: 15 - Orasul in care locuiti: Constanta - Sex (masculin/feminin): Masculin
Wiz` Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 - Nick: Wiz - Factiuni precedente: Grove Street, Departamentul de Politie - Job curent: Principal: Departamentul de Politie (mi-am depus demisia). Secundar: Detectiv - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Imi place, am din nou acea pofta nebuna de a fi gangster - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Omorarea rivalilor, trafic de droguri, trafic de arme - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) - - Intervalul orar in care jucati: Nu am un interval orar exact in care joc. Joc cand pot, in general 5-6h pe zi - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) - Biografie (minim 100 cuvinte): Wiz s-a nascut in anul 1994 in orasul Los Santos. Familia sa era bogata, tatal sau a fost politist dar s-a pensionat iar mama sa avocat. In copilarie parintii l-au educat, i-au explicat ce e bine si ce nu este bine dar Wiz era pasionat de lucruri ilegale. La varsta de 14 ani si-a luat inima in dinti si a plecat de acasa. S-a angajat ca taximetrist pentru a mai castiga ceva bani, iar intr-o zi un Ballas s-a urcat la el in masina si l-a amenintat. Ori il duce pe gratis, ori moare. Wiz a spus ca il duce pe gratis, dar, s-a dus intr-un cartier unde Grove domina, Ballas-ul a fost ucis iar el a scapat cu viata. A ramas pe ganduri mult timp si cum era pasionat de lucrurile ilegale, s-a hotarat sa incerce sa intre in Grove, unde promite ca va fi un membru fidel factiunii, chiar daca de cand era mic copil tatal sau l-a indrumat catre o cariera in politie. A reusit sa intre in Grove si s-a tinut de promisiune, a fost un membru fidel factiunii petrecand mult timp in acel gang si ajungand la rank 4. Dupa un timp a fost demis pentru inactivitate, deoarece nu mai avea timp de joc. S-a reapucat, a intrat in Departamentul de Politie, insa isi doreste foarte mult sa fie din nou gangster si aplica la Ballas - Nume si prenume: Catalin Mihai - Varsta: 18 - Orasul in care locuiti: Torino - Sex (masculin/feminin): Masculin Link catre cerere de demisie: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=408471&st=275
Guest Alexandrw Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Nick: Kun.Aguero - Factiuni precedente: - - Job curent: - - Level: 12 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune destul de organizata. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Trafic de arme si droguri - Antecedente: 1 - Intervalul orar in care jucati: Joc cand am timp . - Poza cu stats : - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aguero s-a nascut in anul 1995 la spitalul Municipal Los Santos , nu a durat mult timp si in oras sa stabilit o revolta intre gangsteri , el fiind copil a stat in pod si a privit printr-o gaurica ce se intampla in strada , infricosat si tremurand. Dupa ce sa terminat revolta fratele lui Kun s-a luat in gura cu gangsterii iar din acel motiv intr-o zi niste gangsterii au intrat cu drujbele in casa lui si tipau pe acolo Chainsaw, Chainsaw!!!, iau ucis parintii si familia , el a stat ascuns in pod de frica sa nu-i omoare in bataie pe gangsteri. Nici acum nu poate uita acele momente , sa isi vada familia sfasiata de un motofierastrau. Snoop ia cautat pe acei gangsteri , dar nu au fost de gasit , dar totusi el doreste sa se ucida toti membrii acelei organizatii de gangsteri. Acum el doreste sa se alature unei aliante de gangsteri care face legea in uriasul oras Los Santos. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex M - Varsta: 17 - Orasul in care locuiti: Tl - Sex (masculin/feminin): Masculin
Liquid Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Liquid. - Factiuni precedente:F.B.I , Triads , Ballas - Job curent: Detectiv. - Level:17 - Sex(masculin/feminin):masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii:Vreau sa ajut acest gang . - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Droguri , Materiale si trafic de arme. - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv) : nu am - Intervalul orar in care jucati: 10:00-22:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : View post on imgur.com - Poza cu /weaponskills : - - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Aici va descrieti caracterul din joc - Aveti mai jos un mic exemplu : Liquid. s-a nascut in orasul Los Santos.El traia intr-o familie foarte bogata deoarece tatal sau era directorul unei firme, iar mama sa era avocata. Acesta avea tot ce isi dorea, era foarte fericit alaturi de familia sa. Intr-o zi venind acasa de la scoala, si-a gasit parintii intr-o balta de sange. In acel moment, numai stia de el, a ramas socat si nu stia ce sa mai faca. Norocul lui a fost ca niste rude l-au luat si au avut grija de el. L-au educat foarte bine, avea rezultate foarte bune la scoala. Terminand scoala, parintii lui adoptivi l-au dat la un curs de Taxi, pentru a-si face proprii bani. Liquid. a fost foarte fericit atunci cand si-a gasit un job. Dorea sa munceasca din greu, sa castige bani frumosi si sa ajunga cineva. Dupa ceva timp, Liquid. a aflat ca este dat afara din compania de Taxi. Nestiind ce sa mai faca, se intorcea cu greu spre casa. La un moment dat, se aseaza pe o bordura si isi amintea de clipele bune. Deodata, apar 2 masini de gangsteri, in frunte cu liderul lor JustinPA. Acestia, s-au dus la el, au facut cunostiinta si se intelegeau foarte bine cu el. Liquid. era fericit ca si-a facut noi prieteni, se simtea ca intr-o noua familie. Dorind sa ramana mereu cu ei, la bine si la greu, in acest moment el a aplicat la Ballas si asteapta un raspuns de la JustinPA. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Sorin C. - Varsta:15 - Orasul in care locuiti:Suceava - Sex (masculin/feminin):masculin
JustinPA Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Michael - acceptat pentru teste Azman - respins (am zis ca-ti acord o sansa, dar insistentele tale din joc m-au facut sa nu ma tin de cuvant) Wiz - acceptat pentru teste Kun.Aguero - respins (nu cred ca te-ai integra aici + ca un om nu se schimba in 2 zile) Liquid. - respins (trebuie sa mai treaca ceva timp)
Guest sTrip_ Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: Royality - Factiuni precedente: TT & SFR - Job curent: Arms Dealer - Level: 11 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: Cat timp am stat in SFR am observat ca JustinPa este un lider activ care stie sa aranjeze un war si membri activi. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Cu arme,drogs,war-uri,kill-uri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv): 1 warn - am avut o mica problema cu Mihnea - Intervalul orar in care jucati: 08:00 24:00 - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8) : - Poza cu /weaponskills : - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Royality s-a nascut in Los Santos, candva cu mult timp in urma. Ajuns la o varsta decenta acesta a inceput sa-si caute o slujba, dar fiind criza, s-a decis sa ajute la afacerea familiei. Astfel s-a ajuns la un program zilnic de batut gogosari, sifonari, carpaci, soricari si boschetari. Nu din rea intentie, ci astea fiind masurile necesare pentru a aduce pace si armonie in San Andreas. Totul era prea bine ca sa se termine asa, iar datorita unui complot diabolic planuit de gogosari, Royality a fost prins si trimis intr-o calatorie spre Sona. Acum, lucrurile s-au schimbat deoarece Royality s-a intors la familie pentru a-i ajuta din nou in razboiul impotriva gogosarilor, sifonarilor, carpacilor, soricarilor si boschetarilor. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Alex - Varsta: 16 - Orasul in care locuiti: Neamt - Sex (masculin/feminin): M #M-a rugat sa postez eu pentru el deoarece are probleme cu browser-ul de la net Plz no warn up,dar am observat ca Ballas nu mai recruteaza :crybaby: Retrag
highn Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Nick: Skoobax. - Factiuni precedente:- Pd, Hitman,Lsv - Job curent: - - Level: 10 - Sex(masculin/feminin): Masculin - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune foarte bine organizata cu membri foarte buni ! - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Warruri/ killuri materiale droguri - Antecedente: (ban / warn si pentru ce motiv)- nici ban si warn - Intervalul orar in care jucati: Depinde de zi dar in general de dimineata pana seara ! - Poza cu stats : (scrieti /stats in joc , apoi faceti poza cu F8): - Poza cu /weaponskills :- - Biografie (minim 100 cuvinte) - : Ca sa incep cu inceputu o sa incep de la inceput la ziua aia de toamna in care m-am nascut 4 septembrie o femeie intr-un spital pe un pat rugandu-se impreuna cu tata sa ma nasc baiat dupa multe clipe de durere si suferinta in sfarsit mama mea da nastere la o fiin?? tata incepe sa planga sigur ceva sa intamplat micutzul Skoobax. e pe cale sa moara asfixiat are cordonul in jurul gatului,nu respira,e blocat, frumoasa nastere se pare ca s-a complicat p?rin?ii proaspe?i se panicheaza si se streseaza .Doctorii incearca sal salveze,si-l salveaza nasterea sa terminat cu succes in sfarsit acum tata poate sa-si ia fiul in bra?e fericit Am crescut la fel ca ceilal?i nimic deosebit cu pretenarii pe strada de la apus la rasarit imi aduc aminte si acum de parca ar fi fost ieri cand ne adunam vreo 8 si ascultam Mafia in cartier .Noi...ne credeam cei mai smenari din Los Santos cand fumam pe ascuns si furam din 24/7 gume timpul parca zbura, Doar o gasca de pustani fara bani si ho?i . Puteam sa jur ca mi-a? da via?a pentru fra?ii mei si eram absolut sigur ca a?a gandesc si ei dar e doar o impresie. Totu s-a sfarsit exact acolo unde a inceput, Orasul Los Santos, strada Grove incet am devenit un pusti cuminte chiar nu mai aduceam belele, nu ma mai luam dupa ceilalti pusti sa fur pentru lovele, nu mai aveam impresii, nu ma laudam ca am spate, eram chiar la locul meu, mergeam des la teren, Dar gata cu joaca, zambetul mi s-a stins, motivul ? mama mea s-a sinucis . AM fost mintit de toata lumea , ca mama e plecata dar eu eram constien ca nu o sa o mai vad niciodata , nu credeam in povesti stiam ce s-a intamplat “Mama a luat batuta de tata si s-a spanzurat “Nu mai era la fel, parca nu-mi mai reveneam, era din ce in ce mai rau si n-aratam deloc bine, Nu mai era ca inainte, acum mi se vede rana... Si era naspa rau ca am pierdut-o foarte devreme . Tata alerga dupa bani si statea singur de multa vreme, Asi fi vrut sa intru inapoi in rand cu pustii din cartier, dar nu se mai putea , pur si simplu nu mai era la fel... Dar in sfarsit Skoobax. si-a revenit a trecut peste in sfarsit, a realizat ca-i tanar si mai are o viata de trait, Au trecut 4-5 ani de la ultima tragedie si treptat a inceput sa se bucure de copilarie, Si am fost dat la scoala, macar sa-nvat carte.Dimineata era nasoala, cand in fata nu am avut lapte De caldura n-avem parte.Ne-au taiat si de la gaze, avem credite restante.Cu ce lua tatal lui Skoobax. de la munca, abia le ajungeu de rate, dar, pe langa banci si taxe, mai sunt toate celelalte. Dar tatal lui Skoobax. a ajuns pe parnaie, A-mpuscat un camatar ce venise sa il taie, c-avea bani de dat la fraier, era o suma mare, n-au tinut cont ca-i legitima aparare, I-au dat ani grei inchisoare, Si omu’ meu Skoobax. e fugit prin State, la casino nu prea i-a mers, acum combina de toate. Sunt gata sa fac orice, pun mana pe gun, pe plicuri, pe volan, pe cricuri, pe lopeti, pe stickuri, Pe orice nimicuri, Si nu-s in stare nici sa mai platesc chirie, d-aia-ti scriu acuma tie, Poate-mi trimiti tu 1000. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: Florin - Varsta:17 - Orasul in care locuiti: Baia MAre - Sex (masculin/feminin):Masculin
Angels at mp3 Posted July 20, 2012 Posted July 20, 2012 Informatii despre caracterul din joc: - Nick: MrrN - Factiuni precedente: NG - Job curent: Detectiv. - Level: 10 - Sex: Masculin. - Un motiv pentru care doriti sa va alaturati factiunii: O factiune superba, in care am multe amintiri placute. - Cu ce credeti ca se ocupa aceasta factiune: Arme, droguri, kill. - Antecedente: Nimic. - Intervalul orar in care jucati: Depinde. - Poza cu stats: /stats - Biografie: MrrN s-a nascut in frumosul oras Los Santos. A crescut alaturi de fratele lui Rohan, care erau gangsteri in faimosul gang Ballas, unde si-au facut o reputatie si un nume. Dupa un timp MrrN s-a hotarat sa ucida pentru bani, asa ca a plecat in Hitman, iar de acolo de partea statului in armata. Dupa o lunga perioada de timp, MrrN s-a hotarat sa revina in factiunea lui de suflet. Informatii din viata reala: - Nume si prenume: B. Marian - Varsta: 20 - Orasul in care locuiti: Baia Mare, RO - Sex: Masculin.